Vinter i Valdres

Bli med på et vintereventyr til Beitostølen og Bergo Hotel. Her nyter vi gode snøforhold, daglige skiturer i et variert løypenett og hyggelige kvelder med god mat og drikke.

Denne uken starter opptakten til årets Ridderrenn, som har vært arrangert siden 1964. Det er mye liv og røre på Beitostølen og på Bergo Hotel er vi midt i smørøyet.

Enten du kommer alene eller sammen med noen – vår lokalkjente reiseleder Elbjørg Haugsdal tar godt vare på alle og enhver!

Høydepunkter:
✔Noen av Norges flotteste skiløyper
✔Tilgang til SPA og basseng
✔Hyggelige fellesmiddager
✔Sosiale samlinger på kvelden 

Dette er en tur i samarbeid med magasinet 

Status:
Fullt

Hotell

Bergo Hotel ***
Hovedveien, 2953 Beitostølen

Et særegent, lunt og hyggelig hotell beliggende i sentrum av Beitostølen med utsikt over Jotunheimen. Tilgang til badstue, WiFi i fellesområdene samt parkering er gratis. Hotellet er utsmykket av lokale kunstnere, med en innredning som tar vare på Valdres-tradisjonene.

Hotellet tilbyr hyggelige rom med god atmosfære, gode senger og moderne baderom. Alle rom har flatskjerm-TV og sittehjørne. 

Restauranten på stedet, Brasseriet, tilbyr ulike retter à la carte, mens Svingen Pub er et populært after-ski-sted. Jegersalen Bar & Restaurant tilbyr ofte levende musikk og dans.

  

Program

20. mars:
Ankomst og vertskapet ønsker velkommen. Felles middag på hotellet. Sosialt samvær på Svingen Pub.

21. mars:
Daglig morgendukkert på Radisson Blu for de som ønsker, før frokost. Enkel skitur i lett skogsterreng (grønn/blå løype). Vi går via Garlia til Smørkollen og utover viddene tilbake til Beitostølen. Matpakkelunsj underveis. Spasertur til Lyskapellet på ettermiddagen for de som ønsker. Felles middag på hotellet.

22. mars: 
Frokost og skitur til Bygdin med lunsj. Ca. 10 km i lett terreng. Mulighet for behandling/velvære på Beitostølen Spa (mot tillegg – bestilles ved ankomst). Felles middag på hotellet. Sosialt samvær på Nye Arnolds.

23. mars: 
Frokost. Dagen er til fri disposisjon, men de som vil blir med reiseleder på dagens skitur. En litt mer krevende løype som avsluttes med kaffe og vafler på Olestølen (ikke inkl.). Litt afterski før felles avskjedsmiddag på hotellet.
 
24. mars: 
Frokost og utsjekk.