Julefeiring i Sarvar - Pensjonistforbundet

Bli med oss for å feire julen på det flotte 5 stjerners SPA hotellet Spirit som ligger rett utenfor den idylliske lille byen Sarvar i Ungarn!

I nydelige omgivelser kan du oppleve ungarsk gjestfrihet og juletradisjoner sammen med andre som velger å reise bort i julen. På hotellet finner du også en stor og flott spa-avdeling med eget termalbad som kan benyttes fritt under hele oppholdet. Stedet har også et fantastisk kjøkken. God julestemning, julemusikk og mye god mat vil gjøre disse juledagene til en svært hyggelig opplevelse. I løpet av oppholdet besøker vi også den idylliske grensebyen Köszeg med vinsmaking og lunsj samt en utflukt til Györ med besøk på julemarked og lunsj. Kanskje vil det også bli mulighet for en kirkekonsert. Byen Sarvar kan også lokke med hyggelige cafeer, restauranter og små butikker.

Vår lokalkjente reiseleder Krisztina tar godt vare på hver og en, og samler gruppen også når det ikke er program.

Høydepunkt:
•    Førsteklasses hotell
•    Julefeiring med likesinnede
•    Ungarsk gjestfrihet og nydelig mat
•    Mye inklusive
•    Fine utflukter

Denne turen er i samarbeid med

Status:
Fullt

Program

Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

Dag 1: Oslo – Wien - Sàrvàr (L, M)
På Oslo Lufthavn Gardermoen sjekker vi inn på Norwegian fly til Wien. Vi ankommer Wien hvor vi blir møtt av vår skandinavisktalende reiseleder og lokalguide. Etter ankomst i Wien tar vi buss som kjører retning hotellet. På turen mellom Wien og Sàrvàr stopper vi ved minnesmerket hvor jernteppet for første gang bokstavelig talt ble klippet hull på i juli 1989. Vi stopper også for en lunsj for å teste ekte Ungarsk gulasjsuppe. Ankomst hotell for innsjekk og velkomstdrink. Mulighet for å slappe litt av før vi møtes til felles middag.

Dag 2: Utflukt Köszeg (F, L, M)
Frokost på hotellet. Etter frokost tar vi turen til Köszeg som er smykket til jul. Ta med varme klær da det kan være kaldt. Her får vi en byvandring og det serveres så lunsj der vi får prøvesmake noen ungarske viner. Ettermiddagen er fri til egen disposisjon. Kanskje benytter du muligheten til et deilig bad i termalvannet med mer enn 30 grader.  Det er også mulig å bade ute. En fantastisk opplevelse i kveldsmørket med en stjerneklar himmel. Felles middag på hotellet.

Dag 3: Utflukt Györ (F, L, M)
Frokost på hotellet. Etter frokost skal vi besøke Györ. Dette er en hyggelig og fargerik by med mange historiske bygninger som ligger halvveis mellom Wien og Budapest ca. 1,5 timer fra Sarvar.  Ha med varme klær da det kan være kaldt. Her skal vi ha en byvandring, se byens julemarked samt spise en felles lunsj før vi reiser tilbake til vårt hotell. Resten av ettermiddagen er fri til egen disposisjon. Felles middag på hotellet.

Dag 4: Fridag og julefeiring (F, M)
Frokost på hotellet.  Denne dagen er fri til egen disposisjon. Julestemningen siger inn over oss, og vi møter andre feststemte mennesker som alle ønsker å feire denne juleaften sammen med andre. Det blir julemusikk og en stemningsfull julemiddag hvor hotellets vertskap gjør sitt beste for at hver enkelt skal finne seg godt til rette på julaften. Det blir spesielle julearrangementer, og reiselederen vil også gjøre sitt beste for at du skal ha en fin dag.

Dag 5: Fridag (F, M)
Første juledag møtes vi av et fantastisk frokostbord, hvor vi bare sitter og nyter julestemningen på hotellet sammen med de andre gjestene. Denne dagen er fri til egen disposisjon. Også idag vil det bli spesielle julearrangementer, og reiselederen vil gjøre sitt beste for at du skal ha en fin dag.  På kvelden serveres det juledagsmiddag, som tradisjonelt er den viktigste delen av julefeiringen i Ungarn.

Dag 6: Sàrvàr – Wien – Oslo (F)
Etter frokost setter vi kursen mot flyplassen i Wien for å fly hjem med Norwegians avgang kl.12.25 med ankomst kl.14.40 i Oslo.

Hotell

Hotel Spirit*****
Vadkert krt. 5, 
9600 Hungary

Et førsteklasses hotell beliggende i fredelige omgivelser.  Hotellet har restaurant, bar, innendørs svømmebasseng, flere utendørsbasseng, oppvarmet utendørsbasseng, terrasse, hage, velutstyrt treningsrom, squashbane, bowlingbaner og tennisbaner. Gåavstand til sentrum av byen er ca. 15 minutter.

Hotellet er kjent for sitt spasenter, som tilbyr ulike terapier og skjønnhetsbehandlinger, samt 22 bassenger.

Alle rom har egen balkong/terrasse og gratis internett.

   
 

Kart

Kart