Skip to main content

Verdi møter Kendlinger

Bli med på en reise i musikkens tegn med konsert i moderne Isarphilarmonien i München.

Klassisk musikk kan knapt være mer rørende enn når Verdis «Patria oppressa» møter samtidskomponisten Kendlingers «Höre Mensch». Vi har sikret oss gode billetter og inviterer deg med på en fantastisk konsertopplevelse i den flotte Isarphilarmonien.

Sammen med vår lokalguide skal vi også gå i fotsporene til kjente komponister som Mozart, Wagner og Richard Strauss, men ganske overraskende også Michael Jackson og Freddy Mercury. Kanskje får vi høre musikalske klassikere, populære hits eller lokale hymner i Herkulessaal, så vel som på det åpne torget ved Odeonsplatz eller på Olympiastadion. Du vil bli overrasket over hvor mye musikk det er i München!

Vår svært musikkinteresserte reiseleder, Nils Krister Larsen, sørger for en sosial og hyggelig reiseopplevelse for alle!

Gled deg til
  • Konsert med verker av Verdi og Kendlinger
  • Fantastiske solister
  • En musikalsk sightseeing i München
  • Sosial og hyggelig reise

  Dagsprogram

  • Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

   F = Frokost / L = Lunsj / M = Middag

  • DAG 1: Ankomst (M)

   Avreise fra Oslo Lufthavn til München på ettermiddagen. Her møtes vi av bussen og blir kjørt til hotel Four Points München Arabellapark, som ligger sentralt i byen. Vi har litt tid til egen disposisjon før middag på hotellet om kvelden.

   Ankomst (M)
  • DAG 2: München (F, M)

   Etter frokost skal vi først til det Det olympiske tårnet, et av byens landemerker, og får en fabelaktig 360-graders panoramautsikt over München.

   Så er det tid for en litt spesiell opplevelse. Lokalguiden tar oss med på en tur i fotsporene til kjente komponister, som Mozart, Wagner og Richard Strauss, men også Michael Jackson og Freddy Mercury. Kanskje får vi høre musikalske klassikere, populære hits eller lokale hymner i Herkulessaal, så vel som på de åpne torget ved Odeonsplatz eller på Olympiastadion. Du vil bli overrasket over hvor mye musikk det er i München!

   Dersom været tillater, tar vi en spasertur gjennom den fantastiske engelske hagen, som ikke ligger så langt fra hotellet. Her får vi kanskje et glimt av surferne på «Eisbach-bølgen», i den sørlige enden av hagen.

   Det blir litt tid til egen disposisjon og kanskje er det noen steder du har lyst på å utforske nærmere.

   Felles middag om kvelden.

   München (F, M)
  • DAG 3: Konsert i Isarphilarmonien (F)

   Etter frokost har du tid til egen disposisjon fram til avreise til Isarphilarmonoen.

   Om kvelden venter turens høydepunkt og en stor opplevelse i den klassiske musikkens verden. Isarphilarmonien, ligger vakkert til ikke langt fra bredden av elven Isar som renner gjennom München. Her skal vi overvære konserten "Best of Verdi meets Kendlinger - United for Human Rights".

   I musikken til den italienske maestroen Guiseppe Verdi og den østerrikske samtidskomponisten Matthias Georg Kendlinger er det en fellesnevner – mennesket står i sentrum. For far og sønn Kendlinger er det viktig å dele scenen denne kontrastfulle konsertkvelden sammen med K&K Philamonic Orchestra, K&K Opera Choir og instrumentalister som Philipp Scheucher (piano), Ihor Muravyov (fiolin), Yann Antonio (dans) og Vasyl Yatsyniak (korleder). Konserten forsøker å knytte generasjoner sammen og viser hvordan vi sammen kan holde ut hverdagen.

   Middag på egen hånd.

   Konsert i Isarphilarmonien (F)
  • DAG 4: Avreise (F)

   Etter en god frokost blir vi kjørt til flyplassen for hjemreise til Norge. Farvel, München!

  Slik bor du

  Four Points by Sheraton Munich Arabellapark ligger i bydelen Bogenhausen i München. Hotellet har spaavdeling med basseng, treningsstudio og badstue og  ligger ca. 500 meter fra Arabellapark T-banestasjon og 10 minutter fra sentrum av München.

  Hotel Four Points by Sheraton Munich Arabellapark ****
  Arabellastraße 5,
  81925 München,
  Germany

  Våre reiseledere

  På våre turer er det alltid med en dyktig norsk eller skandinavisktalende reiseleder. Noen ganger vil reiseleder være med gruppen fra Oslo lufthavn, andre ganger vil reiseleder møte gruppen ved ankomst destinasjonen.

  • Nils Krister Larsen
   Nils Krister Larsen
   Nils Krister Larsen
   har jobbet hele sitt voksne liv som reiseleder, guide og turoperatør. Studier og eventyrlyst har gitt ham flere års opphold i Tyskland, Italia og Spania. Nils Krister jobbet i nesten 15 år som guide på Hurtigruten. Samtidig tok han også oppdrag som reiseleder til mange steder i verden. Særlig ofte gikk turene til Berlin og Roma, men gleden kunne være vel så stor når oppdraget gikk i retning Syd-Spania, USA, Syd-Amerika eller India. Likevel er det utvilsomt Europa som er den foretrukne tumleplass. Først og fremst er Nils Krister opptatt av det som gjør livet rikt, meningsfullt og vakkert. «Jeg gleder meg over kunstutstillinger, museumsbesøk, musikkopplevelser og vandringer i bymiljøet og landskaper, hvor jeg kan ta og føle på historien. Det viktigste for meg som reiseleder er det sosiale samværet og felleskapet som oppstår når jeg deler opplevelser og inntrykk. Jeg er glad i mennesker og å reise er en lidenskap». "Vel hjemme etter en meget vellykket tur. Det var et eventyr å få oppleve det vakre landet vårt med en fantastisk og dyktig reiseleder med øye for alles ve og vel. Jeg reiser gjerne på tur med Nils Krister Larsen igjen. Takk og med vennlig hilsen Adèle Falkenstein" - fra Norge på langs, juni 2021.

  Om flyreisen

  Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for pris og muligheter i god tid før avreise (minimum 60 dager før).

  Når det gjelder bagasje og eventuelle forsinkelser/endringer på reisen, er det en fordel å ha gjennomgående flybillett fra avreisested til endelig destinasjon, framfor separate flybilletter.

  Alle tider er lokale tider. Vær oppmerksom på at eventuelle endringer på flytider er utenfor Aller travels kontroll.

  • Avgang fra Oslo.
  • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
  • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling.

  Turen til München flyplass

  Varighet
  ca. 2 t 10 min
  Flyselskap
  Norwegian

  Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

  Turen hjem fra München flyplass

  Varighet
  ca. 2 t 15 min 
  Flyselskap
  Norwegian

  Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

  Prisen inluderer:
  • Fly t/r Oslo–München
  • 3 netter på Four Points by Sheraton Munich Arabellapark **** m/frokost
  • 1 lunsj og 2 middager
  • Konsert i Isarphilarmonien «Best of Verdi meets Kendlinger»
  • Besøk i Olympiatårnet
  • Musikalsk sightseeing i München
  • All transport og inngang iht. program
  • Erfaren reiseleder

  Tillegg for enkeltrom

  kr 1 950,- (begrenset antall)

  Verdt å vite

  • For å delta på turen må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette.
  • Generelt egner ikke våre reiser seg for den som har vondt for å gå. På utfluktene er det ofte mye gåing og det forventes at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen.
  • Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

  Avganger & bestilling

  DatoAvreisestedReisemålVarighetLedige plasserFra pris

  April 2024

  28/4Oslo GardermoenVerdi møter Kendinger4 dagerFå ledige11 700,-BestillMer informasjon

  Ofte stilte spørsmål

  Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

  • Hvilke type billetter er inkludert i musikk arrangementet?

   Aller travel arrangerer turer til berømte operafestivaler og operascener i utlandet. Vi arrangerer også musikkturer til mange spennende steder. Hvilke typer billetter som er inkludert i den enkelte reise vil spesifiseres under turen. Noen ganger har vi fått tak i billetter i beste kategori, til en god pris, og andre ganger gir vi mulighet for oppgradering mot tillegg i pris.