Våre reiseledere

En god reiseleder utgjør hele fundamentet i en gruppereise!
Vi vet at mange av våre reisende velger reiseleder før de velger reisemål, så for oss er det viktig at reiseleder er med i planleggingen helt fra start. På den måten får vi tilgang til lokale perler og det lille ekstra, som er så viktig for helheten i en reise.

Alle våre reiseledere er voksne og erfarne, og vi legger stor vekt på at felleskapet settes i fokus. De samler gruppen også når det ikke er program, de ordner opp om det skulle være noe og de tar godt vare på alle og enhver – alltid med et smil om munnen

Vi er umåtelig stolte av alle våre reiseledere. Alle er norske eller skandinavisktalende og reiser med gruppen fra avreisested i Norge eller møter gruppen først ved ankomst destinasjon.

Under finner du våre reiseledere i alfabetisk rekkefølge på fornavn og hvilke turer de har i samarbeid med oss:
 • Alina Fontes
  Alina Fontes

  Alina Fontes
  er født og oppvokst på Madeira, hvor hun nå jobber som guide og reiseleder. Hun har bodd i Norge i 15 år og snakker flytende norsk. Våre gjester elsker Alina, og vi kan love deg at hun vil bidra til en fantastisk reise!

 • Anne Marthe Barfod
  Anne Marthe Barfod
  Anne Marthe Barfod
  Anne Marthe er vår Marokko-ekspert. Hun pendler mellom Norge og dette eksotiske landet, og er levende interessert i både mat, kunst, kultur og historie. Anne Marthe vil gi deg en trygg og innholdsrik tur med mange flotte opplevelser!
 • Christian Eik
  Christian Eik

  Christian Eik
  er en populær vandreguide og reiseleder. Christian er trygg og erfaren, kunnskapsrik og humørfylt, hyggelig og imøtekommende, omsorgsfull og ivaretagende.

 • Elbjørg Haugsdal
  Elbjørg Haugsdal

  Elbjørg Haugsdal
  er en dyktig reiseleder som er opptatt av god service og tar rollen som reiseleder seriøst. Hun vil gjøre sitt beste for at alle i reisefølget får innfridd sine forventninger.

 • Elin Fosselie Paton
  Elin Fosselie Paton

  Elin Fosselie Paton
  er norsk, bor i Sør-Afrika og har siden 1999 jobbet for å gi reiseglade nordmenn det afrikanske eventyret de drømmer om.

 • Erik Meling
  Erik Meling

  Erik Meling har vært bosatt i Málaga over 18 år, og har jobbet som reiseleder og guide siden 2006, både i Spania og resten av verden. Erik er flink til å formidle sine kunnskaper med stor entusiasme!

 • Erlend-Krisjan Loe
  Erlend-Krisjan Loe

  Erlend-Krisjan Loe
  er en reiseglad trønder, som liker å oppdage nye steder sammen med andre. Glad i mat og vin. Han er en kunnskapsrik reiseleder med lang erfaring med reisegrupper til flere steder i Europa, og kanskje ekstra glad i Italia, hvor han har hatt tilholdsted i flere år. Erlend er positiv og optimistisk - en glede å være med på tur.

 • Githa Kristensen
  Githa Kristensen
  Githa Kristensen
  Githa har jobbet innen reiseliv hele livet - som reiseleder, på cruiseskip og i reisebyrå. I 2015 begynte hun å lage strikketurer, som ble veldig populære, og hun har arrangert strikketurer til Island, Færøyene, Tsjekkia, Peru, Irland, Estland og på Hurtigruten, samt på elvecruise.
 • Ivana Vukusic
  Ivana Vukusic

  Ivana Vukusic
  kommer fra Rijeka i Kroatia, men snakker svensk og jobber som guide og reiseleder for våre gjester. Hun beskrives som engasjert, glad, hjelpsom og kunnskapsrik.

 • Jakob Aarsheim
  Jakob Aarsheim

  Jakob Aarsheim
  Jakob Aarsheim er vår svenske reiseleder og guide. For over 15 år siden reiste han på ferie til San Sebastian og har vært der siden. Hans spesialitet er Baskerland og vinregionen La Rioja der han har unik lokalkunnskap. Han er veldig interessert i kultur, historie, gastronomi og vin – og liker å dele sin store kjærlighet til regionen.

 • Karl-Gunnar Fjellestad
  Karl-Gunnar Fjellestad
  Karl-Gunnar Fjellestad
  har vært fastboende i Málaga de siste 18 årene. Han er lommekjent i Andalucía og har jobbet i hele Spania, samt Marokko, Portugal, Italia, Mexico, Kina, Russland og mange flere land. Dette har gitt han en enorm erfaring og lært utrolig mye om flere forskjellige land.
 • Kjell Magne Nordvi
  Kjell Magne Nordvi
  Kjell Magne Nordvi
  har bodd på Finnskogen i 28 år og er lokalkjent, kjenner de fleste stier og spesialist på å finne spennende steder som er knyttet til naturfenomener, sagn og tradisjoner. Kjell Magne er også kjent andre steder i Norge og kunnskapen er like stor der.
 • Krisztina Gergely
  Krisztina Gergely
  Krisztina Gergely
  Krisztina har jobbet både som guide og reiseleder i over 20 år. Hun har lang erfaring, snakker skandinavisk og er svært kunnskapsrik i sitt felt. Krisztina er en sprudlende dame som virkelig elsker jobben sin. Hun tar godt vare på hver og en, og samler gruppen også når det ikke er program.
 • Linn Christine B. Jansen
  Linn Christine B. Jansen

  Linn har 20 års erfaring fra hotell og reiseliv. Hun har jobbet som prosjektleder i bransjen, og elsker å gi god service (og motsatt!)

 • Lise Horslund Christensen
  Lise Horslund Christensen
  Lise Horslund Christensen
  er dansk men har bodd i Toscana i mange år. Hun elsker å reise og interesserer seg spesielt for italiensk kunst, historie, mat og vin. Hun er en dyktig guide og reiseleder, med stor kjærlighet for Italia.
 • Marie Svanström
  Marie Svanström

  Marie Svanström
  er svært kunnskapsrik og har jobbet som reiseleder i Europa siden begynnelsen av 90- tallet, og har hatt mange turer på elvecruise.

 • Marit og Anne Skjevdal/Thorstensen
  Marit og Anne Skjevdal/Thorstensen
  Marit & Anne er trenerteamet som deltar på reiser med seniortrening til Gran Canaria.


  Marit Jørstad Skjevdal
  er utdannet fysioterapeut, personlig trener og aktiv instruktør innenfor trening av kreftpasienter.

  Anne Thorstensen
  har lang erfaring innen personlig trening, er utdannet kostholdsveileder og jobbet med alt fra psykisk utviklingshemmede til toppidrettsutøvere.

 • Monica Bjerke
  Monica Bjerke
  Monica Bjerke
  er en erfaren og dyktig reiseleder, som entusiastisk formidler sin kunnskap til de reisende. Monica er inkluderende og behagelig og passer på at alle har det bra på tur.
 • Morten Bille
  Morten Bille
  Morten Bille
  er en lett forståelig danske på 50 år som har reist mye i hele sitt liv. Han er til daglig bosatt i Danmark sammen med sin kone og barn. Morten er en av våre mest populære reiseledere og en fantastisk forteller som er flink til å finne de spennende historiene og vinklingene som gjør at man husker reisene hans. Humor og hygge er viktige elementer i Mortens formidling.
 • Nils Krister Larsen
  Nils Krister Larsen
  Nils Krister Larsen
  har jobbet hele sitt voksne liv som reiseleder, guide og turoperatør. Studier og eventyrlyst har gitt ham flere års opphold i Tyskland, Italia og Spania. «Jeg gleder meg over kunstutstillinger, museumsbesøk, musikkopplevelser og vandringer i bymiljøet og landskaper, hvor jeg kan ta og føle på historien. Det viktigste for meg som reiseleder er det sosiale samværet og felleskapet som oppstår når jeg deler opplevelser og inntrykk. Jeg er glad i mennesker og å reise er en lidenskap».
 • Per Egil Engan
  Per Egil Engan
  Per Egil Engan
  er en erfaren reiseleder til flere destinasjoner rundt i verden, i tillegg til at han har satt pris på å "gjenoppdage" vårt eget vakre land. Han trives spesielt med aktive turer.
 • Roberto Teodoro
  Roberto Teodoro
  Roberto Teodoro
  snakker svorsk, italiensk og spansk, elsker å gå turer i fjellene og har bosatt seg på et sted der ingen skulle tru at nokon kunne bu. Roberto er en av Aller travels mest populære guider.
 • Sissel Slettum Bjerke
  Sissel Slettum Bjerke
  Sissel Slettum Bjerke
  elsker å jobbe som reiseleder på våre Norgesturer, og vert på våre langtidsreiser. Gleden ved å være sammen med og lære å kjenne andre mennesker, få alle til å føle seg sett, inkludert og har gode opplevelser, er det hun liker aller best ved jobben.

 • Siv Stundal
  Siv Stundal

  Siv Stundal
  har jobbet med turisme i Afrika i 16 år og har erfaring som reiseleder, guide og turplanlegging.

 • Sonja Kotur Lovrekovic
  Sonja Kotur Lovrekovic
  Sonja Kotur Lovrekovic
  «Utover å elske det jeg jobber med, så er jeg glad i mennesker! Ethvert nytt menneske jeg møter er en berikelse i livet. Jeg er avslappet, men har samtidig full kontroll og overblikk. Mine gjester kan lene seg tilbake og nyte reisen».
 • Synnøve Langfeldt
  Synnøve Langfeldt
  Synnøve Langfeldt
  Synnøve har rikelig med erfaring og tar godt vare på alle våre gjester. Synnøve er flink til å tilpasse opplevelsene til dine interesser og behov, slik at du får mest mulig ut av turen. Hun sørger for at alle gjester har en super ferie, så det er bare å glede seg!
 • Tine Faltin
  Tine Faltin
  Tine Faltin
  har reist hele livet og har besøkt rundt 70 land. Hun begynte som reiseleder på 1970-tallet mens hun studerte språk og journalistikk.Tine er interessert i friluftsliv, kunst, kultur, mat og historie og liker å dele det hun kan. Hun setter også stor pris på alt hun lærer av gjestene. Målet som reiseleder er at hun tar seg av de «kjedelige», men viktige detaljene, så du kan slappe av og nyte turen. Tine snakker engelsk, fransk, spansk og russisk.
 • Tone Mjøberg
  Tone Mjøberg
  Tone Mjøberg
  har jobbet med reiseliv i 25 år, og er kjent som en svært dyktig og entusiastisk reiseleder. Tone er verdensvant, og lever og ånder for kultur og reising. Hun er brennende interessert i all slags historie og liker å dele sin kunnskap. I tillegg er Tone veldig omgjengelig og imøtekommende, og tar godt vare på gruppen også når det ikke er program.
 • Tove Richter
  Tove Richter

  Tove Richter
  er strikkedesigner og reiseleder på strikketurer for oss i Aller Travel. Denne kreative damen har strikket og designet hele livet, og har også gitt ut boken Strikkesaga.
  Ull er gull er mottoet - og Tove bruker stort sett kun ren ull i sine design, og bruker for det meste kun nordisk garn i sine design.
  Ellers er nye opplevelser med nydelige mennesker noe Tove setter pris på og stortrives som reiseleder på våre strikketurer.

 • Viveka Feder
  Viveka Feder

  Viveka Feder
  vokste opp både i Sverige og Portugal, og har hatt med seg portugisisk språk siden skoledagene i Portimao på Portugals sørlige kyst. Hun har hele tiden beholdt sine bånd og ekte kjærlighet for landet. De siste 7 årene har hun bodd på Algarvekysten, nærmere bestemt i den lille landsbyen Salema.

  Hun har stor interesse for å utforske og oppdage det herlige Portugal har å by på, og hun besitter bred kunnskap om Portugals fantastiske og mangfoldige land.