Sarvar – 5 stjerners velvære i Ungarn

Velkommen til en deilig reise med fokus på avslapning, velvære og kultur!
Vi ankommer Wien i Østerrike og på turen mellom Wien og Sàrvàr stopper vi ved minnesmerket hvor jernteppet for første gang bokstavelig ble klippet hull på i juli 1989.
I Sopron tester vi ekte Ungarsk gulasjsuppe, før vi kommer til historiske Sàrvàr der vi finner Ludwig III av Bayerens flotte slott.

På hotell Spirit*****+, opplever vi ungarsk gjestfrihet og kultur, samt de gamle ungarske SPA-tradisjoner med eget termalbad, fantastisk kjøkken og lokal historie. Hotellet Spirit ligger ved en liten innsjø, med fine turstier og ca 10 minutters spasertur fra den koselige byen Sàrvàr. Hotellet har også egen lege, fysioterapeut og massør. Det ungarske dagliglivet kan best oppleves gjennom å besøke folk der de bor. 

For de som har lyst til å stifte litt mer bekjentskap med de stolte ungarske vintradisjoner, blir det mulighet for det. Mange av vinene er meget gode, men produseres i så små kvanta at de ikke kommer til Norge. Her kan vi benytte anledningen!

Høydepunkt på denne turen:
- Velvære: SPA-hotell i nydelige turområder
- Ungarn: gulasjsuppe og unik ungarsk vin
- Opplevelse: bli kjent med historien og tradisjoner

 

Denne turen er i samarbeid med

Status:
Fullt

Hotell

Hotel Spirit*****

Et førsteklasses hotell beliggende i fredelige omgivelser.  Hotellet har restaurant, bar, innendørs svømmebasseng, flere utendørsbasseng, oppvarmet utendørsbasseng, terrasse, hage, velutstyrt treningsrom, squashbane, bowlingbaner og tennisbaner. Gåavstand til sentrum av byen er ca. 15 minutter.
Hotellet er kjent for sitt spasenter, som tilbyr ulike terapier og skjønnhetsbehandlinger, samt 22 bassenger.
Alle rom har egen balkong/terrasse og gratis internett.

Program

Dag 1   Oslo – Wien – Sàrvàr (L/M)
Reise med Norwegian fly til Wien.  Etter ankomst i Wien, møter vi bussen som kjører oss til hotellet. Bussturen til Sarvar i Ungarn tar ca 2 timer. På turen mellom Wien og Sàrvàr stopper vi ved minnesmerket hvor jernteppet for første gang bokstavelig talt ble klippet hull på i juli 1989. Vi stopper også ved Sopron for å teste ekte Ungarsk gulasjsuppe, før vi kommer til historiske Sàrvàr der vi finner Ludwig III av Bayerens flotte slott. Her kan vi slappe av litt før vi går til felles middag.

Dag 2  Sàrvàr (F/M)
Etter en deilig frokost er dagen til egen disposisjon. Middag på hotellet.

Dag 3  Utflukt til Kôzeg (F/L/M)
Etter frokost skal vi besøke den koselige byen Kôzeg.  Her får vi oppleve liten intim kirkekonsert i en fantastisk kirke.  Etter det serveres det lunsj og vi får prøvesmake noen ungarske viner. 
Ettermiddagen til egen disposisjon. Kanskje benytter du muligheten til et deilig bad i termalvannet med mer enn 30 grader.  Det er også mulig å bade ute. En fantastisk opplevelse i kveldsmørket med en stjerneklar himmel og vannet som damper. Middag på Hotel Spirit.

Dag 4  Sarvar (F/M)
Etter frokost er dagen til egen disposisjon.  Middag på hotellet.

Dag 5  Sàrvàr – Wien – Oslo (F)
Frokost på hotellet før avreise.

F=Frokost    L=Lunsj     M=Middag