Tren med Yngvar på Gran Canaria

Har du lyst til å komme i bedre form, bli litt sterkere og mer motivert til å trene for helsens skyld? Eller kanskje er du allerede godt i gang, men ønsker å forbedre styrke, kondisjon, balanse og bevegelighet? Da er dette reisen for deg.  Bli med oss på en aktiv og morsom treningsuke for godt voksne til Puerto Mogan på flotte Grand Canaria. Treningen er lagt opp til å passe alle, uansett nivå. Har du problemer med helsen bør ikke dette stoppe deg fra å bli med. Vi har erfaringen til å hjelpe deg. Vi kommer til å ha en aktiv uke med masse sosialt samvær, nye vennskap og mange hyggelige stunder.

Vi som reiser med deg er et team av trenere  og lege med mange års erfaring innen idrettsmedisin og seniortrening. Vi vil guide deg gjennom øktene, gi deg tips om seniortrening og hva akkurat du burde legge vekt på. Dette blir en herlig, aktiv uke hvor vi skal ha det moro og komme hjem med overskudd, nye vennskap og mer motivasjon til å fortsette treningen hjemme.

Yngvar Andersen: Dette er mannen som de siste ti årene har smilt, trent og gjort trening & sunn livsstil både fristende og oppnåelig for veldig mange. Han er kjent som NRK Puls' treningsekspert, og er stadig å se i media. Han har en enkel, tydelig, ærlig og humørfylt måte å kommunisere på, og han holder pekefingeren veldig lavt. Yngvar mener du må se på trening som en jobb som må gjøres, og hans motto «Berre gjer da» har hjulpet veldig mange opp av sofaen.

Status:
Fullt

Hotell

Hotel Cordial Mogan Playa er et godt førsteklasses hotell, beliggende midt i en tropisk hage kun 500 meter fra sentrum av den lille fiskerlandsbyen Puerto de Mogan. Hele komplekset har over 400 rom og tilbyr et stort uteområde med 2 svømmebasseng, tennisbane og SPA. Alle rom er store og har dusj/WC, telefon, TV med DVD, minibar, aircondition, hårføner, vannkoker, safe og balkong. Hotellet har tre restauranter vi kan velge mellom.

 

 

Program

Program

Eksempel på en typisk dag:

Vi begynner dagen med en treningsøkt som varer i ca 60 minutter. En økt som starter med en liten oppvarming, og hvor vi kanskje fortsetter med en sirkeløkt. Her kan vi fokusere på kjernemuskulaturen (mage og rygg), litt balanse eller kanskje en kondisjonsøkt. Du vil få hjelp og instruksjon til å få en god økt.

Vi går så opp på rommet for å dusje og gjøre oss klar til en deilige frokostbuffet.

Etter frokost kan du nyte dagen på stranden, ved svømmebassenget eller en tur i den koselige byen Mogan for å spise lunsj. Her er det ingen krav, det viktigste er at vi lytter til kroppen, hviler hvis vi må eller nyter lange deilige dager med venner/medreisende, mye bevegelighet, god mat, godt klima og faglig påfyll.

Midt på dagen venter en ny økt hvor trenerteamet har forberedt en time som er tilpasset dagens temperatur. Kanskje vi trenger en god strekk, litt avslapning eller å danse litt. Mulighetene er mange.

Om ettermiddagen når solen avtar gjør vi oss klare for dagens siste økt. Nå kan vi kanskje trene styrke eller bevegelighet. Vi tar hensyn til sammensetning av deltagerne.

Timer som kan dukke opp: Vanngym med styrke og kondisjon, dans med flotte rytmer, styrke på stranden, kondisjon med rask gåing eller løp, teknikkøkter hvor vi trener bevegelsemønstre, sirkeløkter med kjernetrening og mye, mye mer.

På to av dagene vil vi arrangerer vandreturer. Turene vil variere, så de som ønsker kan bli med på en lengre tur og de som ønsker en litt kortere kan velge det. Yngvar og trenerteamet kjenner området og vil legge opp til hyggelige turer som er tilpasset alle nivåer.

Max antall: 40 stk