Rome Orienteering MEeting

 

Rome Orienteering Meeting 26-29/10 2017

Lang week-end med orientering I Roma.

« - tenk fort, løp raskt og ha en fin opplevelse i Roma- ». Her er det mulig å kombinere storby weekend med spennende o-løp. Vi har valgt oss ut løpene i Roma, hvor vi fortsatt kan oppleve litt sommer, samt morsom orientering i Romas gater og parker på fredag, lørdag og søndag. Mulighetene til å besøke kjente steder som Colloseum, Fontana di Trevi, Peterskirken eller Det sixtinske kapell. Dersom du vil ha mer informasjon, finner du det på linken: http://www.romeorimeeting.net/  

Status:
Fullt

Hotel

Hotel Romanico Palace ****
Via Boncompagni 37
00187 Roma

Et godt førsteklasses hotell, beliggende i sentrum av Roma med gangavstand til Termini togstasjon, hovedgaten Via Veneto, Villa Borghese og severdigheter som Spansketrappen og Trevi fontenen. Hotellet har en terrasse med 360 graders utsikt over Roma. Alle rom har dusj/WC, air condition, minibar, safe, TV, telefon, internett tilgang og hårtørrer.

 

Program

Program

Dag 1           Oslo – Roma.

Avreise fra Oslo kl.18.00 til Roma. Her møter transfer bussen som kjører fra flyplassen til Hotel Romanico Palace ****, som ligger sentralt i Roma, ca 15 min spasertur fra sentralstasjonen. Herfra er det ca 35 min. med buss/Metro til Caffarella Parken, hvor første løpet går på fredag. Middag på egenhånd.

Dag 2           Roma – løp 1 (sprint)

Etter frokost har vi valgt å legge inn en sightseeing i «Den evige stad», slik at vi får et overblikk og blir kjent med de mest kjente attraksjonene. Turen avsluttes ved Caffarella Park, der det første løpet (sprint) går på ettermiddagen. Etter løpet tar vi kollektiv transport fra Colli Albani tilbake til hotellet.   Middag på egenhånd.

 
   

Dag 3           Roma – løp 2 (mellom distanse)

Etter frokost er det mellomdistanse. Løpet går på kartet Villa Pamphilj. (Se kartutsnitt nederst på prospektet).  Vi kjører kollektivt til løpsområdet – en tur på ca 40 minutter. På kvelden er det middag på egenhånd.

Dag 4           Roma – løp 3.

Etter frokost går dagens løp i Roma sentrum.  Ut fra innbydelsens indikasjon på løpsområde, ligger hotellet i utkanten av det aktuelle løpsområdet.

Middag på egenhånd.

Løp 5           Roma - Oslo

Avreise fra hotellet ca. kl.10.00, etter at vi har hatt en god frokost.  Hjemreise med Norwegian kl.13.50 med ankomst i Oslo kl.17.00.

OBS:

Vi gjør oppmerksom på at det for løp i Italia kreves det et eget medisinsk sertifikat.  Blanketten følger vedlagt og må fylles ut hos fastlegen før avreise.

Påmelding kan gjøres direkte til arrangør, eller til Aller Travel ved påmelding.  Husk SI nummer.