Singeltur til Sarvar

Velkommen til en herlig reise til vakre Sarvar, en autentisk ungarsk småby som ikke er preget av masseturismen. 

Vi skal oppleve minnesmerket der hvor jernteppet for første gang bokstavelig ble klippet hull på i august 1989, vi skal på utflukt til Balatonsjøen med både sykkeltur langs sjøen og besøk på vingård med vinsmaking samt på utflukt til Köszeg med byvandring og lunsj. 

I nydelige omgivelser skal vi oppleve Ungarsk gjestfrihet og kultur. Vi bor på det fantastiske 5 stjerners SPA hotellet Spirit, hvor vi har tilgang til en stor og flott spaavdeling med mange bassenger og eget termalbad. Hotellet har også et utsøkt kjøkken hvor vi skal nyte gode frokoster og middager alle dagene. I området rundt finnes en liten innsjø og fine turstier. En spasertur på ca. 10 minutter vil ta oss inn til den koselige byen Sarvar som kan lokke med hyggelige cafeer, restauranter og små butikker.

Vår lokalkjente reiseleder og guide Krisztina tar godt vare på hver og en, og samler gruppen også når det ikke er program.

Unn deg denne reisen med luksus og velvære!

Høydepunkt:

✔Velvære på flott SPA-hotell i nydelige turområder
✔Balatonsjøen med sykkeltur og vinsmaking
✔Mye inkludert
 

Denne turen er i samarbeid med magasinet     

 

Status:
Fullt

Program

Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

DAG 1: ANKOMST (L, M)
På Oslo Lufthavn Gardermoen sjekker vi inn på Norwegian fly til Wien. Vi ankommer Wien hvor vi blir møtt av vår skandinavisktalende reiseleder og lokalguide Krisztina. Vi kjører så buss i retning hotellet vårt i Sàrvàr (totalt ca. 2 timer). På turen mellom Wien og Sàrvàr stopper vi for en sen lunsj i Sopron for å teste ekte Ungarsk gulasjsuppe. Vi ankommer hotellet for innsjekk og velkomstdrink. Mulighet for å slappe litt av før vi møtes til felles middag.

DAG 2: UTFLUKT BALATONSJØEN MED SYKKELTUR OG VINSMAKING (F, L, M) 
Frokost på hotellet. Etter frokost reiser vi til Balatonsjøen. Dette er sentral Europas største innsjø med en omkrets på 195 km. Vi skal sykle en tur langs med sjøen mellom byen Révfülöp og Szigliget. Dette er en tur på ca. 25 km. Etter sykkelturen skal vi spise en felles lunsj med vinsmaking på vingården Szent Antal i Szigliget. Vi drar så tilbake til vårt hotell. Resten av ettermiddagen er fri til egen disposisjon. Kanskje benytter du muligheten til et deilig bad i termalvannet med mer enn 30 grader?  Det er også mulig å bade ute. En fantastisk opplevelse i kveldsmørket med en stjerneklar himmel. Felles middag på hotellet.

DAG 3: FRI TIL EGEN DISPOSISJON (F, M)
Frokost på hotellet. Denne dagen er fri til egen disposisjon. Kanskje du vil rusle en tur i nærområdet eller spise lunsj og handle litt i de koselige gatene i Sàrvàr? Felles middag på hotellet.

DAG 4: UTFLUKT KÖSZEG (F, L, M)
Frokost på hotellet. Etter frokost tar vi turen til Köszeg. Her får vi en byvandring og det blir så en felles lunsj. Retur til vårt hotel og resten av ettermiddagen er fri til egen disposisjon. Felles middag på hotellet.

DAG 5: HJEMREISE (F)
Frokost på hotellet. Vi sjekker ut og til avtalt tid setter vi kursen mot flyplassen i Wien for å fly hjem med Norwegians avgang kl.14.45 med ankomst kl. 17.00 i Oslo. Underveis stopper vi ved minnesmerket hvor jernteppet for første gang bokstavelig talt ble klippet hull på i juli 1989.

 

F=Frokost    L=Lunsj        M=Middag

Hotell

Hotel Spirit*****
Vadkert krt. 5, 
9600 Hungary

Et førsteklasses hotell beliggende i fredelige omgivelser.  Hotellet har restaurant, bar, innendørs svømmebasseng, flere utendørsbasseng, oppvarmet utendørsbasseng, terrasse, hage, velutstyrt treningsrom, squashbane, bowlingbaner og tennisbaner. Gåavstand til sentrum av byen er ca. 15 minutter.

Hotellet er kjent for sitt spasenter, som tilbyr ulike terapier og skjønnhetsbehandlinger, samt 22 bassenger.

Alle rom har egen balkong/terrasse og gratis internett.

   
 

Kart

Kart