Våre reiseledere

En gruppetur med reiseleder er en fin måte å reise på. Du vil få nye bekjentskaper og er godt ivaretatt på hele reisen. Våre reiseledere er både dyktige, kunnskapsrike, reisevante og sørger for at gruppen er ivaretatt slik at alle føler seg inkludert.

Alle våre reiseledere er norske eller skandinavisktalende og reiser med gruppen fra avreisested i Norge eller møter gruppen først ved ankomst destinasjon.

Under finner du våre reiseledere i alfabetisk rekkefølge på fornavn og hvilke turer de har i samarbeid med oss:
 • Andersen/Refsnes
  Andersen/Refsnes

  Yngvar Andersen 
  har 20 års erfaring som trener og er Norges mest kjente treningsprofil. Han gir deg effektive og morsomme økter som på kort tid gjør deg både sterkere og raskere

  Annema Refsnes 
  har jobbet som personlig trener de siste 10 årene. Hun har spesialisert seg på effektive timer der hele kroppen jobber med alt fra styrke, balanse, og kondisjon til koordinasjon, kroppsbeherskelse og pust.

 • Alina Fontes
  Alina Fontes

  Alina Fontes
  er født og oppvokst på Madeira, hvor hun nå jobber som guide og reiseleder. Hun har bodd i Norge i 15 år og snakker flytende norsk. Våre gjester elsker Alina, og vi kan love deg at hun vil bidra til en fantastisk reise!

 • Charlotte Elmroth
  Charlotte Elmroth
  Charlotte Elmroth er svensk, men Toscana har vært hennes hjem de siste 35 årene. Hun er en høyt verdsatt og dyktig guide og reiseleder, med stor kjærlighet for Italia. • Christian Eik
  Christian Eik

  Christian Eik
  er en populær vandreguide og reiseleder. Christian er trygg og erfaren, kunnskapsrik og humørfylt, hyggelig og imøtekommende, omsorgsfull og ivaretagende.

 • Elbjørg Haugsdal
  Elbjørg Haugsdal

  Elbjørg Haugsdal
  er en dyktig reiseleder som er opptatt av god service og tar rollen som reiseleder seriøst. Hun vil gjøre sitt beste for at alle i reisefølget får innfridd sine forventninger.

 • Else & Idar Thorstensen
  Else & Idar Thorstensen
  Ekteparet Else og Idar har i flere tiår arrangert turer i både Norge og Europa!De elsker å dele kunnskapen og engasjementet med alle sine gjester. De sørger for innholdsrike dager med flotte program som passer alle.
 • Eva Hauge
  Eva Hauge
  Eva Hauge
  er både kunsthistoriker og reiseleder, med stor interesse for Spania. Hun har mye å bidra med til gruppene og er dyktig i sitt fag.
 • Githa Kristensen
  Githa Kristensen

  Githa Kristensen har jobbet innen reiseliv hele livet - som reiseleder, på cruiseskip og i reisebyrå. I 2015 begynte hun å lage strikketurer, som ble veldig populært, og hun har arrangert strikketurer til Island, Færøyene, Tsjekkia, Peru, Irland, Estland og på Hurtigruten, og også på elvecruise.

 • Gunnar & Oddvar Solberg & Hatlehol
  Gunnar & Oddvar Solberg & Hatlehol
  Gunnar Solberg og Oddvar Hatlehol har begge vært reiseledere på flere Passionsspill tidligere, så de har både erfaring og lokalkunnskap om både spillene og området rundt.

  «Unik historie, unik opplevelse, ....
 • Jakob Aarsheim
  Jakob Aarsheim
  Jakob Aarsheim er fra Gøteborg i Sverige. Han er nå både guide og reiseleder i Spania, hvor han har bodd i over 15 år.
  Jakob sier: «Min spesialitet er Baskerland og vinregionen La Rioja der jeg har unik lokalkunnskap. Jeg er veldig interessert i kultur, historie, gastronomi og vin – og liker å dele min store kjærlighet til regionen.»
 • Jan Heider
  Jan Heider
  Jan Heider
  har i sitt reiserelaterte yrkesliv jobbet over hele Europa. Han har stor interesse for historie, kultur og politikk hvor turene hans gjenspeiler dette. Jan tar stor glede i å dele erfaringer og kunnskap med sine gjester, og holder gjerne foredrag om landenes bakgrunn og historie.
 • Kari Mette Sommerfeldt
  Kari Mette Sommerfeldt

  Kari Mette Sommerfeldt har jobbet som guide og reiseleder i over 20 år. Hun har stor kunnskap om Portugal, fra dagliglivets små trivialiteter til historiske severdigheter og episoder fra svunnen storhetstid.

 • Karina Jurman
  Karina Jurman
  Vår populære og aktive reiseleder Karina er født og oppvokst i Sverige, men flyttet hjem til sine foreldres hjemland Kroatia på slutten av 90-tallet. Karina har lang erfaring både som lokalguide og reiseleder, hun er interessert i både historie og kultur og er nysgjerrig av natur.

  «Mitt livsmotto: Lev, le og reis!»
 • Karl-Gunnar Fjellestad
  Karl-Gunnar Fjellestad

  Karl-Gunnar Fjellestad har vært fastboende i Málaga de siste 18 årene. Han er lommekjent i Andalucía og har jobbet i hele Spania, samt Marokko, Portugal, Italia, Mexico, Kina, Russland og mange flere land. Dette har gitt han en enorm erfaring og lært utrolig mye om flere forskjellige land.

 • Katarina Sångberg
  Katarina Sångberg
  Katarina Sångberg
  er en av våre dyktige reiseledere som er svært god til å formidle sine kunnskaper. Hun er godt kjent i store deler av Italia og gleder seg til å vise oss deler av dette flotte landet.
 • Kjell Magne Nordvi
  Kjell Magne Nordvi
  Kjell Magne Nordvi
  har bodd på Finnskogen i 28 år og er lokalkjent, kjenner de fleste stier og spesialist på å finne spennende steder som er knyttet til naturfenomener, sagn og tradisjoner. Kjell Magne er også kjent andre steder i Norge og kunnskapen er like stor der.
 • Krisztina Gergely
  Krisztina Gergely

  Krisztina Gergely har jobbet både som guide og reiseleder i over 20 år. Hun har lang erfaring, snakker skandinavisk og er svært kunnskapsrik i sitt felt. Krisztina er en sprudlende dame som virkelig elsker jobben sin. Hun tar godt vare på hver og en, og samler gruppen også når det ikke er program.

 • Lise Horslund Christensen
  Lise Horslund Christensen
  Lise Horslund Christensen
  er dansk men har bodd i Toscana i mange år. Hun elsker å reise og interesserer seg spesielt for italiensk kunst, historie, mat og vin. Hun er en dyktig guide og reiseleder, med stor kjærlighet for Italia.
 • Marie Svanström
  Marie Svanström

  Marie Svanström
  er svært kunnskapsrik og har jobbet som reiseleder i Europa siden begynnelsen av 90- tallet, og har hatt mange turer på elvecruise.

 • May-Liss Kristiansen
  May-Liss Kristiansen
  May-Liss Kristiansen
  har jobbet i reiselivsbransjen i 27 år, og hatt rollen som reiseleder, produsent for turer og salgskonsulent. Hun er meget bereist og trives godt med å være på reisefot. «Det sosiale samholdet når man reiser som gruppe, opplevelsene man deler og det å være med å gjøre reisen trygg og hyggelig for andre er det som trigger og motiverer meg. ».
 • Monica Bjerke
  Monica Bjerke
  Monica Bjerke
  er en erfaren og dyktig reiseleder, som entusiastisk formidler sin kunnskap til de reisende. Monica er inkluderende og behagelig og passer på at alle har det bra på tur.
 • Morten Bille
  Morten Bille
  Morten Bille
  er en lett forståelig danske på 50 år som har reist mye i hele sitt liv. Han er til daglig bosatt i Danmark sammen med sin kone og barn. Morten er en av våre mest populære reiseledere og en fantastisk forteller som er flink til å finne de spennende historiene og vinklingene som gjør at man husker reisene hans. Humor og hygge er viktige elementer i Mortens formidling.
 • Nils Krister Larsen
  Nils Krister Larsen
  Nils Krister Larsen
  har jobbet hele sitt voksne liv som reiseleder, guide og turoperatør. Studier og eventyrlyst har gitt ham flere års opphold i Tyskland, Italia og Spania. «Jeg gleder meg over kunstutstillinger, museumsbesøk, musikkopplevelser og vandringer i bymiljøet og landskaper, hvor jeg kan ta og føle på historien. Det viktigste for meg som reiseleder er det sosiale samværet og felleskapet som oppstår når jeg deler opplevelser og inntrykk. Jeg er glad i mennesker og å reise er en lidenskap».
 • Ole Dyck-Madsen
  Ole Dyck-Madsen
  Ole Dyck-Madsen
  har bodd i området rundt Verona i snart 30 år og har i løpet av disse årene reist mye gjennom den nordlige del av Italia. Ole guider hjemmevant på turer til Venezia, Toscanas kunstskatter, Ligurias vakre kyststrekninger og selvfølgelig også i hans hjemmeområde ved Gardasjøen og Verona. Reiser du på en av våre reiser hvor Ole er reiseleder, vil du med garanti få et godt innblikk i hverdagslivet i Italia.
 • Per Egil Engan
  Per Egil Engan
  Per Egil Engan
  er en erfaren reiseleder som ser frem til å reise mer i Norge i 2021. Til tross for mange spennende reiser til ulike destinasjoner rundt i verden, tror jeg vi har behov for å "gjenoppdage" vårt eget vakre land.
 • Riikka Jyranki
  Riikka Jyranki

  Riikka er født og oppvokst i Helsinki, men har tilbragt mer enn halve livet ved Gardasjøen i Italia. Hun snakker svensk og er lett å forstå for nordmenn. Etter sin første tur til Italia i 1985 ble det mange turer før hun til slutt bestemte seg for å flytte dit permanent. Hun har mange års erfaring som reiseleder og er lidenskapelig opptatt av å formidle kunnskap om italiensk kultur, skikker og dagligliv til våre reisende.

 • Roberto Teodoro
  Roberto Teodoro
  Roberto Teodoro
  snakker svorsk, italiensk og spansk, elsker å gå turer i fjellene og har bosatt seg på et sted der ingen skulle tru at nokon kunne bu. Roberto er en av Aller Travels mest populære guider.
 • Synnøve Langfeldt
  Synnøve Langfeldt
  Skal du feriere på Istra-halvøya i Kroatia, vil Synnøve ta godt vare på deg. Synnøve har rikelig med erfaring og ser på Kroatia som sitt andre «fedreland».
 • Tone Mjøberg
  Tone Mjøberg
  Tone Mjøberg
  har jobbet med reiseliv i 25 år, og er kjent som en svært dyktig og entusiastisk reiseleder. Tone er verdensvant, og lever og ånder for kultur og reising. Hun er brennende interessert i all slags historie og liker å dele sin kunnskap. I tillegg er Tone veldig omgjengelig og imøtekommende, og tar godt vare på gruppen også når det ikke er program.