Langtidsferie Nerja

LANGTIDSFERIE NERJA

Vårt leilighetsanlegg Las Rosas ligger rolig til i den kjente og flotte feriebyen Nerja, 55 km øst for Malaga flyplass. På Las Rosas har vi norske, voksne representanter som bidrar til din trygghet. Gled deg til hyggelige samlingsstunder hvor du treffer likesinnede kvinner og menn til foredrag, underholdning og samtaler. Vi har for eksempel faste gåturer, «bli-kjent-middag», quiz-aftener og mange andre aktiviteter. Selvsagt har vi norske TV-kanaler, gratis WiFi og et utvalg med norske bøker. Du blir med på det du måtte ønske.

Las Rosas ligger i utkanten av Nerja ca 2,1 km fra sentrum (Balcón de Europa). Det er ca 1,5 km til nærmeste strand. Leilighetene ligger i et rolig område med lite trafikk. De er romslige og har stor terrasse / balkong, nyoppussede bad og et velutstyrt kjøkken. Alle balkongene vender mot vest. Det er noen trapper på området. 
Det ligger et supermarked 50 meter fra leilighetshotellet og lokalbussen stopper 50 meter fra Las Rosas.

I Nerja finner du et variert restauranttilbud og mange butikker. I vintersesongen er noen av disse stengt, men mange er åpne og er med på å skape en hyggelig atmosfære.

Vi har avganger fra Oslo hver måned fra oktober til april. Opphold 4 uker.


På Las Rosas får du:
✔ Godt utstyrte og store leiligheter
✔ Leilighet med 1 soverom og bad
✔ Nærhet til sentrum og butikker
✔ Passer godt for alle – noen trapper rundt leilighetsanlegget
✔ Norske voksne representanter
✔ Gratis WiFi
✔ Norske TV-kanaler
 

Neste sesong langtidsferier blir lagt ut for salg rundt 1. januar. Dersom du ønsker å være blant de første som sikrer deg informasjon om neste sesong, anbefaler vi at du abonnerer på vårt nyhetsbrev.

Status:
Fullt

Fakta om reisemålet

BELIGGENHET:
Vårt hotellanlegg «Las Rosas» ligger i utkanten av Nerja og ca 55 km øst for flyplassen i Malaga.

ADRESSE:
Calle Neptuno, 4 – Nerja.

NERJA:
Nerja er et populært feriemål for skandinaver og spanjoler, og skiller seg noe fra andre reisemål langs kysten; husene er lavere og det er et mer lokalt folkeliv i byen. Nerja kan friste med noen av Costa del Sols beste strender og utallige restauranter. Midt i sentrum av Nerja finner du Balcón de Europa (Europas balkong). Dette er et kjent utsiktspunkt som gir besøkende et imponerende skue.  Byens beliggenhet mellom Sierra Nevada og Middelhavet skaper et mikroklima som gjør at temperaturen stiger et par grader i forhold til andre reisemål langs kysten.

TERRENG:
Det er flatt terreng fra Las Rosas til Nerja sentrum, men litt kupert og noen trapper både i sentrum og på leilighetsområdet. 

LAS ROSAS:
Dette er et lite og hyggelig leilighetsanlegg, ca 2,1 km utenfor sentrum av Nerja. Alle leilighetene har balkonger som vender mot vest. Leilighetene er store, har nyoppussede bad og et velutstyrt kjøkken. Det er noen trapper på området og det er ingen heis til leilighetene. Fra Las Rosas er det ca 1,5 km til stranden.

LEILIGHETENE:
Alle leilighetene har et godt utstyrt kjøkken med komfyr, kjøleskap, brødrister, mikrobølgeovn og vannkoker.  Leilighetene har nyoppussede bad med dusj og wc. TV med norsk kanal, telefon samt trådløst internett. Alle leilighetene har balkong og 2 separate varmeovner.

RESTAURANTER:
Det finnes ingen restauranter på hotellet, men Nerja har et variert og godt tilbud av restauranter -  alt fra små koselige tapasbarer til eksklusive restauranter i verdensklasse.  

MÅLTIDER:
Det er ikke inkludert noen måltider. Las Rosas har verken bar eller restaurant.

BUTIKK:
Det finnes et supermarked 50 meter fra inngangen til leilighetshotellet hvor du finner det meste av hva du trenger til ditt daglige opphold.

LOKAL BUSS:
Ca. 50 meter unna finner du bussholdeplass med bussforbindelser til sentrum av Nerja. Sjekk informasjonstavle for tider. 

BANKAUTOMAT:
Det er bankautomat ca. 600 meter fra Las Rosas.

REISELEDERE/REPRESENTANTER
Vi har norske representanter som venter på dere her i Spania. De vil være tilstede på Las Rosas hver dag.

KURS:
Det vil bli arrangert ulike kurs og aktiviteter under oppholdet. Dette vil kun være for våre gjester. Detaljert program og tilbud får du ved ankomsten til Las Rosas. 

STRAND:
Det er ca. 1500 meter til nærmeste strand.

 

Kart over Nerja

Kart over Nerja

Leilighetene

Leilighetene

Leilighetene består av oppholdsrom med kjøkken, separat soverom, bad og balkong. Alle leilighetene vender mot vest og er godt utstyrt.

Det er ikke tillatt med dyrehold!

Rengjøring en gang i uken og skifte av håndklær og laken en gang i uken.

Det er ikke heis på leilighetsanlegget.


I leilighetene er det:
• Trådløst internett
• Balkong
• 2 separate varmeovner
• Enkeltsenger / dobbeltsenger
• Ekstra oppredning i sovesofa
• Flatskjerm TV med norske kanaler
• Kjøkken
• Godt med kjøkkenutstyr
• Komfyr og kokeplater
• Kjøleskap med fryser
• Mikrobølgeovn
• Brødrister
• Kaffetrakter
• Vannkoker
• Spiseplass
• Badet har dusj
• Safe (mot betaling)


Hotellet har videre:
• Gratis parkering på hotellområdet med forbehold om plass
• Flere bygninger
• 3-4 etasjer
• 40 leiligheter
• Myntvaskeri i samme bygg som hotellet

 

Om Nerja

NERJA

Nerja er en badeby på Costa del Sol, i regionen Andalucia i Spania. Det er det største feriestedet utenfor Malaga by som ikke er dominert av store hoteller. Det ligger attraktivt til ved foten av Sierra Almijara-fjellene. Byen har lykkes i å beholde sin landsbystatus så her vil du trives. I hjertet av Nerja sentrum finner du vakre Balcón de Europa, et palmekledd fremspring med panoramautsikt over havet flankert av vakre badeviker. Balcón de Europa er bygget over et gammelt fort og er et kjent symbol for byen.

Byen er bygd i en åsside med ikke en altfor bratt stigning. Selve sentrum består av en eldre del med hvitkalkede hus langs gatene. Gågaten ligger øst for Balcón de Europa, dette er byens naturlige fokus og sted for fiestas. Nerja er en rolig by med et sentralt historisk område som fortsatt føles som en landsby. Turistblandingen er ikke utelukkende nordeuropeisk, mange spanjoler ferierer her sammen med franskmenn og italienere. I gamle dager var stedet en liten fiskerlandsby, men i dag er Nerja det største turiststedet vi finner øst for Malaga. Nerjas gamle bydel har fremdeles sin opprinnelige sjarm.

Med over 300 restauranter tilbyr Nerja alt fra små koselige tapasbarer til eksklusive restauranter i verdensklasse.  Mange restauranter i Nerja serverer fersk sjømat inkludert blekksprut, samt paella. Her er det ikke vanskelig å finne noe som passer for enhver smak. Tradisjonell andalusisk mat, kinesisk, indisk, italiensk, gresk, tyrkisk og japansk sushi er bare noen få av herlighetene man kan nyte her.

Nerja er kjent for sine naturskjønne strender og er et paradis for badende. Buktene og badevikene ligger beskyttet til mot vindkastene. Strendene blir ofte nevnt som de beste på Costa del Sol.  Her er det mange å velge mellom - alt fra de mest besøkte sandstrendene til små rolige viker, alt i gangavstand fra sentrum. Faktisk er det slik at du kan besøke en ny strand hver dag i uken hvis du vil.


Høydepunkter i Nerja
* Vakre strender
* Behagelig klima
* Mange ulike restauranter, barer og butikker
* Herlig sjømat
* Flotte golfbaner

 

Temperatur og klima

Temperatur og klima

Costa del Sol - Den Spanske Solkysten - strekker seg fra Gibraltarklippen til Sierra Nevada-fjellene og er kjent for de fine strendene og det behagelige klimaet. Kyststripen som ligger i landsdelen Andalucia, dekker 17 % av landområdet i hele Spania. Med mer enn 300 soldager i året og en gjennomsnittstemperatur på 23 grader per dag har Costa del Sol et av Europas beste klima.

Malaga

Måned

Gjennomsnitt dag temp.

Gjennomsnitt natt temp.

Nedbørsdager

Januar

17

7

6

Februar

18

8

5

Mars

19

9

4

April

21

10

5

Mai

24

13

3

Juni

27

17

2

Juli

30

20

0

August

30

21

0

September

28

18

2

Oktober

24

14

4

November

20

11

5

Desember

17

8

6