Det Gode Liv Resort Albufeira

På våre Det Gode Liv Resort har vi norske voksne verter som bidrar til din trygghet og sosialt samvær. I vår hyggelige storstue treffer du likesinnede kvinner og menn til foredrag, dans, spill, samtale og underholdning. Vi har koselige vaffelstunder, faste gåturer og basseng-trening, og selvsagt har vi norske TV-kanaler, gratis WIFI og bibliotek med norske bøker. Du blir med på det du måtte ønske.

Kystbyen Albufeira ligger helt sør i Portugal, på den vakre Algarvekysten. Vårt resort Vila Petra ligger i sentrum, men i en rolig del av Albufeira. Hotellet og området rundt er godt tilrettelagt og passer for alle. Ligger bare 100 m fra «The strip», men på denne tiden av året er noen butikker og restauranter stengt. Hotellet har svært gode fasiliteter som innendørs svømmebasseng (28 - 30 grader), treningsrom, 2 restauranter, bar, minimarked og et veldig fint uteområde med svømmebasseng og solstoler. Leilighetene er meget romslige og godt utstyrte. Kjøkkenet har blant annet oppvaskmaskin.
Vi har avganger fra Oslo hver måned fra oktober til april. 4 ukers opphold.

MERK: Flere av våre avganger er nå fullbooket og merket "Ring oss!". Disse avgangene er det dessverre ikke mulig å melde seg på eller sette seg på venteliste for, men vennligst se om noen av våre andre datoer passer deg, eller ring oss om du har andre spørsmål.

På vår RESORT vil du få hverdager med fysisk og mental aktivitet, og et omsorgsfullt fellesskap.  Resortet tilbyr deg oppvarmet svømmebasseng, treningsrom og ulike fritidsaktiviteter. Det vil også bli arrangert ulike utflukter hver uke til interessante områder i nærheten av resorten. Påmelding og informasjon rundt dette vil du få ved ankomst.

Høydepunkt:
✔ Meget velutstyrte leiligheter
✔ Leilighet med 1 soverom og bad
✔ Urban beliggenhet, flatt terreng
✔ Nærhet til sentrum og butikker
✔ Passer godt for alle

Pris fra:
12 990,-
Dager:29
Prisene inkluderer følgende:
- Direktefly fra Oslo/Gardermoen t/r
(utreise i februar går via Stockholm)
- Alle skatter og avgifter
- Leilighet i valgte uker
- Transport flyplass-resort t/r
- Vertskap
- Ulike tilbud om aktiviteter under oppholdet

Prisen inkluderer ikke:
- Avbestillingsforsikring og reiseforsikring
- Måltider
Transporttype:FLY
Bestill reise

Fakta om resorten

BELIGGENHET:
Resorten «Vila Petra» ligger i utkanten av Albufeira og ca 35 km vest for flyplassen i Faro.

Adresse:
Rua Mouzinho de Albuquerque, 8200-356 Albufeira, Portugal

ALBUFEIRA:
Algarvekysten er kjent for sine fantastiske strender, og Albufeira er ikke noe unntak. Her er det flere sandstrender å velge mellom, og de mest kjente er Praia dos Pescadores og Praia de Albufeira, med god plass til alle som vil avkjøle seg i Atlanterhavet. Albufeira er en vakker by med smale gater, hvitkalkede hus og en pittoresk fiskehavn med fargerike båter. Her er det lett å finne en koselig restaurant og la seg friste av det store utvalget av fisk og skalldyr som ofte finnes på menyene, til overkommelige priser. Men Albufeira har også et utelivssentrum med barer, musikkpuber og diskotek.

TERRENG:
Det er et flatt terreng her.

VILA PETRA RESORT:
Vila Petra ligger i utkanten av Albufeira ca 3 km fra det arkeologiske museet i sentrum. Det er 1,8 km til nærmeste strand, Praia da Oura. Like utenfor resortet (100 m) finner du imidlertid barer, restauranter og butikker. I vintersesongen er ikke alle åpne. Leilighetene er meget bra utstyrt og fremstår som lyse, moderne og innbydende. Anlegget har et veldig hyggelig park / bassengområde. På området finnes det også tennisbane, squash bane, innendørs oppvarmet svømmebasseng (28 - 30 grader), SPA-avdeling, treningsrom, restaurant og bar.
Det Gode Liv Resort har et eget lokale / område på anlegget til våre gjester! Her vil vi arrangere foredrag, quiz, visekveld, bingo, steke vafler - samt arrangere hyggelige vin og matkvelder.

LEILIGHETENE:
Leilighetene består av oppholdsrom med kjøkken, separat soverom, bad og balkong. Noen av leilighetene har bassengutsikt. Alle leilighetene har veldig godt utstyrt kjøkken med komfyr, mikroovn, brødrister, vannkoker, kaffetrakter, oppvaskmaskin, bad/dusj og wc, telefon, hårføner, flatskjerm-tv med norske kanaler, safe, air condition med varme, trådløst internett og balkong. Badet har badekar med dusj. Heis. Rengjøring 3 ganger i uken og skifte av håndklær og laken 2 ganger i uken.

MÅLTIDER:
Det er ikke inkludert noen måltider. Man kan kjøpe måltider deler av oppholdet eller for hele oppholdet. Dette bestilles gjennom vertskapet vårt på stedet.
Frokost:            55 EURO pr uke
Halvpensjon:    130 EURO pr uke    (frokost og middag)

RESTAURANTER:
Det finnes 2 restauranter på resorten og mange ca 2-3 minutters gange fra resortet.

BUTIKK:
Det finnes en nærbutikk med det meste av dagligvarer på hotellet og en større dagligvarebutikk 5-10 minutters gange fra resorten.

LOKAL BUSS:
Kun 50 meter unna finner du en bussholdeplass med forbindelser til sentrum av Albufeira.

BANKAUTOMAT:
Det er bankautomat ca 200 meter fra resorten.

VERTSKAP:
Det vil være vertskap fra «Det Gode Liv» tilstede hele tiden og som venter på dere her i Portugal. De vil være tilstede på resorten hver dag.

KURS:
Det vil bli arrangert ulike kurs og aktiviteter under oppholdet. Dette vil kun være for våre gjester. Detaljert program og tilbud får du ved ankomst til resorten.

STRAND:
Det er ca 1800 meter til nærmeste strand og Shuttle buss fra hotellet kjører til stranden noen ganger om dagen.

ENKELTROMSTILLEGG:
Tillegget for å bruke leiligheten alene er kr 1.250,- pr uke.

BESØK:
Ønsker du å ta i mot besøk og ha noen boende hos deg i leiligheten, er dette mulig. Det koster NOK 1000 pr. person for én uke (max 2 uker). Barn under 12 år gratis.

Leilighetene

Leilighetene består av oppholdsrom med kjøkken, separat soverom, bad og balkong. Noen av leilighetene har bassengutsikt. Alle leilighetene har et godt utstyrt kjøkken med komfyr, mikroovn, brødrister, vannkoker, kaffetrakter, telefon, hårføner, flatskjerm-tv med norske kanaler, safe, aircondition med varme, trådløst internett og balkong. Badet har badekar med dusj. Heis. Rengjøring tre ganger i uken og skifte av håndklær og laken to ganger i uken.

I leilighetene er det:
• Aircondition for regulering av varme
• Trådløst internett
• Balkong
• Enkeltsenger / dobbeltsenger
• Ekstra oppredning i sovesofa
• TV med norske kanaler
• Safe
• Kjøkken
• Komfyr og kokeplater
• Kjøkkenutstyr
• Kjøleskap
• Mikro
• Brødrister
• Kaffetrakter
• Vannkoker
• Spiseplass
• Oppvaskmaskin
• Hårføner
• Dusj / badekar
• WC

Hotellet har videre:
• Gratis parkering på hotellområdet med forbehold om plass
• Bygget 2002
• Flere bygninger
• 3-5 etasjer
• Heis
• 141 leiligheter
• Myntvaskeri

 

Om Albufeira

ALGARVEKYSTEN
Omtrent midt på Algarvekysten ligger den populære feriebyen Albufeira, som allerede i romertiden var en viktig havneby. Det er omtrent her kysten endrer seg med bratte klipper i vest og bredere, mer klassiske sandstrender i øst.
I dag ligger Albufeiras sjarm i gamlebyen med hvitkalkede hus, brosteinsgater og en pittoresk havn med fargeglade båter. Fiskerne har sin egen strand, for øvrig, hvor de drar opp båtene og renser garnene etter nattens arbeid.
I både gamlebyen og ved havna ligger det flere gode fisk- og skalldyr restauranter. Ellers er stemningen høy langs "The Strip", den halvannen kilometer lange restaurant- og bargaten.

Det vokser både korkeik og mandeltrær langs den 16 mil lange kysten, og innimellom ligger pittoreske landsbyer og større steder. Lagos, i vest, har brede sandstrender som deles av bratte klipper; i Tavira virker det som om tiden har stått stille i de trange gatene og smugene. Flere elver flyter sammen her, og byen har ikke mindre enn 37 kirker. Helt i vest ligger Kapp St. Vincent – eller Verdens ende, som den kalles.
Drar du østover kommer du til Vilamoura, som har både kasino og en elegant marina i tillegg til ypperlige golfbaner. Algarves største by, Faro, er også et sjarmerende bekjentskap.

Golf i Albufeira
Albufeira ligger i «golfdistriktet» på Algarvekysten i Sør-Portugal, og med egen bil har du mange baner innen rekkevidde. Sesongen begynner vanligvis i januar og slutter ikke før i oktober, så du har gode sjanser til å begynne sesongen din mye tidligere enn vanlig. Vårt vertskap hjelper deg med tips og råd til de ulike banene.
Det er lett å ta seg rundt på egen hånd i Algarve, det finnes både buss og tog, men det beste er en leiebil. Resepsjonen kan hjelpe deg med å leie bil enten det er for noen få dager eller lengre perioder. Mange velger å ha leiebilen et par dager for å tilfredsstille oppdagelseslysten.
 

Temperatur og klima

Temperatur og klima

Algarve er et av de mest solrike steder i Europa. Her skinner solen mer enn 3000 timer i året og området får minimale mengder med regn. I sommermånedene kan temperaturen snike seg helt opp til 35 grader og i vintermånedene har området behagelige temperaturer på omkring 16 grader på dagtid.

Albufeira

Måned

Gjennomsnitt dag temp.

Gjennomsnitt natt temp.

Nedbørsdager

Januar

16

8

8

Februar

17

8

9

Mars

18

9

5

April

20

10

6

Mai

22

13

3

Juni

25

16

1

Juli

29

18

0

August

29

18

1

September

27

17

2

Oktober

23

14

6

November

19

11

7

Desember

17

9

8

Kart Albufeira

Kart Albufeira

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
3/3Oslo GardermoenDet Gode Liv Resort AlbufeiraFullbooket, venteliste12 990,-Book på ventelisteMere informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
10/3Oslo GardermoenDet Gode Liv Resort AlbufeiraFullbooket, venteliste12 990,-Book på ventelisteMere informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
31/3Oslo GardermoenDet Gode Liv Resort AlbufeiraFullbooket, venteliste12 990,-Book på ventelisteMere informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
7/4Oslo GardermoenDet Gode Liv Resort Albufeira112 990,-BestillMere informasjon

Informasjon

Tillegg for enkeltrom: 1250,- per uke / 5.000,- for 4 uker.

MERK: Flere av våre avganger er nå fullbooket og merket "Ring oss!". Disse avgangene er det dessverre ikke mulig å melde seg på eller sette seg på venteliste for, men vennligst se om noen av våre andre datoer passer deg, eller ring oss om du har andre spørsmål.

Fly med Norwegian fra Norge. Avreiser i februar går via Stockholm på utreisen og direkte hjem.

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med det. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.