André Rieu i München

Bli med til München når den berømte nederlandske fiolinisten og dirigenten Andre Rieu, kjent som «King of Waltz», spiller konsert med sitt Johann Strauss-orkester.
 
München oser av bayersk sjarm og er full av arkitektoniske skatter fra renessansen og barokken, og den har greid å bevare noe av sin opprinnelige gammeltyske atmosfære. Byen er Tysklands ubestridte ølhovedstad og vi skal besøke et lokalt bryggeri hvor vi selvfølgelig får smaksprøver. 

Vår har med en erfaren reiseleder på turen som tar godt vare på gruppen underveis. 

Status:
Fullt

Program

Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.


DAG 1        AVREISE/ANKOMST (M)
Avreise fra Oslo Gardermoen om ettermiddagen. Ved ankomst Munchen blir vi hentet på flyplassen og tatt med til hotellet for innsjekk. Felles middag på hotellet. De som ønsker kan bli med reiseleder på en spasertur i området etter middag. 

DAG 2        SIGHTSEEING I MÜNCHEN (F)
Etter frokost skal vi bli kjent med den vakre hovedstaden i den tyske delstaten Bayern. Det blir en halvdags sightseeingtur gjennom hjertet av München med blant annet populære Marienplatz og katedralen. 
Deretter skal vi på en smakfull omvisning på et tradisjonelt bryggeri – her blir det ølsmaking med litt snacks til. 
Middag på egen hånd.
 
DAG 3        FRIDAG ELLER VALGFRI UTFLUKT (F, M)
I dag har vi dagen fri til å oppleve München på egen hånd eller man kan bli med på vår valgfrie utflukt (ikke inkludert, bestilles samtidig med reisen)

Valgfri utflukt til Dachau: kr 990,- pr person (minimum 12 pax)
Halvdagsutflukt til Tysklands første konsentrasjonsleir, Dachau, som åpnet i 1933.

Om kvelden møtes vi til høydepunktet for denne reisen: André Rieu og hans orkester entrer scenen og vi skal nyte en kveld med vakker musikk. Før konserten spiser vi felles middag på en lokal restaurant. 

DAG 4        HJEMREISE (F)
Vi har formiddagen fri frem til vi reiser til flyplassen for å fly tilbake til Norge. 

F= frokost, M= middag
 

Hotell

Hotel Pullman Munchen ****
Theodor-Dombart-Straße 4
80805 München
Tel: (+49)89/360990

Hotellet ligger nær Englischer Garten i den bohemske bydelen Schwabing i München, har et moderne spa med badstue, samt moderne rom med telefon, TV, minibar, hårtørker og gratis WiFi. 

 

Oppgradering av konsertbilletter

Billettene som er inkludert i reisen er kategori 3 (lilla). Det er mulig å oppgradere til kategori 1 eller 2 mot et tillegg i prisen (begrenset antall).

Tillegg kategori 2:  kr 295,- pr person (blå)   På forespørsel

Tillegg kategori 1: kr 495,- pr person (gul)   På forespørsel