Skip to main content

Seniortrening med Yngvar - - på Vestlia Resort Geilo

Yngvar Andersen og hans Naardic-team inviterer alle godt voksne til energiske dager på flotte Vestlia Resort på Geilo. Her skal vi bevege oss i naturskjønne omgivelser, trene, høre inspirerende foredrag og nyte fine dager på fjellet. Disse dagene vil passe alle - enten du er nybegynner eller godt trent. Yngvar, med hans velkjente smil og "berre gjer da" motto skal sørge for at vi alle drar hjem motivert med stort utbytte og glede av disse dagene.  

Har du lyst til å finne treningsglede, bli inspirert til å komme i form eller ta din trening til et høyere nivå? Kom alene eller ta med deg partner, venninne eller venn og bli med på herlige og aktive vårdager på Geilo. 

Hver morgen og ettermiddag ønsker Yngvar og Annema deg velkommen til å være med på det du måtte ønske av ulike aktiviteter. Med sitt brennende engasjement, ønsker Yngvar og Annema å få folk til å oppleve glede ved å bevege seg – uansett alder.  Du vil få inspirasjon, verktøy og trygge alternativer til å bli den beste versjonen av deg selv og til å ta vare på din egen helse. Yngvar og Annema ser deg som individ og gir deg motivasjonen til å opprettholde en god treningsrutine eller tipsene du trenger for å komme i gang.

Du kan starte morgenen med en tur eller en trimøkt og på ettermiddagen vil det stå nye treningsøkter på programmet. Du er med på det du måtte ønske. I løpet av dagen kan du slappe av og nyte hotellets deilige spaavdeling, eller oppleve den fantastiske naturen som er rett utenfor hotelldøren.

Vi håper og tror at du skal finne akkurat det du trenger for å få ny inspirasjon og motivasjon, ha det gøy og føle deg bra.  

Vestlia Resort er et lunt og koselig lodgehotell midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur. Hotellet er nydelig innredet av den kjente interiørarkitekten Helene Hennie, og byr på en avslappet atmosfære. Hotellet har flotte rom, et eksklusivt spa og en hyggelig restaurant og bar.
 

Gled deg til
 • Dyktige og motiverte trenere
 • Sosialt samvær i flotte omgivelser
 • Inspirerende foredrag

Dagsprogram

 • Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

  F = Frokost / L = Lunsj / M = Middag

 • DAG 1: Søndag - Ankomst (M)

  Vi møtes på hotellet for innsjekk.
  For de som har ankommet blir det en lett treningsøkt ca kl 15.
  Om kvelden blir det velkomst med påfølgende middag.

  Søndag - Ankomst (M)
 • DAG 2: Mandag (F, L, M)

  Morgentur med øvelser og tilpasset treningsøkt på ettermiddagen. Yngvar holder et inspirerende foredrag.
  Fellesmiddag på hotellet.

  Mandag (F, L, M)
 • DAG 3: Tirsdag (F, L, M)

  Morgentur med øvelser og tilpasset treningsøkt på ettermiddagen.
  Fellesmiddag på hotellet.

  Tirsdag (F, L, M)
 • DAG 4: Onsdag – Hjemreise (F)

  Vi har siste treningsøkt før vi sjekker ut kl 11.00.

  Onsdag – Hjemreise (F)
 • Alle dager – for alle:
  10.00 - 19.00 (hverdager): Spa-avdelingen er åpen (med forbehold). Inngang koster kr 200,- per person, pr. dag. Booker man behandling er inngang inkludert.

Slik bor du

Vestlia Resort er et lunt og koselig lodgehotell midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur. Hotellet er nydelig innredet av den kjente interiørarkitekten Helene Hennie, og byr på en avslappet atmosfære. Hotellet har gratis wi-fi, flotte rom, et eksklusivt spa og en hyggelig restaurant og bar. 

Vestlia resort ****
Bakkestøvlvegen 81, 3580 Geilo

Våre reiseledere

På våre turer er det alltid med en dyktig norsk eller skandinavisktalende reiseleder. Noen ganger vil reiseleder være med gruppen fra Oslo lufthavn, andre ganger vil reiseleder møte gruppen ved ankomst destinasjonen.

 • Andersen/Refsnes
  Andersen/Refsnes

  Yngvar Andersen 
  har 20 års erfaring som trener og er Norges mest kjente treningsprofil. Han gir deg effektive og morsomme økter som på kort tid gjør deg både sterkere og raskere. Hos Yngvar er aldri en time helt lik den forrige, men han tilpasser øvelsene slik at alle kan være med uansett form. Yngvar er kjent, om ikke beryktet, for å alltid få en til å yte det siste lille ekstra, slik at du får maks igjen for økta.

  Annema Refsnes 
  har jobbet som personlig trener de siste 10 årene. Hun har spesialisert seg på effektive timer der hele kroppen jobber med alt fra styrke, balanse, og kondisjon til koordinasjon, kroppsbeherskelse og pust. Annema er dyktig på å variere både øvelser og økter slik at det blir moro å være med. Alle timene har øvelser på forskjellige nivåer slik at man kan være med uansett hvilken form man er i.

Prisen inkluderer:
 • 3 netter på Vestlia resort
 • 3 frokoster
 • 2 lunsjer
 • 3 middager
 • Alle treninger
Prisen inkluderer ikke:
 • Transport til/fra Vestlia resort
 • Evt enkeltromstillegg

Naardic.no

Naardic er Norges største og beste online, interaktive treningsstudio!  Interaktiv trening vil si at treningen er direkte, du kan trene hjemme og at du ser treneren og treneren ser deg. På Naardic.no finner du et solid utvalg av ulike gruppetimer live med dyktige instruktører, alt fra styrketrening, kondisjonstrening til yoga og zumba. De aller fleste øktene har ulike nivåer, dvs. at øvelser kan tilpasset slik at alle kan delta.

Yngvar Andersen, Annema Refsnes og treningslegen Ole Petter Hjelle er et knippe av trenerne du har mulighet til å trene med via Naardic. Hos Naardic finner du også treningstimer som er tilrettelagt for de over 60.

Tillegg for enkeltrom

kr. 1 100,- (begrenset antall)

Verdt å vite

 • For å delta på turen må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette.
 • Generelt egner ikke våre reiser seg for den som har vondt for å gå. På utfluktene er det ofte mye gåing og det forventes at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen.
 • Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

Transport

Man må selv ordne transport til/fra Geilo.

Den vanligste måten å reise til Geilo på er med tog, buss eller med bil. Det er daglige tog- og bussforbindelser fra Oslo og Bergen til Geilo. Det er gratis parkering ved hotellet. 

Med tog reiser komfortabelt og kommer raskt til Geilo, cirka 3 timer fra Bergen og omtrent 3,5 timer fra Oslo. Hotellet ligger ca 2 km fra togstasjonen. Du kjøper selv billetter direkte hos VY. 

Les mer om transport til Geilo her.

Vi anbefaler våre gjester å kjøpe refunderbare billetter. Aller travel er ikke ansvarlig for transport og hotell som ikke er kjøpt gjennom oss. 
 

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris

Mai 2022

8/5Oppmøte hotellSeniortrening med Yngvar 2022Ledige plasser4 990,-BestillMer informasjon

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Koronavirus og reise

 • Hva bør jeg tenke på i forbindelse med vandreturer?

  Vandreturer arrangeres for de som trives med en aktiv ferie og med å ferdes i naturen. Vandringene går i et variert terreng, personer som er i vanlig god form bør kunne gjennomføre våre vandringer uten problem.

  Deltagerne er selv ansvarlige for å ha tilstrekkelig kondisjon til å kunne gjennomføre vandringene. Du finner oversikt over hvilket nivå det er på en vandring i programmet til turen. Hva de forskjellige nivåene innebærer finner du informasjon om her: www.allertravel.no/niva-vandreturer En reiseleder er alltid med på våre vandringer. 

 • Hva pakker jeg til en vandretur?

  2-3 uker før din vandretur, sender vi en anbefalt pakkeliste sammen med dine reisedokumenter.


  Vanlig turtøy og bekvemme tursko, herunder joggesko eller fjellstøvler, er nødvendig. Disse bør være inngått før avreise. Vær oppmerksom på at blant annet Østerrike har et krav om at alle som går i fjellet må ha fjellstøvler som støtter ankelen. Disse bør også være sklisikre.
  Når det gjelder sekk holder det på de fleste vandringer med en liten sekk som har plass til en vannflaske, et sitteunderlag og kanskje litt gnagsårplaster og en matpakke. Det viktigste er at den sitter godt på ryggen.