Det Gode Liv Club Marbella 2017/2018

DET GODE LIV RESORT CLUB MARBELLA

På våre Det Gode Liv Resort har vi norske voksne verter som bidrar til din trygghet og sosialt samvær. I vår hyggelige storstue treffer du likesinnede kvinner og menn til foredrag, dans, spill, samtale og underholdning. Vi har koselige vaffelstunder, faste gåturer og basseng-trening, og selvsagt har vi norske TV-kanaler, gratis WIFI og bibliotek med norske bøker. Du blir med på det du måtte ønske.

Crown Resort Club Marbella ligger i et rolig og kupert område i Calahonda, nær sjømannskirken. Leilighetene er romslige og velutstyrte med stue, kjøkken, terrasse, to soverom og to bad. Resortet passer godt for aktive siden det er en del trapper på anlegget. Minimarked og restauranter noen få minutters gange unna.

Stedet har vært en suksess gjennom 3 sesonger. Det Gode Liv Resort Club Marbella er det samme som tidligere ble kalt VIOVER60 RESORT Calahonda.

Vi har avganger fra Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo hver måned fra oktober til april. Opphold 4 eller 8 uker.

MERK: Flere av våre avganger er nå fullbooket og merket "Ring oss!". Disse avgangene er det dessverre ikke mulig å melde seg på eller sette seg på venteliste for, men vennligst se om noen av våre andre datoer passer deg, eller ring oss om du har andre spørsmål.

På vår RESORT vil du få hverdager med fysisk og mental aktivitet, og et omsorgsfullt fellesskap. Her kan vi tilby oppvarmet innendørs og utendørs svømmebasseng, treningsrom, tennisbane og ulike fritidsaktiviteter. Det vil også bli arrangert ulike utflukter hver uke til interessante områder i nærheten av resorten. Påmelding og informasjon rundt dette vil du få ved ankomst. Vår RESORT ligger like ved sjømannskirken i Calahonda og kystbyen Marbella.

Høydepunkter:
✔ Inkludert frokost i 4 uker
✔ Leilighet med 2 soverom og 2 bad
✔ Mange avreisebyer
✔ Landlig beliggenhet, trapper/bakker
✔ Passer godt for aktive

 

Pris fra:
11 990,-
Dager:29
Prisene inkluderer følgende:
- Fly fra Norge til Malaga t/r
- Alle skatter og avgifter
- Frokost hver morgen
- Leilighet i valgte uker
- Transport flyplass-resort t/r
- Vertskap
- Ulike tilbud om aktiviteter under oppholdet

Prisen inkluderer ikke:
- Avbestillingsforsikring og reiseforsikring
- Øvrige måltider
Transporttype:FLY
Bestill reise

Fakta om resorten

BELIGGENHET:
Resorten «Crown Resort Club Marbella» ligger i Calahonda. Dette ligger 35 km sør for Malaga flyplass og ca 14 km nord for Marbella.

Adresse:
Calle Monte Paraiso, Sitio de Calahonda, 29650 Mijas Costa, Marbella, SPAIN.

CALAHONDA:
Calahonda er en liten, rolig by i Costa del Sol. Her finner du den lengste sandstranden i området på hele 4,5km lang og 25m bred. Her kan man gå fine turer, sette seg ned på en av de mange koselige strandbarene eller leie en solseng. I Calahonda finner du en del restauranter. Blant annet er det mange gode restauranter i kjøpesenteret El Zoco eller i Avenida de Espana.

TERRENG:
Det er et kupert terreng her og en del trapper på stedet, slik at det dessverre ikke passer for rullestolbrukere.

CROWN RESORT CLUB MARBELLA:
Resorten har restaurant, trimrom, squashbane, oppvarmet utendørs svømmebasseng, oppvarmet innendørs svømmebasseng og petanque bane. Gratis trådløst internett på hele anlegget og norske TV-kanaler.

Det Gode Liv Club Marbella har et eget lokale på anlegget til våre gjester! Her vil vi arrangere dans om lørdagen, ha foredrag, quiz, visekveld, bingo, steke vafler - samt arrangere hyggelige vinkvelder med god middag to ganger i uken.
    
LEILIGHETENE:
Alle leilighetene er romslige med 2 separate soverom som begge er tilknyttet et eget bad. Kjøkkenet er velutstyrt med både stekeovn, kokeplater, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. I tillegg finnes det vaskemaskin (klær), strykejern og 1 varmeovn i hver leilighet, samt dyne. Leiligheten består av oppholdsrom, 2 soverom, balkong/ terrasse og TV med norske kanaler (TV2 og NRK). Rengjøring av leilighetene en gang i uken.

Det er ikke tillatt med dyrehold!

MÅLTIDER:
Det er inkludert engelsk frokost hver morgen. Man kan også kjøpe måltider deler av oppholdet eller for hele oppholdet.  Restauranten tilbyr lunsjbuffet, og til middag kan man kjøpe god og variert mat a la Carte. Alle måltider kjøpes og bestilles i restaurantene/i resepsjonen på stedet. Oppdaterte priser på dette finner du i restauranten når du kommer ned til resortet.

• Lunsjbuffet:                75 EURO pr uke

RESTAURANTER:
Det finnes noen restauranter ca 4-5 minutters gange fra resorten.

BUTIKK:
Det finnes en nærbutikk med det meste av dagligvarer 3 minutters gange fra resorten.

SHUTTLE BUSS:
Resorten har en minibuss, som kan brukes til og fra nærliggende steder. Den tjenesten er gratis for våre gjester.

SJØMANNSKIRKEN:
Den norske sjømannskirken ligger i Calahonda ca 800 meter fra resorten. For våre gjester som ønsker å tilbringe desember og julen sammen med oss, blir det gudstjeneste i Sjømannskirken og julemiddag om kvelden.

BANKAUTOMAT:
Det er bankautomat ca 15 minutter fra resorten.

VERTSKAP:
Det vil være norske voksne verter som bidrar til din trygghet, mening og sosialt samvær. I vår hyggelige storstue treffer du likesinnede kvinner og menn til foredrag, dans, spill, samtale og underholdning hver dag. Koselige vaffelstunder flere ganger i uken. Faste gåturer og bassengtrening, og selvsagt har vi norske Tv-kanaler, gratis WIFI og bibliotek med norske bøker.

KURS:
Det vil bli arrangert ulike kurs og aktiviteter under oppholdet. Dette vil kun være for våre gjester. Detaljert program og tilbud ved ankomst.

STRAND:
Det er ca 1 km til stranden,  ca 15 minutters gange.

ENKELTROMSTILLEGG:
Tillegget for å bruke leiligheten alene er kr 1.000,- pr uke.

BESØK:
Ønsker du å ta i mot besøk og ha noen boende hos deg i leiligheten, er dette mulig. Det koster NOK 1000 pr. person for én uke (max 2 uker). Barn under 12 år gratis. 
For de besøkende er det obligatorisk å kjøpe frokost; ca 8,5 EUR per person/dag. Dette betales direkte til hotellet.

Leilighetene

Alle leilighetene er romslige med 2 separate soverom som begge er tilknyttet et eget bad. Kjøkkenet er velutstyrt med både stekeovn, kokeplater, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. I tillegg finnes det vaskemaskin (klær), varmeovn (1 stk på hjul), oppholdsrom, balkong/ terrasse og TV med norske kanaler (TV2 og NRK). Det finnes både dyner og pledd i alle leilghetene.

Rengjøring av leilighetene en gang i uken.

Alle leilighetene er romslige med 2 separate soverom som begge er tilknyttet et eget bad. Kjøkken.


Det er ikke tillatt med dyrehold!


I leilighetene er det:     
• Trådløst internett
• Telefon
• Balkong / veranda
• Enkeltsenger / dobbeltsenger
• Dyner og pledd
• TV med norske kanaler
• Varmeovn (på hjul)
• Safe
• Spiseplass
• Godt med kjøkken utstyr
• Komfyr med ovn og kokeplater
• Mikrobølgeovn
• Kjøleskap
• Brødrister
• Kaffetrakter
• Vannkoker
• Hårføner
• Dusj og badekar
• Vaskemaskin
• Strykejern

Hotellet:
• Gratis parkering på hotellområdet med forbehold om plass
• Flere bygninger
• 3 etasjer
• Heis i hovedbygningen
• 145 leiligheter

 

Om Calahonda

Calahonda ligger mellom Marbella og Fuengirola og er et område hovedsakelig utviklet for turisme. Dette selvforsynte feriestedet gir en utmerket base for å utforske Costa del Sol. Calahonda har ca. 20.000 fastboende.

Det er flere større supermarkeder i Calahonda. For bedre utvalg - spesielt i ferskvarer - kan en tur til Mercadona anbefales. Det er flere sentre langs hovedveien i Calahonda. Fra utsiden kan de se ganske like ut, med postkort, solbriller og strandleker i store mengder, men innenfor kan det gjerne skjule seg en spennende spesialforretning. Om du ønsker å spasere langs stranden, er fyrtårnet like forbi El Porton ofte besøkt , og på en klar dag kan man se hele kysten herfra, inkludert Afrika og Gibraltar.

Dersom du vil oppleve litt av området rundt selve Calahonda, er muligheten mange. Bare noen kilometer fra Calahonda ligger Puerto Cabopino. Dette er en av de mer pittoreske havnene på Costa del Sol, og dette er et populært sted for turister som ønsker å nyte et godt måltid. Noen av kystens mest populære restauranter finner man her. Mijas Pueblo, Andalusias mest populære hvite landsby ligger lengre nordøst i åsene. En tur til Malaga er dessuten virkelig å anbefale. Malaga er Spanias femte største by.

Temperatur og klima

Temperatur og klima

Costa del Sol - Den Spanske Solkysten - strekker seg fra Gibraltarklippen til Sierra Nevada-fjellene og er kjent for de fine strendene og det behagelige klimaet. Kyststripen som ligger i landsdelen Andalucia som dekker 17 % av landområdet i hele Spania. Med mer enn 300 soldager i året og en gjennomsnittstemperatur på 23 grader per dag har Costa del Sol, et av Europas beste klima.

Malaga

Måned

Gjennomsnitt dag temp.

Gjennomsnitt natt temp.

Nedbørsdager

Januar

17

7

6

Februar

18

8

5

Mars

19

9

4

April

21

10

5

Mai

24

13

3

Juni

27

17

2

Juli

30

20

0

August

30

21

0

September

28

18

2

Oktober

24

14

4

November

20

11

5

Desember

17

8

6

Kart Marbella

Kart Marbella

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
29/3Oslo GardermoenDet Gode Liv Club Marbella (avreise Oslo)Fullbooket, venteliste11 990,-Book på ventelisteMere informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
30/3Oslo GardermoenDet Gode Liv Club Marbella (avreise Oslo)Fullbooket, venteliste11 990,-Book på ventelisteMere informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
31/3BergenDet Gode Liv Club Marbella (avreise Bergen)Fullbooket, venteliste11 990,-Book på ventelisteMere informasjon
31/3StavangerDet Gode Liv Club Marbella (avreise Stavanger)Fullbooket, venteliste11 990,-Book på ventelisteMere informasjon
31/3TrondheimDet Gode Liv Club Marbella (avreise Trondheim)Fullbooket, venteliste11 990,-Book på ventelisteMere informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
1/4Torp SandefjordDet Gode Liv Club Marbella (avreise Torp)Fullbooket, venteliste11 990,-Book på ventelisteMere informasjon

Informasjon

Tillegg for enkeltrom: 1000,- per uke / 4.000,- for 4 uker.

Fly med Norwegian fra Norge. Flytider for avreise fra oktober til februar er nå bekreftet. For de som reiser i mars og april vil flytidene bli bekreftet i løpet av oktober.

MERK: Flere av våre avganger er nå fullbooket og merket "Ring oss!". Disse avgangene er det dessverre ikke mulig å melde seg på eller sette seg på venteliste for, men vennligst se om noen av våre andre datoer passer deg, eller ring oss om du har andre spørsmål.

Skulle du ha behov for tilslutning fra andre byer er vi behjelpelig med det. Ta kontakt med oss.