Sjarmerende Gdansk med Andrea Bocelli

Bli med til den sjarmerende havnebyen Gdansk og opplev den verdensberømte tenoren på Ergo Arena sammen med oss! 

Bocelli byr på et rikt repertoar med hans mest kjente og kjære skatter. Sopranen blir ledsaget av et symfoniorkester og han har med seg enestående gjester. Dette blir utvilsomt en flott musikkopplevelse!

Gdansk er en av Polens eldste byer – med over 1000 år gammel historie. Under andre verdenskrig ble nesten 90 prosent av byen brent ned, men i årene 1950 til 1965 ble den bygget opp igjen i gammel stil. Med sin dramatiske historie, vakre gamleby og flotte arkitektur, er Gdansk en perle ved den polske Østersjøen.

Vi skal vandre gjennom koselige, brosteinsbelagte gater, og besøke den nydelige Mariakirken sammen med vår norsktalende guide. Gamlebyen er perfekt å utforske til fots. På vår halvdagsutflukt skal vi besøke Malbork, verdens største mursteinsslott. Malbork står på UNESCO sin liste over verdensarven og har en sentral og viktig plass i polsk historie. Komplekset er enormt og historien lang og dramatisk.

Vi bor sentralt i gamlebyen i Gdansk 500 meter fra den grønne porten (Brama Zielona). 

Bli med og få gode og autentiske opplevelser samt en fantastisk musikkopplevelse.

Høydepunkter:

  • Konsert med Andrea Bocelli
  • UNESCO listede Malbork 
  • Mariakirken 
  • Historisk byvandring

 

Denne turen er i samarbeid med:  

Pris fra:
8 990,-
Dager:5
Prisen inkluderer
• Fly t/r Oslo – Gdansk med alle skatter og avgifter
• 4 netter med frokost på Hotel Number One***
• 3 middager inkl. 1 drikke på lokal restaurant
• 1 lunsj inkl. 1 drikke på lokal restaurant
• All transport og utflukter som nevnt i programmet
• Billett kategori 3 til Andrea Bocelli konsert
• Norsk reiseleder med fra Norge

Ikke inkludert:
• Avbestillings- og reiseforsikring
• Øvrige måltider, drikke og tips
• Oppgradering av konsertbilletter (kat 2: kr. 460,- / kat 1: kr. 850,-)
• Tilslutningsbilletter fra andre byer
Transporttype:FLY
Bestill reise

Program

GRUPPE 24 - 28 JANUAR

Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme. 

DAG 1      ANKOMST (M)
Vi ankommer flyplassen i Gdansk og kjører så direkte til hotellet for innsjekk. Her får vi litt fritid før vi skal ha en felles velkomstmiddag på en lokal restaurant. 

DAG 2      BYVANDRING GDANSK (F, L)
Etter frokost skal vi utforske byen til fots. Vi skal sammen med vår norsktalende guide se mye flott arkitektur i den vakre gamlebyen, vandre gjennom koselige brosteinsbelagte gater samt besøke den nydelige Mariakirken. Vi avslutter vandringen med en god lunsj. Etter lunsj blir det god tid til å utforske byen på egenhånd og nyte byen og dens fantastiske atmosfære. Resten av ettermiddagen fri til egen disposisjon. 

DAG 3     FRI TIL EGEN DISPOSISJON OG KONSERT MED ANDREA BOCELLI (F, M)
Frokost på hotellet. I dag har vi fri til å utforske byen på egenhånd. Kanskje ta en tur til den flotte kystbyen Sopot eller på shoppingtur til Gdynia. Vi møtes i god tid før konserten for en god middag før vi kjører til Ergo Arena for å oppleve Andrea Bocelli. Etter konserten reiser vi tilbake til hotellet.

DAG 4     HALVDAGSUTFLUKT TIL MALBORK (F, M)
Etter frokost skal vi på en utflukt til Malbork. Dette er verdens største mursteinsslott og har en sentral og viktig plass i polsk historie. Den ble bygget av Den tyske orden og var i sin tid Tempelriddernes hovedsete. Dette er en reise i tid hvor vi får høre om Tempelriddere, polske konger samt svenske og prøyssiske tropper som alle har satt sine spor på Malbork. Vi reiser så tilbake til Gdansk der vi har resten av ettermiddagen fri til egen disposisjon før vi møtes til en felles avskjedsmiddag på en lokal restaurant om kvelden.

DAG 5     HJEMREISE (F)
Etter frokost sjekker vi ut og reiser til flyplassen for retur til Norge.

 

GRUPPE 25 - 29 JANUAR

DAG 1 ANKOMST (M)
Vi ankommer flyplassen i Gdansk og kjører så direkte til hotellet for innsjekk. Her får vi litt fritid før vi skal ha en felles velkomstmiddag på en lokal restaurant.

DAG 2 BYVANDRING GDANSK OG KONSERT MED ANDREA BOCELLI (F, L, M)
Etter frokost skal vi utforske byen til fots. Vi skal sammen med vår norsktalende guide se mye flott arkitektur i den vakre gamlebyen, vandre gjennom koselige brosteinsbelagte gater samt besøke den nydelige Mariakirken. Vi avslutter vandringen med en god lunsj. Etter lunsj blir det god tid til å utforske byen på egenhånd og nyte byen og dens fantastiske atmosfære. Vi møtes i god tid før konserten for en god middag før vi kjører til Ergo Arena for å oppleve Andrea Bocelli. Etter konserten reiser vi tilbake til hotellet.

DAG 3 HALVDAGSUTFLUKT TIL MALBORK (F)
Etter frokost skal vi på en utflukt til Malbork. Dette er verdens største mursteinsslott og har en sentral og viktig plass i polsk historie. Den ble bygget av Den tyske orden og var i sin tid Tempelriddernes hovedsete. Dette er en reise i tid hvor vi får høre om Tempelriddere, polske konger samt svenske og prøyssiske tropper som alle har satt sine spor på Malbork. Vi reiser så tilbake til Gdansk der vi har resten av ettermiddagen fri til egen disposisjon.

DAG 4 FRI TIL EGEN DISPOSISJON (F, M)
Frokost på hotellet. I dag har vi fri til å utforske byen på egenhånd. Kanskje ta en tur til den flotte kystbyen Sopot eller på shoppingtur til Gdynia. Vi vi møtes til en felles avskjedsmiddag på en lokal restaurant om kvelden.

DAG 5 HJEMREISE (F)
Etter frokost sjekker vi ut og reiser til flyplassen for retur til Norge.

 
F=frokost     L=lunsj    M=middag

Oppgradering av konsertbilletter

Reisen inkluderer billetter i kategori 3 (turkist felt). Det er mulighet for å oppgradere til bedre seter. Dette gjøres ved bestilling og betales med restbeløpet. Se priser for de ulike sektorene under:

 

Sektor 3 (turkis)    inkludert i prisen
Sektor 2 (gul)        kr.   460,-
Sektor 1 (rosa)        kr.   850,-

Hotell

HOTEL NUMBER ONE *** 
Jaglana 4
80-749 Gdansk

Hotel Number One ligger i gamlebyen i Gdansk, 500 meter fra Den grønne porten (Brama Zielona). Hotellet har døgnåpen resepsjon, restaurant, bar og en spa- og velværeavdeling med basseng, treningstudio og sauna. Massasje- og spabehandlinger tilbys mot avgift.
 
Alle rom har klimaanlegg, dusj/WC, hårføner, flatskjerm TV, telefon og gratis wifi.

        

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
24/1Oslo GardermoenSjarmerende Gdansk med Andrea BocelliFullbooket, venteliste8 990,-Book på ventelisteMer informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
25/1Oslo GardermoenSjarmerende Gdansk med Andrea BocelliMer enn 89 590,-BestillMer informasjon

Informasjon

Flytider med Norwegian:
Oslo/Gardermoen - Gdansk kl 11:30-12:55
Gdansk - Oslo/Gardermoen kl 13:25-14:55

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med det. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.