Opera i Berlin - Andrea Bocelli

Berlin er en fascinerende kulturmetropol som garantert gir inntrykk! Opplev den verdensberømte tenoren Andrea Bocelli med oss på Waldbühne, en av Europas fineste «Open Air» scener. Akkompagnert av et imponerende orkester, kor og solister, byr Bocelli på en helaften. 

Videre blir det vandringer hvor reiseleder deler av sin vide kunnskap, sightseeing med buss, hyggelige måltider og utflukt til sjarmerende Potsdam og det UNESCO beskyttede slottet Sanssouci. 

Spennende Berlin har noe å tilby for enhver smak; et mangfold av kunst, musikk og kultur, en svært interessant historie, yrende folkeliv og fremragende restauranter.

Bli med til Berlin og få gode og autentiske opplevelser.

Høydepunkt:
•    
Utendørs opera på Waldbühne – Andrea Bocelli!!!
•    Sentralt hotell på Alexanderplatz
•    UNESCO listede Sanssouci
•    Mye inkludert!
 

Dette er en tur i samarbeid med magasinet 

Status:
Fullt

Hotell

HOLIDAY INN ALEXANDERPLATZ **** 
Theanolte-Bähnisch-Straße 2, 
10178 Berlin, Germany

Dette 4-stjerners hotellet ligger midt i sentrum av det gamle Øst-Berlin og er et perfekt utgangspunkt for dagene i Berlin. Det er bare 2 minutters gange til Alexanderplatz og Museumsinsel ligger bare 10 minutters gange fra hotellet. Hotellet har en døgnåpen resepsjon, restaurant, bar, treningsstudio og gratis WiFi. På hotellets restaurant Vilo serveres en solid frokostbuffé hver morgen. Her bor du i moderne rom som alle har satellitt-TV, telefon, kaffe- og tekoker, klimaanlegg, strykejern, safe, bord og stol, bad med dusj eller badekar og hårtørker.

   

Program

PROGRAM
Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

ANKOMST (M)                                                                   Gruppe 1: 21.aug  /  Gruppe 2: 22.aug   /  Gruppe 3: 23.aug
Vi ankommer Schönefeld flyplass og med egen buss tar vi oss inn til hotellet.
Innsjekking på hotellet og etter litt egentid rusler vi sammen mot det koselige Nikolaiviertel hvor vi skal spise en felles middag. Denne bydelen ble oppført på 1200-tallet og er en av Berlins eldste boligområder. Dette området ble totalskadd under andre verdenskrig og ble ikke ordentlig gjenoppbygget og rekonstruert før i 1987 i forbindelse med Berlins 750 års jubileum. I dag er det populært blant besøkende og har mange restauranter, cafeer og små butikker.

BYVANDRING ØST-BERLIN OG KONSERT (F, L)         Gruppe 1:  24.aug  / Gruppe 2: 24.aug   /  Gruppe 3: 24.aug
Etter frokost skal vi sammen med reiseleder på en byvandring i det tidligere sentrumet av Øst-Berlin. Her finnes det flotte bygårder, butikker og restauranter. Vi spiser en felles lunsj ved Hackesche Höfe.  Etter lunsj har man litt til på egenhånd før vi møtes for avreise til oppholdets høydepunkt – konsert med den verdensberømte tenoren Andrea Bocelli. Konserten er på Waldbühne som ligger helt vest i byen og er en del av det olympiske anlegget fra 1936. I dag regnes Waldbühne som en av Europas fineste Open Air scener. 

BYSIGHTSEEING MED BUSS (F, L, M)                            Gruppe 1:  22.aug  /  Gruppe 2: 23.aug   / Gruppe 3: 25.aug
Etter frokost skal vi på sightseeing med buss (ca. 3 timer). Vi skal bl. a. se Riksdagen/Bundestag, Berlinerdomen, oppleve den lengste gjenstående delen av muren ved «East Side Gallery», Checkpoint Charlie og Brandenburger Tor. Turen ender ved Kurfürstendamm der vi spiser en felles lunsj. Etter lunsj vil det bli egentid hvor en kan utforske sentrum av det tidligere Vest-Berlin. Kanskje shoppe litt på KaDeWe. Middag på kvelden på hotellet.

UTFLUKT TIL POTSDAM (F, L, M)                                 Gruppe 1: 23.aug  /  Gruppe 2: 25.aug   / Gruppe 3: 26.aug
Dagens utflukt går til sjarmerende og trivelige Potsdam med sine nydelige parker, vann og ikke mindre enn 12 slott. Vi skal besøke det UNESCO beskyttede slottet Sansouci. Vi vil også få tid på egenhånd til å utforske den vakre hagen og til å spasere i gamlebyen. Vi spiser en felles lunsj i gamlebyen før vi reiser tilbake til Berlin og vårt hotell. 
På kvelden møtes vi for hyggelig felles middag i nærheten av hotellet.

HJEMREISE (F)                                                                  Gruppe 1: 25.aug  /  Gruppe 2: 26.aug   / Gruppe 3: 27.aug
Transport til flyplass og retur til Norge.

F=frokost   L=lunsj    M=middag

Oppgradering av operabilletter og informasjon

Billetter til Waldbühne Berlin!
Billettene som er inkludert er til unummererte sitteplasser i de mørkerosa sektorene.

Du har mulighet for å kjøpe deg opp på billettkategorier:
Kategori 3 er til unummererte sitteplasser i de turkise sektorene.
Kategori 2 er til nummererte sitteplasser i de gule sektorene lengst fram ved scenen på høyre og venstre side.