Det Gode Liv Resort Calpe

Vårt resort Port Europa i Calpe er nyoppusset og leilighetene har store balkonger med flott utsikt og gode solforhold. Utenfor hotellet er det en nydelig, flat strandpromenade hvor du kan spasere inn til Calpe sentrum (1,6 km), eller i den andre retningen mot havnen der alle fiskebåtene ligger. Du finner mange gode restauranter i begge retninger.

På Det Gode Liv Resort har vi norske, voksne verter som bidrar til trygghet og sosialt samvær. I vår hyggelige storstue treffer du likesinnede kvinner og menn til foredrag, dans, spill, samtaler og underholdning. Vi har koselige vaffelstunder, faste gåturer og bassengtrening, og selvsagt har vi norske TV-kanaler, gratis Wi-Fi og bibliotek med norske bøker. Du blir med på det du måtte ønske.  

Resortet har utendørs svømmebasseng (ikke oppvarmet) og soldekk med solstoler. Våre gjester kan også benytte et oppvarmet innendørs svømmebasseng, som ligger 15 minutters gange fra resortet. Ellers vil frokost serveres for alle daglig i restauranten, og det vil være mulig å kjøpe lunsj og/eller middag.
Resortet har egen kafé/bar for våre gjester, som også vil være vår storstue. Her vil vi arrangere ulike sosiale aktiviteter som quiz, bingo, vaffelsteking etc.

Høydepunkt:
✔ Store balkonger med gode solforhold
✔ Sjøutsikt                            
✔ Strandpromenade rett utenfor hotellet
✔ Nærhet til strand
✔ Flatt terreng
✔ Heis i bygget
✔ Vi over 60-stue og fellesrom
✔ Frokost i 28 dager

Pris fra:
11 990,-
Dager:29
Prisene inkluderer følgende:
- Fly fra Norge til Spania t/r
- Alle skatter og avgifter
- Buffet frokost hver morgen
- Leilighet i valgte uker
- Transport flyplass-resort t/r
- Vertskap
- Ulike tilbud om aktiviteter under oppholdet

Prisen inkluderer ikke:
- Avbestillingsforsikring og reiseforsikring
- Øvrige måltider
Transporttype:FLY
Bestill reise

Fakta om resorten

Det Gode Liv Resort Calpe▼
Resorten har et utendørs svømmebasseng (ikke oppvarmet), og soldekk med solstoler. Vi har en avtale om å bruke et innendørs svømmebasseng som ligger 15 minutters gange fra resorten. Ellers er det en restaurant her, hvor frokost vil bli servert for alle, og det vil være mulig å kjøpe lunsj og/eller middag.
Resorten har egen kafé/bar for våre gjester, som også vil være vår storstue. Her vil vi arrangere ulike sosiale aktiviteter som quiz, bingo, vaffelsteking etc.

BELIGGENHET:
Resortet Port Europa ligger 1,6 km fra sentrum av Calpe. Det er 67 km å kjøre fra Alicante lufthavn til Calpe. Fra Calpe til Albir er det 16 km og til Altea er det 11 km.

Adresse:
Av. Europa, 21, 03710 Calpe, Alicante, Spain

MÅLTIDER:
Frokost er inkludert (buffé) hver morgen. Man kan også kjøpe andre måltider for deler av eller hele oppholdet. Dette bestilles og betales på stedet.

•    Middag:    75 EURO per uke    
•    Lunsj:         75 EURO per uke     

VASKEMASKIN:
Det finnes et myntvaskeri i nærheten av resortet.

ETASJER OG HEIS:
Anlegget har 13 etasjer der vi benytter oss av 10 av disse. Det er heis til alle leilighetene.

SVØMMEBASSENG:
Utendørs svømmebasseng som ikke er oppvarmet. Men vi har tilgang til innendørs svømmebasseng som ligger 15 min gange fra resortet.

BUTIKK:
Det finnes en matbutikk (Lidl) med det meste av dagligvarer ca. 400 m fra resortet. To minutter unna finner du et bakeri og en kafé. Det finnes flere butikker i Calpe sentrum og i havneområdet (ca. 10-20 min. gange).

RESTAURANTER:
Ca. 10 min. gange fra resortet finner du et godt utvalg av gode restauranter for lunsj eller middag. I fiskehavnen finner du sjømatrestauranter på rekke og rad.

SJØMANNSKIRKEN:
Nærmeste sjømannskirke ligger i Albir.

BANKAUTOMAT:
Nærmeste minibank ligger i Calpe sentrum.

VERTSKAP:
Det Gode Liv Resort-verter vil være tilstede hele tiden. Det vil bli arrangert ulike kurs og aktiviteter under oppholdet. Dette vil kun være for våre gjester. Detaljert program og tilbud ved ankomst.

TERRENG:
Rett utenfor resortet ligger det en flott strandpromenade som går fra Calpe-klippen og hele veien til sentrum av Calpe. Terrenget er flatt, og det er enkelt å komme seg rundt. Her kan man bevege seg greit med gåstol, elektrisk scooter etc. Vær oppmerksom på at resortet ikke er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes også gode sykkelmuligheter i området.

STRAND:
Det er ca. 50 meter til nærmeste strand og 400 meter til en større strand. Strendene er vakre og velholdte.

 

Leilighetene

Leilighetene▼
Leilighetene er nyoppusset, har et lite oppholdsrom med kjøkkenkrok, separat soverom og bad. Leilighetene har store balkonger med flott utsikt og gode solforhold. I forbindelse med kjøkkenet er det en spiseplass, og i stuedelen en sofa med TV-bord og TV. Soverommene har store senger, nattbordslamper og et lite skrivebord.
Rengjøring av leilighetene to ganger i uken (vasking av gulv og bad), og da skiftes også håndklær. Sengetøy skiftes en gang i uken.

I leilighetene er det:
• Aircondition (for både varme og kjøling)
• Trådløst internett
• TV med norske kanaler i stue og på soverom
• Safe mot gebyr
• Kokeplater
• Middels med kjøkkenutstyr
• Lite kjøleskap
• Mikrobølgeovn
• Brødrister
• Kaffetrakter
• Hårføner
• Dusj i badekar
• Lett dyne

 

 

Om Calpe

Calpe er en liten, sjarmerende kystby på den nordlige delen av Costa Blanca. Byen ligger mellom Altea og Javea, på Costa Blancakysten.
Calpe er kjent for sin skjønnhet, uberørte strender og urørte natur. Calpe kan skilte med et bredt utvalg av flotte barer og restauranter med retter fra hele Spania og resten av Europa. På strandpromenaden finner du et godt utvalg av gode restauranter for lunsj eller middag. I fiskehavnen finner du sjømatrestauranter på rekke og rad. Vær tidlig ute, her blir det fullt selv om vinteren.
Calpes velkjente landemerke, den karakteristiske klippen Peñon de Ifach, minner om klippen i Gibraltar og deler stranden i Calpe i to.  Begge strendene ligger på hver sin side av Calpe-klippen og er flotte velholdte strender. Calpe-klippen er et naturreservat for fugler og planter, og er et yndet mål for turgåere.

Høydepunkter Calpe:
•    Flotte strender
•    Fantastiske turmuligheter
•    Historiske byggverk
•    Sjømat i superklasse
•    Fiskebasar hver dag

Temperatur og klima

Temperatur og klima

Calpe ligger på Costa Blanca kysten og har et gunstig klima stort sett året rundt.  Med mer enn 2800 soltimer per år og en gjennomsnittlig årlig temperatur på 23 grader er Calpe et av Spanias beundrede turistmål. Klimaet i Calpe er av de mildeste på Costa Blanca. Vinteren i Calpe er svært mild i forhold til Nord-Europa. De fleste vinterdager i Calpe er klare og solfylte, men temperaturene kan variere betydelig. En dag kan klimaet kan være 20 grader, og det egner seg for shorts og t-skjorte, mens neste dag kan temperaturen falle til en kjølige 6 grader.

Alicante

Måned

Gjennomsnitt dag temp.

Gjennomsnitt natt temp.

Nedbørsdager

Januar

17

6

4

Februar

18

7

3

Mars

19

8

4

April

21

10

4

Mai

24

13

4

Juni

27

17

2

Juli

30

20

1

August

31

20

1

September

28

18

3

Oktober

24

14

4

November

20

10

4

Desember

18

7

4

Kart Calpe

Kart Calpe

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
27/3Oslo GardermoenDet Gode Liv Resort Calpe (avreise Oslo)Fullbooket, venteliste11 990,-Book på ventelisteMere informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
28/3Oslo GardermoenDet Gode Liv Resort Calpe (avreise Oslo)211 990,-BestillMere informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
31/3BergenDet Gode Liv Resort Calpe (avreise Bergen)Fullbooket, venteliste11 990,-Book på ventelisteMere informasjon
31/3StavangerDet Gode Liv Resort Calpe (avreise Stavanger)Fullbooket, venteliste11 990,-Book på ventelisteMere informasjon
31/3TrondheimDet Gode Liv Resort Calpe (avreise Trondheim)Fullbooket, venteliste11 990,-Book på ventelisteMere informasjon

Informasjon

Pris for 4 uker: 11 990,-
Pris for 8 uker: 17 990,-

Tillegg for enkeltrom 4 uker: 5000,-
Tillegg for enkeltrom 8 uker: 10 000,-

Fly med Norwegian fra Norge. Flytider for avreise fra oktober til februar er nå bekreftet. For de som reiser i mars og april vil flytidene bli bekreftet i løpet av oktober.

Vi har avganger fra Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo hver måned fra oktober til april. Opphold 4 eller 8 uker.

MERK: Flere av våre avganger er nå fullbooket og merket "Ring oss!". Disse avgangene er det dessverre ikke mulig å melde seg på eller sette seg på venteliste for, men vennligst se om noen av våre andre datoer passer deg, eller ring oss om du har andre spørsmål.

Alle flyreisene blir gjennomført av Norwegian. Det er inkludert 2 kofferter av 20 kilo pr. reisende.

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med det. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.