Hamburg - med konsert i Elbphilharmonien

Kontroversiell, storslagen og spektakulær! Siden åpningen i januar 2017 har berømte kunstnere fra fjern og nær spilt for fullsatte saler i Hamburgs Elbphilharmonie.

På denne turen får vi oppleve en fantastisk, klassisk konsert i selve storsalen, samtidig som vi skal bli kjent med byens historie. Havnebyen byr på gotisk arkitektur, gamle tømmerbygninger fra middelalderen, katedraler, flotte broer og grønne parker.

Vi bor godt og sentralt like ved Elbphilharmonie og har med oss vår erfarne og dyktige reiseleder Jan Heider.

Høydepunkt:
✔ Konsert i Elbphilharmoniens storsal
✔ Guidet byvandring
✔ Godt og sentralt beliggende hotell

Status:
Fullt

Program

Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

Dag 1    Ankomst (M)
Vi ankommer Hamburg på formiddagen og vår buss tar oss til hotellet. De som ønsker kan bli med reiseleder på en liten bli-kjent-runde i nærområdet, og på kvelden spiser vi velkomstmiddag på vårt flotte hotell. 

Dag 2    Byvandring og konsert (F)
Etter frokost blir det byvandring med vår lokale guide og omvisning i Elbphilharmonie Plaza, med fantastisk utsikt over Hamburg havn. Obs! Denne omvisningen omfatter ikke selve konsertsalen. 
Vi har ettermiddagen på egen hånd frem til vi møtes om kvelden og tar plass i Elbphilharmoniens storsal og nyter reisens musikalske høydepunkt fremført av Orchestre de Paris og fiolinist Antoine Tamestit, dirigent er Daniel Harding. 

Dag 3    Fridag eller valgfri båttur (F, M)
Dagen er fri til å utforske Hamburg på egen hånd. Reiseleder har tips. Felles avskjedsmiddag. 

Valgfri utflukt: Privat havnecruise, pris kr 495,- pr person (min. 15 personer)
Vi skal få oppleve en av verdens største havner, hvor det årlig kommer inn 13 000 skip. Her får vi oversikt over livet og arbeidet i Hamburgs havn. Vi tar turen gjennom kanalene i området Speicherstadt – verdens største sammenhengende lagerhuskompleks hvor tepper, krydder, kaffe og kakao fortsatt lagres i dag. Norsktalende guide, varighet 1 time.

Dag 4    Hjemreise (F)
Vi har formiddagen på egen hånd før felles avreise til flyplassen og fly tilbake til Norge

F= frokost    M= middag


 

Hotell

HOTEL AMERON SPEICHERSTADT ****
Am Sandtorkai 4, Hafen City
20457 Hamburg

Flott hotell som ligger i Hamburg, med utsikt over Hafencity og historiske Speicerstadt, i gangavstand til Elbphilharmonie. Som gjest har du gratis adgang til spa- og velværesenteret, badstuen og treningsfasilitetene på stedet. Restauranten serverer italienske retter og du kan koble av med et glass i baren om kvelden. Hotellet har døgnåpen resepsjon.
De lyse og klassisk innredde rommene har flatskjerm-TV med kabelkanaler, utsikt over byen og eget bad med hårføner.
Ameron ligger 2 km fra utestedene og barene på den kjente gaten Reeperbahn. Teateret Neue Flora ligger 4 km unna, og gamlebyen ligger en 10-minutters spasertur fra hotellet. Hamburg sentralstasjon ligger en 4-minutters kjøretur fra hotellet. Nærmeste T-banestasjon, Überseequartier, ligger bare 350 meter unna.

Salkart Elbphilharmonien

Oversikt over konsertsalen. Vi har billetter til kategori 1 (gul)