Edinburgh med Military Tattoo

Bli med på innholdsrike dager i Edinburgh, med The Royal Edinburgh Military Tattoo som høydepunkt. Et unikt show med sekkepiper, dansere og fascinerende lyseffekter, mot det fortryllende bakteppet i Edinburgh Castle.

Edinburgh Tattoo ble første gang arrangert i 1950, med åtte militære enheter som deltagere. De siste årene har det gjennomsnittlige antallet utøvere vokst til ca. 1000 menn og kvinner. Showet arrangeres hver august i den skotske hovedstaden, og er omtalt som «The World's Greatest Show».

Kilter, whisky, sekkepiper og mere til! I Edinburgh får du spennende historie og arkitektur, god pubstemning med vennlige mennesker og havsnær vakker natur.

Vi bor sentralt og sammen med vår reiseleder Jan Heider lærer vi byen å kjenne både i buss og til fots. Vi besøker slottet og Scottish Whiskey Experience og du får også tid til å utforske denne vennlige byen på egenhånd.

Dette blir en opplevelse!

Høydepunkter: 
• Bysightseeing og omvisning på Edinburgh Castle
• The Scotch Whisky Experience
• Royal Edinburgh Military Tattoo 
• En hyggelig og sjarmerende by

Dette er en tur i samarbeid med magasinet    

Pris fra:
12 400,-
Dager:4
Prisen inkluderer
• Fly t/r Oslo – Edinburgh med alle skatter og avgifter
• Transport tur retur flyplass til hotell
• 3 netter med frokost på Heymarket Hub Hotel ***
• Billett til Military Tattoo
• 2 middager og 1 lunsj på lokale restauranter
• Inngang til Edinburgh Castle
• Besøk på The Whiskey Experience
• By-sightseeing med buss og guide
• Norsk reiseleder

Ikke inkludert
• Reise- og avbestillingsforsikring
• Drikke, øvrige måltider og tips
• Tilslutninger fra andre byer
TransportType:Fly
Bestill reise

Hotell

HAYMARKET HUB HOTEL 3*
7 Clifton Terrace, 
Edinburgh, EH12 5DR

Dette er et moderne 3 - stjerners designhotell som ligger sentralt i Edinburghs rett ovenfor Haymarket jernbanestasjon med gangavstand til gamlebyen, New Town, West End og Princess Street. Hotellet har 24-timers resepsjon, bar og cafe. Rommene er kompakte med moderne innredning. De har air-condition, TV, telefon, safe, bad/toalett, hårføner og gratis wifi.
   

 

Program

Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

DAG 1: AVREISE (M)
Avreise fra Oslo med Norwegian til Edinburgh.  Buss fra flyplassen til vårt hotell som ligger sentralt i Edinburgh. Etter å ha sjekket inn vandrer vi litt i nærområdet sammen med vår reiseleder for å bli litt kjent. Vi setter deretter kursen til en hyggelig restaurant i nærheten av hotellet for å spise middag.

DAG 2: BYSIGHTSEEING MED LUNSJ OG BESØK PÅ EDINBURGH CASTLE (F, L)  
Etter frokost blir vi hentet med buss og sammen med vår lokale guide skal vi på en sightseeing med buss for å se alle de viktige og monumentale byggverk som har spilt en rolle i nesten samtlige av landets historiske hendelser. Vi avslutter turen ved Edinburgh Castle hvor vi spiser en felles lunsj. Etter lunsj besøker vi slottet til fots. Resten av ettermiddagen er fri til egen disposisjon. For de som ønsker, vil det være en felles vandring tilbake til hotellet sammen med reiseleder.   

DAG 3: THE SCOTCH WHISKY EXPERIENCE OG MILITARY TATTOO (F, M)
Whisky or whiskey?  La oss kalle dagen «a taste of Scotland» Det blir kulinariske opplevelser og vi skal prøvesmake noen av Skottlands utsøkte og uendelig mange whiskyvarianter på The Scotch Whisky Experience. Vi rekker ikke alle, men vi skal lære litt om hva denne milliardindustrien egentlig handler om. Og kanskje oppdager du nettopp din favoritt whisky? Etter besøket her vil det egentid fram til vi møtes for å spise middag på en lokal restaurant før vi går samlet for å oppleve et fantastisk show på The Royal Edinburgh Military Tattoo. 

DAG 4: HJEMREISE (F) 
Frokost. Til avtalt tid reiser vi til flyplassen for avreise til Oslo Gardermoen.

F=Frokost L=lunsj M=Middag

Avganger & priser - Edinburgh med Military Tattoo

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
19/8Oslo Gardermoen Edinburgh - med Military Tattoo - Vi over 60512 400,-BestillMer informasjon

Informasjon

Tillegg for enkeltrom kr. 3 200,- (begrenset antall)

Flytider med Norwegian 19.-22. august:
Oslo – Edinburgh           12:35 - 13:25
Edinburgh – Oslo           12:25 - 15:10

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med det. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.

Begrensninger:
For å delta på turen må man kunne gå over lengre distanser i et normalt tempo. Gjestene må være selvhjulpne og kunne håndtere sin egen bagasje. Turen er derfor dessverre ikke egnet for reisende med krykker, rullestol eller rullator.