Seniortrening på Gran Canaria

Har du lyst til å komme i bedre form? Eller kanskje er du allerede godt i gang, men trenger nye utfordringer? Bli med oss på en aktiv og morsom treningsuke til Puerto Mogan!

Vi som reiser med deg er et team med mange års erfaring innen fysioterapi, idrettsmedisin, kosthold, seniortrening og senior treningsreiser. Vi har energien og kunnskapen til å hjelpe deg med å forbedre styrke, kondisjon, balanse og bevegelighet. Treningen er lagt opp til å passe alle, uansett nivå og utfordringer. Har du problemer med helsen bør ikke dette stoppe deg fra å bli med. Nytt av året er at vi får litt utvidet trening på grunn av  ankomst- og avreisetider  på Gran Canaria.

Treningen er svært variert og foregår utendørs på forskjellige underlag. Om kveldene møtes vi til refleksjon, foredrag og teori om trening, kosthold og helse, samt litt skjemt og moro. 
Dette blir en herlig, sosial og aktiv uke, hvor vi skal komme hjem med overskudd, nye vennskap og mer motivasjon til å fortsette den gode treningen. 

TRENERTEAMET
Marit Jørstad Skjevdal er utdannet fysioterapeut, personlig trener og Aktiv instruktør innenfor trening av kreft pasienter. Hun har lang erfaring, har engasjert seg i seniortrening og vært med på alle våre senior treningsreiser. Hun har faste sirkeløkter for seniorer hver uke på Mykjemeir i Asker. Hennes filosofi er: En kropp som fungerer optimalt i forhold til den enkeltes hverdag og mål, vil være med på å gi mye glede og lyst. Med sin urokkelige optimisme, kreative tilnærming til problemer og gode humør sprer hun engasjement og motivasjon slik at du yter ditt beste. 

Anne Thorstensen har lang erfaring innen personlig trening og har jobbet med alt fra psykisk utviklingshemmede til toppidrettsutøvere. Hun har vært trener på mange av våre treningsreiser og vet hvordan du skal få den ekstra energien til å orke mer. Hun har i flere år undervist både barn, voksne og eldre i kampsport, noe som har gitt henne både ydmykhet og respekt for hva enkeltindividet kan oppnå når motivasjonen er der. Anne er utdannet kostholdsveileder og tar i tillegg Ernæringsfysiologi på høyskolen. Positiv motivasjon, variasjon og engasjement er en del av opplevelsen med å trene med Anne.

Thor-Øistein Endsjø er pensjonert idrettslege. Han har vært med som lege og støtteapparat for Olympiatoppen i syv OL og på mange av våre turer. Det blir individuelle samtaler og veiledning med Thor Øistein for de som ønsker det.
 

Med forbehold om endringer. 

Pris fra:
17 850,-
Dager:8
Prisen inkluderer:
Fly Oslo – Gran Canaria t/r
Alle skatter og avgifter.
Hotell i 7 netter
7 frokoster
6 middager m/husets vin og annen lokal drikke
All treninger
Personlig oppfølging og coaching
Reiseleder

Prisen inkluderer ikke:
Reise og avbestillingsforsikring
Øvrige måltider
Drikkevarer
Enkeltromstillegg
TransportType:FLY
Bestill reise

Hotell

HOTEL CORDIAL MOGÁN PLAYA
Avenida los Marrero, 2, 35138 Puerto de Mogán

Hotel Cordial Mogan Playa er et godt førsteklasses hotell, beliggende midt i en tropisk hage kun 500 meter fra sentrum av den lille fiskerlandsbyen Puerto de Mogan. Hele komplekset har over 400 rom og tilbyr et stort uteområde med 2 svømmebasseng, tennisbane og SPA. Alle rom er store og har dusj/WC, telefon, TV med DVD, minibar, aircondition, hårføner, vannkoker, safe og balkong. Hotellet har tre restauranter vi kan velge mellom.

Program

Eksempel på en typisk dag:

Vi starter dagen tidlig med en god treningsøkt på den vakre stranden i Mogan. Vi nyter i skyggen at solen stiger og starter økta med en liten oppvarming. Morgentreningen varierer fra dag til dag med fokus på alt fra kondisjon til styrke, balanse og kjerne. Alle skal alltid med, så økta tilpasses ditt nivå. Hjelp og instruksjon gis om du er ny til trening eller mer erfaren. Uansett vil du få en god økt.

Vi går så opp på rommet for å dusje og gjøre oss klare for å nyte hotellets deilige frokostbuffet. Etter frokost kan du kose deg på stranden, ved svømmebassenget eller med en tur i den koselige byen. Mogan er en sjarmerende og hyggelig by, med mange muligheter for en god lunsj og litt shopping. 

På dagen er det viktigste er at vi lytter til kroppen, hviler hvis vi må, eller nyter dagen med venner/ medreisende. Det sosiale er viktig på disse turene og med et svært inkluderende miljø oppstår nye vennskap hvert år.

Midt på dagen venter en ny økt hvor trenerteamet har forberedt en time som er tilpasset dagens temperatur. Kanskje vi trenger en god strekk, litt avslapning eller å danse litt. Mulighetene er mange.

Om ettermiddagen når solen avtar gjør vi oss klare for dagens siste økt. Nå trener vi kanskje styrke eller bevegelighet. Vi tar hensyn til sammensetning av deltagerne, så alle presterer. 

Timer som kan dukke opp: Vanngym med styrke og kondisjon, dans med flotte rytmer, styrke på stranden, kondisjon med rask gåing eller løp, teknikkøkter hvor vi trener bevegelsesmønstre, sirkeløkter med kjernetrening og mye, mye mer.

Om kvelden vil det bli faglig påfyll. Vi vil holde korte, men inspirerende foredrag om alt fra kosthold, trening og helse til andre aktuelle temaer for seniorer. Etter foredraget går vi samlet til middag og nyter det gode utvalget av retter. 

Det er alltid lagt inn en vandretur i løpet av uken. Turen går som oftest til en koselig fjellandsby hvor vi nyter felles lokal tapas, koselig sosialt samvær og skyggene fra trærne på torget. De som ønsker seg en lengre tur går samme vei tilbake. Resten av gruppen busser tilbake til hotellet. Trenerteamet kjenner området godt og vet at alle kan bli med. 

Vi gleder oss til en deilig, inspirerende og sosial treningstur til Mogan!
 

Avganger & priser - Seniortrening på Gran Canaria

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
14/11Oslo GardermoenSeniortrening på Gran Canaria-17 850,-Book på ventelisteMer informasjon

Informasjon

Enkeltromstillegg kr 2.450,-

Flytider med Norwegian:

Oslo Gardermoen - Las Palmas  kl 10:50 - 15:35
Las Palmas - Oslo Gardermoen  kl 16:40 - 23:20

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med det. Ta kontakt for pris og muligheter. 

Alle tider er lokale tider. Vær oppmerksom på at eventuelle endringer av flytider er utenfor Aller travels kontroll.

 

Max. antall deltakere: 40