Tren med Yngvar på Costa del Sol

Har du lyst til å komme i bedre form, bli litt sterkere og mer motivert til å trene for helsens skyld? Eller kanskje er du allerede godt i gang, men ønsker å forbedre styrke, kondisjon, balanse og bevegelighet? Da er dette reisen for deg.  

Bli med oss på en aktiv og morsom treningsuke for godt voksne til Estepona på den spanske Solkysten. Treningen er lagt opp til å passe alle, uansett nivå. Har du problemer med helsen bør ikke dette stoppe deg fra å bli med. Vi har erfaringen til å hjelpe deg. Vi kommer til å ha en aktiv uke med masse sosialt samvær, nye vennskap og mange hyggelige stunder.

Vi som reiser med deg er et team av trenere med mange års erfaring innen seniortrening. Vi vil guide deg gjennom øktene, gi deg tips om seniortrening og hva akkurat du burde legge vekt på. Dette blir en herlig, aktiv uke hvor vi skal ha det moro og komme hjem med overskudd, nye vennskap og mer motivasjon til å fortsette treningen hjemme.

Yngvar Andersen: Dette er mannen som de siste ti årene har smilt, trent og gjort trening & sunn livsstil både fristende og oppnåelig for veldig mange. Han er kjent som NRK Puls' treningsekspert, og er stadig å se i media. Han har en enkel, tydelig, ærlig og humørfylt måte å kommunisere på, og han holder pekefingeren veldig lavt. Yngvar mener du må se på trening som en jobb som må gjøres, og hans motto «Berre gjer da» har hjulpet veldig mange opp av sofaen.


 

Pris fra:
13 690,-
Dager:8
Prisen inkluderer:
• Fly Oslo – Malaga t/r
• Alle skatter og avgifter pr 16. aug 2017
• Hotell i 7 netter
• 7 frokoster
• 6 middager inkl en drikke
• Alle treninger
• Personlig oppfølging og coaching
• Reiseleder

Prisen inkluderer ikke:
• Reise og avbestillingsforsikring
• Øvrige måltider
• Drikkevarer
• Enkeltromstillegg/havutsikt
Transporttype:FLY
Bestill reise

PROGRAM

Eksempel på en typisk dag:

Vi begynner dagen med en treningsøkt som varer i ca 60 minutter. En økt som starter med en liten oppvarming, og hvor vi kanskje fortsetter med en sirkeløkt. Her kan vi fokusere på kjernemuskulaturen (mage og rygg), litt balanse eller kanskje en kondisjonsøkt. Du vil få hjelp og instruksjon til å få en god økt.
Vi går så opp på rommet for å dusje og gjøre oss klar til en deilig frokostbuffet.
Etter frokost kan du nyte dagen på stranden, ved svømmebassenget eller en tur i den koselige byen Estepona for å spise lunsj. Her er det ingen krav, det viktigste er at vi lytter til kroppen, hviler hvis vi må eller nyter lange deilige dager med venner/medreisende, mye bevegelighet, god mat, godt klima og faglig påfyll.
Midt på dagen venter en ny økt hvor trenerteamet har forberedt en time som er tilpasset dagens temperatur. Kanskje vi trenger en god strekk, litt avslapning eller å danse litt. Mulighetene er mange.
Om ettermiddagen når solen avtar gjør vi oss klare for dagens siste økt. Nå kan vi kanskje trene styrke eller bevegelighet. Vi tar hensyn til sammensetning av deltagerne.

Timer som kan dukke opp: Vanngymnastikk med styrke og kondisjon, dans med flotte rytmer, styrke på stranden, kondisjon med rask gåing eller løp, teknikkøkter hvor vi trener bevegelsesmønstre, sirkeløkter med kjernetrening og mye, mye mer.

Max antall: 42 stk

HOTELL

H10 Estepona Palace er et flott 4* hotell og er innredet i andalusisk stil med avantgardistiske innslag. Hotellet ligger 1,5 km fra Esteponas småbåthavn, 2,5 km fra sentrum og har direkte tilgang til stranden. De lyse rommene har flislagte gulv og elegant innredning. Rommene har luftkondisjonering, minibar, gratis wi-fi, satellitt-tv, egen balkong og hårføner. Hotellet har 3 ferskvannsbasseng, hvorav et er oppvarmet om vinteren. Det tilbys gratis solstoler på Guadalobon-stranden. 
Despacio Spa på hotellet tilbyr badstu, tyrkiskt bad og et treningsrom.  Innendørsbassenget har jetstråler og boblebad.I restauranten Alborán kan man nyte buffetmåltider fra det åpne kjøkkenet. 
Estepona ligger ca 3 mil fra Marbella og en knapp times kjøring fra flyplassen i Malaga. 

 

  

 

 

Temperatur og klima

Temperatur og klima

Costa del Sol - Den Spanske Solkysten - strekker seg fra Gibraltarklippen til Sierra Nevada-fjellene og er kjent for de fine strendene og det behagelige klimaet. Kyststripen som ligger i landsdelen Andalucia som dekker 17 % av landområdet i hele Spania. Med mer enn 300 soldager i året og en gjennomsnittstemperatur på 23 grader per dag har Costa del Sol, et av Europas beste klima.

Malaga

Måned

Gjennomsnitt dag temp.

Gjennomsnitt natt temp.

Nedbørsdager

Januar

17

7

6

Februar

18

8

5

Mars

19

9

4

April

21

10

5

Mai

24

13

3

Juni

27

17

2

Juli

30

20

0

August

30

21

0

September

28

18

2

Oktober

24

14

4

November

20

11

5

Desember

17

8

6

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
9/4Oslo GardermoenTren med Yngvar på Costa del SolMer enn 813 690,-BestillMere informasjon

Informasjon

Tillegg for havutsikt kr 1.150,- (begrenset antall)

Enkeltromstillegg: kr 3.250,- (begrenset antall)

Tillegg for enkeltrom m/havutsikt: kr 4.400,- (begrenset antall)

 

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med det. Ta kontakt med oss for pris og muligheter.