VI OVER 60 Resort Marbella (Resort I)

VI OVER 60 RESORT MARBELLA

Crown Resort Club Marbella ligger i et rolig og kupert område i Calahonda, nær sjømannskirken. Leilighetene er romslige og velutstyrte med stue, kjøkken, terrasse, to soverom og to bad. Resortet passer godt for aktive da det er en del trapper på anlegget. Minimarked og restauranter er noen få minutters gange unna.

Stedet har vært en suksess gjennom 4 sesonger. VI OVER 60 RESORT Marbella er det samme som tidligere ble kalt Det gode liv resort Marbella.

Vi har avganger fra Trondheim, Bergen, Stavanger, Torp og Oslo hver måned fra oktober til april. Opphold på 4 uker (29 dager) eller 8 uker (57 dager). I faktaboksen står det 36 dager, og det er fordi systemet viser den rimeligste prisen. Dette er prisen i desember. Da får du 5 ukers opphold til 4 ukers pris!

På vår RESORT vil du få hverdager med både fysisk og mental aktivitet og et omsorgsfullt fellesskap. Her kan vi tilby oppvarmet innendørs og utendørs svømmebasseng, treningsrom, tennisbane og ulike fritidsaktiviteter. Det vil også bli arrangert ulike utflukter hver uke til interessante områder i nærheten av resorten. Påmelding og informasjon rundt dette vil du få ved ankomst. Vår RESORT ligger like ved sjømannskirken i Calahonda og kystbyen Marbella.

Høydepunkter:
✔ Inkludert frokost i 4 uker
✔ Leilighet med 2 soverom og 2 bad
✔ Mange avreisebyer
✔ Landlig beliggenhet, trapper/bakker
✔ Passer godt for aktive

Neste sesong langtidsferier blir lagt ut for salg rundt 1. januar. Dersom du ønsker å være blant de første som sikrer deg informasjon om neste sesong, anbefaler vi at du abonnerer på vårt nyhetsbrev.

Status:
Fullt

Fakta om resorten

BELIGGENHET:
Resorten «Crown Resort Club Marbella» ligger i Calahonda. Dette ligger 35 km sør for Malaga flyplass og ca 14 km nord for Marbella.

Adresse:
Calle Monte Paraiso, Sitio de Calahonda, 29650 Mijas Costa, Marbella, SPAIN.

CALAHONDA:
Calahonda er en liten, rolig by i Costa del Sol. Her finner du den lengste sandstranden i området som er hele 4,5 km lang og 25m bred. Her kan man gå fine turer, sette seg ned på en av de mange koselige strandbarene eller leie en solseng. I Calahonda finner du en del restauranter, blant annet er det mange gode restauranter i kjøpesenteret El Zoco eller i Avenida de Espana.

TERRENG:
Det er et kupert terreng her og en del trapper på stedet, slik at det dessverre ikke passer for rullestolbrukere.

CROWN RESORT CLUB MARBELLA:
Resorten har restaurant, trimrom, squashbane, oppvarmet utendørs svømmebasseng, oppvarmet innendørs svømmebasseng og petanque bane. Gratis trådløst internett på hele anlegget og norske TV-kanaler.

Vi over 60 Resort Club Marbella har et eget lokale på anlegget til våre gjester! Her vil vi arrangere dans om lørdagen, ha foredrag, quiz, visekveld, bingo, steke vafler - samt arrangere hyggelige vinkvelder med god middag to ganger i uken.
    
LEILIGHETENE:
Alle leilighetene er romslige med 2 separate soverom som begge er tilknyttet et eget bad. Kjøkkenet er velutstyrt med både stekeovn, kokeplater, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. I tillegg finnes det vaskemaskin (klær), strykejern og 1 varmeovn i hver leilighet, samt dyne. Leiligheten består av oppholdsrom, 2 soverom, balkong/terrasse og TV med norske kanaler . Rengjøring av leilighetene en gang i uken.

Det er ikke tillatt med dyrehold!

MÅLTIDER:
Det er inkludert engelsk frokost hver morgen. Man kan også kjøpe måltider under deler av oppholdet eller for hele oppholdet. Restauranten tilbyr lunsjbuffet og til middag kan man kjøpe god og variert mat á la Carte. Alle måltider kjøpes og bestilles i restaurantene/resepsjonen på stedet. Oppdaterte priser på dette finner du i restauranten når du kommer ned til resortet.

• Lunsjbuffet:                75 EURO pr uke

RESTAURANTER:
Det finnes noen restauranter ca 4-5 minutters gange fra resorten.

BUTIKK:
Det finnes en nærbutikk med det meste av dagligvarer 4-5 minutters gange fra resorten.

SHUTTLE BUSS:
Resorten har en minibuss som kan brukes til og fra nærliggende steder. Denne tjenesten er gratis for våre gjester.

SJØMANNSKIRKEN:
Den norske sjømannskirken ligger i Calahonda ca 3-400 meter fra resorten. For våre gjester som ønsker å tilbringe desember og julen sammen med oss blir det gudstjeneste i Sjømannskirken og julemiddag om kvelden.

BANKAUTOMAT:
Det er flere bankautomater i området - den nærmeste ligger 4-5 minutter fra resorten.

VERTSKAP:
Det vil være norske voksne verter som bidrar til din trygghet, mening og sosialt samvær. I vår hyggelige storstue treffer du likesinnede kvinner og menn til foredrag, dans, spill, samtale og underholdning hver dag. Koselige vaffelstunder flere ganger i uken. Faste gåturer og bassengtrening, og selvsagt har vi norske Tv-kanaler, gratis WIFI og bibliotek med norske bøker.

KURS:
Det vil bli arrangert ulike kurs og aktiviteter under oppholdet. Dette vil kun være for våre gjester. Detaljert program og tilbud ved ankomst.

STRAND:
Det er ca 1 km til stranden,  ca 20 minutters gange.

ENKELTROMSTILLEGG:
Tillegget for å bruke leiligheten alene er kr 1.000,- pr uke.

BESØK:
Ønsker du å ta i mot besøk og ha noen boende hos deg i leiligheten er dette mulig. Det koster NOK 1000 pr. person for én uke (max 2 uker). Barn under 12 år gratis. 

Leilighetene

Alle leilighetene er romslige med 2 separate soverom som begge er tilknyttet et eget bad. Kjøkkenet er velutstyrt med både stekeovn, kokeplater, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. I tillegg finnes det vaskemaskin (klær), varmeovn (1 stk på hjul), oppholdsrom, balkong/ terrasse og TV med norske kanaler. Det finnes både dyner og pledd i alle leilighetene.

Rengjøring av leilighetene en gang i uken.

Alle leilighetene er romslige med 2 separate soverom som begge er tilknyttet et eget bad. Kjøkken.


Det er ikke tillatt med dyrehold!


I leilighetene er det:     
• Trådløst internett
• Telefon
• Balkong / veranda
• Enkeltsenger / dobbeltsenger
• Dyner og pledd
• TV med norske kanaler
• Varmeovn (på hjul)
• Safe
• Spiseplass
• Godt med kjøkkenutstyr
• Komfyr med ovn og kokeplater
• Mikrobølgeovn
• Kjøleskap
• Brødrister
• Kaffetrakter
• Vannkoker
• Hårføner
• Dusj og badekar
• Vaskemaskin
• Strykejern

Hotellet:
• Gratis parkering på hotellområdet med forbehold om plass
• Flere bygninger
• 3 etasjer
• Heis, men kun i hovedbygningen.
• 145 leiligheter

 

Om Calahonda

Calahonda ligger mellom Marbella og Fuengirola og er et område hovedsakelig utviklet for turisme. Dette selvforsynte feriestedet gir en utmerket base for å utforske Costa del Sol. Calahonda har ca. 20.000 fastboende.

Det er flere større supermarkeder i Calahonda. For bedre utvalg - spesielt i ferskvarer - kan en tur til Mercadona anbefales. Det er flere sentre langs hovedveien i Calahonda. Fra utsiden kan de se ganske like ut - med postkort, solbriller og strandleker i store mengder, men innenfor kan det gjerne skjule seg en spennende spesialforretning. Om du ønsker å spasere langs stranden er fyrtårnet like forbi El Porton ofte besøkt, og på en klar dag kan man se hele kysten herfra - inkludert Afrika og Gibraltar.

Dersom du vil oppleve litt av området rundt selve Calahonda er mulighetene mange. Bare noen kilometer fra Calahonda ligger Puerto Cabopino. Dette er en av de mer pittoreske havnene på Costa del Sol, og et etterspurt sted for turister som ønsker å nyte et godt måltid. Noen av kystens mest ettertraktede restauranter finner man her. Mijas Pueblo, Andalusias mest populære hvite landsby ligger lengre nordøst i åsene. En tur til Malaga er dessuten virkelig å anbefale. Malaga er Spanias femte største by.

Temperatur og klima

Temperatur og klima

Costa del Sol - Den Spanske Solkysten - strekker seg fra Gibraltarklippen til Sierra Nevadafjellene og er kjent for de fine strendene og det behagelige klimaet. Kyststripen som ligger i landsdelen Andalucia dekker 17 % av landområdet i hele Spania. Med mer enn 300 soldager i året og en gjennomsnittstemperatur på 23 grader per dag har Costa del Sol et av Europas beste klima.

Malaga

Måned

Gjennomsnitt dag temp.

Gjennomsnitt natt temp.

Nedbørsdager

Januar

17

7

6

Februar

18

8

5

Mars

19

9

4

April

21

10

5

Mai

24

13

3

Juni

27

17

2

Juli

30

20

0

August

30

21

0

September

28

18

2

Oktober

24

14

4

November

20

11

5

Desember

17

8

6

Kart Marbella

Kart Marbella