Jubileumsopera Placido Domingo -Utskriftsversjon

Plácido Domingo er en av verdens mest kjente og kjære operasangere. Den spanske tenoren feirer sitt 50 års jubileum som sanger på Arena de Verona og vi har gullbilletter til gallaforestillingen! Bli med på en musikalsk drømmereise til hjertet av opera, til Verona i Italia.

Arena di Verona er verdens tredje største romerske amfiteater og er over 2000 år gammel. Stemningen er magisk når tonene fyller teateret som kan huse nesten 15.000 tilskuere. Ikke mindre unikt blir atmosfæren når selveste «King of opera», Plácido Domingo entrer scenen denne gangen. Den nå 77 år gamle tenoren setter opp et program i tre akter hvor det hele er dedikert Giuseppe Verdi, og vi skal nyte scener fra både Nabucco, Forscari og Macbeth. Vi har gode plasser i området lengst fremme, så ta finstasen på og nyt stemningen.

I tillegg skal vi få oppleve operaen Aida, i forbindelse med den årlige Puccini-festivalen som finner sted i den lille byen Torre del Lago. Forestillingen vises i friluft med Massaciuccoli-sjøen som romantisk bakgrunn. 

De første tre nettene bor vi sentralt i den hyggelige middelalderbyen Montecatini Terme. De neste tre nettene skal vi bo godt i stemningsfulle Verona, byen til Shakespeares "Romeo og Julie", hvor vi straks blir kjent med byens flotte bygninger, romerske monumenter, gammel historie og et vell av gode restauranter og hyggelige vinbarer. På programmet står også en tur til det skjeve tårn i Pisa, den sjarmerende byen Lucca og for de som vil er det en mulighet til en dagstur til Venezia. 

Velkommen til en komplett operareise for både operakjennere og andre som vil oppleve magisk stemning i Italia.

Høydepunkt:
✔ Oppgraderte billetter til Placido Domingo
✔ Operaen Aida på Puccinifestivalen
✔ Stemningsfulle Verona

Pris fra:
15 790,-
Dager:7
Pris inkluderer:
• Fly Oslo – Pisa//Milano – Oslo inkl flyskatter
• 3 netter på hotell i Montecatini (3+*)
• 3 netter på hotell i Verona (4*)
• 6 frokoster
• 1 operabillett unummerert Puccinifestivalen (Aida)
• 1 operabillett GULL til Placido Domingo i Verona
• 2 middager
• All transport, inngang og utflukter iht program
• Skandinavisktalende reiseleder møter i Italia

Ikke inkludert:
• Reise- og avbestillingsforsikring
• Tilleggsprogram til Venezia
• Evt. oppgraderte billetter
• Evt. tilslutningsbilletter
TransportType:FLY
Bestill reise

Program

Vær oppmerksom på at følgende program er veiledende, og endringer kan forekomme. 

Dag 1        Avreise/Ankomst 
Avreise med fly fra Oslo. Vi ankommer Pisa og blir hentet på flyplassen.  Vi sjekker inn på et godt turistklassehotell i sentrum av den fasjonable og sjarmerende spabyen Montecatini Terme (ca 1 times kjøring).

Dag 2        Utflukt til Pisa. Opera om kvelden: Aida (F, M)
I dag reiser vi inn til Pisa hvor det blir muligheter for å se nærmere på Det skjeve tårnet og den imponerende domkirken og dåpskapellet. Så drar vi videre mot Massaciuocolo-sjøen, spiser en lett middag, og vi kommer seilende i båt til operaen hvor kveldens forestilling skal foregå - en helt spesiell opplevelse. Vi er tilbake på hotellet sent om kvelden/natten.

Dag 3        Utflukt til Lucca (F)
Vi tar toget til den sjarmerende byen Lucca. Byen er best kjent for sine imponerende bymurer, som på 1500- og 1600-tallet ble bygget som et forsvar mot Medici'ernes imperialistiske tendenser. En spasertur tar oss opp på murene og over det berømte amfiteater-torget.     

Dag 4        Busseto og Verona. Opera om kvelden: Placido Domingo (F, M)
Vi sjekker ut av hotellet og setter kursen mot Verona. På veien stopper vi ved Guiseppe Verdis hjemby Busseto – her får vi tid til å spise lunsj (ikke inkludert). Ved ankomst Verona sjekker vi inn på hotellet. Om kvelden blir det middag, deretter konsert med Placido Domingo, og her har vi booket de aller beste plassene. Her pynter vi oss for forestillingen. Retur til hotellet sent.

Dag 5        Verona (F)
Etter frokost begir vi oss ut på en historisk vandring i Verona. Vi ser noen av de mange romerske utgravningene som Verona er så stolt over. Vi går forbi Julies balkong, over de flotteste torg som Piazza Erbe og Piazza Signori, ned gjennom de eldste og mindre besøkte bydelene og slutter ved byens hovedstrøk, Via Mazzini.

Dag 6          Fridag / Valgfri utflukt til Venezia (F)
Dagen fri til egen aktiviteter.

Valgfri utflukt: Dagstur til Venezia 
Litt ut på formiddagen reiser vi til vakre Venezia. Denne helt spesielle byen kommer vi til først med buss og deretter med vår private motorbåt inn til det historiske sentrum.
Venezia opplevde sin storhetstid under den sene middelalderen, når byen tjente enorme formuer på handelen mellom øst og vest. Vi får tid til å oppleve byen i eget tempo og spise en tidlig middag, før vi avslutter med en stemningsfull klassisk kirkekonsert i en av byens vakre barokkirker. Transport med båt og buss tilbake til hotellet på kvelden. Pris kr 1.690,- inkl middag og kirkekonsert (min 15 pax)

Dag 7        Hjemreise (F)
Etter frokost reiser vil til flyplassen for hjemreise.

F= Frokost, L= Lunsj, M= Middag
 

Hotell

HOTEL BIONDI 
Viale IV Novembre, 83
51016 Montecatini Terme

Et enkelt, men hyggelig og godt turistklassehotell beliggende sentralt i den termiske byen Montecatini. Hotellet har hage med terrasse, utendørs svømmebasseng (åpent ca. mai til midten av oktober), restaurant og bar. Det tilbys gratis Wi-Fi i fellesområdene. Alle rom har klassisk innredning, klimaanlegg og dusj/WC, telefon, TV, safe, minibar, hårføner og internettilgang.
Hotellrestauranten serverer lokale spesialiteter på kveldstid og en frokostbuffét med søtt og salt hver morgen.

GRAND HOTEL DES ARTS
Corso Porta Nuova 105
37122 Verona

Sentralt beliggende hotell i det historiske sentrum av Verona. Hotellet var tidligere hjemmet til en østerriksk adelsfamilie og ble senere omgjort til hotell. Rommene har TV, a/c, wifi, hårtørker, minibar og mulighet for å lage kaffe/te. 


 

Oppgradering av operabilletter Aida

Reisen inkluderer operabilletter i sektor fire (gult felt). Det er mulighet for å oppgradere til bedre seter. Dette MÅ gjøres ved reservasjon av reisen da vi kjøper billettene tidlig for å få gode plasser. Operabillettene er derfor ikke endrings- eller refunderbare etter bestilling. Se priser for de ulike sektorene under:

 

Sektor 4 (gul)                inkludert i prisen 
Sektor 3 (grønn)           kr    310,- 
Sektor 2 (oransje)        kr    660,- 
Sektor 1 (lyseblå)         kr 1.130,- 
Sektor Gull (rød)          kr 1.480,- 
 

Avganger & priser - Jubileumsopera Placido Domingo -Utskriftsversjon

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
1/8Oslo GardermoenJubileumsopera Placido Domingo i Verona-15 790,-Book på ventelisteMer informasjon

Informasjon

Tillegg for enkeltrom              kr   4.350,- (begrenset antall)

Flytider med Norwegian:
Oslo Gardermoen – Pisa                              kl 17:20 – 20:15
Milano Malpensea – Oslo Gardermoen    kl 14:05 – 16:45

Skulle du ha behov for tilslutning fra andre byer er vi behjelpelig med det. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.
Alle tider er lokale tider. Vær oppmerksom på at eventuelle endringer på flytider er utenfor Aller travels kontroll.
 

Begrensninger:
For å delta på turen må man kunne gå over lengre distanser i et normalt tempo. Gjestene må være selvhjulpne og kunne håndtere sin egen bagasje. Turen er derfor dessverre ikke egnet for reisende med krykker, rullestol eller rullator.