Skip to main content

Cruise

Ledige avganger i

Eksotiske cruise – alltid med erfaren reiseleder!

Drømmer du om å reise på cruise? Bli med oss og opplev verden på en komfortabel og avslappende måte. Vi har et bredt utvalg av flotte og interessante cruise, både i Middelhavet og Karibien, men også til Svalbard og Japan. Flere spennende cruise kommer!

På våre cruise har vi alltid med en erfaren reiseleder og vi tilbyr skip av høy kvalitet, nøye utvalgt for å passe våre voksne gjester. Vi skreddersyr hele opplevelsen, fra opphold på land i for- og etterkant, til opplevelser underveis. Det skal være enkelt og behagelig å reise på cruise med oss. 

Cruise med reiseleder
Det er trygt og godt å ha med en reiseleder på cruise. Reiselederen står klar på flyplassen i Norge og ser til at vi kommer trygt frem, gir nødvendig informasjon om stort og smått, koordinerer program og utflukter og samler gruppen underveis, slik at vi blir en fin gjeng. Slike samlinger vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske.
Om bord på skipet vil reiseleder hjelpe til med det praktiske og sørge for at alt går riktig for seg. Alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og nyte omgivelsene og opplevelsene. 

Mye inkludert
På våre cruisereiser er det meste inkludert. Du skal slippe å tenke på bestilling av flybilletter, tips og hva du trenger av hotell før og etter cruiset. Det eneste du trenger å gjøre er å pakke kofferten og glede deg. Flyreise og et flott opplegg før eller etter turen inkluderer vi i pakken.  

Våre skip
Når vi velger rederier og ruter er vi nøye på at skipene skal være for våre voksne gjester. Vi velger mindre, intime skip med en roligere atmosfære. Service og standard om bord er høy, med komfortable lugarer, utsøkte måltider, hyggelige aktiviteter og fantastisk underholdning. Og det beste av alt – du våkner opp til nye reisemål og opplevelser daglig. 

Våre cruisereiser skal være avslappende, opplevelsesrike og hyggelige for alle - fra start til slutt!
Velkommen på cruise med Aller travel!

Aller travel samarbeider med flere rederier:

Norwegian Cruise Line: Opplev verden med komfort og stil
Norwegian Cruise Line er et av de mest populære og innovative cruise-selskapene, og tilbyr unike reiseopplevelser over hele verden. Den moderne flåten består av luksuriøse skip og har et stort fokus på frihet og fleksibilitet, noe som har gjort at selskapet har vunnet hjertene til utallige reisende som søker uforglemmelige eventyr til sjøs.

Historie og bakgrunn
Selskapet ble grunnlagt i 1966 av Knut Kloster og Ted Arison med mål om å revolusjonere cruiseindustrien med innovative konsepter. Selskapet har siden den gang vært pionerer innen bransjen og fortsetter kontinuerlig med å utvikle en visjonær tilnærming til hele cruiseopplevelsen.

Skip og destinasjoner
Den imponerende flåten består av moderne skip designet for å møte ethvert behov og ønske hos gjestene. Fra mindre, intimt designede skip til store, imponerende, flytende resorter, tilbyr NCL et bredt utvalg av alternativer, både familieferie med full fart på aktivitetene, til en mer rolig opplevelse. Skipene seiler til destinasjoner over hele verden, og gir rikelig mulighet for å utforske solfylte strender i det karibiske øyriket, majestetiske fjorder i Alaska og kulturelle skatter i Europa.

Frihet og fleksibilitet
Det unike "Freestyle Cruising"-konseptet tilbyr gjestene frihet og fleksibilitet under cruiset. Konseptet tillater nemlig at man nyter de deilige måltidene, Broadway-underholdningen og alle de mange familieaktivitetene på egne vilkår uten faste tidspunkter eller kleskoder. Selskapet er også kjent for sine innovative fasiliteter og opplevelser om bord. Med ville vannsklier, klatrevegger, sportsaktiviteter og bassenger til avslappende spa-opplevelser samt underholdning i verdensklasse, er det opplevelser for enhver smak og alder på skipene.

Princess Cruises: Minneverdige reiseopplevelser
Princess Cruises har satt standarden for luksuriøse og minneverdige reiseopplevelser til sjøs i mer enn 50 år. Deres elegante skip, førsteklasses service og spennende reisemuligheter åpner en verden av eventyr og muligheter for reisende over hele kloden.

Historie og bakgrunn
Princess Cruises ble opprettet i 1965 med en visjon om å tilby luksus-cruise til eksotiske destinasjoner rundt om i verden. Rederiet stod også bak skipene som ble brukt i den legendariske komedieserien «Love Boat», og ble dermed et «household-name» i de amerikanske hjem på 1970-tallet.

Skip og destinasjoner
Princess Cruises' flåte består av moderne skip med fokus på avslapning og individuelle behov. Her er det god plass for familier, men også fokus på et mer modent segment med selvpleie og nytelse på ønskelisten. Skipene seiler til ikoniske byer, krysser de syv hav på kryss og tvers – og når ut til avsidesliggende øyer. Og uansett hvilken rute man velger, ligger skipene i havn lenge nok til at man får full kultur-verdi for pengene.

Service og fasiliteter
Princess Cruises har førsteklasses service og elegante fasiliteter om bord. Fra luksuriøse lugarer til gourmetrestauranter, avslappende spa-behandlinger og underholdning i verdensklasse. Her er alt, hva man trenger for en helstøpt cruiseopplevelse. Rederiet tilbyr også en unik pakke kalt «Princess Plus», som gir gjestene ekstra fordeler som inkludert drikkepakke, wifi og drikkepenger.

Hurtigruten: Verdens vakreste sjøreise
Hurtigruten kombinerer luksus og eventyr langs Norges fantastiske kystlinje. Med mer enn 125 års erfaring er Hurtigruten en av verdens ledende tilbydere av reiser til polarområdene, med et bredt utvalg av cruise og ekspedisjonsturer som utforsker noen av verdens mest uberørte og naturskjønne områder.

Historie
Rederiet ble grunnlagt i 1893 og har siden vært en vital livsnerve for kystsamfunnene langs Norges vestkyst som post- og passasjerbådrute. Nå forbinder rederiet 34 havner mellom Bergen og Kirkenes, som betegnes som en av de mest ikoniske reiserutene i verden.

Destinasjoner og ekspedisjoner
Gjestene blir seilt gjennom dramatiske fjorder, forbi majestetiske fjell og maleriske landsbyer. Underveis er det rikelig mulighet for å utforske kultur, historie og natur i de sjarmerende byene og landsbyene langs ruten. I tillegg til de klassiske cruisene tilbyr Hurtigruten også fantastiske ekspedisjonsturer til de arktiske og antarktiske regionene. Her kommer gjestene helt nær til polarområdenes unike dyreliv og landskap, under kyndig veiledning fra det erfarne ekspedisjonsteamet.

Skip og fasiliteter
De moderne skipene tilbyr komfortable lugarer, gourmetrestauranter, spa- og velværefasiliteter samt et utvalg av aktiviteter og underholdning om bord. Skipene er designet for å gi passasjerene en behagelig og minneverdig reise gjennom storslåtte naturlandskap. Om bord er det tydelig lagt vekt på service og et inderlig ønske om å levere en personlig og autentisk opplevelse for alle passasjerer. Og med ett dedikert besetningsmedlem for hver tiende passasjer, er gjestene sikret en høy standard for service og oppmerksomhet under hele deres reise.

Holland America Line
Holland America Line er et amerikansk-basert cruise-selskap, grunnlagt i 1873, og kjent for sine luksuscruise og klassisk stil. Selskapet eies av Carnival Corporation & plc, en av verdens største cruisevirksomheter.

Destinasjoner
Med mer enn 125 års erfaring er Holland America Line en av de ledende tilbydere av reiser til polarområdene, men rederiet tilbyr et bredt utvalg av cruise og ekspedisjonsturer til destinasjoner over hele kloden. Fra de vidunderlige strendene i Karibien til de majestetiske fjordene i Alaska og de historiske byene i Europa, forbinder Holland America Line derfor sine gjester med noen av verdens mest betagende og naturskjønne områder.

Skip og fasiliteter
Rederiets flåte spenner fra mindre ekspedisjonsskip til store luksuriøse cruiseskip. De moderne skipene tilbyr komfortable lugarer, gourmetrestauranter, spa- og velværefasiliteter samt et enormt utvalg av aktiviteter og underholdning, som sikrer at passasjerene får en minneverdig og behagelig reise.

Autentiske opplevelser
Enten det er en klassisk cruiseopplevelse eller en spennende ekspedisjonstur, leverer Holland America Line en autentisk og personlig opplevelse for alle sine gjester, og er, med sin alltid dedikerte besetning, det ideelle valget for reisende som søker både komfort og eventyr på deres neste cruiseopplevelse.

Ledige avganger i

Bestill plass i dag!

Er du kjapp på avtrekkeren, kan du sikre deg en plass på en reise til Cruise i dag.

Cruise i fjerne Østen - Taiwan og Japan
Mye inkludert
Cruise i fjerne Østen - Taiwan og Japan
 • Eksotiske reiser
 • Japan
 • Pris: Fra 47 900,-
Svalbardtokt på MS Trollfjord
Unik tur
Svalbardtokt på MS Trollfjord
 • Eksotiske reiser
 • Norge
 • Pris: Fra 34 500,-

Alle reiser til Cruise

Vi har over 1 reiser til Cruise som passer de aller fleste!
Eksotiske reiser til Cruise
Cruise i fjerne Østen - Taiwan og Japan
Mye inkludert
Cruise i fjerne Østen - Taiwan og Japan
 • Eksotiske reiser
 • Japan
 • Pris: Fra 47 900,-
Svalbardtokt på MS Trollfjord
Unik tur
Svalbardtokt på MS Trollfjord
 • Eksotiske reiser
 • Norge
 • Pris: Fra 34 500,-