VI OVER 60 Resort Santara

Costa Blanca | Alicante | Santara Resort | Aller Travel
Costa Blanca | Alicante | Santara Resort | Aller Travel
Costa Blanca | Alicante | Santara Resort | Aller Travel

VI OVER 60 SANTARA RESORT & SPA

Nytt av sesongen 2018/2019 er langtidsferie på SANTARA RESORT på Costa Blanca kysten. Dette er stedet er for alle som ønsker å komme bort fra slaps og snø i Norge for å kose deg i det deilige klima i Spania. Stedet ligger rolig til i Gran Alacant, kun 5 km ved den lille fiskelandsbyen Santa Pola og 12 km fra Alicante. Leilighetene er moderne bygninger spredt utover et stort, trygt, inngjerdet boligområdet. Sentara har et spa og helsesenter med flotte fasiliteter for trening og velvære, samt en egen legeklinikk. Terrenget på området er flatt og leilighetene er moderne, som gjør at stedet også egner seg om man bruker gåstol eller rullestol (gi beskjed ved bestilling).

Vi har avganger fra Trondheim, Bergen, Stavanger, Torp og Oslo hver måned fra oktober til april. Opphold 4 uker (29 dager) eller 8 uker (58 dager). I faktaboksen står det 36 dager, og det er fordi systemet viser den rimeligste prisen. Dette er for desember avgangene. Da får du 5 ukers opphold til 4 ukers pris!

På våre VI OVER 60 RESORT har vi norske voksne verter som bidrar til din trygghet og sosialt samvær. I vår hyggelige storstue treffer du likesinnede kvinner og menn til foredrag, dans, spill, samtale og underholdning. Vi har koselige vaffelstunder, faste gåturer og basseng-trening, og selvsagt har vi norske TV-kanaler, gratis WIFI og bibliotek med norske bøker. Du blir med på det du måtte ønske.

På Santara Resort kan du ha et aktivt langtidsopphold med fokus på kropp og sjel. Med rik mulighet til sosialt samvær med de andre gjestene, samt at vi får gratis tilgang til anleggets moderne spa og helsesenter. Her finnes innendørs svømmebasseng, sauna, dampbad og tyrkisk bad. I tillegg kan du kjøpe kropps- og ansiktsbehandlinger, og gå til legesenteret for konsultasjon for sykdom og skader.

Hele «den hvite kysten» med sine lange hvite strender og interessante byer med kultur og historie rett i nærheten gjør det til et godt utgangspunkt til våre ukentlige oppdagelsesturer og utflukter. Påmelding og informasjon rundt dette vil du få ved ankomst.

Bungalowerne er nyrenoverte med eget soverom, kjøkken, bad, oppholdsrom og hyggelig terrasse/balkong.

På VI OVER 60 RESORT Santara vil du trives, en avslappende og givende langstidsferie.

LANGTIDSFERIE PÅ SANTARA RESORT:
✔ Velvære for kropp og sjel
✔ Rolig tilværelse i hyggelige omgivelser
✔ Sosiale og samlende aktivitere på resorten
✔ Utflukter til flere steder på Costa Blanca
✔ Moderne og stilfulle bungalower
✔ Egnet også for rullestolbrukere

Trykk her, så kan du se en liten filmsnutt fra Santara.

Fra 1. juni 2018 vil prisen øke med NOK 500,-

Pris fra:
10 990,-
Dager:36
Prisene inkluderer følgende:
- Fly t/r Oslo, Stavanger, Bergen, Torp eller Trondheim til Alicante t/r med Norwegian inkl. alle skatter og avgifter
- Innsjekket bagasje 2 x 20 kg per person
- Transport flyplass-resort t/r
- Leilighet
- Vertskap
- Ulike tilbud om aktiviteter under oppholdet

Prisen inkluderer ikke:
- Avbestillings- og reiseforsikring
- Øvrige måltider
- Tilslutningsfly fra andre byer
Transporttype:Fly
Bestill reise

Leilighetene

Bungalowene som er tilegnet Vi over 60 Resort er moderne og stilfulle leiligheter på ca 55-60kvm med et separat soverom, bad med dusjkabinett og oppholdsrom med kjøkken- og spisekrok. Bungalowene ligger på ett plan med terrasse, og er moderne innredet med koselig terrakotta flisgulv.

Det finnes:
- Kjøkkenutstyr
- Mikrobølgeovn
- Kokeplate
- Kjøleskap
- Vannkoker
- Vaskemaskin
- Alarmknapp
- Røykvarsler
- Safe
- Klima anlegg (varm og kaldt)
- TV
- Gratis Wifi
- Sofa
- Flislagt gulv
- Klesskap
- Mørkleggingsgardiner
- Dusj kabinett
- Håndklær
- Terrasse/balkong med sitteplass
- Hårtørrer og strykejern/brett kan lånes i resepsjonen

Fakta om resorten

BELIGGENHET
Resorten «Santara resort og spa» ligger i tettstedet Gran Alacant bare 15min kjøretur fra flyplassen. Det er ca 35 min spasertur til Carrabassi stranden, 5km til fiskelandsbyen Santa Pola og 12km fra Alicante.

ADRESSE
Calle del Monte de Santa Pola 13, 03130 Gran Alacant (Santa Pola), Alicante

GRAN ALACANT
Dette er et tettsted med ca. 10.000 innbyggere. Vårt leilighetskompleks ligger i et hyggelig og rolig boligområde ca. 100 meter over havet. Det er herifra ca. 35 minutters spasertur til Carrabassi-stranden som er en av kystens beste strender. Fin og gyllen strand og vannet er svært innbydende for et bad. Det er noen koselige strandbarer som man kan sette seg ved å få servert drikke og enkle retter. Det er ellers deilig å gå langs stranden til Los Arenales, samt å benytte seg av flotte turstier og sykkelstier som fører til Santa Pola sentrum (5km). Byen har en ukentlig markedsdag, kjøpesenter, restauranter og barer i nær omkrets.

SANTARA RESORT OG SPA
Resorten er i utgangspunktet tilrettelagt og tiltenkt aktive og sosiale personer over 55år. Det er totalt ca 200 leiligheter på området. Det er et elegant anlegg med et eget spa- og helsesenter. Moderne og stilfulle bungalower med felles resepsjon, restaurant og bar. Frisørsalong og kiosk finnes også her. Det er behagelig og rolig med store grøntområdet og et tropisk svømmebasseng (kun åpent i sommerhalvåret). Resorten tilbyr våre gjester gratis transport til stranden og til et større supermarked i nærheten. Leier du egen bil, er det gode parkeringsmuligheter på resorten.

SPA
Som gjester av Vi over 60 Resort får du gratis tilgang til Bhavana Spa som har oppvarmet basseng, spabad, sauna, dampbad og tyrkisk bad (Hammam). I tillegg har de et bredt utvalg av kropps- og ansiktsbehandlinger, massasjer og aromaterapier (timebestilte behandlinger er ikke inkludert).

MEDICAL CENTER
Resortet har et fokus på velvære og har derfor deres eget Medicinal Center, hvor du kan oppsøke profesjonelt personale som du kan høre om behandling av sykdommer og skader. (konsultasjon på Medical Center er ikke inkludert)

LEILIGHETENE
Bungalowene som er tilegnet Vi over 60 Resort er moderne og stilfulle leiligheter på ca 55-60kvm med separat soverom, bad med dusjkabinett, oppholdsrom med kjøkkenkrok og koselig terrasse/balkong. Bungalowene ligger på ett plan, er moderne innredet med koselig terrakotta/marmor flisgulv. Standard rengjøring en gang pr uke med vask av leiligheten, skiftning av sengeklær og håndklær.

TERRENG
Det er flatt terreng på området med ramper for rullestolbrukere.

HANDIKAP VENNLIGE FASILITETER
Rommene, badet og dusjen er uten trapper og terskler. Vær vennlig å gi oss beskjed dersom du bruker rullestol. Det er mulighet til å leie rullestol, rullator og handikap scootere i resepsjonen.

MÅLTIDER
Måltider inngår ikke i prisen.

RESTAURANT
Resortet har restaurant.

BUTIKK
Det finnes en liten nærbutikk/kiosk på resortet og ca. 2km til nærmeste supermarked. Resorten tilbyr gratis transport til nærmeste supermarked for våre gjester.

STRAND
2,1 km til Carabassi Strand og 4,5 km til Arenales-stranden. Resorten tilbyr gratis transport til Carabassi stranden.

LOKALTRANSPORT
Bussholdeplass for lokaltransport ligger 400m fra Santara Resort.

VERTSKAP
Det vil være norske voksne verter som bidrar til din trygghet, mening og sosialt samvær. I vår hyggelige storstue treffer du likesinnede kvinner og menn til foredrag, dans, spill, samtale og underholdning hver dag. Koselige vaffelstunder flere ganger i uken. Faste gåturer og bassengtrening, og selvsagt har vi norske Tv-kanaler, gratis WIFI og bibliotek med norske bøker.

AKTIVITETER
Det vil bli arrangert ulike kurs og aktiviteter under oppholdet. Dette vil kun være for våre gjester. Detaljert program og tilbud får du ved ankomst til resorten.

KJÆLEDYR
Det er dessverre ikke tillatt at medbringe kjæledyr på resortet.

ENKELTROMSTILLEGG:
Tillegget for å bruke leiligheten alene er kr 1000,- per uke.

Om Gran Alacant

Tettstedet Gran Alacant har ca. 10.000 innbyggere og ligger sørlige delen av Alicante provinsen. En tyve minutter spasertur fra vår resort tar deg til byens vakre strand, Carrabassi-stranden, som sies er en av kystens beste strender. Fin, gyllen strand med vann som er svært innbydende for et bad. Her er det noen strandbarer som man sette seg ned for noe enkelt å spise og drikke.
Andre fine utflukter i nærheten er til det grønne naturreservatet, Cabo da Santo Pola, samt fiskerlandsbyen Santo Pola. Det er flere flotte turstier og sykkelveier som fører til Santa Pola sentrum (5km)  og vel fremme kan man spise på en av de mange lekre fiskerestaurantene. Naturområdet rundt i nærområdet er i seg selv artig å utforske med sine mange saltlaguner. Utenfor Santa Pola finner du øya "Tabarca" som tidligere var et tilfluktssted for pirater og berbere, men som i dag er et idyllisk naturområde.
Gran Alacant har et artig lokalt marked hver torsdag ellers er kjøpesenteret i byen stedet for å handle. Byen har restauranter og barer i nær omkrets. 20min i bil finner du også nærmeste golfklubb, Club de Golf Alenda.

Temperatur

Her er et vårlig middelhavsklima gjennom hele året, og en gjennomsnittlig temperatur på 18grader.

Kart Gran Alacant

Avganger & priser

Side 1 av 3

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
8/10OsloResort Santara (avreise Oslo)Mer enn 811 990,-BestillMere informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
9/10OsloResort Santara (avreise Oslo)Mer enn 811 990,-BestillMere informasjon
9/10TrondheimResort Santara (avreise Trondheim)Fullbooket, venteliste11 990,-Book på ventelisteMere informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
10/10StavangerResort Santara (avreise Stavanger)611 990,-BestillMere informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
11/10BergenResort Santara (avreise Bergen)Mer enn 811 990,-BestillMere informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
5/11OsloResort Santara (avreise Oslo)Mer enn 810 990,-BestillMere informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
6/11OsloResort Santara (avreise Oslo)Mer enn 810 990,-BestillMere informasjon
6/11TrondheimResort Santara (avreise Trondheim)810 990,-BestillMere informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
7/11StavangerResort Santara (avreise Stavanger)Mer enn 810 990,-BestillMere informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
8/11BergenResort Santara (avreise Bergen)Mer enn 810 990,-BestillMere informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
9/11TorpResort Santara (avreise Sandefjord)Mer enn 810 990,-BestillMere informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
3/12OsloResort Santara (avreise Oslo)Mer enn 810 990,-BestillMere informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
4/12OsloResort Santara (avreise Oslo)Mer enn 810 990,-BestillMere informasjon
4/12TrondheimResort Santara (avreise Trodnheim)Mer enn 810 990,-BestillMere informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
5/12StavangerResort Santara (avreise Stavanger)Mer enn 810 990,-BestillMere informasjon

Informasjon

Tillegg for enkeltrom: NOK 1000,- per uke

Flytider med Norwegian:
Flytider for sesongen 2018/2019 er ennå ikke bekreftet. 

Bekreftede flytider for avganger i oktober, november og desember blir sendt ut innen 1.mars.
Bekreftede flytider for avganger i januar og februar blir sendt ut innen 1.mai.
Bekreftede flytder for avganger i mars og april blir sendt ut innen 1.august.

Flytider kan variere noe på tid fra måned til måned.

Skulle du ha behov for tilslutning fra andre byer er vi behjelpelig med det. Ta kontakt med oss.

Vi har avganger fra Trondheim, Bergen, Stavanger, Torp og Oslo hver måned fra oktober til april. Opphold 4 eller 8 uker.

Alle flyreisene blir gjennomført av Norwegian. Det er inkludert 2 kofferter av 20 kilo pr. reisende.