Det Gode Liv Resort Mallorca

På våre Det Gode Liv Resort har vi norske voksne verter som bidrar til din trygghet og sosialt samvær. I vår hyggelige storstue treffer du likesinnede kvinner og menn til foredrag, dans, spill, samtale og underholdning. Vi har koselige vaffelstunder, faste gåturer og basseng-trening, og selvsagt har vi norske TV-kanaler, gratis WIFI og bibliotek med norske bøker. Du blir med på det du måtte ønske.

Vistasol ligger i et rolig, og kupert område nær stranden.  Leilighetene er nyoppusset og de fleste har sjøutsikt og gode solforhold. På hotellet er det  gode fasiliteter med blant annet innendørs svømmebasseng, treningsrom og minimarked. Hotellet har lang tradisjon for å ta imot langtidsgjester. Vinterstid er omerådet rundt rolig, endel butikker og restauranter i nærheten har stengt, men mange har åpent og skaper en hyggelig atmosfære. Resortet ligger i nærheten av bussholdeplass, og det er enkelt å ta seg rundt for å utforske resten av Mallorca. Det tar ca 50 minutter med buss og ca 20 minutter med taxi til Palma by.

Vi har avganger fra Oslo hver måned fra oktober til april. 4 ukers opphold.

MERK: Flere av våre avganger er nå fullbooket og merket "Ring oss!". Disse avgangene er det dessverre ikke mulig å melde seg på eller sette seg på venteliste for, men vennligst se om noen av våre andre datoer passer deg, eller ring oss om du har andre spørsmål.


På vår RESORT vil du få hverdager med fysisk og mental aktivitet, og et omsorgsfullt fellesskap. Resortet tilbyr oppvarmet innendørs svømmebasseng, treningsrom og ulike fritidsaktiviteter. Det vil også bli arrangert ulike utflukter hver uke til interessante områder i nærheten av resorten. Påmelding og informasjon rundt dette vil du få ved ankomst. Vår RESORT ligger i Palma Nova på Mallorca.

Høydepunkt:
✔ Enkeltrom uten ekstra kostnad
✔ Nyoppussede leiligheter og rolig hotell
✔ Leilighet med separat soverom og bad
✔ Litt kupert terreng
✔ Passer godt for aktive og til single

Pris fra:
12 990,-
Dager:29
Prisene inkluderer følgende:
- Direktefly fra Oslo/Gardermoen t/r
- Alle skatter og avgifter
- Leilighet i valgte uker
- Transport flyplass-resort t/r
- Vertskap
- Ulike tilbud om aktiviteter under oppholdet

Prisen inkluderer ikke:
- Avbestillingsforsikring og reiseforsikring
- Måltider
Transporttype:FLY
Bestill reise

Fakta om resorten

BELIGGENHET:
Resorten «VISTASOL» ligger på en liten høyde mellom Palma Nova og Magaluf. Palma Nova ligger ca 18 km vest for Palma by og ca 28 km fra Palma flyplass.

Adresse:
Alta Pineda s/n,  07181 Magaluf, Mallorca, SPANIA.

PALMA NOVA:
Palma Nova og Magaluf er to av Middelhavets mest populære feriesteder, både for unge og eldre. På sommeren er det mye som skjer i dette området, men senhøstes roer det seg ned og er tilpasset for våre langtidsgjester som setter pris på en rolig dag. Her ligger de tre velholdte strendene Playa Palma Nova, Playa Son Matias og Playa Magaluf.
Palma Nova/Magaluf var opprinnelig to ulike reisemål. Men til tross for at Palma Nova og Magaluf mer eller mindre har vokst sammen, så finnes det visse forskjeller både i arkitektur og tempo. I Palma Nova er bebyggelsen generelt litt lavere og tempoet likeså. Magaluf er litt mer kommersielt, med større hotellkompleks og flere barer, restauranter og diskotek. Vil du ha flere opplevelser er det ikke langt inn til Palma, Mallorcas hovedstad (kun 18 km). Det er en del butikker og restauranter i Palma Nova og Magaluf som er stengt gjennom vinteren

TERRENG:
Det er et kupert terreng her og en del trapper på stedet, slik at det dessverre ikke passer for bevegelseshemmede.

VISTASOL:
Resorten har restaurant, bar, trimrom, oppvarmet innendørs svømmebasseng, petanque bane og lokal dagligvarehandel. Gratis trådløst internett på hele anlegget og norske TV-kanaler. Leilighetshotellet har heis og det er 9 etasjer. Det er totalt 176 leiligheter på resorten, og de har myntvaskeri i underetasjen.
Det Gode Liv Resort har et eget lokale / område på anlegget til våre gjester! Her vil vi ha foredrag, quiz, visekveld, bingo, steke vafler - samt arrangere hyggelige vinkvelder med god mat. Det vil arrangeres dans en gang i uken.

LEILIGHETENE:
Alle leilighetene er nyrenoverte vinteren 16/17 og har separat soverom. Kjøkkenet er utstyrt med både mikroovn, kokeplater, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. I tillegg finnes det strykejern og air condition med varm temperatur, samt dyne. Leiligheten består av oppholdsrom, 1 soverom, balkong/ terrasse og TV med norske kanaler (TV2 og NRK). Rengjøring av leilighetene tre ganger i uken, skifte av sengetøy/håndklær en gang i uken. Det er ikke tillatt med dyrehold! Mange av leilighetene har havutsikt.

MÅLTIDER:
Det er ikke inkludert noen måltider. Man kan kjøpe måltider deler av oppholdet eller for hele oppholdet. Dette bestilles gjennom vertskapet vårt på stedet.
Frokost:            55 EURO pr uke
Halvpensjon:    108 EURO pr uke    (frokost og middag)
Helpensjon:      165 EURO pr uke    (frokost, lunsj og middag)

RESTAURANTER:
Det finnes noen restauranter ca 4-5 minutters gange fra resorten.

BUTIKK:
Det finnes en nærbutikk med det meste av dagligvarer i underetasjen på hotellet og et stort supermarked / kjøpesenter 10 minutters gange fra resorten.

LOKAL BUSS:
Kun 200 meter unna finner du en bussholdeplass med forbindelser til Palma. Det tar ca 50 minutter inn til sentrum av Palma og koster ca 1-2 Euro. Taxi inn til Palma tar ca 20 minutter og koster ca 22-25 Euro en vei. Herfra finner du bussforbindelser videre rundt på hele øya om du ønsker å gjøre noen turer på egenhånd.

SJØMANNSKIRKEN:
Den norske sjømannskirken ligger i Palma Nova ca 2 km fra resorten. For våre gjester som ønsker å tilbringe desember og julen sammen med oss, blir det gudstjeneste i Sjømannskirken og julemiddag om kvelden.

BANKAUTOMAT:
Det er bankautomat ca 100 meter fra resorten.

VERTSKAP:
Det vil være vertskap fra «Det Gode Liv» tilstede hele tiden og som venter på dere i Spania. De vil være tilstede på resorten hver dag.

KURS:
Det vil bli arrangert ulike kurs og aktiviteter under oppholdet. Dette vil kun være for våre gjester. Detaljert program og tilbud får du ved ankomst til resorten.

STRAND:
Det er ca 200 meter til nærmeste strand og ca 5 minutters gange.

ENKELTROMSTILLEGG:
Det er ikke noe tillegg for å bruke leiligheten alene. Det er begrenset antall leiligheter til bruk alene.

BESØK:
Ønsker du å ta i mot besøk og ha noen boende hos deg i leiligheten, er dette mulig. Det koster NOK 1000 pr. person for én uke (max 2 uker). Barn under 12 år gratis

Leilighetene

Alle leilighetene er nyrenoverte vinteren 16/17 og har separat soverom. Kjøkkenet er utstyrt med både mikroovn, kokeplater, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. I tillegg finnes det strykejern og aircondition med varm luft, samt tynn dyne. Leiligheten består av oppholdsrom, 1 soverom, balkong/ terrasse og TV med norske kanaler (TV2 og NRK). Rengjøring av leilighetene tre ganger i uken, skifte av sengetøy/håndklær en gang i uken. Det er ikke tillatt med dyrehold! Mange av leilighetene har havutsikt.

I leilighetene er det:
• Aircondition for regulering av varme
• Balkong
• Enkeltsenger / dobbeltsenger
• Ekstra oppredning i sovesofa
• TV med norske kanaler
• Safe mot betaling og depositum
• Kjøkkenkrok
• Kokeplater
• Kjøkkenutstyr
• Kjøleskap
• Mikro
• Brødrister
• Kaffetrakter
• Vannkoker
• Spiseplass
• Hårføner
• Badekar med dusj
• WC

Hotellet har videre:
• Parkering mot betaling på hotellområdet med forbehold om plass
• Bygget 1981
• Renovert 2000 og 2016/17(leilighetene) og 2012 (resepsjon/restaurant/bar)
• 1 bygning
• 9 etasjer
• Heis
• 176 leiligheter
• Myntvaskeri

Om Mallorca

MALLORCA
Det er flere grunner til at Mallorca er et favorittreisemål for mange nordmenn. Hvert år drar solhungrige nordmenn til denne vakre baleariske øya for å oppleve strendene, utelivet, naturen, maten, shoppingen, kulturen og mye mer. Uansett hvor mange ganger du har vært der, så er det stadig nye områder å oppdage.
Helt siden storturismen startet på 1960-tallet, har Mallorca utviklet seg til å bli mer og mer moderne. I dag kan man finne en spennende blanding av gammelt og nytt, moderne og historisk. Her er det noe for alle og enhver smak.
På Mallorca finner du den herlige spanske stemningen på tapasbarene, grønne olivenlunder, turkist hav, høyreiste klipper og fantastiske strender.

Dersom du vil reise litt rundt finner du mange perler som:

Port de Andratx;
Høye fjell troner over en av de vakreste byene på Mallorca, nemlig Port de Andratx. Her er atmosfæren avslappet og ikke minst eksklusiv. Å sitte på en uteservering i havnen og titte på luksusyachtene som ligger fortøyd er en hyggelig måte å fordrive tiden på. Besøk en av de små badevikene rundt byen.

Deiá:
Kjent som en hyggelig kunstnerby, og et sted du virkelig burde besøke neste gang du er på Mallorca. Og glem for all del ikke å ta med kameraet for her finnes det mye fint å ta bilde av. Byen ligger høyt opp i fjellene over Andtratx og Sollér, og husene her henger ut over fjellkanten.

Cala Mesquida:
Det at byen ligger ved en av øyas beste strender er en god grunn til å dra hit. At det i tillegg er en stille og rolig del av Mallorca der det føles som du er alene som turist er jo heller ikke så dumt. Byen er stille og rolig, omringet av vakker natur – perfekt for en avslappende dag. Stranden er langgrunn.

Puerto de Sollér:
Denne hyggelige byen er et perfekt utgangspunkt for deg som liker å gå på tur og være aktiv på ferien. Lei en bil og dra på oppdagelsesferd, det finnes utrolig mye spennende å se og gjøre i området. På ettermiddagen anbefales det å avslutte på strandpromenaden, Paseo de la Playa. Her ligger restaurantene på rekke og rad og frister med både god mat og drikke.

Alaró:
Den lille byen Alaró er utrolig populær blant turgåere og syklister som valfarter til dette området. Hit reiser man ikke for å sole og bade, så våren, vinteren og høsten er den beste tiden. Byen er omringet av andre små landsbyer, grønne daler og fjelltopper.

Temperatur og klima

Temperatur og klima

Mallorca er kjent for sin middelhavsvarme, sol og strand. Dette ser vi spesielt i sommermånedene, hvor temperaturen gjerne går over 27 grader, og i vintermånedene går temperaturen sjeldent under 10 grader på dagtid.

Palma de Mallorca

Måned

Gjennomsnitt dag temp.

Gjennomsnitt natt temp.

Nedbørsdager

Januar

15

4

5

Februar

16

4

5

Mars

17

5

5

April

19

7

5

Mai

23

11

4

Juni

27

15

2

Juli

31

17

1

August

31

18

2

September

28

16

4

Oktober

23

12

6

November

19

8

6

Desember

16

5

6

Kart Mallorca

Kart Mallorca

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
3/3Oslo GardermoenDet Gode Liv Resort MallorcaFullbooket, venteliste12 990,-Book på ventelisteMere informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
6/3Oslo GardermoenDet Gode Liv Resort MallorcaFullbooket, venteliste12 990,-Book på ventelisteMere informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
30/3Oslo GardermoenDet Gode Liv Resort MallorcaFullbooket, venteliste12 990,-Book på ventelisteMere informasjon

Informasjon

Ingen tillegg for enkeltrom. Merk at det er begrenset antall leiligheter til bruk alene.

Direkte fly med Norwegian fra Gardermoen. Flytider for avreise fra oktober til februar er nå bekreftet. For de som reiser i mars og april vil flytidene bli bekreftet i løpet av oktober.

MERK: Flere av våre avganger er nå fullbooket og merket "Ring oss!". Disse avgangene er det dessverre ikke mulig å melde seg på eller sette seg på venteliste for, men vennligst se om noen av våre andre datoer passer deg, eller ring oss om du har andre spørsmål.

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med det. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.