Stemningsfullt julemarked i Warsawa

Bli med på en stemningsfull tur til Warsawa, Polens hovedstad – også kalt Østens Paris. 

Byen ble under andre verdenskrig nesten totalt ødelagt og er nå gjenoppbygget med en spennende blanding av gammel og moderne arkitektur. 
Warsawa har blitt kåret til en av Europas beste byer for juleshopping og den er også full av flotte parker, museer og historie. 

Sammen med vår reiseleder Elbjørg skal vi bli bedre kjent med byen. Vi skal blant annet se det kongelige slott, St. John katedralen samt besøke Warsawa Historiske Museum. Vi skal også oppleve et fantastisk lysshow, besøke julemarked og oppleve et tradisjonelt folkloreshow.
Elbjørg er med gruppen fra Gardermoen og vil ta godt vare på hver og en. 

Vi bor fint og sentralt på 5 stjerners hotell med gangavstand til Warsawas gamleby. Gamlebyen er hjertet til Warsawa, her finner du sjarmerende brosteinsbelagte gater, vakre og fargerike restaurerte bygninger, koselige restauranter og et yrende folkeliv samt et av byens koseligste julemarkeder med julestemning så det suser. 

Bli med på dager med opplevelser – vakkert, spennende og litt annerledes!

Høydepunkter:
✔ 5 stjerners hotell nær gamlebyen
✔ Julemarked og lysshow
✔ Middag med folkloreshow
✔Besøk på Warsawa Historiske Museum

Dette er en tur i samarbeid med magasinet:

Status:
Fullt

Program

Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

DAG 1: AVREISE OSLO OG ANKOMST WARSAWA (M)
Vi ankommer Warsawa og kjører direkte til hotellet. Det vil bli litt egentid her før vi sammen med en lokal guide vandrer rundt i nærområdet for å bli litt bedre kjent. Etter vandringen spiser vi en felles velkomstmiddag på en lokal restaurant. 

DAG 2: RUNDTUR WARSAWA OG LYSSHOW (F) 
Etter frokost starter vi på formiddagens rundtur både til fots og i buss. Denne vil gi oss et godt inntrykk av Polens største by. Langs Royal Way vil du se de vakreste severdighetene i gamlebyen inkludert St. John Katedralen og kongeslottet. Vi skal også besøke Warsawa Historiske Museum. Etter byrundturen vil vi ha litt tid på egenhånd. På kvelden møtes vi for å dra til Wilanow Palace sammen med en lokal guide for å se et flott lysshow, Royal Show of Lights and Music.

DAG 3: FORMIDDAG FRI  & ETTERMIDDAGSBYVANDRING TIL JULEMARKED (F, M)
Frokost på hotellet. Formiddagen er til fri disposisjon. På ettermiddagen skal vi på en byvandring med en lokal guide for å besøke et av byens julemarkeder. Her vil vi få servert et glass med tradisjonell gløgg og få tid til å titte rundt i alle de fine bodene. Vi avslutter kvelden på en lokal restaurant for en avskjedsmiddag med folkloreshow. 

DAG 4: HJEMREISE (F)
Etter frokost sjekker vi ut og reiser til flyplassen for retur til Norge. 


F=Frokost    M=Middag

Hotell

Sofitel Warsaw Victoria Hotel *****
Królewska 11, 
00-065 Warszawa

Sofitel Warsaw Victoria er et flott 5 stjerners hotell som ligger blant de kulturelle og historiske attraksjonene i sentrum av Warsawa bare 400 meter fra kongeslottet og 200 meter fra det imponerende Presidentpalasset. Hotellet har døgnåpen resepsjon, innendørs oppvarmet basseng, bar, restaurant, treningsstudio, badstue og gratis wifi.

Alle rommene har flatskjerm-TV, kaffe/te fasiliteter, safe, telefon, minibar, eget bad med hårføner, klimaanlegg, sittehjørne og skrivebord.