Rovinj – Den Kroatiske perlen - avreise fra Stavanger

Bli med Pensjonistforbundet til vakre Kroatia ved Adriaterhavets kyst. Adriaterhavets krystallklare vann omkranser Rovinj – en liten fascinerende by, med lange historiske linjer.  Her kan du nyte istrisk gjestfrihet, lokal mat og et glass vin fra en av vingårdene i området. Flott hotell, halvpensjon og byvandring i Rovinj. Mulighet for påmelding av flere utflukter. En uke for å nyte det gode liv og klima i Rovinj.

Kroatia er en av Europas mest populære feriedestinasjoner, med god temperatur og velsmakende mat. Vi tar dere med til det populære feriestedet Rovinj, som sies å være den vakreste byen i det nordlige Kroatia på Istriahalvøya. Middelalderbyen er et av Kroatias mest populære reisemål, med sine smale brosteinsbelagte gater og hus i venetiansk arkitektur. Her kan du stort sett gå i fred for biler, nyte utsikten, arkitekturen og sjarmerende, lokale restauranter. Byen er omkranset av det krystallklare Adriaterhavet, små øyer og frodig vakker natur - et godt utgangspunkt for spennende, interessante og lærerike utflukter.

Ingen enkeltromstillegg.

Høydepunkt:
✔ Rovinj – en av Adriaterhavets vakreste byer
✔ Flott 4-stjerners hotell ved stranden.
✔ Innendørs og utendørs saltvannsbasseng og SPA- avdeling.
✔ Balkong med sjøutsikt og vin inkludert til hotellets middager.
✔ Avskjedsmiddag på "Slottet".

Turen er i samarbeid med:

Status:
Fullt

Program

Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

Dag 1  Utreise (M) 
Avreise fra Stavanger - Sola Lufthavn med direktefly til Pula. Ved ankomst venter vår buss som skal kjøre oss til Rovinj. Her venter en kort båttur til hotellet vårt på øya St. Andrea. Ved ankomst får vi servert en velkomstdrink og koldttallerken. Vi får deretter tildelt våre rom.

Dag 2  Rovinj (F/M)
Dagen på egen hånd. Middag på hotellet.

Dag 3  Rovinj med byvandring (F/L/M)
Etter en god frokost møtes vi til avtalt tid for å ta båten inn til gamlebyen i Rovinj.
Her møter vi vår lokalguide som tar oss med på en sightseeing til fots. Husk gode sko. Vi spiser lunsj på en lokal restaurant i gamlebyen. Resten av dagen på egen hånd. Felles middag på hotellet.

Dag 4  Rovinj (F/M)    
Dagen på egenhånd. Middag på hotellet.
(Mulighet for påmelding på en utflukt til Pula - tillegg i prisen kr 500,-
Opplev romersk kulturarv og lunsj på «prsutto»gården til familien Bursic)

Dag 5 Rovinj (F/M)
Dagen på egenhånd. Middag på hotellet.
(Mulighet for påmelding på på en utflukt: båttur til Porec, en by på UNESCO verdensarv liste - tillegg i prisen kr 350,- Med forbehold om nok påmeldte)

Dag 6 Rovinj (F/M)
Dagen på egenhånd. Middag på hotellet.
(Mulighet for påmelding på en utflukt: vinsmaking og middelalderbyen Groznjan - tillegg i prisen kr 500,-. Med forbehold om nok påmeldte)

Dag 7 Rovinj (F/M)
Dagen til egen disposisjon.  På kvelden er det avskjedsmiddag på "Slottet".

Dag 8 Hjemreise (F)
Vi må si takk for oss og ta fatt på hjemturen. Til avtalt tid tar vi båten inn til sentrum hvor bussen venter og vi kjører til Pula for å fly hjem til Norge.

F=Frokost L=Lunsj M=Middag

Hotell

Hotel Istra er et 4-stjerners hotell som ligger på øya St. Andrea, ca 15 min båttur fra byen Rovinj. Det går gratis ferje fra øya og inn til Rovinj ca. hver time fra kl 6 på morgenen til midtnatt i høysesongen. Hotellet åpnet helt ny SPA avdeling i september 2006. 

Hotellet ligger 50 m fra stranden og har 326 nyrenoverte, pene og moderne rom med aircondition, minibar, safe, telefon og TV.  Badekar/dusj og WC. Balkong. Sjøutsikt. Strandhåndkler kan leies.

Hotellet har to restauranter og barer. Underholdningsprogram både for voksne og barn. Innendørs og utendørs saltvannsbasseng. Tennisbane, padlebåter, sauna og SPA senter.