Skip to main content
Cruise reiser

Alltid med erfaren reiseleder

– alltid med erfaren reiseleder!

Drømmer du om å reise på cruise? Bli med oss og opplev verden på en komfortabel og avslappende måte. Vi har et bredt utvalg av flotte og interessante cruise, både i Middelhavet og Karibien, men også til Svalbard og Japan. Flere spennende cruise kommer!

På våre cruise har vi alltid med en erfaren reiseleder og vi tilbyr skip av høy kvalitet, nøye utvalgt for å passe våre voksne gjester. Vi skreddersyr hele opplevelsen, fra opphold på land i for- og etterkant, til opplevelser underveis. Det skal være enkelt og behagelig å reise på cruise med oss. 

Cruise med reiseleder

Det er trygt og godt å ha med en reiseleder på cruise. Reiselederen står klar på flyplassen i Norge og ser til at vi kommer trygt frem, gir nødvendig informasjon om stort og smått, koordinerer program og utflukter og samler gruppen underveis, slik at vi blir en fin gjeng. Slike samlinger vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske.

Om bord på skipet vil reiseleder hjelpe til med det praktiske og sørge for at alt går riktig for seg. Alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og nyte omgivelsene og opplevelsene. 

  Våre cruisereiser skal være avslappende, opplevelsesrike og hyggelige for alle - fra start til slutt!

  Velkommen på cruise med Aller travel!

   

  Mye inkludert

  På våre cruisereiser er det meste inkludert. Du skal slippe å tenke på bestilling av flybilletter, tips og hva du trenger av hotell før og etter cruiset. Det eneste du trenger å gjøre er å pakke kofferten og glede deg. Flyreise og et flott opplegg før eller etter turen inkluderer vi i pakken.

  Våre skip

  Når vi velger rederier og ruter er vi nøye på at skipene skal være for våre voksne gjester. Vi velger mindre, intime skip med en roligere atmosfære. Service og standard om bord er høy, med komfortable lugarer, utsøkte måltider, hyggelige aktiviteter og fantastisk underholdning. Og det beste av alt – du våkner opp til nye reisemål og opplevelser daglig.

  Reiser du på cruise med et mindre skip, kan du virkelig senke skuldrene, nyte reisen – og føle deg spesiell. Om bord på disse skipene er det rolig atmosfære som passer spesielt godt til voksne som vil slappe skikkelig av i ferien.

  Hvorfor skal du velge cruise med Aller travel?

  Det er mange fordeler med reiseleder på cruise. Reiselederen er med på hele reisen, guider dere gjennom flyplasser og transportetapper og trygt om bord i skipet. Her kan dere også få hjelp til å navigere i alle tilbudene om bord (det er MYE å finne på om bord i cruiseskipene, så det kan være godt med litt guiding).

  Reiselederen hjelper også til med å finne riktig utflukt for dere, og ellers ta seg av alt av smått og stort som måtte dukke opp. Og ikke minst er reiselederen det sosiale limet om bord, som sørger for at alle hygger seg.

  + Også er det noe med at vi har valgt ut det beste for deg …

  • Dette er en pakket og klar ferie, flyreisen er også inkludert
  • Vi har valgt ut de mest spennende reiserutene
  • Vi har valgt skip som vi vet er gode, ikke for store og passer en voksen kundegruppe
  • Det kan være mye å sette seg inn i på cruise, vår reiseleder hjelper med det praktiske
  • Gled deg til luksusfølelsen om bord, på et skip med høy standard
  • Om bord er alt inkludert, vår reiseleder orienterer og anbefaler
  • Vår hyggelige lille gruppe holder sammen med reiseleder som limet i det sosiale
  • Vi har skreddersydde program før og/eller etter cruiset, kun for vår gruppe

  Våre cruisereiser skal være avslappende, opplevelsesrike og hyggelige for alle - fra start til slutt!

  Aller travel samarbeider med flere rederier:

  Norwegian Cruise Line: Opplev verden med komfort og stil

  Norwegian Cruise Line er et av de mest populære og innovative cruise-selskapene, og tilbyr unike reiseopplevelser over hele verden. Den moderne flåten består av luksuriøse skip og har et stort fokus på frihet og fleksibilitet, noe som har gjort at selskapet har vunnet hjertene til utallige reisende som søker uforglemmelige eventyr til sjøs.

  Historie og bakgrunn

  Selskapet ble grunnlagt i 1966 av Knut Kloster og Ted Arison med mål om å revolusjonere cruiseindustrien med innovative konsepter. Selskapet har siden den gang vært pionerer innen bransjen og fortsetter kontinuerlig med å utvikle en visjonær tilnærming til hele cruiseopplevelsen.

  Skip og destinasjoner

  Den imponerende flåten består av moderne skip designet for å møte ethvert behov og ønske hos gjestene. Fra mindre, intimt designede skip til store, imponerende, flytende resorter, tilbyr NCL et bredt utvalg av alternativer, både familieferie med full fart på aktivitetene, til en mer rolig opplevelse. Skipene seiler til destinasjoner over hele verden, og gir rikelig mulighet for å utforske solfylte strender i det karibiske øyriket, majestetiske fjorder i Alaska og kulturelle skatter i Europa.

  Frihet og fleksibilitet

  Det unike "Freestyle Cruising"-konseptet tilbyr gjestene frihet og fleksibilitet under cruiset. Konseptet tillater nemlig at man nyter de deilige måltidene, Broadway-underholdningen og alle de mange familieaktivitetene på egne vilkår uten faste tidspunkter eller kleskoder. Selskapet er også kjent for sine innovative fasiliteter og opplevelser om bord. Med ville vannsklier, klatrevegger, sportsaktiviteter og bassenger til avslappende spa-opplevelser samt underholdning i verdensklasse, er det opplevelser for enhver smak og alder på skipene.

  Princess Cruises: Minneverdige reiseopplevelser

  Princess Cruises har satt standarden for luksuriøse og minneverdige reiseopplevelser til sjøs i mer enn 50 år. Deres elegante skip, førsteklasses service og spennende reisemuligheter åpner en verden av eventyr og muligheter for reisende over hele kloden.

  Historie og bakgrunn

  Princess Cruises ble opprettet i 1965 med en visjon om å tilby luksus-cruise til eksotiske destinasjoner rundt om i verden. Rederiet stod også bak skipene som ble brukt i den legendariske komedieserien «Love Boat», og ble dermed et «household-name» i de amerikanske hjem på 1970-tallet.

  Skip og destinasjoner

  Princess Cruises' flåte består av moderne skip med fokus på avslapning og individuelle behov. Her er det god plass for familier, men også fokus på et mer modent segment med selvpleie og nytelse på ønskelisten. Skipene seiler til ikoniske byer, krysser de syv hav på kryss og tvers – og når ut til avsidesliggende øyer. Og uansett hvilken rute man velger, ligger skipene i havn lenge nok til at man får full kultur-verdi for pengene.

  Service og fasiliteter

  Princess Cruises har førsteklasses service og elegante fasiliteter om bord. Fra luksuriøse lugarer til gourmetrestauranter, avslappende spa-behandlinger og underholdning i verdensklasse. Her er alt, hva man trenger for en helstøpt cruiseopplevelse. Rederiet tilbyr også en unik pakke kalt «Princess Plus», som gir gjestene ekstra fordeler som inkludert drikkepakke, wifi og drikkepenger.

  Hurtigruten: Verdens vakreste sjøreise

  Hurtigruten kombinerer luksus og eventyr langs Norges fantastiske kystlinje. Med mer enn 125 års erfaring er Hurtigruten en av verdens ledende tilbydere av reiser til polarområdene, med et bredt utvalg av cruise og ekspedisjonsturer som utforsker noen av verdens mest uberørte og naturskjønne områder.

  Historie

  Rederiet ble grunnlagt i 1893 og har siden vært en vital livsnerve for kystsamfunnene langs Norges vestkyst som post- og passasjerbådrute. Nå forbinder rederiet 34 havner mellom Bergen og Kirkenes, som betegnes som en av de mest ikoniske reiserutene i verden.

  Destinasjoner og ekspedisjoner

  Gjestene blir seilt gjennom dramatiske fjorder, forbi majestetiske fjell og maleriske landsbyer. Underveis er det rikelig mulighet for å utforske kultur, historie og natur i de sjarmerende byene og landsbyene langs ruten. I tillegg til de klassiske cruisene tilbyr Hurtigruten også fantastiske ekspedisjonsturer til de arktiske og antarktiske regionene. Her kommer gjestene helt nær til polarområdenes unike dyreliv og landskap, under kyndig veiledning fra det erfarne ekspedisjonsteamet.

  Skip og fasiliteter

  De moderne skipene tilbyr komfortable lugarer, gourmetrestauranter, spa- og velværefasiliteter samt et utvalg av aktiviteter og underholdning om bord. Skipene er designet for å gi passasjerene en behagelig og minneverdig reise gjennom storslåtte naturlandskap. Om bord er det tydelig lagt vekt på service og et inderlig ønske om å levere en personlig og autentisk opplevelse for alle passasjerer. Og med ett dedikert besetningsmedlem for hver tiende passasjer, er gjestene sikret en høy standard for service og oppmerksomhet under hele deres reise.

  Holland America Line

  Holland America Line er et amerikansk-basert cruise-selskap, grunnlagt i 1873, og kjent for sine luksuscruise og klassisk stil. Selskapet eies av Carnival Corporation & plc, en av verdens største cruisevirksomheter.

  Destinasjoner

  Med mer enn 125 års erfaring er Holland America Line en av de ledende tilbydere av reiser til polarområdene, men rederiet tilbyr et bredt utvalg av cruise og ekspedisjonsturer til destinasjoner over hele kloden. Fra de vidunderlige strendene i Karibien til de majestetiske fjordene i Alaska og de historiske byene i Europa, forbinder Holland America Line derfor sine gjester med noen av verdens mest betagende og naturskjønne områder.

  Skip og fasiliteter

  Rederiets flåte spenner fra mindre ekspedisjonsskip til store luksuriøse cruiseskip. De moderne skipene tilbyr komfortable lugarer, gourmetrestauranter, spa- og velværefasiliteter samt et enormt utvalg av aktiviteter og underholdning, som sikrer at passasjerene får en minneverdig og behagelig reise.

  Autentiske opplevelser

  Enten det er en klassisk cruiseopplevelse eller en spennende ekspedisjonstur, leverer Holland America Line en autentisk og personlig opplevelse for alle sine gjester, og er, med sin alltid dedikerte besetning, det ideelle valget for reisende som søker både komfort og eventyr på deres neste cruiseopplevelse.

  Våre reisemål

  Norge
  Svalbardtokt på MS Trollfjord
  Unik tur
  Svalbardtokt på MS Trollfjord
  • Cruise
  • Norge
  • Pris: Fra 34 500,-
  Australia
  Cruise fra Sydney til Fiji
  Nyhet
  Cruise fra Sydney til Fiji
  • Cruise
  • Australia
  • Pris: Fra 60 500,-
  USA
  Cruise i Panama-kanalen og Karibien
  Eksotisk reise
  Cruise i Panama-kanalen og Karibien
  • Cruise
  • USA
  • Pris: Fra 45 900,-
  Japan
  Vårcruise i Japan
  Nyhet
  Vårcruise i Japan
  • Cruise
  • Japan
  • Pris: Fra 62 500,-
  Singapore
  Det store Asia-cruiset
  Mye inkludert
  Det store Asia-cruiset
  • Cruise
  • Singapore
  • Pris: Fra 55 900,-

  Aktuelle cruise

  Cruise i Panama-kanalen og Karibien
  Eksotisk reise
  Cruise i Panama-kanalen og Karibien
  • Cruise
  • USA
  • Pris: Fra 45 900,-
  Svalbardtokt på MS Trollfjord
  Unik tur
  Svalbardtokt på MS Trollfjord
  • Cruise
  • Norge
  • Pris: Fra 34 500,-
  Det store Asia-cruiset
  Mye inkludert
  Det store Asia-cruiset
  • Cruise
  • Singapore
  • Pris: Fra 55 900,-
  Cruise fra Sydney til Fiji
  Nyhet
  Cruise fra Sydney til Fiji
  • Cruise
  • Australia
  • Pris: Fra 60 500,-

  Ofte stilte spørsmål

  Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

  • Hvor mye håndbagasje kan jeg ta med?

   Tillatt håndbagasje er vanligvis 1 kolli á 10 kg (Norwegian 55x40x23 cm).
   Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og øvrige selskaper/destinasjoner.Hovedregelen er at det ikke er tillatt å ta med væsker i håndbagasjen. Det er likevel åpnet for å ta med mindre mengder væske, forutsatt at:
   Væskene er i beholdere som rommer inntil 100 milliliter hver (beholdere som rommer mer enn 100 ml er ikke tillatt, uavhengig av hvor mye væske de inneholder).
   Beholderne er plassert i en gjennomsiktig, gjenlukkbar ("zip-lock") og lukket plastpose med kapasitet på høyst 1 liter.
   Det er kun tillatt med én 1- liters pose per reisende. For mer informasjon: Bagasjeregler Avinor

   Husk å ha pass i håndbagasjen!

  • Hva gjør jeg med spesialbagasje?

   Dersom du skal ha med deg for eksempel rullator, sykkel eller golfbag så skal dette sjekkes inn som spesialbagasje. Kontakt oss så snart som mulig da det er begrenset med plasser og en ekstra kostnad tilkommer. Skal du ha med deg oksygensylinder er det viktig at vi blir informert om dette, og du må også sørge for å informere kabinpersonalet. Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og destinasjon.

  • Hvordan pakker jeg medisiner og kreves det dokumentasjon?

   Husk alltid å ta med dokumentasjon på at medisinen tilhører deg, enten ved å ta med  originalemballasjen med apotekets etikett, legeerklæring (engelsk) eller kopi av resept.
   Flytende medisin som er nødvendig for flyreisen er unntatt fra sikkerhetsreglene om at du maks kan ha 100 ml væske i en beholder, men du kan bli bedt om å smake på medisinen og du må kunne dokumentere at dette er din medisin.
   Sjekk med ditt apotek, om du er i tvil om hvilke regler som gjelder når du skal medbringe medisin til utlandet.
   Sørg for å pakke alle livsnødvendige medisiner i håndbagasjen!

   Personer med bestemte sykdommer, handikap, fobier, matallergier eller lignende må informere Aller travel i god tid før avreise.

  • Jeg står på venteliste, når får jeg beskjed om jeg får plass?

   Vi kontakter deg umiddelbart på telefon hvis det dukker opp en ledig plass på turen. Det er dessverre umulig for oss å si noe om hvor stor mulighet det er for at du får plass på ønsket reise. Det er økonomisk uforpliktende å stå på venteliste, og du betaler ikke depositum eller annet før turen er bekreftet av oss. Hvis du ikke ønsker å stå på venteliste, er det fint om du kontakter oss snarest.

  • Når får jeg tilsendt reisedokumenter?

   Senest 2 uker før avreise vil reisedokumentene ligge på Min side. Da vil du også få informasjon om din reise og hvem som er vert på ditt resort.  

   I e-posten du får med din ordrebekreftelse finner du en link som tar deg til Min side.

  • Er det påmeldingsfrist for bestilling?

   Det er ingen påmeldingsfrist på våre turer, men hvis du har bestemt deg for å være med på en tur – bestill tidlig! Mange turer blir raskt fulltegnet, så det er viktig å sikre seg en plass. 

   Ved enkelte anledninger har vi også måttet kansellere turer tre måneder før avreise grunnet for få påmeldte. Dette er trist både for oss og for de som har meldt seg på, så meld deg på tidlig så blir det tur! 

  • Kan en reise bli kansellert?

   Ved enkelte anledninger har vi også måttet kansellere turer tre måneder før avreise grunnet for få påmeldte. Dette er trist både for oss og for de som har meldt seg på, så meld deg på tidlig så blir det tur! 

  • Er det påmeldingsfrist for ekstra utflukter i programmet?

   Ekstra utflukter/aktiviteter bør velges ved bestilling av reisen og senest innen restbetalingen 60 dager før avreise. 

  • Antall deltakere på hver reise?

   Våre grupper har vanligvis mellom 18 og 30 deltakere.

  • Kan dere være behjelpelig med tilslutningsfly?

   Ønsker du tilslutning fra andre byer enn Oslo er vi behjelpelige med det. Unntaket er de gangene det benyttes et flyselskap som ikke tilbyr tilslutning. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.
   Tilslutning må bestilles senest 2 måneder før avreise. Vær oppmerksom på at bekreftelse av tilslutningsbilletter er bindende. Ved avbestilling følger disse de generelle vilkår.

   Fordelen med å bestille tilslutninger gjennom Aller travel er at billetter er gjennomgående og du kan således sjekke inn bagasje hele veien, både på utreise og retur.* Noen unntak (spesifike destinasjoner).

   Ordner du tilslutning selv er dette på eget ansvar. Vi anbefaler alltid at man kjøper endringsbare billetter og har god tid mellom to fly. Eventuelle utgifter for endring eller kjøp av nye billetter må du selv dekke. Har du bestilt tilslutningsbilletter selv, er det viktig at du sjekker bagasjeregler for denne flyvningen. Dersom du har bestilt tilslutning via Aller travel, kan du ta med deg like mye bagasje på både innenlands- og utenlandsflyvningen.

   *Grunnet korona kan det nå være avvik fra normalen. Selv med gjennomgående flybilletter kan det være nødvendig å hente ut bagasje i Oslo, og sjekke inn denne på nytt. Du er selv ansvarlig for å sjekke ved første innsjekk om bagasje blir sendt hele veien til endelig destinasjon. Dette gjelder både utreise og retur.

  • Hvordan er avbestillingsreglene?

   Følgende regler gjelder dersom det ikke er oppgitt andre vilkår på ordrebekreftelsen:

   - Ved avbestilling f.o.m innbetalt depositum frem til 61 dager før avreise, refunderes ikke depositum. 
   - Ved avbestilling f.o.m 60 dager t.o.m. 36 dager før avreise, belastes 50% av reisens totale pris.
   - Ved avbestilling f.o.m 35 dager før avreise, belastes reisens totale pris.

   Se også våre reisevilkår -/reisevilkar

  • Selger dere avbestillings- og reiseforsikring?

   Forsikringer er ikke inkludert i prisen på våre reiser, og Aller travel selger ikke forsikringer. 

   Alle reisende må ha gyldig reiseforsikring når de reiser på tur med oss! Har du en forsikring gjennom jobb eller kredittkort er det viktig å sjekke at denne er gyldig for reisetidspunktet og landet/landene du skal til. Ha alltid med en kopi av forsikringsbeviset ditt samt din polise på turen.
   Europeisk Helsetrygdkort for reiser i Europa kan bestilles på www.helsenorge.no eller på telefon 23 32 70 00
   Vi anbefaler også at du tegner en avbestillingsforsikring, dersom dette ikke er inkludert i selve reiseforsikringen. Denne bør tegnes hos ditt forsikringsselskap i forbindelse med bestilling av reisen. Skulle noe skje med deg eller en av dine nærmeste før reisen får du dermed dekket dine økonomiske tap. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de nødvendige forsikringer.

  • Flytider og endringer

   Flytidene som fremkommer på din bestillingsbekreftelse er basert på foreløpig bekreftelse fra flyselskapet. Det er viktig å være forberedt på at avgangstider og ruter kan bli endret, dette er dessverre helt utenfor Aller Travels kontroll. Vær oppmerksom på at det er flytider som vises på dine reisedokumenter som gjelder.

   Velger du å kjøpe tilslutningsbilletter på egenhånd må du selv dekke utgiftene i forbindelse med å kjøpe nye billetter, om avreisetiden fra Oslo skulle endre seg. 

   Vær oppmerksom på at programmet også er veiledende og endringer kan forekomme.

  • Hva slags hotell skal vi bo på?

   Vi gjør alltid det vi kan for å finne gode hoteller, hvor både standard, atmosfære og beliggenhet er riktig. Det er ikke alltid vi klarer å dekke alle punkter, men vi gjør alltid vårt beste. Våre hotell er vanligvis i kategorien 3- og 4-stjerners, men vi henger oss ikke opp i stjerner hvis vi finner det riktige hotellet.
   På enkelte destinasjoner kan rommene på hotellet variere i størrelse, standard og beliggenhet. Vær også oppmerksom på enkeltrom kan være mindre og enklere innredet enn dobbeltrom. Vær også oppmerksom på at enkelte hotell ikke har aircondition. 

   En sjelden gang opplever vi overbookinger som gjør at vi må bytte hotell. Dette er dessverre utenfor vår kontroll. Skulle dette skje vil vi informere våre gjester umiddelbart.

  • Hva gjør jeg dersom jeg er allergisk eller har matintoleranse?

   Det er veldig viktig at allergier og matintoleranser blir oppgitt ved bestilling. Vi kan ikke garantere at du får nøyaktig den maten du trenger på tur, men vi gjør vårt beste. Det kan være lurt å ha med noe mat hjemmefra, og vær klar over at flyselskapene ikke serverer spesialdietter på kortere strekninger.

  • Når får jeg tilsendt reisedokumenter?

   2 uker før avreise vil dine flybilletter og ytterligere informasjon ligge tilgjengelig på "Min Side"
   Du vil få endelig dagsprogram, og annen nyttig informasjon som blant annet reiseleders navn og telefonnummer.

   Vi sender ikke ut deltakerlister på grunn av strenge personvernregler.

  • Kan jeg reservere sete på flyet?

   Det er få flyselskap hvor vi har mulighet til å reservere seter. Er du i en særegen posisjon hvor du trenger et spesielt sete – ta kontakt så gjør vi det vi kan!

  • Kreves det visum for min reise?

   Det kreves visum til flere av våre destinasjoner. Nærmere informasjon om dette blir sendt sammen med ordrebekreftelsen ved bestilling.

   Du bør tenke på å søke om visum så tidlig som mulig – ikke alle lands ambassader er like effektive.

   Vi samarbeider med Visumexpert og de kan hjelpe deg med søknadsprosessen. Nettsidene til Visumexpert finner du her.

   Reisende med utenlandsk pass må sjekke reglene ved den aktuelle ambassaden eller konsulatet. Det er den reisendes ansvar å sørge for at pass og eventuelt visum er gyldig ved avreise. Aller Travel er ikke erstatningspliktig for passasjerer som ikke har dette i orden.

   Visum for Kina og USA – se respektive land

  • Hvor mye bagasje kan jeg reise med?

   På turer med fly minner vi om at du må tilpasse bagasjen etter flyselskapets vektbegrensninger. Disse kan variere fra flyselskap til flyselskap. Mer informasjon om hva som gjelder på din reise vil fremgå av reisedokumentene vi sender ut 2-3 uker før avreise.

   Har du bestilt tilslutning selv er det viktig at du sjekker bagasjereglene for denne flyvningen. Har vi bestilt tilslutning er bagasjereglene lik på innenlands som på den videre flyvningen.

  • Håndbagasje?

   Tillatt håndbagasje varierer fra selskap til selskap, samt destinasjon.
   For flyvninger innen Europa gjelder følgende hos våre mest brukte flyselskaper:
   Norwegian - 10 kg  (mål: 55x40x23 cm)
   SAS - 8 kg (mål: 55 x 40 x 23 cm)
   Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og øvrige selskaper/destinasjoner.
   Merk også at det er regler vedrørende størrelse på det du har med deg av flytende væske i håndbagasjen. Hovedregelen er at du kan ha 100 ml per beholder, og max 1000ml totalt. Alle beholdere må kunne plasseres samlet i èn gjennomsiktig pose som rommer max 1 liter. Denne posen skal i tillegg kunne lukkes (type zip lock bag).

   For mer informasjon: https://avinor.no/en/airport/practical-information/plan-your trip/baggage/liquids

  • Hvordan pakker jeg medisiner og kreves det dokumentasjon?

   Husk alltid å ta med dokumentasjon på at medisinen tilhører deg. Dette kan være ved å ta med originalemballasjen med apotekets etikett, legeerklæring eller kopi av resept. Flytende medisin som er nødvendig for flyreisen er unntatt fra sikkerhetsreglene om maks 100 ml væske i en beholder, men du kan bli bedt om å smake på medisinen og du må kunne dokumentere at dette er din medisin.
   All medisin bør være i originalemballasje og det er fornuftig å ta med resepten eller en bekreftelse fra legen på engelsk. Sjekk med ditt apotek, om du er i tvil om hvilke regler som gjelder når du skal medbringe medisin til utlandet.
   Sørg for å pakke alle livsnødvendige medisiner i håndbagasjen tilfelle den innsjekkede bagasjen skulle bli forsinket.

   For nærmere informasjon om legemidler til utlandet: 
   https://helsenorge.no/legemidler/medisiner-pa-reise

   Personer med bestemte sykdommer, handikap, fobier, matallergier eller lignende må informere Aller Travel i god tid før avreise. 

  • Spesialbagasje?

   Dersom du skal ha med deg for eksempel rullator, sykkel eller golfbag så skal dette sjekkes inn som spesialbagasje. Kontakt oss så snart som mulig da det er begrenset med plasser og en ekstra kostnad tilkommer. Skal du ha med deg oksygensylinder er det viktig at vi blir informert om dette og du må også sørge for å informere kabinpersonalet. Du er selv ansvarlig for å ordne med oksygensylinder hvis du skal ha dette med ombord i flyet. Hver sylinder kan ikke overstige 5 kg i totalvekt. Oksygensylindere med påmonterte regulatorer eller ventiler må være beskyttet slik at de ikke kan bli skadet og derved ha et utilsiktet utslipp av oksyge

  • Er det mulig å få assistanse før og etter innsjekking på flyplassen?

   Dersom du trenger hjelp til å komme deg fra innsjekkingen til gaten, kan du be om rullestolassistanse. Vennligst kontakt oss i god tid og senest 35 dager før avreise. Husk å oppgi hvilken form for assistanse du trenger.

   WCHR – rullestol til rampe
   WCHS – rullestol til trapp
   WCHC – rullestol til sete

   Dersom du reiser med en elektrisk rullestol, husk å oppgi vekt og batteriinformasjon på rullestolen.

   Vær oppmerksom på at rullestolassistanse gjelder først når du kommer til innsjekkingsskranken enten i Norge eller i utlandet.

   Dersom du skulle ha behov for ytterligere assistanse, vennligst kontakt Aller travel, tlf. 23 89 64 70.
    

  • Bør jeg vaksineres før reisen?

   Det er den reisendes eget ansvar å sørge for at den har de nødvendige vaksinasjonene som gjelder til bestilt reisemål. Ta kontakt med din nærmeste vaksinasjonsklinikk for mer informasjon om hva du trenger til akkurat ditt reisemål.