Skip to main content

Antalya O-Festival

Gjennom en årrekke har orienteringsmiljøet i Antalya arrangert Antalya O-festival.  Et flott arrangement som har vært populært blant norske o-løpere.

Vi har tidligere vært i områdene rundt Antalya, men nå går turen lenger øst og til Alanya – en by med snaut 300.000 innbyggere. På grunn av sin strategiske posisjon på en liten halvøy, har dette historisk sett vært en viktig by helt tilbake til Romerriket. I middelalderen ble noen av byens kjente landemerker som «Det røde tårnet» og borgen «Alanya Kalesi» bygget.

Det er i disse områdene vi inviterer vi til 6 løp inkl. nattløp og sprint.  På denne tiden er det normalt fortsatt god sommertemperatur med mulighet for et bad i Middelhavet. Gjennomsnittstemperaturen på dagtid ligger på litt i overkant av 20 grader.

Dagsprogram

 • DAG 1: Oslo – Antalya

  Avreise fra Gardermoen med Norwegian kl.07.00 med ankomst Antalya kl.12.05. Etter innreise og pass kontroll henter vi bagasjen og møter bussen utenfor ankomsthallen.
  Transfer til Club Hotel Sera, som er et «full service» hotel som ligger bare noen steinkast fra stranda og treningsterreng. Bussturen fra flyplassen i Antalya til hotellet tar i overkant av ½ time.
  Her er «linken» til hotellet, hvor vi skal bo i 7 netter. www.clubhotelsera.com.tr/en/
  Ved ankomst til hotellet sjekker vi inn og har tid til egen disposisjon. Vi kan sjekke ut hotellets fasiliteter. Alle måltider er inkludert i prisen og serveres på hotellet.

 • DAG 2: Trening

  Etter frokost, er det mulig å komme seg en tur ut i terrenget som ligger i gåavstand fra hotellet og arrangøren har lagt opp til treningsmuligheter denne dagen. Ellers er dette dagen for å gjøre seg litt kjent med hotellet og nærområdet. Måltidene serveres som buffe og vi får opplyst når de er tilgjengelige

 • DAG 3: Etappe-1 Classic Distance – Doyran (Nytt kart))

  I dag går første løpet på kartet Doyran, som ligger ca 30 km nordvest for Antalya. Terrenget er detaljrikt med mange steinformasjoner og klipper. Beskrives som et teknisk terreng med god løsbarhet. Furuskog og generelt god sikt, men enkelte steder er det tettere vegetasjon

  Etappe-1 Classic Distance – Doyran (Nytt kart))
 • DAG 4: Etappe 2 Classic Distance – Çakırlar

  Dagens konkurranse går i området Cakirlar, som også ligger ca.30 km nordvest for Antalya – i samme retning som etappe 1. Terrengbeskrivelsen er tilnærmet lik etappe 1, men noen steder er det nedsatt løpbarhet pga steinete underlag. Også her er det i hovedsak god sikt og furuskog. Transport til og fra løpene.

  Etappe 2 Classic Distance – Çakırlar
 • DAG 5: Etappe 3 Middle Distance – Gebiz og Night O – Lara

  På formiddagen går løpet i området Gebiz, som ligger ca.45 km nord for Antalya. Flere husker sikkert dette terrenget fra tidligere løp. Terrenget er kupert og har mange klippe formasjoner. Men det er oversiktlig med furuskog og god løpbarhet.
  På kvelden er nattorientering i Lara park, som ligger i gangavstand fra hotellet. Dette er et sandete område med tidvis krevende orientering – men morsomt. Ikke glem hodelykt.

  Etappe 3 Middle Distance – Gebiz og Night O – Lara
 • DAG 6: Antalya

  Denne dagen er til egen disposisjon. Arrangøren tilbyr et frivillig utfluktsprogram, som ikke er
  inkludert i opplegget

  Antalya
 • DAG 7: Etappe 4 Long Distance – Selge

  Bare turen opp til Selge er et kapittel for seg selv. Terrenget ligger ca. 95 km fra Antalya. Landsbyen er en opplevelse og i hovedsak bygget på gammel måte med det byggematerialet de hadde nok av – stein. Terrenget har mange fjellformasjoner som vi ikke er vandt til og det er meget krevende orientering. Men man finner etter hvert ut av karttegn og får det til å stemme med terrenget.

 • DAG 8: Stage 5 Sprint – Kaleiçi (Nytt kart) - hjemreise

  Det siste løpet under Antalya Orienteering Festival er sprint i Kaleici, som er det historiske sentrum i Antalya. Bebyggelsen stammer i hovedsak fra 1700- og 1800 tallet, amen her finnes det også spor fra romertiden. På ettermiddagen forsøker vi å få til at vi dusjer på hotellet før vi reiser ut på flyplassen for avreise med Norwegian fra Antalya kl.21.35 med ankomst Oslo kl.23.55.

  Stage 5 Sprint – Kaleiçi (Nytt kart) - hjemreise

Slik bor du

Club Hotel Sera

Güzeloba, Lara Cd.,

07230 Muratpaşa/Antalya


www.clubhotelsera.com.tr/en/

 

Om flyreisen

Har du behov for tilslutning fra andre byer er vi selvfølgelig behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for priser og muligheter. I noen tilfeller må overnatting på Gardermoen påregnes på ut- og/eller hjemreise, grunnet tidlig avreise eller sen ankomst. Vi gjør oppmerksom på at alle tider er lokale tider.

 • Avgang fra Oslo.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling.

Turen til Antalya flyplass

Varighet
ca. 4 timer
Flyselskap
Norwegian

Du kan sjekke inn 20 kg bagasje.

Turen hjem fra Antalya flyplass

Varighet
ca. 4 timer
Flyselskap
Norwegian

Du kan sjekke inn 20 kg bagasje.

 • Inkludert i prisen
 • Fly Oslo – Antalya med retur inkl. flyskatt
 • All busstransport til/fra flyplass og løpene
 • 7 overnattinger i dobbeltrom på Club Hotel Sera ****
 • 7 frokoster, 7 lunsjer, 7 middager inkl. drikke (ikke alkoholholdig)
 • Påmelding til løpene.
 • Antalya Orienteering Festival – T.skjorte.
 • Reiseleder fra Aller Travel
  Tillegg i prisen
 • Enkeltrom NOK.1.800
 • Visa til Tyrkia - for tiden ikke nødvendig
 • Reiseforsikringer
 • Leie av SI brikke NOK.150,-
 • Utflukt til Side Museum og Theater

Tillegg for enkeltrom

kr. 1 800,- (begrenset antall)

Tilvalg/Utflukter

Utflukt til Side Museum og Theater EUR 38,- pr pers

Begrensninger

 • For å delta på turen må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette.
 • Generelt egner ikke våre reiser seg for den som har vondt for å gå. På utfluktene er det ofte mye gåing og det forventes at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen.
 • Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålVarighetLedige plasserFra pris

Oktober 2022

29/10Oslo GardermoenAntalya O-festival - orientering i historiske omgivelser8 dagerUtsolgt12 300,-Book på ventelisteMer informasjon

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Koronavirus og reise

 • Hva bør jeg tenke på i forbindelse med vandreturer?

  Vandreturer arrangeres for de som trives med en aktiv ferie og med å ferdes i naturen. Vandringene går i et variert terreng, personer som er i vanlig god form bør kunne gjennomføre våre vandringer uten problem.

  Deltagerne er selv ansvarlige for å ha tilstrekkelig kondisjon til å kunne gjennomføre vandringene. Du finner oversikt over hvilket nivå det er på en vandring i programmet til turen. Hva de forskjellige nivåene innebærer finner du informasjon om her: www.allertravel.no/niva-vandreturer En reiseleder er alltid med på våre vandringer. 

 • Hva pakker jeg til en vandretur?

  2-3 uker før din vandretur, sender vi en anbefalt pakkeliste sammen med dine reisedokumenter.


  Vanlig turtøy og bekvemme tursko, herunder joggesko eller fjellstøvler, er nødvendig. Disse bør være inngått før avreise. Vær oppmerksom på at blant annet Østerrike har et krav om at alle som går i fjellet må ha fjellstøvler som støtter ankelen. Disse bør også være sklisikre.
  Når det gjelder sekk holder det på de fleste vandringer med en liten sekk som har plass til en vannflaske, et sitteunderlag og kanskje litt gnagsårplaster og en matpakke. Det viktigste er at den sitter godt på ryggen.