VI OVER 60 Resort Santara, Gran Alacant

VI OVER 60 SANTARA RESORT & SPA

Nytt av sesongen 2018/2019 er langtidsferie på SANTARA RESORT på Costa Blanca kysten. Dette er stedet for alle som ønsker å komme bort fra slaps og snø i Norge for å kose seg i det deilige klimaet i Spania. Stedet ligger rolig til i Gran Alacant, kun 5 km fra den lille fiskelandsbyen Santa Pola og 12 km fra Alicante. Leilighetene ligger i moderne bygninger spredt utover et stort, trygt, inngjerdet boligområde. Santara har et spa og helsesenter med flotte fasiliteter for trening og velvære samt en egen legeklinikk. Treningssenter kan benyttes mot kostnad. Terrenget på området er flatt og leilighetene er tilpasset slik at stedet også egner seg om man bruker gåstol eller rullestol (gi beskjed ved bestilling).

Vi har avganger fra Trondheim, Bergen, Stavanger, Torp og Oslo hver måned fra oktober til april. Opphold på 4 uker (29 dager) eller 8 uker (57 dager). I faktaboksen står det 36 dager, og det er fordi systemet viser den rimeligste prisen. Dette er for desember avgangene. Da får du 5 ukers opphold til 4 ukers pris!

På våre VI OVER 60 RESORT har vi norske voksne verter som bidrar til din trygghet og sosialt samvær. I vår hyggelige storstue treffer du likesinnede kvinner og menn til foredrag, dans, spill, samtale og underholdning. Vi har koselige vaffelstunder, faste gåturer og selvsagt har vi norske TV-kanaler, gratis WIFI og bibliotek med norske bøker. Du blir med på det du måtte ønske.

På Santara Resort kan du ha et aktivt langtidsopphold med fokus på kropp og sjel. Det er gode muligheter til sosialt samvær med de andre gjestene, samt at våre gjester har gratis tilgang til anleggets moderne spa og helsesenter. Her finnes innendørs svømmebasseng, sauna, dampbad og tyrkisk bad. I tillegg kan du kjøpe kropps- og ansiktsbehandlinger. Santara Resort har også eget legesenter hvor man betaler for eventuelle konsultasjoner. 

Hele «den hvite kysten» med sine lange hvite strender og interessante byer med kultur og historie rett i nærheten, gjør det til et godt utgangspunkt for våre ukentlige oppdagelsesturer og utflukter. Påmelding og informasjon rundt dette vil du få ved ankomst.

Bungalowene er renoverte og har eget soverom, kjøkken, bad, oppholdsrom og hyggelig terrasse/balkong.

På VI OVER 60 RESORT Santara vil du trives, i en avslappende og givende langtidsferie.

LANGTIDSFERIE PÅ SANTARA RESORT:
✔ Velvære for kropp og sjel
✔ Rolig tilværelse i hyggelige omgivelser
✔ Sosiale og samlende aktiviteter på resorten
✔ Utflukter til flere steder på Costa Blanca
✔ Moderne og stilfulle bungalower
✔ Egnet også for rullestolbrukere

Vennligst vær oppmerksom på at alle våre gjester må klare seg selv eller ha med noen til å hjelpe seg. Alle må ha med seg eget utstyr og hjelpemidler som de eventuelt måtte trenge. Våre verter er der for det sosiale programmet og for å løse praktiske problemer - og er ikke sykepleiere.


 Trykk her, så kan du se en liten filmsnutt fra Santara.

Neste sesong langtidsferier blir lagt ut for salg rundt 1. januar. Dersom du ønsker å være blant de første som sikrer deg informasjon om neste sesong, anbefaler vi at du abonnerer på vårt nyhetsbrev.

Pris fra:
12 490,-
Dager:29
Grunnprisen inkluderer følgende:
- Fly t/r Oslo, Stavanger, Bergen, Torp eller Trondheim til Alicante t/r med Norwegian inkl. alle skatter og avgifter
- Innsjekket bagasje 2 x 20 kg per person
- Transport flyplass-resort t/r
- Leilighet
- Vertskap
- Ulike tilbud om aktiviteter under oppholdet

Grunnprisen inkluderer ikke:
- Avbestillings- og reiseforsikring
- Måltider
- Tilslutningsfly fra andre byer
TransportType:Fly
Bestill reise

Leilighetene

Bungalowene som er tilegnet Vi over 60 Resort er fine og moderne på ca 55-60 kvm med et separat soverom, bad med dusjkabinett og oppholdsrom med kjøkken- og spisekrok. Bungalowene ligger på ett plan med terrasse, og er moderne innredet med  flisgulv i terrakotta. Rengjøring og skifte av håndklær en gang i uken.

Det finnes:
- Kjøkkenutstyr
- Mikrobølgeovn
- Kokeplate
- Kjøleskap
- Vannkoker
- Kaffetrakter
- Vaskemaskin
- Alarmknapp
- Røykvarsler
- Safe
- Klimaanlegg (varm og kaldt)
- TV med norske kanaler
- Gratis Wifi
- Sofa
- Flislagt gulv
- Klesskap
- Mørkleggingsgardiner
- Dusjkabinett
- Håndklær
- Terrasse/balkong med sitteplass
- Hårtørrer og strykejern/brett kan lånes i resepsjonen

 

Fakta om resorten

BELIGGENHET
Resorten «Santara resort og spa» ligger i tettstedet Gran Alacant bare 15 min kjøretur fra flyplassen. Det er ca 35 min spasertur til Carrabassi stranden, 5 km til fiskelandsbyen Santa Pola og 12 km fra Alicante.

ADRESSE
Calle del Monte de Santa Pola 13, 03130 Gran Alacant (Santa Pola), Alicante

GRAN ALACANT
Dette er et tettsted med ca. 10.000 innbyggere. Vårt leilighetskompleks ligger i et hyggelig og rolig boligområde ca. 100 meter over havet. Det er herifra ca. 35 minutters spasertur til Carrabassi-stranden som er en av kystens beste strender. Stranden er fin og gyllen hvor vannet er svært innbydende for et bad. Det er også noen koselige strandbarer man kan sette seg ved å få servert drikke og enkle retter. Det er ellers deilig å gå langs stranden til Los Arenales samt å benytte seg av flotte turstier og sykkelstier som fører til Santa Pola sentrum (5 km). Byen har en ukentlig markedsdag, kjøpesenter, restauranter og barer i nær omkrets.

SANTARA RESORT OG SPA
Resorten er i utgangspunktet tilrettelagt og tiltenkt aktive og sosiale personer over 55 år. Det er totalt ca 200 leiligheter på området. Dette er et elegant anlegg med et eget spa- og helsesenter. Moderne og romslige bungalower med felles resepsjon, restaurant og bar. Det er behagelig og rolig med store grøntområder, og et flott svømmebassenganlegg som holder åpent i sommerhalvåret. Resorten tilbyr våre gjester gratis transport til stranden og til et større supermarked i nærheten. Leier du egen bil er det gode parkeringsmuligheter på resorten.

SPA
Som gjest av Vi over 60 Resort får du gratis tilgang til Bhavana Spa som har oppvarmet basseng, spabad, sauna, dampbad og tyrkisk bad (Hammam). Husk å ta med badedrakt.  tillegg har Bhavana Spa et bredt utvalg av kropps- og ansiktsbehandlinger, massasjer og aromaterapier (timebestilte behandlinger er ikke inkludert).

MEDICAL CENTER
Resortet har fokus på velvære og har et eget Medical Center hvor du kan oppsøke profesjonelt personale for konsultasjon vedrørende behandling av sykdommer og skader (konsultasjon på Medical Center er ikke inkludert).

LEILIGHETENE
Bungalowene som er tilegnet Vi over 60 Resort er fine og moderne leiligheter på ca 55-60kvm med separat soverom, bad med dusjkabinett, oppholdsrom med kjøkkenkrok og koselig terrasse/balkong. Bungalowene ligger på ett plan, og er moderne innredet med koselig terrakotta/marmor flisgulv. Standard rengjøring en gang pr uke med vask av leiligheten, skifting av sengeklær og håndklær.

TERRENG
Det er flatt terreng på området med ramper for rullestolbrukere.

HANDIKAPVENNLIGE FASILITETER
Rommene, badet og dusjen er uten trapper og terskler. Vær vennlig å gi oss beskjed på forhånd dersom du bruker rullestol. Det er mulighet for å leie rullestol, rullator og handikapscootere i resepsjonen.

MÅLTIDER
Måltider inngår ikke i prisen.

RESTAURANT
Resortet har restaurant.

BUTIKK
Det finnes en liten nærbutikk/kiosk på resortet og det er ca. 2 km til nærmeste supermarked. Resortet tilbyr gratis transport til nærmeste supermarked for våre gjester.

STRAND
2,1 km til Carabassistranden og 4,5 km til Arenalesstranden. Resortet tilbyr gratis transport til Carabassistranden.

LOKALTRANSPORT
Bussholdeplass for lokaltransport ligger 400 m fra Santara Resort.

VERTSKAP
Det vil være norske voksne verter som bidrar til din trygghet og til sosialt samvær. I vår hyggelige storstue treffer du likesinnede kvinner og menn til foredrag, dans, spill, samtale og underholdning hver dag. Koselige vaffelstunder flere ganger i uken. Faste gåturer og bassengtrening og selvsagt har vi norske TV-kanaler, gratis WIFI og bibliotek med norske bøker.

AKTIVITETER
Det vil bli arrangert ulike kurs og aktiviteter under oppholdet. Dette vil kun være for våre gjester. Detaljert program og tilbud får du ved ankomst til resorten.

KJÆLEDYR
Det er dessverre ikke tillatt å medbringe kjæledyr på resorten.

ENKELTROMSTILLEGG:
Tillegget for å bruke leiligheten alene er kr 1000,- per uke.

BESØK:
Ønsker du å ta i mot besøk og ha noen boende hos deg i leiligheten er dette mulig. Det koster NOK 1000 pr. person for én uke (max 2 uker). Barn under 12 år gratis.

 

 

 

 

Om Gran Alacant

Tettstedet Gran Alacant har ca. 10.000 innbyggere og ligger i den sørlige delen av Alicante provinsen. En tyve minutters spasertur fra vår resort tar deg til byens vakre strand, Carrabassi-stranden som det sies er en av kystens beste strender. Stranden er fin og gyllen med vann som er svært innbydende for et bad. Her er det også noen strandbarer hvor man kan sette seg ned for noe enkelt å spise og drikke.
Andre fine utflukter i nærheten er til det grønne naturreservatet Cabo da Santo Pola, samt fiskerlandsbyen Santo Pola. Det er flere flotte turstier og sykkelveier som fører til Santa Pola sentrum (5 km) , og vel fremme kan man spise på en av de mange lekre fiskerestaurantene. Naturområdet rundt er i seg selv artig å utforske med sine mange saltlaguner. Utenfor Santa Pola finner du øya "Tabarca" som tidligere var et tilfluktssted for pirater og berbere, men som i dag er et idyllisk naturområde.
Gran Alacant har et artig lokalt marked hver torsdag, ellers er kjøpesenteret i byen stedet for å handle. Byen har restauranter og barer i nær omkrets. Nærmeste golfklubb, Club de Golf Alenda, finner du 20 minutter unna med bil.

Temperatur

Her er det et vårlig middelhavsklima gjennom hele året og en gjennomsnittlig temperatur på 18 grader.

Kart Gran Alacant

Kart Gran Alacant

Avganger & priser - VI OVER 60 Resort Santara, Gran Alacant

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
1/4Oslo GardermoenResort Santara (avreise Oslo) - Vi over 60212 490,-BestillMer informasjon
1/4StavangerResort Santara (avreise Stavanger) - Vi over 60-12 490,-Book på ventelisteMer informasjon
1/4Sandefjord TorpResort Santara (avreise Torp) - Vi over 60412 490,-BestillMer informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
2/4TrondheimResort Santara (avreise Trondheim)-12 490,-Book på ventelisteMer informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
3/4Oslo GardermoenResort Santara (avreise Oslo) - Vi over 60-12 490,-Book på ventelisteMer informasjon
DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
4/4BergenResort Santara (avreise Bergen) - Vi over 60112 490,-BestillMer informasjon

Informasjon

Vi har avganger fra Trondheim, Bergen, Stavanger, Torp og Oslo hver måned fra oktober til april. Opphold på 4 eller 8 uker. Ønsker du å tilbringe julen i Gran Alacant, tilbyr vi nå 5 ukers reiser i desember. Da får du 5 ukers opphold til 4 ukers pris!

Alle flyreisene blir gjennomført av Norwegian. Det er inkludert 2 kofferter á 20 kilo per reisende. Alle flytider for sesongen 2019 er ennå ikke bekreftet.  Flytider kan variere noe fra måned til måned.

Skulle du ha behov for tilslutning fra andre byer, er vi behjelpelig med det. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.