Langtidsferie Mallorca

LANGTIDSFERIE MALLORCA - DEN GODE MØTEPLASSEN

På vårt leilighetshotell har vi norske representanter som bidrar til din trygghet. I løpet av disse ukene kan du fornye bekjentskapskretsen og treffe likesinnede som også er glad for å slippe vinteren her hjemme.  Vi arrangerer og tilbyr mange og varierte aktiviteter som gåturer, "bli kjent middag" og kvelder med lett underholdning i hyggelig selskap. Vi har selvfølgelig norske TV-kanaler, gratis WIFI og et utvalg av norske bøker. Du blir med på det du måtte ønske.

Portofino Apartments ligger sentralt i Santa Ponsa med utsikt over byens grønne lunge og ikke langt fra den langstrakte sandstranden. Hotellet er et flott utgangspunkt for morgenturer langs strandpromenaden og i nærområdet. Her finner du også butikker og restauranter. Calvia er navnet på kommunen og er den største turistkommunen på Mallorca. Santa Ponsa ligger strategisk godt plassert vest for Palma-bukten, og  det er kort vei både til Palma by og til flyplassen.

Leilighetene i Portofino Apartments  er romslige med kjøkkenkrok og separat soverom. Leilighetshotellet har et lite utendørs svømmebasseng (ikke oppvarmet), treningsrom samt et lite minimarked.

I Santa Ponsa vil du få hverdager med fysisk og mental aktivitet, og et omsorgsfullt fellesskap. Det vil også bli arrangert ulike utflukter hver uke til interessante områder i nærheten og viktige reisemål på Mallorca. Påmelding og informasjon rundt dette vil du få ved ankomst. Vinterstid er området rundt rolig - noen butikker og restauranter i nærheten har stengt, men mange har åpent og skaper en hyggelig atmosfære. 

I følge vår representant på reisemålet er Santa Ponsa er et godt utgangspunkt for en ferie med innhold, enten du ønsker å utforske mer av Mallorca eller du ønsker å ta bena fatt. Verdensarvområdet Serra de Tramuntana ligger i Calvia kommune og er verdt et besøk. Foruten et herlig vinteropphold uten is, snø og brodder, kan du se frem til følgende høydepunkter:

✔ 2-roms leilighet til bruk alene uten tillegg i prisen (førstemann til mølla)
✔ Leilighetshotell like ved strandpromenaden
✔ Alle leiligheter har havutsikt
✔ Flotte fotturer og gåmuligheter
✔ Kort vei til Palma de Mallorca, en 365-dagers attraksjon i seg selv
✔ Kultur- og matfestivaler i de større byene rundt Santa Ponsa
✔ Flott utgangspunkt for å se og oppleve andre deler av Mallorca

Vi har avganger fra Oslo oktober og november, februar til april - 4 ukers opphold.

Neste sesong langtidsferier blir lagt ut for salg rundt 1. januar. Dersom du ønsker å være blant de første som sikrer deg informasjon om neste sesong, anbefaler vi at du abonnerer på vårt nyhetsbrev.

Pris fra:
14 490,-
Dager:29
Grunnprisen inkluderer følgende:
- Direktefly fra Oslo/Gardermoen t/r
- Innsjekket bagasje 2 x 20 kg per person
- Alle skatter og avgifter
- Leilighet i valgte uker
- Transport flyplass-bosted t/r
- Norske representanter
- Ulike aktivitetstilbud under oppholdet

Grunnprisen inkluderer ikke:
- Avbestillingsforsikring og reiseforsikring
- Måltider
- Tilslutningsfly fra andre byer
TransportType:Fly
Bestill reise

Fakta om reisemålet

BELIGGENHET:
Portofino Apartments ligger sentralt i Santa Ponsa og kun 100 meter fra den fine sandstranden midt i byen. 

ADRESSE:
C/ Avd. Jaime I, 7181 Santa Ponsa, Mallorca, Spania.

SANTA PONSA:
Santa Ponsa ligger ca 18 km sydvest for Palma by.  Om sommeren er det mye som skjer i dette området, men senhøstes roer det seg ned og passer for våre langtidsgjester som setter pris på roligere dager. Her ligger en flott sandstrand midt i byen som innbyr til herlige morgenturer. Det er gode bussforbindelser inn til Palma og til resten av øya.

TERRENG:
Det er et relativt flatt terreng i Santa Ponsa.  Det er imidlertid en del trapper på og rundt hotellområdet.

PORTOFINO APARTMENTS:
Portofino Apartments har utendørsbasseng, trimrom og et minimarked hvor du får kjøpt det mest nødvendige. Her finner du også en liten snack-bar. For våre langtidsferierende tilbyr vi gratis trådløst internett og norske TV-kanaler.  Leilighetshotellet har heis. Det er totalt 119 leiligheter. Vi har et eget lokale / område på anlegget hvor vi har våre fellessamlinger. Her vil vi ha foredrag, arrangere quiz-aftener samt andre underholdende aktiviteter. 

LEILIGHETENE:
Leilighetene er romslige og består av oppholdsrom, 1 soverom og balkong/terrasse. Alle leilighetene har havutsikt, gratis trådløst internett og TV med norske kanaler. Kjøkkenkroken har greit med kjøkkenutstyr som kokeplater, kaffetrakter, mikroovn, vannkoker, kjøleskap og brødrister. Alle leilighetene har aircondition med mulighet for varme. Bad med dusj og wc. Rengjøring av leilighetene og skift av sengetøy/håndklær en gang i uken. Det er ikke tillatt med dyrehold! 

MÅLTIDER:
Det er ikke inkludert noen måltider.

RESTAURANTER:
Det finnes flere restauranter i nærområdet, kun 1-2 minutters gange fra leilighetshotellet.

BUTIKK:
Portofino Apartment har et minimarked. Et større supermarked, Eroski ligger i nærheten av Portofino Apartments.

LOKALBUSS:
Rett utenfor Portofino Apartments finner du lokalbussen som tar deg langs Calvia-kysten. Kun 200 meter unna finner du bussholdeplass med forbindelser til Palma. Det tar ca 30 minutter inn til sentrum av Palma og koster ca 3,5 Euro. Taxi inn til Palma tar ca 20 minutter og koster ca 25 Euro en vei. Herfra finner du bussforbindelser videre rundt på hele øya om du ønsker å ta deg rundt på egenhånd.

SJØMANNSKIRKEN:
Den norske sjømannskirken ligger i Palma Nova. Vi har et godt samarbeid med kirken.

BANKAUTOMAT:
Det er bankautomat ved strandpromenaden og flere andre i sentrum.

REPRESENTANTER/REISELEDERE :
Det vil være voksne norske representanter tilstede på Portofino Apartments daglig under ditt opphold i Santa Ponsa.

KURS:
Det vil bli arrangert ulike kurs og aktiviteter under oppholdet. Dette vil kun være for våre gjester. Detaljert program og tilbud får du ved ankomst til leilighetshotellet.

STRAND:
Det er ca 100 meter til nærmeste strand.

ENKELTROMSTILLEGG:
Det er ikke tillegg for å bruke leiligheten alene (begrenset antall). 

BESØK:
Det er mulig å ta imot en besøkende som kan bo i leiligheten. Det koster kr 1.500 per person for én uke (maks 2 uker). Barn under 12 år gratis.

Kart Mallorca

Kart Mallorca

Leilighetene

Leilighetene består av oppholdsrom med kjøkken, separat soverom, bad med dusj og balkong eller terrasse. Alle leilighetene har havutsikt og et enkelt utstyrt kjøkken med kokeplater, mikroovn og vann- og kaffekoker. Leilighetene har flatskjerm-tv med norske kanaler, safe til leie, aircondition samt gratis trådløst internett. Heis. Rengjøring og skifte av håndklær og sengetøy en gang i uken.

I leilighetene er det:
• Aircondition for regulering av varme
• Gratis trådløst internett
• Balkong / terrasse
• Enkeltsenger / dobbeltsenger
• Ekstraseng - sovesofa for en person
• TV med norske kanaler
• Deponeringsboks som kan leies
• Kjøkkenkrok
• Kokeplater
• Kjøkkenutstyr
• Kjøleskap
• Mikroovn
• Vannkoker og kaffekoker
• Brødrister
• Kombinert spiseplass/stuebord
• Dusj og wc

Om hotellet:
• Hotellet har parkering på hotellområdet med forbehold om plass
• Renovert i 2009
• Flere bygninger
• 6-7 etasjer
• Heis
• 119 leiligheter

 

 

Om Mallorca

MALLORCA
Det er flere grunner til at Mallorca er et favorittreisemål for mange nordmenn, sommer som vinter. Hvert år drar solhungrige nordmenn til denne vakre baleariske øya for å oppleve strendene, utelivet, naturen, maten, shoppingen, kulturen og mye mer. På Mallorca finner du den herlige spanske stemningen på tapasbarene, grønne olivenlunder, turkist hav, høyreiste klipper og fantastiske strender. Uansett hvor mange ganger du har vært der, så er det stadig nye områder å oppdage.
Helt siden turismen startet på 1960-tallet, har Mallorca utviklet seg til å bli en moderne ferieøy med alle bekvemmeligheter samtidig som de har tatt våre på mye fra den gamle tiden.  I dag kan man finne en spennende blanding av gammelt og nytt, moderne og historisk.

Her er det noe for alle og enhver sin smak ifølge vår representant på Mallorca.

  

Dersom du vil reise litt rundt finner du mange perler som:

Port de Andratx;
Høye fjell troner over en av de vakreste byene på Mallorca, nemlig Port de Andratx. Her er atmosfæren avslappet og ikke minst eksklusiv. Å sitte på en uteservering i havnen og titte på luksusyachtene som ligger fortøyd er en hyggelig måte å fordrive tiden på. Besøk en av de små badevikene rundt byen.

Deiá:
Kjent som en hyggelig kunstnerby og er et sted du virkelig burde besøke neste gang du er på Mallorca. Og glem for all del ikke å ta med kameraet for her finnes det mye fint å ta bilde av. Byen ligger høyt opp i fjellene over Andtratx og Sollér, og husene her henger ut over fjellkanten.

Cala Mesquida:
Det at byen ligger ved en av øyas beste strender er en god grunn til å dra hit. At det i tillegg er en stille og rolig del av Mallorca der det føles som du er alene som turist er jo heller ikke så dumt. Byen er stille og rolig, omringet av vakker natur – perfekt for en avslappende dag. Stranden er langgrunn.

Puerto de Sollér:
Denne hyggelige byen er et perfekt utgangspunkt for deg som liker å gå på tur og være aktiv på ferien. Lei en bil og dra på oppdagelsesferd, det finnes utrolig mye spennende å se og gjøre i området. På ettermiddagen anbefales det å avslutte på strandpromenaden, Paseo de la Playa. Her ligger restaurantene på rekke og rad og frister med både god mat og drikke.

Alaró:
Den lille byen Alaró er utrolig populær blant turgåere og syklister som valfarter til dette området. Hit reiser man ikke for å sole seg og bade - og således er våren, vinteren og høsten den beste tiden å besøke stedet. Byen er omringet av andre små landsbyer, grønne daler og fjelltopper.

Temperatur og klima

Temperatur og klima

Mallorca er kjent for sin middelhavsvarme, sol og strender. Vinterstid er det gjennomsnittlig 15 - 19 grader, og det er sjelden lavere enn 10 grader på dagtid. På denne tiden av året er det et behagelig klima sammenlignet med Norge.

Palma de Mallorca

Måned

Gjennomsnitt dag temp.

Gjennomsnitt natt temp.

Nedbørsdager

Januar

15

4

5

Februar

16

4

5

Mars

17

5

5

April

19

7

5

Mai

23

11

4

Juni

27

15

2

Juli

31

17

1

August

31

18

2

September

28

16

4

Oktober

23

12

6

November

19

8

6

Desember

16

5

6

Avganger & priser - Langtidsferie Mallorca

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
2/2Oslo GardemoenLangtidsferie Mallorca-14 990,-Ring oss!Mer informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
5/2Oslo GardermoenLangtidsferie Mallorca-14 990,-Ring oss!Mer informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
5/3Oslo GardermoenLangtidsferie Mallorca114 490,-BestillMer informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
9/3Oslo GardemoenLangtidsferie MallorcaMer enn 814 490,-BestillMer informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
2/4Oslo GardermoenLangtidsferie MallorcaMer enn 814 490,-BestillMer informasjon

Informasjon

Fly med Norwegian direkte fra Oslo Lufthavn, Gardermoen.  Det er inkludert 2 kofferter a 20 kilo per reisende. 

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med det. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.