Julen på Beitostølen

Glem mas og tjas og kom til ferdigpyntet jul i eventyrlige vinteromgivelser på Beitostølen. 

Vi stresser ned, lar andre lage julematen, rydde og ta oppvasken - mens vi koser oss i hyggelig lag med koselige aktiviteter. Det blir kanefart og julegrøt, trekkspillmusikk og sang, quiz og et glass ved peisen. Vi går til dekket bord til frokost, lunsj og julebuffet – og selve julenissen kommer på besøk. Vi bor godt på Radisson Blu høyfjellshotell med tilgang til lobbybar, SPA-avdeling, svømmebasseng og treningssenter.

Enten du kommer alene eller sammen med noen – vår dyktige reiseleder Agnes tar godt vare på alle og enhver! Det er ingen grunn til å sitte alene i julen!

Høydepunkter:
✔ Kanefart med julegrøt
✔ Stor julebuffet på julaften
✔ Høymesse i Hegge kirke
✔ Du slipper å rydde og ta oppvasken

Dette er en tur i samarbeid med magasinet 

Status:
Fullt

Program

Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

22.desember:
Ankomst og innsjekk. Kl. 17:00 vil det bli servering av suppe og brød samt velkomstmøte med vertskapet. Felles middag på kvelden i hotellets restaurant.

Lillejulaften:
Frokost og tid til å slapper av, bli kjent og nyte hotellets fasiliteter. Felles lunsj før vi tar vi et slag med festlig fjellkørling. Middag på kvelden.

Julaften: 
Frokost og kanefart til Hytta med servering av julegrøt. Her deler vi oss i mindre grupper og får tildelt spesifiserte tider, slik at det ikke blir venting. Ettermiddagskaffe med julekaker og frukt før Julen ringes inn og vi nyter en stor juleaftensbuffet. Gruppen tildeles egen tid for middag, før resten av gjestene. Etter middag kommer Julenissen på besøk og vi koser oss i hyggelig lag.
 
1. juledag: 
Frokost og valgfri høytidsmesse i Hegge Kirke (transport arrangeres via reiseleder på stedet). Felles lunsj og middag.
 
2. juledag: 
Frokost og utsjekk. 

Hotell

RADISSON BLU HØYFJELLSHOTELL ****
Bygdinvegen 
2953 Beitostølen

Godt hotell som ligger 900 m.o.h. med panoramautsikt over de omkringliggende fjellene og dalene. Hotellet ligger sentralt på skistedet Beitostølen, 20 km fra Jotunheimen nasjonalpark. Langrennsløyper og slalåmbakker ligger kun 100 meter fra hotellet.

Restauranten på hotellet serverer super frokostbuffet og internasjonale retter til lunsj og middag, mens to in-house barer tilbyr cocktailer og et behagelig sted å slappe av.

Alle rommene har satellitt-TV, gratis Wi-Fi og te- og kaffekoker. Som gjest kan du bruke hotellets trenings- og spasenter med blant annet 25-meters basseng og badstue.