Singeltur til Wien

Vakre Wien er en raffinert perle med mye å se og gjøre. Sommeren er også den mest levende årstiden i Wien. Byvandring, klassisk musikk, imponerende arkitektur og den sjarmerende kafékulturen er bare noe av det vi får oppleve. 

Donau deler byen i to og skaper idylliske turstier og grøntarealer. Severdighetene ligger nært hverandre, med gangavstand til det meste. Selve bykjernen, den gamle delen av byen, er på UNESCOs verdensarvliste og fremtoner som et stort utendørs museum. Wien er dessuten verdens musikalske hovedstad og byen er uovertruffen for sine kunstskatter, kultur, smakfulle mat og vennlige atmosfære. Vi skal få med oss det beste av Wien; byvandring, klassisk konsert, god mat og drikke, fyrstelige og overdådige palass samt en behagelig båttur på elven Donau. 

Vårt hotell ligger i hjertet av Wien, rett ved Stephansdom. Med oss fra ankomst har vi vår svensktalende, dyktige guide og reiseleder Andrea.

Høydepunkter:

✔ Sentralt hotell rett ved Stephansdom
✔ Middag og konsert på Kursalon
✔ Elvecruise med lunsj på Donau
✔ Omvisning på Schönbrunn Palass

Dette er en tur i samarbeid med magasinet    

 

Pris fra:
10 990,-
Dager:5
Prisen inkluderer:
• Fly t/r Oslo – Wien med alle skatter og avgifter
• 4 netter i enkeltrom med frokost på Hotel Wandl ****
• 1 velkomstmiddag på lokal restaurant
• Halvdags sightseeing med buss
• Inngang og omvisning med reiseleder på Schönbrunn Palass
• Byvandring i Wien med reiseleder inkl. kaffe og kake
• 1 middag og konsert på Kursalon
• Båttur på Donau med lunsj
• All transport som nevnt i program
• Skandinavisktalende guide og reiseleder fra ankomst

Ikke inkludert:
• Avbestillings- og reiseforsikring
• Tips og øvrige måltider
• Tilslutningsbilletter fra andre byer
TransportType:FLY
Bestill reise

Hotell

HOTEL WANDL ****
Petersplatz 9, Innere Stadt (bydel 1)
1010 Wien

Godt hotell som ligger i Wien sentrum, bare 200 meter fra Stefansdomen og 250 meter fra handlegaten Kärntner Straße. Hotellet ligger i en bygning som kan dateres tilbake til 1850, og har heis og en døgnåpen resepsjon. Her tilbys gratis Wi-Fi overalt og moderne rom med flatskjerm-TV med satellittkanaler.

Alle rommene har tregulv og bad med hårføner og gratis badeprodukter. 

Wandl Hotel har en bar som byr på et bredt utvalg av varme og kalde drikker, og hver morgen får du servert en frokostbuffé på hotellet.

Stephansplatz undergrunnsstasjon (linje U1 og U3) kan nås på 2 minutter til fots.  

    

Program

Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

DAG 1        ANKOMST (M)
Avreise fra Gardermoen med direktefly til Wien. Vi blir møtt på flyplassen i Wien av vår svensktalende reiseleder Andrea og tatt med til hotellet i sentrum av byen. På kvelden rusler vi ut i nærområdet og spiser middag på en lokal restaurant.

DAG 2        BYVANDRING (F) 
I dag vil reiseleder Andrea vise oss høydepunktene i byen til fots. Vi går gjennom de gamle smale gatene for å se de historiske severdighetene. Vi passerer blant annet Imperial palasset, Operahuset og Loos Hus. Vi vil også bli kjent med den berømte shoppinggaten i Wien med sine eksklusive og tradisjonelle butikker. Midt i shoppinggaten ved Kärnterstrasse passerer vi også det mest kjente landemerket av alle, Stephansdom. Vi har et stopp på en av de berømte cafeene her for en kaffe og en kake. Resten av dagen på egen hånd. 

DAG 3        BUSSTUR I WIEN OG BESØK PÅ SCHÖNBRUNN PALASS (F)
I dag skal vi på en omvisning med buss og her vi du få se de viktigste og mest imponerende severdighetene i Wien. Vi passerer den praktfulle Ringstrasse, forbi den berømte statsopera, Hofburg, museet for kunst og naturhistorisk museum, rådhuset, Burgteater og mange andre høydepunkter. Til slutt kommer vi til det pittoreske og barokke Schönbrunn-palasset som tidligere var sommerresidensen til keiser Franz Joseph og Sissy. Her får vi en guidet omvisning. Retur til hotellet og resten av dagen på egen hånd. 
   
DAG 4        ELVECRUISE PÅ DONAU OG KONSERT (F, L, M)
Etter frokost går vi samlet fra hotellet til Schwedenplatz hvor båtturen starter. Vi vil på denne båtturen se både det moderne Wien og det historiske Wien. Høydepunktene er blant annet Danube Tower, Millenium Tower, Urania Observatory, Ring Tower m.m. Vi vil få servert lunsj om bord i båten. Varighet: 3,5 timer. Etter båtturen vil det være fritid fram til en felles avskjedsmiddag og konsert på Kursalon.  

DAG 5        HJEMREISE (F)
Transport til flyplass for retur til Norge.


F= Frokost    L= Lunsj        M= Middag

Avganger & priser - Singeltur til Wien

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
12/8Oslo GardermoenSingeltur til Wien - Vi over 60610 990,-BestillMer informasjon

Informasjon

Flytider med Norwegian:
Oslo Gardermoen - Wien     11:50-14:05
Wien - Oslo Gardermoen     14:45-17:00

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med det. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.

Begrensninger:
For å delta på turen må man være selvhjulpne og kunne håndtere sin egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette. Generelt egner ikke våre reiser seg for den som har vondt for å gå. På utfluktene er det ofte mye gåing og det forventes at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen.
Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.