Våre reiseledere

En gruppetur med reiseleder er en fin måte å reise på. Du vil få nye bekjentskaper og er godt ivaretatt på hele reisen. Våre reiseledere er både dyktige, kunnskapsrike, reisevante og sørger for at gruppen er ivaretatt slik at alle føler seg inkludert.

Alle våre reiseledere er norske eller skandinavisktalende og reiser med gruppen fra avreisested i Norge eller møter gruppen først ved ankomst destinasjon.

Under finner du våre reiseledere i alfabetisk rekkefølge på fornavn og hvilke turer de har i samarbeid med oss:
 • Alina Fontes
  Alina Fontes

  Alina Fontes
  er født og oppvokst på Madeira, hvor hun nå jobber som guide og reiseleder. Hun har bodd i Norge i 15 år og snakker flytende norsk. Våre gjester elsker Alina, og vi kan love deg at hun vil bidra til en fantastisk reise!

 • Anne Marthe Barfod
  Anne Marthe Barfod
  Anne Marthe Barfod
  Anne Marthe er vår Marokko-ekspert. Hun pendler mellom Norge og dette eksotiske landet, og er levende interessert i både mat, kunst, kultur og historie. Anne Marthe vil gi deg en trygg og innholdsrik tur med mange flotte opplevelser!
 • Christian Eik
  Christian Eik

  Christian Eik
  er en populær vandreguide og reiseleder. Christian er trygg og erfaren, kunnskapsrik og humørfylt, hyggelig og imøtekommende, omsorgsfull og ivaretagende.

 • Elbjørg Haugsdal
  Elbjørg Haugsdal

  Elbjørg Haugsdal
  er en dyktig reiseleder som er opptatt av god service og tar rollen som reiseleder seriøst. Hun vil gjøre sitt beste for at alle i reisefølget får innfridd sine forventninger.

 • Elin Fosselie Paton
  Elin Fosselie Paton

  Norske Elin Fosselie Paton bor i Sør-Afrika og har siden 1999 jobbet for å gi reiseglade nordmenn det afrikanske eventyret de drømmer om.

 • Else & Idar Thorstensen
  Else & Idar Thorstensen
  Else og Idar Thorstensen
  har i flere tiår arrangert turer i både Norge og Europa! De elsker å dele kunnskapen og engasjementet med alle sine gjester. De sørger for innholdsrike dager med flotte program som passer alle.
 • Eva Hauge
  Eva Hauge
  Eva Hauge
  er både kunsthistoriker og reiseleder, med stor interesse for Spania. Hun har mye å bidra med til gruppene og er dyktig i sitt fag.
 • Eva Ward
  Eva Ward
  Eva Ward
  er utdannet guide og har vist skandinavere rundt i Irland siden 1989. Eva elsker jobben sin og sier "man treffer utrolig mange hyggelige og positive mennesker og får samtidig vise fram Irland, dette vakre og fascinerende landet som jeg trives så godt i".
 • Gerd Rossbach
  Gerd Rossbach
  Gerd Rossbach
  Gerd er verdensvant og har mange reiselederoppdrag "over hele verden". Jobbet tidligere som flyvertinne og purser i SAS i 36 år, før hun sluttet med førtidspensjon i 2009 og begynte som reiseleder. Hun er nå stadig på farten og synes det er like spennende med hver tur.
 • Githa Kristensen
  Githa Kristensen
  Githa Kristensen
  Githa har jobbet innen reiseliv hele livet - som reiseleder, på cruiseskip og i reisebyrå. I 2015 begynte hun å lage strikketurer, som ble veldig populære, og hun har arrangert strikketurer til Island, Færøyene, Tsjekkia, Peru, Irland, Estland og på Hurtigruten, samt på elvecruise.
 • Jakob Aarsheim
  Jakob Aarsheim

  Jakob Aarsheim
  Jakob Aarsheim er vår svenske reiseleder og guide. For over 15 år siden reiste han på ferie til San Sebastian og har vært der siden. Hans spesialitet er Baskerland og vinregionen La Rioja der han har unik lokalkunnskap. Han er veldig interessert i kultur, historie, gastronomi og vin – og liker å dele sin store kjærlighet til regionen.

 • Jørgen Mårtensson
  Jørgen Mårtensson

  Jörgen Mårtensson er reiseleder på noen av våre turer for orienteringsløpere. Han er ingen ukjent person for o-løpere med bl.a. 2 VM titler i langdistanse og 3 totalseiere i O-Ringen. For han står orientering ....

 • Kjell Magne Nordvi
  Kjell Magne Nordvi
  Kjell Magne Nordvi
  har bodd på Finnskogen i 28 år og er lokalkjent, kjenner de fleste stier og spesialist på å finne spennende steder som er knyttet til naturfenomener, sagn og tradisjoner. Kjell Magne er også kjent andre steder i Norge og kunnskapen er like stor der.
 • Kristian Bredby
  Kristian Bredby

  Kristian Bredby har over 30 års erfaring som leder i offentlige og private virksomheter. Etter å ha rundet av sitt aktive yrkesliv, har han blant annet blitt leder i Norges Guideforbund og inntatt rollen som vert og reiseleder i Aller Travel. Han er også aktiv som Oslo-guide.

 • Krisztina Gergely
  Krisztina Gergely
  Krisztina Gergely
  Krisztina har jobbet både som guide og reiseleder i over 20 år. Hun har lang erfaring, snakker skandinavisk og er svært kunnskapsrik i sitt felt. Krisztina er en sprudlende dame som virkelig elsker jobben sin. Hun tar godt vare på hver og en, og samler gruppen også når det ikke er program.
 • Lise Hella
  Lise Hella

  Lise Hella
  har mange års erfaring i reiselivet og har jobbet både med produksjon av gruppeturer og som reiseleder til mange spennende destinasjoner, inkludert cruisereiser verden over. Blant hennes favorittland er Kroatia, Italia, Sør-Afrika, Laos og Myanmar. Lise er en dame med godt humør som setter stor pris på god mat og drikke.

 • Marie Svanström
  Marie Svanström

  Marie Svanström
  er svært kunnskapsrik og har jobbet som reiseleder i Europa siden begynnelsen av 90- tallet, og har hatt mange turer på elvecruise.

 • Marit og Anne Skjevdal/Thorstensen
  Marit og Anne Skjevdal/Thorstensen
  Marit & Anne er trenerteamet som deltar på reiser med seniortrening til Gran Canaria.


  Marit Jørstad Skjevdal
  er utdannet fysioterapeut, personlig trener og aktiv instruktør innenfor trening av kreftpasienter.

  Anne Thorstensen
  har lang erfaring innen personlig trening, er utdannet kostholdsveileder og jobbet med alt fra psykisk utviklingshemmede til toppidrettsutøvere.

 • Monica Bjerke
  Monica Bjerke
  Monica Bjerke
  er en erfaren og dyktig reiseleder, som entusiastisk formidler sin kunnskap til de reisende. Monica er inkluderende og behagelig og passer på at alle har det bra på tur.
 • Nils Krister Larsen
  Nils Krister Larsen
  Nils Krister Larsen
  har jobbet hele sitt voksne liv som reiseleder, guide og turoperatør. Studier og eventyrlyst har gitt ham flere års opphold i Tyskland, Italia og Spania. «Jeg gleder meg over kunstutstillinger, museumsbesøk, musikkopplevelser og vandringer i bymiljøet og landskaper, hvor jeg kan ta og føle på historien. Det viktigste for meg som reiseleder er det sosiale samværet og felleskapet som oppstår når jeg deler opplevelser og inntrykk. Jeg er glad i mennesker og å reise er en lidenskap».
 • Per Egil Engan
  Per Egil Engan
  Per Egil Engan
  er en erfaren reiseleder til flere destinasjoner rundt i verden, i tillegg til at han har satt pris på å "gjenoppdage" vårt eget vakre land. Han trives spesielt med aktive turer.
 • Roberto Teodoro
  Roberto Teodoro
  Roberto Teodoro
  snakker svorsk, italiensk og spansk, elsker å gå turer i fjellene og har bosatt seg på et sted der ingen skulle tru at nokon kunne bu. Roberto er en av Aller travels mest populære guider.
 • Sonja Kotur Lovrekovic
  Sonja Kotur Lovrekovic
  Sonja Kotur Lovrekovic
  «Utover å elske det jeg jobber med, så er jeg glad i mennesker! Ethvert nytt menneske jeg møter er en berikelse i livet. Jeg er avslappet, men har samtidig full kontroll og overblikk. Mine gjester kan lene seg tilbake og nyte reisen».
 • Synnøve Langfeldt
  Synnøve Langfeldt
  Synnøve Langfeldt
  Synnøve har rikelig med erfaring og tar godt vare på alle våre gjester. Synnøve er flink til å tilpasse opplevelsene til dine interesser og behov, slik at du får mest mulig ut av turen. Hun sørger for at alle gjester har en super ferie, så det er bare å glede seg!
 • Tone Mjøberg
  Tone Mjøberg
  Tone Mjøberg
  har jobbet med reiseliv i 25 år, og er kjent som en svært dyktig og entusiastisk reiseleder. Tone er verdensvant, og lever og ånder for kultur og reising. Hun er brennende interessert i all slags historie og liker å dele sin kunnskap. I tillegg er Tone veldig omgjengelig og imøtekommende, og tar godt vare på gruppen også når det ikke er program.
 • Tove Richter
  Tove Richter

  Tove Richter
  er strikkefantast og jobber utelukkende med islandsk ull. Denne kreative damen har strikket og designet hele livet, men fra første gang hun strikket med den magiske islandske ullen, ble hun forelsket i garnets kvalitet, det rustikke utseende og det vakre fargeutvalget. Tove er reiseleder på vår strikketur til Island.

 • Trond Eiksund
  Trond Eiksund
  Trond Eiksund
  kommer fra fra Brattvåg på Sunnmøre. Han flyttet til Island sommeren 2000, og har vært guide der på full tid de siste 15 årene.
 • Wiggo Nilsen
  Wiggo Nilsen
  Wiggo Nilsen: Nordlending fra Bodø, som tidligere har jobbet som postmann og er pedagogutdannet. Wiggo er godkjent freelance guide i Salten, Bodø og Lofoten, og jobber nå som reiseleder i Europa og Norge.
  Som reiseleder legger jeg stor vekt på å se alle og passe på at alle trives og har det bra.
 • Yngvar og Anne Andersen/Wangensteen
  Yngvar og Anne Andersen/Wangensteen

  Yngvar Andersen 
  har 20 års erfaring som trener og er Norges mest kjente treningsprofil. Han gir deg effektive og morsomme økter som på kort tid gjør deg både sterkere og raskere.

  Anne Wangensteen 
  har 10 års erfaring som treningsinstruktør, personlig trener og kostholdsveileder. Annes treningsøkter er varierende, utfordrende og effektive, tilpasset alle nivåer. Hun er i sitt ess når hun kan formidle treningsglede og inspirere deg til å yte litt ekstra.