Utendørs operette i Wien

Sommeren er den mest levende årstiden i Wien og sammen skal vi oppleve byen på sitt beste! 

Det er duket for dager fylt av flotte opplevelser, hvor høydepunktet blir Seefestspiele i idylliske Mörbisch am See med operetten «Countess Mariza» - en utendørs forestilling under stjernene. Videre blir det middag med levende musikk, besøk på den spanske rideskolen, byvandring i både Wien og Mörbisch samt guidet omvisning i det vakre Schönbrunn-palasset.

Vakre Wien er en raffinert perle med mye å se og gjøre. Musikk, imponerende arkitektur, en sjarmerende kafékultur samt vakre turstier og grøntområder er bare noe av det du kan se frem til.  
Severdighetene ligger nært hverandre og det er gangavstand til det meste. Selve bykjernen, den gamle delen av byen, er på UNESCOs verdensarvliste og fremtoner som et stort utendørs museum.

Vi bor godt og meget sentralt og med oss har vi vår lokale guide og reiseleder Andrea.

Om Seefestspiele Mörbisch am See: Det årlige festspillet i Mörbisch har siden 1957 imponert med operetter og musikaler på verdens største utendørs operette-scene, harmonisk beliggende på innsjøen Neusiedler. Nøye utvalgte produksjoner med kjente utøvere sikrer fullsatte arenaer hvert år.

Høydepunkter:
✔ Utendørs forestilling på festspillene i Mörbisch
✔ Storbyliv og romantisk landsbyliv
✔ Omvisning i Schönbrunn Palass

Dette er en tur i samarbeid med magasinet 

 

Status:
Fullt

Hotell

HOTEL WANDL ****
Petersplatz 9, Innere Stadt (bydel 1)
1010 Wien

Godt hotell som ligger i Wien sentrum, bare 200 meter fra Stefansdomen og 250 meter fra handlegaten Kärntner Straße. Hotellet ligger i en bygning som kan dateres tilbake til 1850, og har heis og en døgnåpen resepsjon. Her tilbys gratis Wi-Fi overalt og moderne rom med flatskjerm-TV med satellittkanaler.

Alle rommene har tregulv og bad med hårføner og gratis badeprodukter. Våre rom har en fin og rolig beliggenhet, inn mot en indre bakgård med glasstak over.

Wandl Hotel har en bar som byr på et bredt utvalg av varme og kalde drikker, og hver morgen får du servert en frokostbuffé på hotellet.

Stephansplatz undergrunnsstasjon (linje U1 og U3) kan nås på 2 minutter til fots.  

    

Program

Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

Dag 1    Ankomst (M)
Vi ankommer Wien midt på dagen og møter vår guide og reiseleder Andrea. Vi tar så buss til hotellet for velkomstmøte og innsjekk. På kvelden rusler vi ut i nærområdet og spiser middag på en lokal restaurant.

Dag 2    Byvandring i Wien (F)
I dag vil Andrea vise oss høydepunktene i byen til fots. Vi går gjennom de gamle smale gatene for å se de historiske severdighetene. Vi passerer blandt annet Imperial palasset, Operahuset og Loos Hus. Vi vil også bli kjent med den berømte shoppinggaten i Wien med sine eksklusive og tradisjonelle butikker. Midt i shoppinggaten ved Kärnterstrasse passerer vi også det mest kjente landemerket av alle, Stephansdom. Vi har et stopp på en av de berømte cafeene her for en kaffe og en kake. 

Dag 3    Busstur i Wien og besøk på Schönbrunn Palass (F)
Dagen starter med et besøk på Den Spanske Rideskolen, hvor vi får oppleve Lipizzaner-hestenes morgentrening. Vi spiser en lett pølse-lunsj på en original Wiener Würstelstand, før det blir omvisning i Wien med buss og guidet omvisning i flotte Schönbrunn-palass.

Dag 4     Idylliske Burgenland og utendørs operette (F, M)
Dagstur til idylliske Burgenland. Byvandring i den romantiske UNESCO-listede landsbyen Mörbisch. Vi nyter en bedre middag, etterfulgt av turens høydepunkt – utendørs operaforestilling. Forestilling: Emmerich Kalmans operette “Gräfin Mariza”. 

Dag 5    Hjemreise (F)
Transport til flyplass for retur til Norge på ettermiddagen.

F=frokost       M=middag