Skip to main content

Antalya O-Festival

Bli med til Middelhavets kyst og nyt muligheten til å konkurrere i god «sommervarme», historiske omgivelser, nye spennende terreng med mulighet til et behagelig bad i havet.

Gjennom en årrekke har orienteringsmiljøet i Antalya arrangert Antalya O-festival.  Et flott arrangement som har vært populært blant norske o-løpere.

I år går løpene i Kemer-området som ligger ca.45 min syd for Antalya, med flere nye kart. Vi skal bo på staslig flott hotell Viking Star med «all inclusive».  
Her er Ibrahim en av eierne.  Han snakker flytende norsk, vokst opp i Drammen og er en meget hyggelig person. I motsetning til Antalya er Kemer en liten hyggelig by,
som det er lett å få oversikt over.  Kort avstand til stranden og selv om vi har «all inclusive», så er det mange hyggelige barer og små restauranter i området som 
det er fristende å besøke.

I år inviterer vi til 6 løp inkl. nattløp og sprint.  På denne tiden er det normalt fortsatt god sommertemperatur med mulighet for et bad i Middelhavet.
Gjennomsnittstemperaturen på dagtid ligger på litt i overkant av 20 grader.
 

Dagsprogram

 • DAG 1: Oslo – Antalya - Kemer

  Avreise fra Gardermoen med Norwegian kl.07.00 med ankomst Antalya kl.12.05. Etter innreise og pass kontroll henter vi bagasjen og møter bussen utenfor ankomsthallen. Transfer til Kemer og Hotel Viking Star, som er et «full service» hotel som ligger bare noen steinkast fra stranda og treningsterreng. Bussturen fra flyplassen i Antalya og til hotellet tar i overkant av 1 time.
  Her er https://vikingstar.kemerhotelsweb.com/en/ til hotellet, hvor vi skal bo i 8 netter/9 dager.
  Ved ankomst til hotellet sjekker vi inn og har tid til egen disposisjon. Vi kan sjekke ut hotellets fasiliteter. Alle måltider er inkludert i prisen og serveres på hotellet.

 • DAG 2: Trening

  Etter frokost, er det mulig å komme seg en tur ut i terrenget som ligger i gåavstand fra hotellet og arrangøren har lagt opp til treningsmuligheter denne dagen. Ellers er dette dagen for å gjøre seg litt kjent med hotellet og nærområdet. Måltidene serveres som buffe og vi får opplyst når de er tilgjengelige.

  Trening
 • DAG 3: Etappe 1 Middel Distance – Beycik (New Map)

  I dag går første løpet på kartet Beycik, som ligger ca. 26 km sydvest for Kemer. Terrenget er detaljrikt med mange steinformasjoner og klipper. Beskrives som et teknisk terreng med god løsbarhet. Furuskog og generelt god sikt, men enkelte steder med mye steinformasjoner..

  Etappe 1 Middel Distance – Beycik (New Map)
 • DAG 4: Etappe 2 Classic Distance – Tekirova

  Dagens konkurranse går i området Tekirova, som også ligger ca.20 km syd for Kemer – i samme retning som etappe 1. Terrengbeskrivelsen er tilnærmet lik etappe 1, men noen steder er det nedsatt løpbarhet pga steinete underlag. Også her er det i hovedsak god sikt og furuskog. Transport til og fra løpene.

  Etappe 2 Classic Distance – Tekirova
 • DAG 5: Etappe 3 Middle Distance – Phaselis og Night O – Kemer

  På formiddagen går løpet i området Phaselis, som ligger ca.15 km nord for Kemer. Området består av gamle ruiner og er en del av en gammel romersk by, med en historie ca.2.500 år tilbake i tid. Her må man løpe med sko uten metal pigger. Terrenget er i hovedsak lettløpt i åpen furuskog med noen tette områder.
  På kvelden er nattorientering i Kemer i urbant terreng. Ikke glem hodelykt.

  Etappe 3 Middle Distance – Phaselis og Night O – Kemer
 • DAG 6: Kemer

  Denne dagen er til egen disposisjon. Arrangøren tilbyr et frivillig utfluktsprogram, som ikke er
  inkludert i opplegget.

  Kemer
 • DAG 7: Etappe 4 Long Distance – Karatas

  Løpene går i et terreng ca. 10 km. vest for Kemer. Terrenget beskrives som utfordrende teknisk med et krevende kurvebilde, en del stein men godt løpbart og noen områder har nedsatt løpbarhet. Stort sett furuskog med god sikt.

  Etappe 4 Long Distance – Karatas
 • DAG 8: Etappe 5 Sprint – Kemer sentrum

  Det siste løpet under Antalya Orienteering Festival er sprint i Kemer senter. Det er i hovedsak urbant terreng og man bør i hovedsak benytte vanlige løpesko.

  Etappe 5 Sprint – Kemer sentrum
 • Dag.9: Hjemreise – Antalya-Istanbul-Oslo

  Etter en tidlig frokost kjører vi til flyplassen for hjemreise med Turkish Airlines via Istanbul. Dette flyselskapet er et av de få som har en god «om bord service». Avreise fra Antalya kl.09.50 med ca. 3 timer ventetid i Istanbul med ankomst i Oslo kl.16.40

Slik bor du

Hotel Viking Star
Yeni,489.Sk., 
07980 Kemer/Antalya

Om flyreisen

Har du behov for tilslutning fra andre byer er vi selvfølgelig behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for priser og muligheter. I noen tilfeller må overnatting på Gardermoen påregnes på ut- og/eller hjemreise, grunnet tidlig avreise eller sen ankomst. Vi gjør oppmerksom på at alle tider er lokale tider.

 • Avgang fra Oslo.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling.

Turen til Antalya flyplass

Varighet
ca. 4 timer
Flyselskap
Norwegian

Du kan sjekke inn 20 kg bagasje.

Turen hjem fra Antalya flyplass

Varighet
ca. 6,5 timer
Flyselskap
Turkis Airlines

Du kan sjekke inn 20 kg bagasje.

Mellomlanding i Istanbul

Tillegg for enkeltrom

kr. 2 750,- (begrenset antall)

 • For å delta på turen må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette.
 • Generelt egner ikke våre reiser seg for den som har vondt for å gå. På utfluktene er det ofte mye gåing og det forventes at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen.
 • Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.