Reisen er fulltegnet. Sett deg på venteliste, så tar vi kontakt dersom vi får ledig plass på turen. Det er uforpliktende å stå på venteliste, og du betaler ingenting.
Reisemål:
Kulinariske høydepunkter i Piemonte
Periode:
4 - 9 september 2025
Avreise:
Oslo Gardermoen, Avgang 10:40. Beregnet ankomst 13:20.
Flyreisen er med Norwegian.
Med forbehold om endringer
Retur:
Milano Malpensa, Avgang 14:00. Beregnet ankomst 16:40.
Flyreisen er med Norwegian.
Med forbehold om endringer.
Reisefakta:
Prisen inkluderer:
• Direktefly t/r Oslo – Milano
• Innsjekket bagasje
• Transport flyplass-hotell t/r
• 5 netter på Hotel Brezza Barolo***
• 5 frokoster
• 1 fireretters middag med vin, vann og espresso
• 1 åtteretters middag med aperitiff, vin, vann, espresso og grappa
• 1 ost- og skinkelunsj med vin, vann og espresso
• Flere vinsmakinger, hvorav en med lett lunsj
• 1 matlagingskurs med med middag og vinsmaking
• Trøffeljakt med etterfølgende smaksprøver og lokal vin
• Sjokoladesmaking
• Museumsbesøk i Grinzane Cavour
• All transport iht program
• Skandinavisk reiseleder under oppholdet
Grunnpris:
19 450,- per person