Bad Gastein - Familieuke

Ta med deg barnebarnet på et aktivt sommereventyr i de østerrikske Alpene! En uke fullproppet med morsomme aktiviteter som passer både store og små.

Vi går turer i vakker natur, vasker gull i Angertal, bestiger klatrevegger og koser oss på besteforeldre-fri dag.

Bad Gastein er det perfekte reisemålet for familier; utallige aktiviteter, familievennlige hotell og en masse god mat. Ingen dager er like og våre guider er flinke til å finne på aktiviteter som passer for barn i alle aldre.

Vi bor godt på Ski Lodge Reineke, et hyggelig og nyrenovert hotell som ligger midt i byen. Med oss fra ankomst har vi en lokal skandinavisktalende guide og turleder fra STS Alpresor.

Høydepunkter:
✔ Mye inkludert
✔ Naturens eget eventyrland
✔ Stort utvalg av aktiviteter
✔ Behagelig klima

Dette er en tur i samarbeid med magasinet 

Pris fra:
12 790,-
Dager:8
Prisen inkluderer:
• Fly t/r Oslo Gardermoen – München med alle skatter og avgifter
• 7 netter med frokost på Ski Lodge Reineke ***+
• 3-retters middager på hotellet i 6 dager
• 5 aktive dager inkl. lunsj, aktiviteter, guiding og transport
• All transport som nevnt i program
• Skandinavisktalende guide og reiseleder fra ankomst

Ikke inkludert:
• Avbestillings- og reiseforsikring
• Tips, øvrige måltider og drikke
• Tilslutning fra andre byer
TransportType:FLY
Bestill reise

Hotell

VI BOR PÅ FØLGENDE HOTELL:

SKI LODGE REINEKE ***+
K. H. Waggerl-Straße 11, 
5640 Bad Gastein

Godt hotell som ligger midt i sentrum av Bad Gastein. Hotellet har heis og en hyggelig restaurant.

Alle rom har telefon, Wifi, safe, skrivebord, hårtørker og satellitt-TV. Familierommene har fra 2-7 senger, og alle er individuelt utformet.

På hotellets restaurant serveres frokost daglig som buffet og på kveldene vil det bli servert 3 retters middager.

  

Program

Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme. Vær og vind bestemmer ofte aktivitetene, og således vil reiseleder se an hver dag og tilrettelegge programmet deretter.

Dag 1 Ankomst (M)
Avreise fra Oslo Lufthavn på morgenen med direktefly til München. På flyplassen i München blir vi møtt av vår lokale reiseleder og guide. Vi reiser så med buss til Bad Gastein for innsjekk hotell. Turen hit tar ca. 3-4 timer. Felles velkomstmiddag på hotellet på kvelden.

Dag 2 Familievandring (F, L, M)
På morgenen nyter vi en god frokostbuffé. Vi starter uka med en vandring på den klassiske Kaiser Wilhelm-turveien. På veien stopper vi blant annet og mater tamme ekorn med nøtter før vi avslutter turen med en god lunsj på den vakre hytta Bäckerwirt. Det er mulig å ta buss tilbake. Vel hjemme i Bad Gastein tar vi noe godt å drikke på Silver Bullets terrasse og tester deres «fun park». Her finnes det slack line, boule og minigolf.

Dag 3 Dorfgastein (F, L, M)
På mandagen reiser vi til Dorfgastein og Fulseck opp til toppen, for senere å traske ned til den fine innsjøen Spiegelsee der vi skal gå på den kjente ” barfotstien ” som får blodsirkulasjonen i gang i føttene. Lunsj inntar vi på hyggelige Wengeralm. Tilbake i Bad Gastein blir det mulighet til å teste klatreveggen ved Silver Bullet for en liten slant, forhåndsregistrering på hotellet er nødvendig. 

Dag 4 Besteforeldre-fri dag (F, L (for barna), M)
Tirsdag er foreldrenes fridag der vår reiseleder tar med barna til Böckstein og lærer dem å bake den klassiske desserten Krapfen (østerriksk munk) som selvsagt spises i forbindelse med den lette lunsjen. Deretter tar vi en titt på alle kaninene, marsvinene, hønene og grisene som bor på hytten Astenalm. Her ønsker vi at barna har med seg en lapp med besteforeldrenes telefonnummer på og en liten slant til is/drikke. 

Dag 5 Fridag (F, M)
I dag er det frie aktiviteter. Vår reiseleder gir dere gjerne tips. Besøk for eksempel eventyrbadet Felsentherme, hvor vannet hentes fra 44 graders varme underjordiske kilder. Dere kan også prøve el-sykkel, rafting, klatrevegg eller minigolf. Mulighetene er mange! 

Dag 6 Nasjonalparken Hohe Tauern (F, L, M)
Vi tar buss til nabobyen Nassfeld og nasjonalparken Hohe Tauern. Her venter en nydelig vandring i den fine dalen og vi får lære oss om dyrelivet, natur og andre spennende ting. Lunsj på koselige Valeriehaus som har den østerrikske pannekaken ”Kaiserschmarren” som spesialitet. Etter lunsj går vi inn nabodalen Sieglitztal der man kan få glimt av fjellgeiter.

Dag 7 Angertal (F, L, M)
Vi avslutter uken med en utflukt til nabodalen Angertal der vi har en dag fylt med leker og aktiviteter. På timeplanen står bueskyting (for egen regning, 10€) og gullvasking på Waldgasthof. Siden spiser vi en fantastisk Gröstl på hytta Angerblick før vi tar oss tilbake til Bad Gastein for avslutningsmøte. 

Dag 8 Hjemreise (F)
Etter frokost sjekker vi ut fra hotellet og reiser til avtalt tid til flyplassen i München for avreise til Norge.

F= Frokost     L= Lunsj      M=Middag
 

Avganger & priser - Bad Gastein - Familieuke

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
3/8Oslo GardermoenBad Gastein - Familieuke - Vi over 60412 790,-BestillMer informasjon

Informasjon

Tillegg for enkeltrom              - kr. 1 250,- (begrenset antall)

Barnerabatt t.o.m. 12 år        - kr. 2 500,-
Ungdomsrabatt t.o.m. 17 år - kr. 1 500,-

Flytider med Lufthansa
03.aug:    Oslo Gardermoen - München     11:50-14:00
10.aug:    München - Oslo Gardermoen     16:00-18:10

Tilslutningsfly:
Ønsker du tilslutning fra andre byer er vi behjelpelige med det. Ta kontakt med oss for priser og muligheter. Alle tider er lokale tider. Eventuelle endringer av flytider er utenfor Aller travels kontroll.

Alder på barna:
Ukeprogrammet inneholder en dag hvor barna er alene med reiseleder, uten de voksne. Av den anledning bruker vi å anbefale en minstealder der barna klarer seg selv på en slik dag. Men ønsker man å reise med et mindre barn og finne på noe selv denne dagen er det fullt mulig. Som maksalder bruker vi å anbefale 10-12 år, men guidene er flinke og forsøker hele tiden å tilpasse aktivitetene ut fra de ulikes alder.