Skip to main content

Indonesia

Indonesia - kultur, natur og gjestfrihet

Indonesia er en øystat i Sørøst-Asia og Oseania og består av over 17 000 øyer, herunder Java, Sumatra, Bali, og mange flere. Landet er kjent for sin rike kulturelle mangfoldighet, med over 300 etniske grupper og mer enn 700 levende språk. Indonesia krysses av ekvator, og har et tropisk klima med en varm og fuktig atmosfære året rundt.

Jakarta, landets hovedstad, er en travel metropol med et moderne stadsliv, mens historiske byer som Yogyakarta i Java er steder hvor man kan utforske gamle templer og kulturelle tradisjoner.

Indonesia - natur:
Indonesias natur er variert og inkluderer regnskoger, aktive vulkaner og vakre strender. Øyer som Sumatra og Kalimantan (den indonesiske delen av Borneo) er hjem til unik flora og fauna, inkludert truede arter som orangutanger.

Bali er nok det mest kjente turistmålet, kjent for sin hinduistiske kultur, imponerende templer som Tanah Lot, og surfestrender. 
 

Bali – en av de mest populære øyene i Indonesia.
Bali er en av de mest populære øyene i Indonesia og er kjent for sin varierte natur, rike kultur og vennlige lokalbefolkning. Øya er et populært reisemål for mange, med noe for enhver smak.

Bali – Naturskjønnhet
Bali har en dramatisk landskap med frodige risterrasser, som de kjente Tegallalang-terrassene nær Ubud, vulkaniske fjell, og en lang kystlinje med både sorte og hvite sandstrender.

Bali - Kultur og templer:
Den balinesiske hinduistiske kulturen er unik og kan oppleves gjennom øyas mange templer, seremonier og festivaler. Pura Tanah Lot, Pura Ulun Danu Bratan og Uluwatu-tempelet er blant de mest fotograferte og besøkte.

Bali - Surfing og strender:
Bali er et paradis for surfere, med berømte surfesteder som Uluwatu og Kuta. For de som heller ønsker å slappe av, tilbyr øya en rekke vakre strender som Seminyak, Sanur, og Nusa Dua.

Bali - Yoga og velvære
Bali har blitt et sentrum for yoga og velvære, med et stort tilbud av retreats og spa-behandlinger. Ubud er kjent som hjertet for øyas yoga- og helsetilbud.

Bali - Mat:
Balinesisk mat er rik på smak og anvender en rekke lokale krydder og ingredienser. Besøkende kan nyte alt fra tradisjonell mat i små warungs (lokale spisesteder) til internasjonale retter i høyere endes restauranter.

Velkommen med på en eksotisk reise med Aller travel

Bestill plass i dag!

Er du kjapp på avtrekkeren, kan du sikre deg en plass på en reise til Indonesia i dag.

Paradisøya Bali
Eksotisk reise
Paradisøya Bali
  • Eksotiske reiser
  • Indonesia
  • Pris: Fra 33 890,-

Bestill plass i dag!

Er du kjapp på avtrekkeren, kan du sikre deg en plass på en reise til Indonesia i dag.

Eksotiske reiser til Indonesia
Paradisøya Bali
Eksotisk reise
Paradisøya Bali
  • Eksotiske reiser
  • Indonesia
  • Pris: Fra 33 890,-