Reisemål:

Kulinariske høydepunkter i Piemonte

Periode:

4 - 9 juni 2026

Avreise:

Oslo Gardermoen, Avgang 11:00. Beregnet ankomst 13:40.
Flyreisen er med Norwegian. Med forbehold om endringer.

Retur:

Milano Malpensa, Avgang 14:20. Beregnet ankomst 17:00.
Flyreisen er med Norwegian. Med forbehold om endringer.

Reisefakta:

Prisen inkluderer:
• Direktefly t/r Oslo – Milano
• Innsjekket bagasje
• Transport flyplass-hotell t/r
• 5 netter på Hotel Brezza Barolo***
• 5 frokoster
• 1 fireretters middag med vin, vann og espresso
• 1 åtteretters middag med aperitiff, vin, vann, espresso og grappa
• 1 ost- og skinkelunsj med vin, vann og espresso
• Flere vinsmakinger, hvorav en med lett lunsj
• 1 matlagingskurs med med middag og vinsmaking
• Trøffeljakt med etterfølgende smaksprøver og lokal vin
• Sjokoladesmaking
• Museumsbesøk i Grinzane Cavour
• All transport iht program
• Skandinavisk reiseleder under oppholdet

Grunnpris:

19 990,- per person

Rom: