Det Gode Liv Club Calahonda

DET GODE LIV CLUB CALAHONDA

På våre Det Gode Liv Resort har vi norske voksne verter som bidrar til din trygghet og sosialt samvær. I vår hyggelige storstue treffer du likesinnede kvinner og menn til foredrag, dans, spill, samtale og underholdning. Vi har koselige vaffelstunder, faste gåturer og basseng-trening, og selvsagt har vi norske TV-kanaler, gratis WIFI og bibliotek med norske bøker. Du blir med på det du måtte ønske.

Club Calahonda ligger nær strand, butikker og restauranter. De fleste leilighetene har fin sjøutsikt og gode solforhold. Leilighetene er romslige og velutstyrte med stue, kjøkken, terrasse og to soverom. Resortet passer godt for aktive siden det er en del trapper på anlegget. Fellesaktiviteter skjer både på dette resortet og på søsterresortet Crown Resort Club Marbella (400 m). 

Vi har avganger fra Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo hver måned fra oktober til april. Opphold 4 eller 8 uker.

MERK: Flere av våre avganger er nå fullbooket og merket "Ring oss!". Disse avgangene er det dessverre ikke mulig å melde seg på eller sette seg på venteliste for, men vennligst se om noen av våre andre datoer passer deg, eller ring oss om du har andre spørsmål.

På vår RESORT vil du få hverdager med fysisk og mental aktivitet, og et omsorgsfullt fellesskap. Her kan vi tilby oppvarmet utendørs svømmebasseng, treningsrom, tennisbane og ulike fritidsaktiviteter. Det vil også bli arrangert ulike utflukter hver uke til interessante områder i nærheten av resorten. Påmelding og informasjon rundt dette vil du få ved ankomst. Vår RESORT ligger like ved sjømannskirken i Calahonda. Det er ikke langt til kystbyen Marbella og Puerto Banus. Dette er vår andre resort i populære Calahonda.

Høydepunkt:
✔ Stort anlegg hvor vi deler fasiliteter med søsterhotellet vårt på Club Marbella
✔ Havutsikt på de fleste leiligheter og kort vei til stranda
✔ Inkludert frokost i 4 uker
✔ Leilighet med 2 soverom
✔ Passer godt for aktive da det er litt trapper og bakker

Pris fra:
11 990,-
Dager:29
Prisene inkluderer følgende:
- Fly fra Norge til Spania t/r
- Alle skatter og avgifter
- Engelsk frokost hver morgen
- Leilighet i valgte uker
- Transport flyplass-resort t/r
- Vertskap
- Ulike tilbud om aktiviteter under oppholdet

Prisen inkluderer ikke:
- Avbestillingsforsikring og reiseforsikring
- Øvrige måltider
Transporttype:FLY
Bestill reise

Fakta om resorten

BELIGGENHET:
Resorten «Crown Resort Club Calahonda» ligger i Calahonda. Dette ligger 35 km sør for Malaga flyplass og ca 14 km nord for Marbella.

Adresse:
Urb. Sitio de Calahonda, 25, 29649 Mijas, Málaga, Spania.

CALAHONDA:
Calahonda er en liten, rolig by i Costa del Sol. Her finner du den lengste sandstranden i området på hele 4,5 km lang og 25 m bred. Her kan man gå fine turer, sette seg ned på en av de mange koselige strandbarene eller leie en solseng. I Calahonda finner du en del restauranter. Blant annet er det mange gode restauranter i kjøpesenteret El Zoco eller i Avenida de Espana.

TERRENG:
Det er et kupert terreng her og en del trapper på stedet, slik at det dessverre ikke passer for personer med gangbesvær.

CROWN RESORT CLUB CALAHONDA:
Resorten har restaurant, trimrom, tennisbane og oppvarmet utendørs svømmebasseng. Gratis trådløst internett på hele anlegget og norske TV-kanaler. Innendørs oppvarmet svømmebasseng på Club Marbella – søsterhotellet som ligger ca 500 meter ovenfor - kan fritt benyttes.

Vi over 60 Resort har et eget lokale på anlegget til våre gjester! Her vil vi ha quiz, bingo, steke vafler etc. Større arrangement gjøres i fellesarealet på søsterhotellet Club Marbella, sammen med våre gjester som bor der (500 meter ovenfor).
    
LEILIGHETENE:
Alle leilighetene er romslige med 2 separate soverom. Kjøkkenet er velutstyrt med både stekeovn, kokeplater, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. I tillegg finnes det vaskemaskin (klær), strykejern og 1 varmeovn i hver leilighet, samt dyne. Leiligheten består av oppholdsrom, 2 soverom, balkong/ terrasse og TV med norske kanaler (TV2 og NRK). Rengjøring av leilighetene en gang i uken. De fleste har havutsikt og alle har sol på verandaen / balkongen.

Det er ikke tillatt med dyrehold!

MÅLTIDER:
Det er inkludert engelsk frokost alle dager. Det er også mulig å kjøpe middag, som serveres a la Carte. Betaling skjer i restauranten/i resepsjonen, og oppdaterte priser på dette finner du i restauranten når du kommer ned til resortet.

RESTAURANTER:
Det finnes noen restauranter ca 4-5 minutters gange fra resorten.

BUTIKK:
Det finnes en nærbutikk med det meste av dagligvarer 4-5 minutters gange fra resorten.

SJØMANNSKIRKEN:
Den norske sjømannskirken ligger i Calahonda ca 800 meter fra resorten. For våre gjester som ønsker å tilbringe desember og julen sammen med oss, blir det gudstjeneste i Sjømannskirken og julemiddag om kvelden.

BANKAUTOMAT:
Det er bankautomat ca 5 minutter fra resorten.

VERTSKAP:
Det vil være vertskap tilstede hele tiden, og som venter på dere ved ankomst i Spania.

KURS:
Det vil bli arrangert ulike kurs og aktiviteter under oppholdet. Dette vil kun være for våre gjester. Detaljert program og tilbud får du ved ankomst.

STRAND:
Det er ca 500 meter til stranden,  ca 10 minutters gange.

ENKELTROMSTILLEGG:
Tillegget for å bruke leiligheten alene er kr 1.000,- pr uke.

BESØK:
Ønsker du å ta i mot besøk og ha noen boende hos deg i leiligheten, er dette mulig. Det koster NOK 1000 pr. person for én uke (max 2 uker). Barn under 12 år gratis. 

Leilighetene

Alle leilighetene er romslige med 2 separate soverom. Kjøkkenet er velutstyrt med både stekeovn, kokeplater, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. I tillegg finnes det vaskemaskin (klær), varmeovn (1 stk på hjul), oppholdsrom, balkong/ terrasse og TV med norske kanaler (TV2 og NRK). Det finnes både dyner og pledd i alle leilighetene. De fleste leilighetene har havutsikt og sol på verandaen / balkongen.
Rengjøring av leilighetene en gang i uken.

I leilighetene er det:
• Aircondition
• Trådløst internett
• Balkong / veranda
• Enkeltsenger / dobbeltsenger
• Varmeovn
• Vaskemaskin
• TV med norske kanaler
• Kjøkken
• Komfyr med ovn og kokeplater
• Kjøkkenutstyr
• Kjøleskap
• Mikro
• Brødrister
• Kaffetrakter
• Vannkoker
• Spiseplass
• Hårføner
• Dusj og badekar
• WC

Hotellet har videre:
• Gratis parkering på hotellområdet med forbehold om plass
• Flere bygninger
• 5 etasjer
• Heis i hovedbygningen
• 100 leiligheter

Om Calahonda

CALAHONDA

Calahonda ligger mellom Marbella og Fuengirola og er et område hovedsakelig utviklet for turisme. Dette selvforsynte feriestedet gir en utmerket base for å utforske Costa del Sol. Calahonda har ca. 20.000 fastboende.

Det er flere større supermarkeder i Calahonda. For bedre utvalg - spesielt i ferskvarer - kan en tur til Mercadona anbefales. Det er flere sentre langs hovedveien i Calahonda. Fra utsiden kan de se ganske like ut, med postkort, solbriller og strandleker i store mengder, men innenfor kan det gjerne skjule seg en spennende spesialforretning. Om du ønsker å spasere langs stranden, er fyrtårnet like forbi El Porton ofte besøkt , og på en klar dag kan man se hele kysten herfra, inkludert Afrika og Gibraltar.

Dersom du vil oppleve litt av området rundt selve Calahonda, er muligheten mange. Bare noen kilometer fra Calahonda ligger Puerto Cabopino. Dette er en av de mer pittoreske havnene på Costa del Sol, og dette er et populært sted for turister som ønsker å nyte et godt måltid. Noen av kystens mest populære restauranter finner man her. Mijas Pueblo, Andalusias mest populære hvite landsby ligger lengre nordøst i åsene. En tur til Malaga er dessuten virkelig å anbefale. Malaga er Spanias femte største by.

Temperatur og klima

Temperatur og klima

Costa del Sol - Den Spanske Solkysten - strekker seg fra Gibraltarklippen til Sierra Nevada-fjellene og er kjent for de fine strendene og det behagelige klimaet. Kyststripen som ligger i landsdelen Andalucia som dekker 17 % av landområdet i hele Spania. Med mer enn 300 soldager i året og en gjennomsnittstemperatur på 23 grader per dag har Costa del Sol, et av Europas beste klima.

Malaga

Måned

Gjennomsnitt dag temp.

Gjennomsnitt natt temp.

Nedbørsdager

Januar

17

7

6

Februar

18

8

5

Mars

19

9

4

April

21

10

5

Mai

24

13

3

Juni

27

17

2

Juli

30

20

0

August

30

21

0

September

28

18

2

Oktober

24

14

4

November

20

11

5

Desember

17

8

6

Kart Calahonda

Kart Calahonda

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
28/2Oslo GardermoenDet Gode Liv Club Calahonda (avreise Oslo)Fullbooket, venteliste11 990,-Ring oss!Mere informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
1/3Oslo GardermoenDet Gode Liv Club Calahonda (avreise Oslo)Fullbooket, venteliste11 990,-Ring oss!Mere informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
3/3BergenDet Gode Liv Club Calahonda (avreise Bergen)Fullbooket, venteliste11 990,-Ring oss!Mere informasjon
3/3StavangerDet Gode Liv Club Calahonda (avreise Stavanger)Fullbooket, venteliste11 990,-Ring oss!Mere informasjon
3/3TrondheimDet Gode Liv Club Calahonda (avreise Trondheim)Fullbooket, venteliste11 990,-Ring oss!Mere informasjon
3/3Torp SandefjordDet Gode Liv Club Calahonda (avreise Torp)Fullbooket, venteliste11 990,-Ring oss!Mere informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
4/3Oslo GardermoenDet Gode Liv Calahonda 8 uker (avreise Oslo)Fullbooket, venteliste17 990,-Ring oss!Mere informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
29/3Oslo GardermoenDet Gode Liv Club Calahonda (avreise Oslo)Fullbooket, venteliste11 990,-Book på ventelisteMere informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
30/3Oslo GardermoenDet Gode Liv Club Calahonda (avreise Oslo)Fullbooket, venteliste11 990,-Book på ventelisteMere informasjon

Informasjon

Tillegg for enkeltrom: 1000,- per uke.

Merk at noen avreiser over jul og nyttår er noen dager lengre enn 4 uker.

Fly med Norwegian fra Norge. Flytider for avreise fra oktober til februar er nå bekreftet. For de som reiser i mars og april vil flytidene bli bekreftet i løpet oktober.

MERK: Flere av våre avganger er nå fullbooket og merket "Ring oss!". Disse avgangene er det dessverre ikke mulig å melde seg på eller sette seg på venteliste for, men vennligst se om noen av våre andre datoer passer deg, eller ring oss om du har andre spørsmål.

Skulle du ha behov for tilslutning fra andre byer er vi behjelpelig med det. Ta kontakt med oss.