Skip to main content

Mosjon, kultur og naturopplevelser i felleskap med andre. 

Dager hvor vi sammen med kjent reiseleder beveger oss ute i vakker natur, sammen med andre hyggelige turkamerater. 
Aktiv ferie er populært blant nordmenn. Aller travel har et bredt tilbud av vandreturer i hele Europa, noen sykkelturer samt noen reiser hvor du kan forbedre formen med et par treningsøkter hver dag. 

Seniortrening på Gran Canaria

I november hvert år arrangerer vi en treningsreise til Puerto Mogan sammen med vårt trenerteam. En aktiv og sosial uke med morsom trening hvor vi forbedrer styrke, kondisjon, balanse og bevegelighet. Vi vender hjem med overskudd, nye vennskap og mer motivasjon for å fortsette terningen. 

Sykkeltur – nyt reisemålet fra sykkelsetet

Fra sykkelsetet får man den beste utsikten og opplevelsen av reisemålet. Vi sykler i et rolig tempo og bruker god tid på etappene. Her skal vi nyte landskapet, landsbyene vi besøker, de lokale opplevelsene, maten og det av vi beveger oss ute i det fri. Sykkelturene går i et terreng som passer for de aller fleste. 

Vandreturer – oppdag Europa til fots

Bli med på en fottur til ditt favorittsted. Vi tilbyr varierte vandreturer i Europa, fra solrike Spania i sør til ville Lofoten i nord.
Våre varierte vandreturer spenner seg fra lettere vandringer i vakre landskap blant vingårder i Portugal, til mer krevende toppturer i Alpene.
Er du usikker på hvilket vandrenivå som passer deg? Vi har vandreturer på alle nivåer. Fotturene er av varierende lengde og ulik grad av opp- og nedstigning. Bagasjetransport er alltid inkludert, så du trenger bare å bære en dagstursekk med det aller nødvendigste, og ellers kan du nyte vandringene i vakker natur. På det laveste nivået beveger vi oss i lett terreng uten mye stigning som for eksempel vår tur «Lette vandreturer langs Algarvekysten». Andorras fjellheim tilbyr en mer utfordrende fottur. På reisen «Vandreparadiset Andorra» er det med mer stigning og lengre etapper, denne ligger på nivå 4.
Les om de forskjellige nivåene her.

Fotturer i Europa
Våre varierte vandreturer spenner seg fra lettere vandringer i vakre landskap blant vingårder i Portugal, til mer krevende toppturer i Alpene. Du kan opplev lette turer langs Portugals kyst eller bli med på en utfordrende toppturer i Alpenes majestetiske landskap. For en unik vandreopplevelse, bli med til Azorenes frodige omgivelser. I Italia kan du vandre på den idylliske Sorrento-halvøya, den pittoreske Cinque Terre-kyststien, eller i det naturskjønne Garda.

Våre kunnskapsrike, lokale guider gir deg stedets historie og kultur, og på de fleste reisene er også skandinavisk turleder med. Fotturene er av varierende lengde og ulik grad av opp- og nedstigning. Bagasjetransport er alltid inkludert, så du trenger bare å bære en dagstursekk med det aller nødvendigste og ellers nyte vandringen i vakker natur.

Sammen med reiseleder har vi satt sammen et godt variert vandreprogram, nøye utvalgte ruter i vakker natur. Dagene er varierte, med ulikt landskap og ulik måte å ta oss rundt. På en vandretur i Liguria området bruker vi tog for å komme oss til stede vi vandrer tilbake fra. På vandringer ved Gardasjøen tar vi båt og taubane. Det er flott og morsomt med vandreturer, ofte kommer vi også tett på lokalbefolkningen.

Vandringene går på varierte stier, gjennom landsbyer, langs kysten, i pinjeskoger, gjennom vingårder, opp topper og ned daler. Ofte på stier som vi selv ikke hadde funnet frem til.

Våre vandreturer er populære og mye av grunnen er våre kunnskapsrike og dyktige reiseledere:
"En fantastik reiseleder som var påkobla fra start til slutt! Kunnskapsrik, behagelig, så alle deltakerne, sto på 100%, og ga gode svar på alle spørsmål."
"Monica skapte et flott felleskap for gruppen og hele reisen gir jeg terningkast seks."
"Per-Egil var fantastisk; kunnskapsrik, humoristisk og engasjert. En vandretur jeg vil leve lenge på, været var nydelig, en fantastisk flora og en flott og inkluderende gruppe"

Måltidene vi nyter sammen, enten det er en lokal restaurant anbefalt av guiden eller en medbrakt piknik i det fri, blir et høydepunkt etter noen timers aktivitet. Maten er selvfølgelig et viktig innslag på reisen. Vi nyter hyggelige måltider sammen.

Det er fantastisk å dra på en aktiv reise med en gruppe, man har god tid til å bli kjent og ofte en blir det en sammensveiset gjeng.

Vi velger hotell som ligger strategisk til i forhold til våre vandringer, ofte sentralt i en by.

Pakk kofferten, knyt skoene og bli med på en vandretur. Utforsk vårt brede spekter av aktive reiser nedenfor og finn din neste opplevelse.

Velkommen på en aktive ferie med Aller travel.

Aktuelle aktive reiser

For deg som er glad i turer i fantastisk natur.

Vandringer på vakre Ischia
Populær reiseleder
Vandringer på vakre Ischia
 • Aktive reiser
 • Italia
 • Pris: Fra 22 390,-
Bad Gastein - Vandring i Alpene
Bestselger
Bad Gastein - Vandring i Alpene
 • Aktive reiser
 • Østerrike
 • Pris: Fra 16 980,-
Vandringer på Azorene
Eksotisk reise
Vandringer på Azorene
 • Aktive reiser
 • Portugal
 • Pris: Fra 22 350,-
Vandring på Finnskogen
Vandring på Finnskogen
 • Aktive reiser
 • Norge
 • Pris: Fra 8 775,-

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Hva pakker jeg til en vandretur?

  2-3 uker før din vandretur, sender vi en anbefalt pakkeliste sammen med dine reisedokumenter.


  Vanlig turtøy og bekvemme tursko, herunder joggesko eller fjellstøvler, er nødvendig. Disse bør være inngått før avreise. Vær oppmerksom på at blant annet Østerrike har et krav om at alle som går i fjellet må ha fjellstøvler som støtter ankelen. Disse bør også være sklisikre.
  Når det gjelder sekk holder det på de fleste vandringer med en liten sekk som har plass til en vannflaske, et sitteunderlag og kanskje litt gnagsårplaster og en matpakke. Det viktigste er at den sitter godt på ryggen.