Våre reiseledere

En god reiseleder utgjør hele fundamentet i en gruppereise!
Vi vet at mange av våre reisende velger reiseleder før de velger reisemål, så for oss er det viktig at reiseleder er med i planleggingen helt fra start. På den måten får vi tilgang til lokale perler og det lille ekstra, som er så viktig for helheten i en reise.

Alle våre reiseledere er voksne og erfarne, og vi legger stor vekt på at felleskapet settes i fokus. De samler gruppen også når det ikke er program, de ordner opp om det skulle være noe og de tar godt vare på alle og enhver – alltid med et smil om munnen

Vi er umåtelig stolte av alle våre reiseledere. Alle er norske eller skandinavisktalende og reiser med gruppen fra avreisested i Norge eller møter gruppen først ved ankomst destinasjon.

Under finner du våre reiseledere i alfabetisk rekkefølge på fornavn og hvilke turer de har i samarbeid med oss:
 • Alina Fontes
  Alina Fontes

  Alina Fontes
  er født og oppvokst på Madeira, hvor hun nå jobber som guide og reiseleder. Hun har bodd i Norge i 15 år og snakker flytende norsk. Våre gjester elsker Alina, og vi kan love deg at hun vil bidra til en fantastisk reise!

 • Anne Marthe Barfod
  Anne Marthe Barfod
  Anne Marthe Barfod
  Anne Marthe er vår Marokko-ekspert. Hun pendler mellom Norge og dette eksotiske landet, og er levende interessert i både mat, kunst, kultur og historie. Anne Marthe vil gi deg en trygg og innholdsrik tur med mange flotte opplevelser!
 • Charlotte Elmroth
  Charlotte Elmroth
  Charlotte Elmroth er svensk, men Toscana har vært hennes hjem de siste 35 årene. Hun er en høyt verdsatt og dyktig guide og reiseleder, med stor kjærlighet for Italia. • Christian Eik
  Christian Eik

  Christian Eik
  er en populær vandreguide og reiseleder. Christian er trygg og erfaren, kunnskapsrik og humørfylt, hyggelig og imøtekommende, omsorgsfull og ivaretagende.

 • Diogo Casal
  Diogo Casal

  Diogo er ung og energisk, født og oppvokst i Portugal, men snakker godt norsk og har hatt mange norske grupper. Han er kunnskapsrik og kjenner landets historie godt. Diogo er positiv, blid og flink til å ta vare på våre gjester på tur.

 • Elin Fosselie Paton
  Elin Fosselie Paton

  Elin Fosselie Paton
  er norsk, bor i Sør-Afrika og har siden 1999 jobbet for å gi reiseglade nordmenn det afrikanske eventyret de drømmer om.

 • Erik Meling
  Erik Meling

  Erik Meling har vært bosatt i Málaga over 18 år, og har jobbet som reiseleder og guide siden 2006, både i Spania og resten av verden. Erik er flink til å formidle sine kunnskaper med stor entusiasme!

 • Erlend-Krisjan Loe
  Erlend-Krisjan Loe

  Erlend-Krisjan Loe
  er en reiseglad trønder, som liker å oppdage nye steder sammen med andre. Glad i mat og vin. Han er en kunnskapsrik reiseleder med lang erfaring med reisegrupper til flere steder i Europa, og kanskje ekstra glad i Italia, hvor han har hatt tilholdsted i flere år. Erlend er positiv og optimistisk - en glede å være med på tur.

 • Gerd Rossbach
  Gerd Rossbach
  Gerd Rossbach
  Gerd er verdensvant og har mange reiselederoppdrag "over hele verden". Jobbet som flyvertinne og purser i SAS i 36 år, før hun sluttet med førtidspensjon i 2009 og begynte som reiseleder. Hun er nå stadig på farten og synes det er like spennende med hver tur.
 • Githa Kristensen
  Githa Kristensen
  Githa Kristensen
  Githa har jobbet innen reiseliv hele livet - som reiseleder, på cruiseskip og i reisebyrå. I 2015 begynte hun å lage strikketurer, som ble veldig populære, og hun har arrangert strikketurer til Island, Færøyene, Tsjekkia, Peru, Irland, Estland og på Hurtigruten, samt på elvecruise.
 • Ivana Vukusic
  Ivana Vukusic

  Ivana Vukusic
  kommer fra Rijeka i Kroatia, men snakker svensk og jobber som guide og reiseleder for våre gjester. Hun beskrives som engasjert, glad, hjelpsom og kunnskapsrik.

 • Jakob Aarsheim
  Jakob Aarsheim

  Jakob Aarsheim
  Jakob Aarsheim er vår svenske reiseleder og guide. For over 15 år siden reiste han på ferie til San Sebastian og har vært der siden. Hans spesialitet er Baskerland og vinregionen La Rioja der han har unik lokalkunnskap. Han er veldig interessert i kultur, historie, gastronomi og vin – og liker å dele sin store kjærlighet til regionen.

 • Kari Mette Sommerfeldt
  Kari Mette Sommerfeldt

  Kari Mette Sommerfeldt har jobbet som guide og reiseleder i over 20 år. Hun har stor kunnskap om Portugal, fra dagliglivets små trivialiteter til historiske severdigheter og episoder fra svunnen storhetstid.

 • Karl-Gunnar Fjellestad
  Karl-Gunnar Fjellestad
  Karl-Gunnar Fjellestad
  har vært fastboende i Málaga de siste 18 årene. Han er lommekjent i Andalucía og har jobbet i hele Spania, samt Marokko, Portugal, Italia, Mexico, Kina, Russland og mange flere land. Dette har gitt han en enorm erfaring og lært utrolig mye om flere forskjellige land.
 • Katarina Sångberg
  Katarina Sångberg
  Katarina Sångberg
  er en av våre dyktige reiseledere som er svært god til å formidle sine kunnskaper. Hun er godt kjent i store deler av Italia og gleder seg til å vise oss deler av dette flotte landet.
 • Kjell Magne Nordvi
  Kjell Magne Nordvi
  Kjell Magne Nordvi
  har bodd på Finnskogen i 28 år og er lokalkjent, kjenner de fleste stier og spesialist på å finne spennende steder som er knyttet til naturfenomener, sagn og tradisjoner. Kjell Magne er også kjent andre steder i Norge og kunnskapen er like stor der.
 • Krisztina Gergely
  Krisztina Gergely
  Krisztina Gergely
  Krisztina har jobbet både som guide og reiseleder i over 20 år. Hun har lang erfaring, snakker skandinavisk og er svært kunnskapsrik i sitt felt. Krisztina er en sprudlende dame som virkelig elsker jobben sin. Hun tar godt vare på hver og en, og samler gruppen også når det ikke er program.
 • Lina Sandén
  Lina Sandén

  Lina Sandén
  har jobbet som guide i Sentral- og Øst-Europa siden 2013. Etter å ha bodd i Budapest for å lære ungarsk ble hun inspirert til å jobbe som guide. Den første store turen var en busstur fra Sør-Sverige og helt ned til Transylvania og så hjem igjen. Over tid vokste repertoaret med flere og flere land utenfor Ungarn og Romania som: Tyskland, Polen, Østerrike, Slovakia, Serbia, Georgia, Aserbajdsjan, Marokko m.m. I tillegg ble hun forelsket i Romania, så i dag deler Lina tiden sin mellom Lund i Sverige og Bucuresti i Romania, hvor hun også jobber som lokal guide.

 • Linn Christine B. Jansen
  Linn Christine B. Jansen

  Linn har 20 års erfaring fra hotell og reiseliv. Hun har jobbet som prosjektleder i bransjen, og elsker å gi god service (og motsatt!)

 • Lise Hella
  Lise Hella

  Lise Hella
  har mange års erfaring i reiselivet og har jobbet både med produksjon av gruppeturer og som reiseleder til mange spennende destinasjoner, inkludert cruisereiser verden over. Blant hennes favorittland er Kroatia, Italia, Sør-Afrika, Laos og Myanmar. Lise er en dame med godt humør som setter stor pris på god mat og drikke.

 • Marie Svanström
  Marie Svanström

  Marie Svanström
  er svært kunnskapsrik og har jobbet som reiseleder i Europa siden begynnelsen av 90- tallet, og har hatt mange turer på elvecruise.

 • Marit og Anne Skjevdal/Thorstensen
  Marit og Anne Skjevdal/Thorstensen
  Marit & Anne er trenerteamet som deltar på reiser med seniortrening til Gran Canaria.


  Marit Jørstad Skjevdal
  er utdannet fysioterapeut, personlig trener og aktiv instruktør innenfor trening av kreftpasienter.

  Anne Thorstensen
  har lang erfaring innen personlig trening, er utdannet kostholdsveileder og jobbet med alt fra psykisk utviklingshemmede til toppidrettsutøvere.

 • Monica Bjerke
  Monica Bjerke
  Monica Bjerke
  er en erfaren og dyktig reiseleder, som entusiastisk formidler sin kunnskap til de reisende. Monica er inkluderende og behagelig og passer på at alle har det bra på tur.
 • Morten Bille
  Morten Bille
  Morten Bille
  er en lett forståelig danske på 50 år som har reist mye i hele sitt liv. Han er til daglig bosatt i Danmark sammen med sin kone og barn. Morten er en av våre mest populære reiseledere og en fantastisk forteller som er flink til å finne de spennende historiene og vinklingene som gjør at man husker reisene hans. Humor og hygge er viktige elementer i Mortens formidling.
 • Nils Krister Larsen
  Nils Krister Larsen
  Nils Krister Larsen
  har jobbet hele sitt voksne liv som reiseleder, guide og turoperatør. Studier og eventyrlyst har gitt ham flere års opphold i Tyskland, Italia og Spania. «Jeg gleder meg over kunstutstillinger, museumsbesøk, musikkopplevelser og vandringer i bymiljøet og landskaper, hvor jeg kan ta og føle på historien. Det viktigste for meg som reiseleder er det sosiale samværet og felleskapet som oppstår når jeg deler opplevelser og inntrykk. Jeg er glad i mennesker og å reise er en lidenskap».
 • Per Egil Engan
  Per Egil Engan
  Per Egil Engan
  er en erfaren reiseleder til flere destinasjoner rundt i verden, i tillegg til at han har satt pris på å "gjenoppdage" vårt eget vakre land. Han trives spesielt med aktive turer.
 • Riikka Jyranki
  Riikka Jyranki

  Riikka er født og oppvokst i Helsinki, men har tilbragt mer enn halve livet ved Gardasjøen i Italia. Hun snakker svensk og er lett å forstå for nordmenn. Etter sin første tur til Italia i 1985 ble det mange turer før hun til slutt bestemte seg for å flytte dit permanent. Hun har mange års erfaring som reiseleder og er lidenskapelig opptatt av å formidle kunnskap om italiensk kultur, skikker og dagligliv til våre reisende.

 • Roberto Teodoro
  Roberto Teodoro
  Roberto Teodoro
  snakker svorsk, italiensk og spansk, elsker å gå turer i fjellene og har bosatt seg på et sted der ingen skulle tru at nokon kunne bu. Roberto er en av Aller travels mest populære guider.
 • Synnøve Langfeldt
  Synnøve Langfeldt
  Synnøve Langfeldt
  Synnøve har rikelig med erfaring og tar godt vare på alle våre gjester. Synnøve er flink til å tilpasse opplevelsene til dine interesser og behov, slik at du får mest mulig ut av turen. Hun sørger for at alle gjester har en super ferie, så det er bare å glede seg!
 • Tania
  Tania

  Tania
  er opprinnelig fra Spania, men har bodd i Norge i 10 år, og behersker derfor norsk på et høyt nivå. Tania beskriver seg selv som en opplevelsesguide, da hennes hovedfokus er kvalitet og at alle deltagerne skal sitte igjen med uforglemmelige opplevelser etter turene.

 • Tone Mjøberg
  Tone Mjøberg
  Tone Mjøberg
  har jobbet med reiseliv i 25 år, og er kjent som en svært dyktig og entusiastisk reiseleder. Tone er verdensvant, og lever og ånder for kultur og reising. Hun er brennende interessert i all slags historie og liker å dele sin kunnskap. I tillegg er Tone veldig omgjengelig og imøtekommende, og tar godt vare på gruppen også når det ikke er program.
 • Wiggo Nilsen
  Wiggo Nilsen

  Wiggo Nilsen
  Nordlending fra Bodø, som tidligere har jobbet som postmann og er pedagogutdannet. Wiggo er godkjent freelance guide i Salten, Bodø og Lofoten, og jobber nå som reiseleder i Europa og Norge.
  Som reiseleder legger jeg stor vekt på å se alle og passe på at alle trives og har det bra.