Skip to main content

Langtidsferie Denia

Langtidsferie i Denia passer for deg som ønsker å kombinere opphold i rolige omgivelser med kort avstand til en autentisk, koselig, spansk havneby med godt utvalg av restauranter og butikker, stranden og ellers fine turmuligheter. Leilighetene har god standard og smakfullt interiør. Her kan du nyte roen og samtidig ha kort vei til folkelivet i byen Denia, nord på Costa Blanca kysten.

"Jeg setter mest pris på at Denia er en så genuin spansk og koselig by, hvor du kan få den nydeligste lokallagde paella. Dessuten er leilighetene veldige fine her." - sier en av våre gjester på Denia.

Hva er Det Gode Liv langtidsferie?

Hos oss på «Det Gode Liv» langtidsferie får du aktiviteter, innholdsrike og meningsfulle dager – i sol, varme og trygge omgivelser. Hver dag kan du delta på våre sosiale samlinger, bli underholdt og få nye venner. Våre norske, voksne verter er limet i vårt unike langtidsferiekonsept. De er der for deg og arrangerer aktiviteter og utflukter. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske.
Med varierte ukeprogram har du valgmuligheter og frihet til å velge hva du ønsker å være med på. Vertene gjør det de kan for at vi skal få gode opplevelser sammen. For oss er det aller viktigste at du har det hyggelig og trives. 

Gled deg til
 • Godt utrustede og fine leiligheter
 • Deilig frokost inkludert i 4 uker (ikke i desember)
 • Nærhet til hyggelig by
 • Fem minutter til flott strand
 • Hyggelig fellesrom for våre gjester
 • Flotte utflukter
 • Gode turmuligheter i området

Om resortet

Leilighetene er 45m2, har balkong og består av stue med åpen kjøkkenløsning, spisestue, soverom og bad. De er hyggelig og smakfullt innredet. Stuedelen har en sofa/sovesofa med TV og egen spisestue mellom stue og kjøkken. Kjøkkenet er godt utrustet med kokeplater, mikrobølgeovn og vaskemaskin, men ikke stekeovn og oppvaskmaskin. Leilighetene rengjøres én gang i uken hvor også håndklær og sengetøy skiftes. Kjøkkenutstyret som brukes må du naturlig nok vaske selv.

Wifi er inkludert i prisen for våre gjester, men merk at du kan oppleve varierende kvalitet. Vi forsøker å tilby norske TV-kanaler, men grunnet ustabile signaler og rettighetsbegrensninger kan dette ikke garanteres.

Resortet har et utendørs svømmebasseng med solsenger tilgjengelig. Den daglige frokostbufféen er inkludert (ikke i desember måned). Du kan bestille lunsj på hotellets egen restaurant hvis du ønsker det, og det lages også spesielle middager enkelte kvelder. Både i baren, restauranten og i vårt fellesrom arrangerer vi ulike sosiale aktiviteter.

Hotellet ligger ca. 85 km fra Alicante lufthavn, og det tar oss cirka 1 ½ time med buss til hotellet. 

Besøk:
Ønsker du å ta imot overnattingsgjester i leiligheten er det en sovesofa i stuedelen. Prisen er 150 euro per person for hver påbegynt uke, maks to uker og frokost er inkludert. Prisen for besøk i desember er 100 euro per person for hver påbegynt uke, maks to uker og frokost er ikke inkludert. Merk at hver påbegynt uke teller som full uke. Barn under 12 år bor gratis. Det er fint om du gir beskjed god tid i forkant og betalingen skjer til verten på stedet ved gjestenes ankomst.

Resort Denia: Ona Ogisaka Garden
Aquari 3
03700 Dénia
Alicante, Spania

Slik bor du

Fasiliteter hotell

Heis

Restaurant (kun åpent for frokost og lunsj)

Balkong

Svømmebasseng ute 

Svømmebasseng inne (oppvarmet)

Bar

Treningsrom

Spa- og velvære avdeling

 

Fasiliteter leilighet

Aircondition (varme og kjøling)

Safe mot kostnad

Kjøkkenutstyr (middels)

Hårføner

Lett dyne

Wi-fi
(middels kvalitet)

TV

Brødrister

Kaffetrakter

Kjøleskap 

Kokeplater

Mikrobølgeovn

Dusj

Strykejern

Nærmiljøet

Flyplass
70 min
Matbutikk
10 min
Minimarked
3 min
Apotek
7 min
Strand
5 min
Restauranter
3 min
Bank
7 min
Minibank
5 min
Alicante by
60 min
Albir
45 min
Calpe
40 min

Den fargerike kystbyen Denia ligger midt mellom Alicante og Valencia. Denia har en interessant blanding av gammelt og nytt, sandstrender og en lekker båthavn. På en høyde over havnen finner du den imponerende middelalderfestningen «El Castillo» bygget i det 11. og 12. århundre. Fra tårnene er det en fantastisk utsikt over kysten. Denia er et gastronomisk senter, og mat betyr mye for befolkningen her. Byen kan skilte med over 300 restauranter i høysesong, hvorav 5 har Michelin status. Opplev fisketorget, gamlebyen, handlegatene og museene. 

Ellers er det gode turmuligheter og turstier i området, og våre verter arrangerer flere utflukter, enten til fots, med buss eller med lokalbussen. Naturparkene Montgo og Torre del Gerrohar har begge merkede turstier for turelskere. Det finnes svært mange og gode sykkelmuligheter i området.

Det går en lokalbuss rett ved hotellet og inn til byen Denia. Lokalbussen har noe redusert rutealternativ under lavsesong. Derfra kan man videre ta andre forbindelser både nordover og sørover langs kysten.

Nærmeste sjømannskirke ligger i Albir. Sjømannskirken er åpen fra tirsdag til lørdag 11:00 -14:00 og det selges vafler hver dag. Lørdag er grøtdag og kirken kan ha flere aktiviteter som kan være interessante for våre gjester. Vertene har mer informasjon.

 

Verter, aktiviteter og utflukter


På vår langtidsresort Denia vil du bli møtt av to hyggelige verter, som legger opp til aktiviteter, utflukter og annet sosialt under oppholdet. I løpet av de første dagene vil det holdes et informasjonsmøte, hvor du får høre mer om hva vertene kan hjelpe til med, hva som vil arrangeres og hvor du kan treffe de. Vertene vil ha oppsatte kontortider hvor du til enhver tid kan komme om det skulle være noe. Våre voksne verter har ulik erfaring fra arbeidslivet, men felles for de alle er at de ønsker at du som gjest skal ha det så godt som mulig. Mange vil nok kjenne igjen noen av vertene fra tidligere år og andre resort. 

Det vil bli arrangert mange forskjellige aktiviteter under ditt langtidsopphold. Vertene har tatt med seg erfaring fra tidligere sesonger i området og setter opp mye av det som har vært populært. Det være seg aktiviteter som blant annet quiz, dans, foredrag, vaffelstunder, faste gåturer, pub besøk, matlaging og vinsmaking. Dette vil kun være for våre gjester og du blir med på det du måtte ønske. Detaljert ukeplan og tilbud får du ved ankomst. 

I Denia kan du bli med på ukentlige utflukter til interessante områder i regionen. Vertene arrangerer, og du melder deg på under oppholdet. Her vil det bli arrangert ulike utflukter hver uke til interessante områder i regionen, blant annet til Valencia, Alicante, Guadalest, Albir, Calpe, Villajoyosa og Benidorm. Påmelding og informasjon rundt dette vil du også få ved ankomst.

Alle i Aller Travel er opptatt av at du skal få gode opplevelser sammen med oss – og vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Dagsprogram

 • Mandag - Fredag: Hver morgen:

  08:30 Gåtur og litt trim, ca 45 min

  Hver morgen:
 • Mandag - Fredag: Kontortid:

  Kom innom dersom du har spørsmål, trenger tips eller råd. Vertene er her for å hjelpe deg, slik at du får en minnerik ferie.

  Kontortid:
 • Mandag - Fredag: Eksempler på aktiviteter:

  11:30 Boccia
  12:00 Minigolf
  12:30 Rusletur i området

  Eksempler på aktiviteter:
 • Mandag - Fredag: Eksempler på kveldsarrangement:

  16:30 Vaffelstund med quiz og info
  19:00 Vi arrangerer singelmiddag og bli kjent middag. Møt opp dersom du vil være med ut å spise.
  21:00 Sang og dans

  Eksempler på kveldsarrangement:

Om flyreisen

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for pris og muligheter i god tid før avreise (minimum 60 dager før).
I forhold til bagasje og eventuelle forsinkelser/endringer på reisen, er det en fordel å ha gjennomgående flybillett fra avreisested til endelig destinasjon, framfor separate flybilletter.

Alle tider er lokale tider. Vær oppmerksom på at eventuelle endringer på flytider er utenfor Aller travels kontroll.

 • Avgang fra Oslo og Bergen.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • Trenger du hjelp til å sjekke inn på innsjekkingsautomatene? Ta kontakt med flyselskapets representanter som er tilgjengelige i området.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling

Flytider
Forbehold om endringer utenfor Aller Travel sin kontroll. Flytider er ennå ikke bekreftet og kan variere noe fra måned til måned.

Turen til Alicante flyplass

Flyselskap
Varierende
Bagasje
Antall kilo vil kunne variere
avhengig av flyselskap

Turen hjem fra Alicante flyplass

Flyselskap
Varierende
Bagasje
Antall kilo vil kunne variere
avhengig av flyselskap

Tilslutningsfly

På våre langtidsferier tilbyr vi nå en fast pris på tilslutningsbilletter og under finner du en oversikt over priser fra ulike byer i Norge.

Kristiansand / Haugesund / Stavanger / Bergen / Trondheim  kr 1490,- *
Bodø / Evenes  kr 1890,- *
Tromsø kr 2190,- *
Andre byer På forespørsel


Prisen gjelder per person tur/retur. 

Fordelen med tilslutningsbilletter kjøpt gjennom oss er at man får gjennomgående billetter og bagasjen kan således sendes hele veien til/fra destinasjon (unntak kan forekomme). Samme bagasjevekt som på hovedreisen vil også gjelde. Dessuten, om det skulle forekomme forsinkelser vil flyselskapet sørge for at du får et alternativ uten kostnad som får deg hele veien til destinasjonen

Dersom du ønsker tilslutning, legg inn en kommentar i bestillingen i feltet "tilleggsopplysninger". Skriv inn fra hvilken by og om du har noen spesifikke ønsker i forhold til tidspunkt eller eventuelt kun ønsker en vei.

Vi kommer tilbake til deg ca 2-3 måneder før reisen med et tilbud (tid), og du har fortsatt mulighet til å takke nei. I noen få tilfeller går hovedflyet tidlig eller sent på dagen og hotellovernatting kommer i tillegg for egen regning og bestilling.

Vi må alltid forespørre flyselskapene om tilslutning og i noen tilfeller kan de dessverre ikke tilby dette, vi gir deg beskjed dersom dette er tilfellet. 

* Forbehold om spesielle perioder og avvik i pris

Prisen inkluderer:
 • Fly t/r Oslo/Bergen/Stavanger/Trondheim- Alicante inkl. skatter og avgifter
 • Innsjekket bagasje, antall kolli/kg vil kunne variere
 • Transport flyplass-resort t/r
 • Leilighet i valgt kategori
 • Frokost hver morgen (ikke inkludert i desember)
 • Julefeiring med julemiddag (desember)
 • Vertskap
 • Ulike tilbud om aktiviteter under oppholdet

Tillegg for enkeltrom

Enkeltromstillegg vil forekomme, men vil kunne variere. Mer informasjon finner du under hver enkelt avgang. 

Viktig informasjon

 • For å delta på turen må man være selvhjulpne og kunne håndtere sin egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre verter skal bistå med dette.
 • Spesielle behov av helsemessige årsaker på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

Kart

Kart

Temperatur og vær

Denia ligger på Costa Blanca kysten og har et gunstig klima stort sett året rundt.  Mange velger Costa Blanca-kysten av helsemessige årsaker.  Med mer enn 2800 soltimer per år og en gjennomsnittlig årlig temperatur på 23 grader er Denia et av Spanias populære turistmål.

Vinteren i Denia er svært mild i forhold til Nord-Europa. De fleste vinterdager er klare og solfylte, det kan være kjølige morgener og kvelder, og temperaturene kan variere. En dag kan temperaturen være 20 grader og det egner seg med shorts og t-skjorte, mens neste dag kan temperaturen falle til kjølige 6 grader. Vindforholdene varierer i vinterhalvåret, og det kan i perioder være sterke vindkast. 

 

Antall nedbørs­dager

Antall soltimer

Gjennom­snitts­temperatur

januar
3
6
12
februar
4
7
13
mars
4
7
15
april
6
8
16
mai
3
10
18
juni
3
10
23
juli
1
11
25
august
1
10
26
september
5
9
24
oktober
4
7
20
november
3
6
16
desember
5
6
13

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris

Februar 2022

1/2Oslo GardermoenDenia - Det Gode LivFå ledige16 990,-BestillMer informasjon
2/2BergenDenia - Det Gode LivFå ledige17 240,-BestillMer informasjon

Oktober 2022

4/10Oslo GardermoenDenia - Det Gode LivLedige plasser16 990,-BestillMer informasjon
4/10BergenDenia - Det Gode LivLedige plasser17 240,-BestillMer informasjon
4/10TrondheimDenia - Det Gode LivLedige plasser17 490,-BestillMer informasjon
5/10StavangerDenia - Det Gode LivLedige plasser17 240,-BestillMer informasjon

November 2022

1/11BergenDenia - Det Gode LivLedige plasser16 240,-BestillMer informasjon
1/11TrondheimDenia - Det Gode LivLedige plasser16 490,-BestillMer informasjon
2/11Oslo GardermoenDenia - Det Gode LivLedige plasser15 990,-BestillMer informasjon
2/11StavangerDenia - Det Gode LivLedige plasser16 240,-BestillMer informasjon

Februar 2023

1/2Oslo GardermoenDenia - Det Gode LivLedige plasser15 990,-BestillMer informasjon
1/2BergenDenia - Det Gode LivLedige plasser16 240,-BestillMer informasjon
3/2StavangerDenia - Det Gode LivLedige plasser16 240,-BestillMer informasjon
4/2TrondheimDenia - Det Gode LivLedige plasser16 490,-BestillMer informasjon

Mars 2023

1/3Oslo GardermoenDenia - Det Gode LivLedige plasser15 990,-BestillMer informasjon
1/3BergenDenia - Det Gode LivLedige plasser16 240,-BestillMer informasjon
3/3StavangerDenia - Det Gode LivLedige plasser16 240,-BestillMer informasjon
4/3TrondheimDenia - Det Gode LivLedige plasser16 490,-BestillMer informasjon

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Koronavirus og reise

 • Hvor mye bagasje kan jeg ta med meg?

  Normalt 2 kolli a 20 kg på alle våre reiser med Norwegian . Det kan forøvrig forekomme avvikende bagasjeregler for våre langdistansedestinasjoner. Mer informasjon finner du under presentasjonen av hvert enkelt resortet samt i reisedokumentene som sendes ut 2-3 uker før avreise.

 • Kan jeg forhåndsbestille seter på flyet?

  Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som står for seteplassering på flyet. Vi kan søke om seteplasser og assistanse på flyplassen kun av medisinske årsaker og mot dokumentasjon av legeattest. Ta kontakt med oss i god tid og senest 35 dager før avreise. 

 • Vil det kunne bli endringer på min reise?

  Ja, vi gjør dere oppmerksom på at flyselskapene noen ganger endrer avgangstider, ruter o.l. etter at våre turer er lagt ut på nett eller er annonsert.

 • Kan dere bestille tilslutningsbilletter?

  Ønsker du tilslutning fra andre byer enn Oslo er vi behjelpelige med det. Unntaket er de gangene det benyttes et flyselskap som ikke tilbyr tilslutning. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.
  Tilslutning må bestilles senest 2 måneder før avreise. Vær oppmerksom på at bekreftelse av tilslutningsbilletter er bindende. Ved avbestilling følger disse de generelle vilkår.

  Fordelen med å bestille tilslutninger gjennom Aller travel er at billetter er gjennomgående og du kan således sjekke inn bagasje hele veien, både på utreise og retur.* Noen unntak (spesifike destinasjoner).

  Ordner du tilslutning selv er dette på eget ansvar. Vi anbefaler alltid at man kjøper endringsbare billetter og har god tid mellom to fly. Eventuelle utgifter for endring eller kjøp av nye billetter må du selv dekke. Har du bestilt tilslutningsbilletter selv, er det viktig at du sjekker bagasjeregler for denne flyvningen. Dersom du har bestilt tilslutning via Aller travel, kan du ta med deg like mye bagasje på både innenlands- og utenlandsflyvningen.

  *Grunnet korona kan det nå være avvik fra normalen. Selv med gjennomgående flybilletter kan det være nødvendig å hente ut bagasje i Oslo, og sjekke inn denne på nytt. Du er selv ansvarlig for å sjekke ved første innsjekk om bagasje blir sendt hele veien til endelig destinasjon. Dette gjelder både utreise og retur.

 • Hvordan sjekker man inn på flyplassen?

  Du kan benytte en automat for å sjekke inn på egenhånd. Det er ikke mulig å velge seteplass på gruppereiser med Norwegian. Gruppen vil dog bli plassert så samlet som mulig, og seter vil tildeles ved innsjekk.
  Skulle du ha behov for hjelp ved innsjekk er det personale på flyplassen som kan hjelpe deg. Vær oppmerksom på at det i utlandet kun vil være engelsktalende personale. Vi anbefaler at du er på flyplassen i god tid og senest 2 timer før avgang. For oversjøiske reiser er det andre tider som gjelder.
  Alle har individuelle billetter og skal sjekke inn hver for seg. Dette kan du gjøre så tidlig du ønsker på avreisedagen.

 • Er flymat inkludert?

  Serveringstilbudet ombord vil variere med flyselskap og lengde på reise. Generelt vil det på flyvninger innen Europa være enkel servering mot betaling. På oversjøiske flyvninger er servering oftest inkludert.

 • Hvor mye håndbagasje kan jeg ta med?

  Tillatt håndbagasje er vanligvis 1 kolli á 10 kg (Norwegian 55x40x23 cm).
  Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og øvrige selskaper/destinasjoner.
  Merk også at det er regler vedrørende størrelsen på det du har med deg av flytende væske i håndbagasjen. Hovedregelen er at du kan ha 100 ml per beholder, og maks 1000 ml totalt. Alle beholdere må kunne plasseres samlet i èn gjennomsiktig pose som rommer maks 1 liter. Denne posen skal i tillegg kunne lukkes (type zip lock bag). For mer informasjon: https://avinor.no/en/airport/practical-information/plan-your trip/baggage/liquids.

  Husk å ha pass i håndbagasjen!

 • Hva gjør jeg med spesialbagasje?

  Dersom du skal ha med deg for eksempel rullator, sykkel eller golfbag så skal dette sjekkes inn som spesialbagasje. Kontakt oss så snart som mulig da det er begrenset med plasser og en ekstra kostnad tilkommer. Skal du ha med deg oksygensylinder er det viktig at vi blir informert om dette, og du må også sørge for å informere kabinpersonalet. Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og destinasjon.

 • Hvordan bestiller jeg rullestolassistanse på flyplassen?

  Hvis du reiser med egen rullestol eller trenger hjelp til å komme deg fra innsjekkingen til gaten din, kan du be om rullestolassistanse. Vennligst kontakt oss i god tid og senest 35 dager før avreise. Husk å oppgi hvilken form for assistanse du trenger.

  WCHR – rullestol til rampe
  WCHS – rullestol til trapp
  WCHC – rullestol til sete

  Dersom du reiser med en elektrisk rullestol, husk å oppgi vekt og batteriinformasjon på rullestolen.

  Vær oppmerksom på at rullestolassistanse gjelder først når du kommer til innsjekkingsskranken enten i Norge eller i utlandet. Dersom du skulle ha behov for ytterligere assistanse, vennligst kontakt Aller travel, tlf. 23 89 64 70.

 • Hvordan pakker jeg medisiner og kreves det dokumentasjon?

  Husk alltid å ta med dokumentasjon på at medisinen tilhører deg, enten ved å ta med  originalemballasjen med apotekets etikett, legeerklæring (engelsk) eller kopi av resept.
  Flytende medisin som er nødvendig for flyreisen er unntatt fra sikkerhetsreglene om at du maks kan ha 100 ml væske i en beholder, men du kan bli bedt om å smake på medisinen og du må kunne dokumentere at dette er din medisin.
  Sjekk med ditt apotek, om du er i tvil om hvilke regler som gjelder når du skal medbringe medisin til utlandet.
  Sørg for å pakke alle livsnødvendige medisiner i håndbagasjen!

  Personer med bestemte sykdommer, handikap, fobier, matallergier eller lignende må informere Aller travel i god tid før avreise.

 • Hvem er våre verter?

  På langtidsferie er det skandinavisktalende verter på stedet som er tilgjengelige gjennom hele oppholdet. Informasjon om hvilke verter som er hvor, finner du på vår nettside og når du mottar våre reisedokument.

 • Hvem møter oss på flyplassen?

  Det er ingen reiseleder som følger med fra Norge. En representant møter gruppen på flyplassen etter passering av tollkontrollen på bestemmelsesstedet. De står da med et skilt merket «Det Gode Liv». Til enkelte resort går bussene fra flyplassen uten representant, men du blir da møtt av vertene ved ankomst til hotellet. Ved returreisen får du transport til flyplassen, men du må sjekke inn på egenhånd.

 • Jeg står på venteliste, når får jeg beskjed om jeg får plass?

  Vi kontakter deg umiddelbart på telefon hvis det dukker opp en ledig plass på turen. Det er dessverre umulig for oss å si noe om hvor stor mulighet det er for at du får plass på ønsket reise. Det er økonomisk uforpliktende å stå på venteliste, og du betaler ikke depositum eller annet før turen er bekreftet av oss. Hvis du ikke ønsker å stå på venteliste, er det fint om du kontakter oss snarest.

 • Når får jeg tilsendt reisedokumenter?

  2-3 uker før avreise vil du få tilsendt flybilletter og ytterligere informasjon om din reise, blant annet inneholder vertens navn og telefonnummer. Vi sender ikke ut deltakerlister på grunn av strenge personvernregler.

 • Er det mulig å ta med husdyr på langtidsoppholdet?

  Nei, dette er dessverre ikke tillatt.

 • Kan jeg ettersende post fra Norge til langtidsresortet?

  Nei, dessverre, dette er ikke tillatt da resortene ikke har kapasitet til å motta og fordele post.

 • Flytider og endringer

  Flytidene som fremkommer på din bestillingsbekreftelse er basert på foreløpig bekreftelse fra flyselskapet. Det er viktig å være forberedt på at avgangstider og ruter kan bli endret, dette er dessverre helt utenfor Aller Travels kontroll. Vær oppmerksom på at det er flytider som vises på dine reisedokumenter som gjelder.

  Velger du å kjøpe tilslutningsbilletter på egenhånd må du selv dekke utgiftene i forbindelse med å kjøpe nye billetter, om avreisetiden fra Oslo skulle endre seg.