WMOC - Riga 2019

World Master Orienteering Championship for 2019 arrangeres i Latvias hovedstad Riga i perioden 5.juli til 12.juli. Vi har lagt opp til en tur hvor vi bor på Hotel Radi un Draugi, som ligger sentralt i Rigas gamleby.  Dette er et 4 stjerners hotell, med den gode og populære restauranten Niklavs i første etasje.

Riga er den største byen i Latvia, med sine 700.000 innbyggere.  Byen er også Baltikums største by. Mer enn en tredel av Latvias befolkning bor i Riga, som også er en viktig havneby, samt et senter for industri, handel, kultur og finans i Baltikum. Byen ligger ved munningen av elven Daugava.  Latvias nasjonalforsamling Saeima, regjering og president holder også til her. Gamlebyen og sentrum har mange bygninger i «art nouveau»-stil, samt en rekke bygninger fra middelalderen.

Status:
Fullt

HOTELL

HOTELL

Hotel Radi un Draugi

Marstalu Str. 1

1050 Riga

00371-67820200

www.hotelradiundraugi.lv

 

Hotell fasiliteter:

4-stjerners **** hotell med sentral beliggenhet i Rigas gamleby. Hotellet har 24-timers resepsjon, restaurant og bar samt gratis wifi.

Røykfrie rom utstyrt med TV, kjøleskap, kaffe-og tekoker, klimaanlegg/varmeanlegg, minibar, safe, eget bad/toalett med hårtørrer.

 

 

PROGRAM

PROGRAM

PROGRAM

Dag 1:             Avreise med Norwegian fra Oslo Lufthavn kl.11.50 med ankomst Riga kl.14.20.Transfer til Hotel Radi un Draugi****.  Muligens kombinerer vi transfer med besøk på «Competition center» for å hente startnummer og annen informasjon.  Alternativt sjekker vi inn og reiser deretter med kollektiv transport til «Competition Center».  På kvelden er det felles middag på hotellet.

 

Dag 2:             Frokost.  Transport til/fra samlingsplass i Dzegužkalns hvor det er sprint kvalifiseringen. På ettermiddagen har vi fått en lokal guide til å ta oss med på en historisk rundtur i Gamlebyen – varighet 2-3 timer.  Middag på egenhånd

 

Dag 3:             Frokost. Vi spaserer til arenaen for sprintfinalen.  Hotellet ligger i løpsområdet og det er ingen felles transport denne dagen.

                        Middag på egenhånd.

.

Dag 4:             Frokost. Transport til «Model Event» - trening.  Middag på egenhånd.

 

Dag 5:             Frokost. Transport til kvalifiseringsløp i Bumbukalns .  Transport hjem etter løpet. Middag på egenhånd.

 

Dag 6:             Frokost. Transport til mellomdistanse finale i Bumbukalns. Transport hjem etter løpet. I kveld er det felles middag på en lokal restaurant.

 

Dag 7:             Frokost – dagen til egen disposisjon.  Det blir transport til «Model Event» for de som ønsker det.  Middag på egenhånd.

 

Dag 8:             Frokost. Transport til finale langdistanse finale i Garezeri.  Etter premieutdeling er det transport til flyplassen i Riga, hvor AirBaltic har avgang kl.18.05 med ankomst til Gardermoen kl.19.00.