Thailand - Det Gode Liv

Det Gode Liv Thailand

Vennligheten og et høyt servicenivå gjør Thailand til et land det er lett å bli glad i. Det er ikke uten grunn at Thailand kalles "smilets land". Så velkommen skal dere være!

Vårt langtidsopphold i Thailand passer for deg som vil ha garantert varme og sol når det er som kaldest i Norge på vinteren.

Vi bor i den lille landsbyen Sam Roi Yot, som er en autentisk perle i et stille område ca 40 minutter sør for Hua Hin. Vårt resort, The Beach Village Resort, ligger i gåavstand fra Dolphin Beach, en langgrunn sandstrand med gyllenmyk sand og deilig badetemperatur året rundt. Sam Roi Yot er et sted ukjent for de fleste turister, det er nettopp derfor vi er stolte av vårt nye anlegg. I Sam Roi Yot lever lokalbefolkningen sine rolige liv.

Vi bor i moderne leiligheter, alle på bakkeplan og med alle fasiliteter. Leilighetene har separat soverom, kjøkken og direkte utgang til svømmebasseng. Husene våre ligger i klynger rundt hvert sitt innbydende lille basseng med utsikt til sukkertoppfjell og kokospalmer og lyden av eksotiske fugler. Resortet har områdets beste restaurant, sykler til låns og kort vei til nærmeste lokale thaimassasje og golfbane. 

For oss blir det herlige, late dager og sosiale samlinger med mange muligheter for utflukter. Det blir turer til nasjonalparken med sine templer og båtturer for dem som vil, samt litt byliv, markeder og shopping i den nærmeste byen Hua Hin. Området i og rundt resortet er flatt og godt egnet til å ta sykkelturer samt lange rusleturer på strandpromenaden.

På Det Gode Liv langtidsferie får du trygge dager med innhold, aktivitet og mening – i sol, lys og varme. Hver dag kan du delta på våre sosiale samlinger, bli underholdt, bli beriket og få nye venner. Våre norske voksne verter er «limet» i vårt unike langtidsferiekonsept. De ser og tilrettelegger for blant annet utflukter, vaffelstunder, fellesmiddager, turgåing, kurs, quiz, bingo, foredrag etc. Vårt allsidige ukeprogram gir deg valgmuligheter og frihet. Les mer under «Verter, aktiviteter og utflukter». 

For oss er det aller viktigste at du blir sett og trives. Derfor har alle våre steder eget fellesrom og et lite bibliotek med norske bøker, som bidrar til nærhet og kos, også om du er alene. Vi tar deg på alvor – det vil du merke.

Høydepunkt

✔ Garantert varme og mange soldager
✔ Kort vei til stranden 
✔ Autentisk perle med lokalt preg
✔ Flott beliggenhet i et frodig, rolig og trygt område
✔ Moderne leiligheter
✔ God thaimat

 

Pris fra:
19 990,-
Dager:30
Grunnprisen inkluderer følgende:
- Fly Oslo til Bangkok t/r inkl. alle skatter og avgifter
- Innsjekket bagasje 2 x 20 kg per person
- Transport flyplass-resort t/r
- Leilighet i valgt kategori med frokost alle dager
- Vertskap
- Ulike tilbud om aktiviteter under oppholdet

Grunnprisen inkluderer ikke:
- Avbestillings- og reiseforsikring
- Øvrige måltider
- Tilslutningsfly fra andre byer
TransportType:Fly
Bestill reise

Resortet og leilighetene

Leilighetene er store og romslige med separat soverom og bad, kjøkkenkrok og spisehjørne. Leilighetene er moderne innredet og har en sofa, stuebord, soverom med dobbeltseng og klesskap. Vi har 4 ulike leilighetskategorier:

  • 2-roms leilighet med bassengutsikt
  • 2-roms leilighet med takterrasse (tillegg i pris)
  • 2-roms leilighet (ca. 15 m2 større, tillegg i pris)
  • 2-roms leilighet (ca. 15m2 større, med takterrasse, tillegg i pris)
     

Alle leilighetene har TV og aircondition og ligger på bakkeplan med direkte utgang til uteplassen og bassengområdet. Bassengområdet har solsenger. Husene våre ligger i klynger på 7 enheter, rundt hvert sitt bassengområde.

Hele området består av lavbebyggelse og har en frodig fauna med flotte og fargerike blomster og grøntanlegg. Vårt resort ligger landlig til, omringet av palmer og høye fjell i det fjerne. Det er cirka 10 minutter å gå ned til strandpromenaden. Det går gratis shuttlebuss flere ganger daglig fra resortet til stranden.

Det vil bli arrangert ulike sosiale aktiviteter som for eksempel quiz, bingo, kreativt hjørne, vaffelsteking, felles middager og informasjonsmøter. Resorten har flere samlingsplasser for dette. Om ettermiddagen eller tidlig morgener kan vi benytte hagen ved boccia banen eller tilbringe samlingsstunden under palmene ved restauranten. Ellers kan vi møtes i 2. etasje på hovedhuset hvor vi har et luftig overbygg med utsikt over åkrene rundt.

Det sies at resortet har områdets beste restaurant med både thaimat og vestlige alternativer. Restauranten er en nydelig oase i balinesisk stil med stråtak, dempet belysning og store vifter. Det er også mulighet for å bestille hjem italiensk pizza fra «søster» resortet som ligger 10 minutter unna.

Ellers har resortet et lite treningsrom og gratis sykler til utlån.

Wifi er inkludert i prisen for våre gjester, men merk at du vil ikke oppleve samme kvalitet som du har hjemme. Wifi tilgangen er av middels kvalitet. Dvs. du kan lese avisen og sende/motta mail, men du vil antagelig ikke kunne se en film da tilkoblingen har begrenset hastighet. Vær oppmerksom på at det kan forekomme oftere strømavbrudd i Thailand enn hva vi er vant til hjemme.

Det er ingen vaskemaskin i leilighetene. Du kan levere klærne i resepsjonen som vaskes mot en ekstra kostnad.
Rengjøring av leilighetene 3 ganger per uke.

Resortet har shuttlebus som har ulike stopp langs veien, både ved stranden og butikken. Fra vårt resort er det ca 20 minutters biltur til nærmeste matbutikk, Tesco Lotus. Det er ca. 20 minutters gange til nærmeste minimarked (7/11).

Det er ca 265km fra Bangkok flyplass til vårt resort, avhengig av trafikk tar det mellom 3,5 til 4,5 time.


 

Fasiliteter

Fasiliteter leilighet
✔ Aircondition
✔ Vifte i taket
✔ Safe 
✔ Middels med kjøkkenutstyr
✔ Kokeplater
✔ Kjøleskap
✔ Brødrister
✔ Vannkoker
✔ Kaffetrakter
✔ Mikrobølgeovn
✔ Hårføner
✔ Dusj
✔ Wifi – middels kvalitet
✔ Satellitt TV - litt ustabil kvalitet
 
 Fasiliteter hotell
✔ 1 – 2 etasjer, 10 klynger med 7 hus
✔ Egen restaurant med både thai og vestlig meny
✔ Utendørs svømmebasseng
✔ Gratis sykkelutlån
✔ Gratis parkering med forbehold om plass
✔ Boccia- og badmintonbane og treningsrom

Dolphin Beach og nærmiljøet

Vi befinner oss drøyt 4 timers busstur sørover fra Bangkok flyplass, på kyststripen inn mot Siambukta. Gevinsten etter en lang reise er et unikt, autentisk og rolig område med en milelang sandstrand, Dolphin Beach. Dette er et flatt område som er godt egnet for sykkelturer og rusleturer. Landsbyen vi bor i er en skjermet strandperle som ligger i området som heter Sam Roi Yot. Direkte oversatt betyr det «de tre hundre fjelltopper», og det er et vakkert, frodige landskap omringet av imponerende sukkerfjellstopper som møter oss.

På dagtid går livet her sin rolige gang med fiskere som reiser ut i tidlige morgentimer for å skaffe dagens fangst. Når kvelden kommer drar de båtene sine opp på stranden for å forberede neste dag.


I enden av strandpromenaden ligger et buddhistisk tempel som absolutt er verdt et besøk. En 9-hulls golfbane som også passer nybegynnere er å finne ca 3 km unna resortet, og man kan lett sykle hit. Dersom man ønsker en 18 hullsbane, ligger denne i Pranburi som er 18 km fra resortet. 

Hver tirsdag er det et fruktmarked i Sam Roi Yot hvor du får kjøpt smakfulle "delikatesser".  Ta med litt frukt til stranden og benytt mulighetene til en thaimassasje under palmene. Det er balsam for kropp og sjel. 

På restaurantstripen ved strandpromenaden finnes både lokale og vestlige restauranter og puber med levende musikk og god stemning.

Fra vårt resort er det 20 minutters biltur til nærmeste matbutikk, Tesco Lotus og ca. 20 minutters gange til nærmeste minimarked (7/11).

Det er cirka 45 minutter til nærmeste storby, Hua Hin. Hit tar vi flere utflukter for både å handle og se på det yrende livet. Dette er en travel by med store shoppingsentre og markeder. Her har den thailandske kongen sitt sommerpalass, og man kan skimte gammel historie på mange av de restaurerte hotellene samt den gamle togstasjonen.

Vi befinner oss ikke langt fra det første kystreservatet i Thailand, Khao Sam Roi Yot. Her kommer man tett innpå den tropiske flora og fauna. Her arrangeres elvebåtcruise eller gåturer til både grotter og på lange stier av tre-brygger over innsjøer. 


Klima og temperaturer

Vårt resort i Sam Roi Yot området, er en skjermet liten oase, bort fra de ekstreme værforandringene eller hendelsene.  Det er tropisk klima med gjennomsnittlig 26 grader året rundt, døgnet rundt. Noe mer regn er det rundt mai til november. Tørreste månedene er mellom desember og april, og de varmeste månedene mellom april og august.

Måned Gjennomsnittstemperatur Nedbør
Januar 25,3 1
Februar 26,8 2
Mars 28,2 1
April 29,4 3
Mai 29,1 9
Juni 28,7 10
Juli 28,3 11
August 28,2 12
September 27,7 12
Oktober 27,2 13
November 26,3 8
Desember 25,3 1

 

 

Kart

Kart

Verter, aktiviteter og utflukter

På våre Det Gode Liv langtidsferie har vi voksne verter som bidrar til trygghet og sosialt samvær. Våre verter er tilgjengelige hele tiden.

På Det Gode Liv Thailand blir det arrangert mange ulike aktiviteter. Siden dette er vår første sesong i Thailand tar vi med oss erfaringen fra våre populære aktiviteter på andre resort som; bingo, foredrag, vaffelstunder, faste gåturer, aktiviteter, quiz osv. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske. Detaljert program (ukeplan) og tilbud får du ved ankomst.

Ellers vil det bli arrangert ulike utflukter hver uke til interessante områder i området, blant annet byen Hua Hin, ulike steder i nasjonalparken og kulturelle høydepunkt som templer.
Påmelding og informasjon rundt dette vil du også få ved ankomst.

Vi oppdaterer siden så snart det er fastsatt hvilke verter som skal hvor.

Avganger & priser - Thailand - Det Gode Liv

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
6/1Oslo GardermoenThailand - Det Gode Liv-21 990,-Book på ventelisteMer informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
4/2Oslo GardermoenThailand - Det Gode Liv-21 990,-Book på ventelisteMer informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
3/3Oslo GardermoenThailand - Det Gode LivMer enn 819 990,-BestillMer informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
1/4Oslo GardermoenThailand - Det Gode LivMer enn 819 990,-BestillMer informasjon

Informasjon

Rabattkode
Frem til 1. juni kan du få en «bestill-tidlig-rabatt» på kr 500,- per person. Ulike rabattkoder finnes i våre annonser som kan legges inn under «kampanjekode» i booking prosessen. Dersom du er usikker, vennligst ta kontakt.

Avganger
Vi har avganger fra Oslo hver måned fra januar til april. Opphold på 4 uker. 

Flytider
Flytider for sesongen 2020 er ennå ikke bekreftet og kan variere noe fra måned til måned.

Skulle du ha behov for tilslutning fra andre byer, er vi behjelpelig med det. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.