Lipica Open - Slovenia

Tradisjonen tro inviterer vi til sesong åpning med løp i spennende terreng.  Lipica Open arrangeres lengst vest i Slovenia mot grensen  til Italia. 

Området er kanskje mest kjent for sine vakre LIPIZZANER hester, som Karl II av Østerrike avlet fram i Lipica på starten av 15-hundre tallet. I dag kan vi oppleve dem som de «dansende hestene» på den Spanske Rideskolen. Den stolte hesten er også avbildet på slovenske 20 cents mynter.

Status:
Fullt

HOTELL

Hotel Tabor***

Kolodvorska ulica 4,

6210 Sežana, Slovenia

 

Bilderesultat for hotel tabor sežana

PROGRAM

PROGRAM

Dag 1:     Avreise med Lufthansa fra Gardermoen kl.11.25 via Munchen til Trieste hvor ankomst er kl.16.10. Transfer til Hotel Tabor*** – som ligger sentralt i Sezana. http://www.hotelitabor-kozina.si/en/  

Sezana ligger ca 6 km. fra Lipica og sentralt i forhold til alle løpene. I kveld er det felles middag på hotellet.

Dag 2:     Frokost. Transfer til løpet ved Prelože (middel), som ligger ca 7 km sydøst for Sezana. Middag på egenhånd.

Dag 3:      Frokost. Transfer til Divaška jama/Vilenica hvor løp 2 og 3 (lang og middel) arrangeres. Løpsområdet ligger ca 18 km nord for Sezana Transfer til hotellet. Middag på egenhånd

Dag 4:      Frokost. Transfer til Divaška jama/Vilenica. Transfer til hotellet. Middag på egenhånd

Dag 5:      Etter frokost er det kort langdistanse i Krajna, Vas, som ligger ca. 10 km nordvest for Sezana. Transfer til og fra løpene. Felles pizza aften.

Dag 6:      Etter frokost er det utsjekk fra hotellet og transfer til Kokoš og det siste løpet (middel). Etter løpene kjører vi til flyplassen i Trieste for avreise med Lufthansa kl.16.45 via Munchen med ankomst Oslo kl.23.15.

 

Arrangørens hjemmeside: http://www.lipicaopen.com/