Rebeckas Umbria

Bli med til Rebeckas UMBRIA!

På denne reisen tar svenske Rebecka Wahlström oss med inn i sitt Umbria! Hun viser oss noen av Umbrias mest spennende og vakre steder, det blir lette vandringer i naturskjønne omgivelser, god genuin mat, vin, kunst og kultur. Vandringene passer for alle med god helse som setter pris på å røre på seg samtidig som man er på ferie. 

Rebecka har en brennende lidenskap for italiensk kultur og ikke minst for det gode liv – så ikke la denne muligheten gå fra deg!

Bølgende bakker, grønne frodige skoger, olivenlunder, vingårder og middelalderbyer med imponerende katedraler – dette er Umbria! I Umbria kan man kjenne noe magisk i luften og roen og stillheten som råder er unik. Maten er en nytelse og vinene er av ypperste kvalitet.  Vi bor på et godt hotell i den historiske byen Foligno og tar dagene i vårt eget tempo - det blir god tid til å nyte. Rebecka er en omtenksom og varm reiseleder, som ser og tar vare på hver enkelt i gruppen.

“Umbria er for meg skjønnhet, nytelse, aktiv avslapping og eventyr!“ 

 

Høydepunkter:
✔ Middelalderbyene Assisi & Orvieto
✔ Vinsmaking med lunsj i Montefalco
✔ Vandring i vakker natur og besøk i Spoleto

 

Dette er en tur i samarbeid med magasinet     

 

Pris fra:
12 250,-
Dager:6
Grunnprisen inkluderer:
• Fly t/r Oslo – Roma med alle skatter og avgifter
• 5 netter med frokost på Hotel Villa dei Platani ****
• 2 middager med vin og vann
• 2 lettere vandredager med vandreguide; en dag med besøk hos olivenoljeprodusent og en ved Cascate Marmore-fossen
• 2 vinsmakinger, hvorav 1 med lunsj
• All transport som nevnt i programmet
• Svensk reiseleder fra ankomst

Grunnprisen inkluderer ikke:
• Reise- og avbestillingsforsikring
• Øvrige måltider og drikke
• Tips
• Tilslutning fra andre byer i Norge
TransportType:FLY
Bestill reise

Program

Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

DAG 1    ANKOMST (M)
Avreise fra Oslo med Norwegian til Roma. Her møter vi reiseleder og blir kjørt i buss til vårt hotell i Foligno (ca. 2,5 timer). Underveis vil reiseleder gi oss litt praktisk informasjon og forteller nærmere om programmet som venter oss.  Om vi får tid vil det bli en liten introduksjonstur i byen før en felles velkomstmiddag på lokal restaurant med vin og vann. 

DAG 2    VANDREDAG I LANDSKAPET MED BESØK HOS OLIVENPRODUSENT (F)
Etter frokost skal vi vandre i området rundt Foligno. Vi besøker underveis en lokal olivenprodusent. Her lærer vi om produksjonen og nyter små smaksprøver. Ettermiddag og middag fri.

DAG 3    UTFLUKT TIL ASSISSI OG BESØK VINPRODUSENT (F, L)
Etter frokost skal vi besøke byen Assisi. Arkitektonisk er Assisi et imponerende samspill mellom gammel arkitektur, middelalder og renessansetiden, og bygningene smelter naturlig inn sammen med solrike skråninger og den fruktbare dalen. Vi får se den enorme Basilika di San Francesco (Den hellige Frans` Basilika) med Giottos og Cimabues mesterverk og graven til Frans av Assisi, som er en veldig spesiell opplevelse.
Etter besøket her drar vi videre til Montefalco hvor vi skal besøke en vingård som produserer Rebeckas favorittvin. Området her er kjent for sine kvalitetsviner. Vi skal få prøvesmake noen av de gode vinene som samt nye en god lunsj. Ettermiddag og middag fri.

DAG 4     UTFLUKT TIL ORVIETO MED BESØK HOS VINPRODUSENT (F)
Etter frokost tar vi turen for å besøke Orvieto (ca. 1,5-2 timer). Byen ligger på en klippe som er vokst opp fra et ellers flatt landskap og er en av de merkligste stedene i Italia. Klippen er kronet med den flotte gotiske domkirken. Vi tar en liten togbane fra parkeringsplassen for å komme helt frem til det gamle historiske sentrum, og derfra en liten tur med en minibuss frem til domkirken.
Her finner vi Signorellis fantastiske malerier som inspirerte selveste Michelangelo til hans arbeid i taket i det Sixtinske kapell i Vatikanet. På veien tilbake stopper vi på en vingård for litt vinsmaking. Ettermiddag og middag fri.

DAG 5     VANDREDAG VED CASCATA DELLE MARMORE OG BESØK SPOLETO (F, M)
Etter frokost skal vi vandre i området rundt det fantastisker fossefallet Cascata delle Marmore, som i dag er med på UNESCO’s verdensarvsliste. Fossefallets totale høyde er hele 165 meter og er delvis menneskeskapt. Etter vandringen på tilbakeveien rekker vi også et stopp i flotte Spoleto, som daterer seg helt tilbake til etruskerne, men det romerske amfiteateret, og ”Blodets Bro” dominerer. Navnet på denne romerske broen stammer fra tidlig kristendom, da 10.000 kristne martyrer ble slaktet i amfiteatret. Spoleto var Longobardenes hovedstad som hertugdømme på midten av det første årtusenet. Felles avskjedsmiddag på lokal restaurant med vin og vann.

DAG 6     HJEMREISE (F)
Frokost. Til avtalt tid reiser vi til flyplassen for avreise til Oslo Gardermoen.
 

F=frokost     L=lunsj       M=middag
 

Hotell

VILLA DEI PLATANI BOUTIQUE HOTEL & SPA 4*
Viale Mezzetti, 29, 
06034 Foligno 

Dette 4 - stjerners hotellet ligger i det historiske senteret i Foligno bare 50 meter fra togstasjonen.  Hotellet har 24 timers resepsjon, en restaurant, en bar og en flott SPA avdeling. Rommene er moderne innredet og har telefon, TV, DVD spiller, air condition, safe, minibar, hårføner, strykejern og gratis wifi.

   

 

Avganger & priser - Rebeckas Umbria

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
18/3Oslo GardermoenRebeckas Umbria - Vi over 60Mer enn 812 250,-BestillMer informasjon

Informasjon

Tillegg for dobbeltrom til bruk som enkeltrom kr. 1 800,- (begrenset antall)

Flytider med Norwegian:
Oslo Gardermoen - København           09:00-10:10
København - Roma                                 11:55-14:30

Roma - Oslo Gardermoen                      15:55-19:05
 

Tilslutningsfly:
Ønsker du tilslutning fra andre byer er vi behjelpelige med det. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.
Alle tider er lokale tider. Eventuelle endringer av flytider er utenfor Aller travels kontroll.

Begrensninger:
For å delta på turen må man kunne gå over lengre distanser i et normalt tempo. Gjestene må være selvhjulpne og kunne håndtere sin egen bagasje. Turen er derfor dessverre ikke egnet for reisende med krykker, rullestol eller rullator.