Våre reiseledere

En gruppetur med reiseleder er en fin måte å reise på. Du vil få nye bekjentskaper og er godt ivaretatt på hele reisen. Våre reiseledere er både dyktige, kunnskapsrike, reisevante og sørger for at gruppen er ivaretatt slik at alle føler seg inkludert.

Alle våre reiseledere er norske eller skandinavisktalende og reiser med gruppen fra avreisested i Norge eller møter gruppen først ved ankomst destinasjon.

Under finner du våre reiseledere i alfabetisk rekkefølge på fornavn og hvilke turer de har i samarbeid med oss:
 • Alina Fontes
  Alina Fontes

  Alina Fontes
  er født og oppvokst på Madeira, hvor hun nå jobber som guide og reiseleder. Hun har bodd i Norge i 15 år og snakker flytende norsk. Våre gjester elsker Alina, og vi kan love deg at hun vil bidra til en fantastisk reise!

 • Anne Marthe Barfod
  Anne Marthe Barfod

  Anne Marthe Barfod er vår Marokko - ekspert. Hun pendler mellom Norge og dette eksotiske landet, og er levende interessert i både mat, kunst, kultur og historie. Anne Marthe vil gi deg en trygg og innholdsrik tur med mange flotte opplevelser!

 • Björn Westin
  Björn Westin

  Vår turguide og reiseleder Björn Westin er svensk og kom til Gran Canaria for å vindsurfe på midten av 80-tallet. Bjørn er en svært så energisk, aktiv og livsglad person som elsker å dele «sitt» Gran Canaria med våre gjester.

 • Charlotte Elmroth
  Charlotte Elmroth
  Charlotte Elmroth er svensk, men Toscana har vært hennes hjem de siste 35 årene. Hun er en høyt verdsatt og dyktig guide og reiseleder, med stor kjærlighet for Italia. • Christian Eik
  Christian Eik

  Christian Eik
  er en populær vandreguide og reiseleder. Christian er trygg og erfaren, kunnskapsrik og humørfylt, hyggelig og imøtekommende, omsorgsfull og ivaretagende.

 • Elbjørg Haugsdal
  Elbjørg Haugsdal

  Elbjørg Haugsdal
  er en dyktig reiseleder som er opptatt av god service og tar rollen som reiseleder seriøst. Hun vil gjøre sitt beste for at alle i reisefølget får innfridd sine forventninger.

 • Elin Fosselie Paton
  Elin Fosselie Paton

  Norske Elin Fosselie Paton bor i Sør-Afrika og har siden 1999 jobbet for å gi reiseglade nordmenn det afrikanske eventyret de drømmer om.

 • Githa Kristensen
  Githa Kristensen

  Githa Kristensen har jobbet innen reiseliv hele livet - som reiseleder, på cruiseskip og i reisebyrå. I 2015 begynte hun å lage strikketurer, som ble veldig populært, og hun har arrangert strikketurer til Island, Færøyene, Tsjekkia, Peru, Irland, Estland og på Hurtigruten, og også på elvecruise.

 • Kjell Magne Nordvi
  Kjell Magne Nordvi
  Kjell Magne Nordvi
  har bodd på Finnskogen i 28 år og er lokalkjent, kjenner de fleste stier og spesialist på å finne spennende steder som er knyttet til naturfenomener, sagn og tradisjoner. Kjell Magne er også kjent andre steder i Norge og kunnskapen er like stor der.
 • Krisztina Gergely
  Krisztina Gergely

  Krisztina Gergely har jobbet både som guide og reiseleder i over 20 år. Hun har lang erfaring, snakker skandinavisk og er svært kunnskapsrik i sitt felt. Krisztina er en sprudlende dame som virkelig elsker jobben sin. Hun tar godt vare på hver og en, og samler gruppen også når det ikke er program.

 • Marie Svanström
  Marie Svanström

  Marie Svanström
  er svært kunnskapsrik og har jobbet som reiseleder i Europa siden begynnelsen av 90- tallet, og har hatt mange turer på elvecruise.

 • Marit og Anne Skjevdal/Thorstensen
  Marit og Anne Skjevdal/Thorstensen
  Marit & Anne er trenerteamet som deltar på reiser med seniortrening.


  Marit Jørstad Skjevdal
  er utdannet fysioterapeut, personlig trener og aktiv instruktør innenfor trening av kreftpasienter.

  Anne Thorstensen
  har lang erfaring innen personlig trening, er utdannet kostholdsveileder og jobbet med alt fra psykisk utviklingshemmede til toppidrettsutøvere.

 • Mirjana Monas
  Mirjana Monas
  Mirjana Monas er en glad og utadvendt dame, med en positiv innstilling til livet. Som barn bodde hun i Sverige men flyttet senere tilbake til sitt hjemland Kroatia. De siste 10 årene har hun jobbet som freelance lokalguide og reiseleder.
  “Jeg elsker min jobb og brenner for å dele min kunnskap og mitt land – spesielt vil jeg vise frem de gjemte perlene utenfor turistområdene. Mitt mål som reiseleder er at mine gjester reiser hjem med positive inntrykk og at opplevelsene i Kroatia gir mersmak.”
 • Monica Bjerke
  Monica Bjerke
  Monica Bjerke
  er en erfaren og dyktig reiseleder, som entusiastisk formidler sin kunnskap til de reisende. Monica er inkluderende og behagelig og passer på at alle har det bra på tur.
 • Nils Krister Larsen
  Nils Krister Larsen
  Nils Krister Larsen
  har jobbet hele sitt voksne liv som reiseleder, guide og turoperatør. Studier og eventyrlyst har gitt ham flere års opphold i Tyskland, Italia og Spania. «Jeg gleder meg over kunstutstillinger, museumsbesøk, musikkopplevelser og vandringer i bymiljøet og landskaper, hvor jeg kan ta og føle på historien. Det viktigste for meg som reiseleder er det sosiale samværet og felleskapet som oppstår når jeg deler opplevelser og inntrykk. Jeg er glad i mennesker og å reise er en lidenskap».
 • Per Egil Engan
  Per Egil Engan
  Per Egil Engan
  er en erfaren reiseleder som ser frem til å reise mer i Norge i 2021. Til tross for mange spennende reiser til ulike destinasjoner rundt i verden, tror jeg vi har behov for å "gjenoppdage" vårt eget vakre land.
 • Roberto Teodoro
  Roberto Teodoro
  Roberto Teodoro
  snakker svorsk, italiensk og spansk, elsker å gå turer i fjellene og har bosatt seg på et sted der ingen skulle tru at nokon kunne bu. Roberto er en av Aller Travels mest populære guider.
 • Sonja Kotur Lorvrekovic
  Sonja Kotur Lorvrekovic
  Sonja Kotur Lorvrekovic
  «Utover å elske det jeg jobber med, så er jeg glad i mennesker! Ethvert nytt menneske jeg møter er en berikelse i livet. Jeg er avslappet men har samtidig full kontroll og overblikk. Mine gjester kan lene seg tilbake og nyte reisen»
 • Synnøve Langfeldt
  Synnøve Langfeldt

  Synnøve har rikelig med erfaring og sVi vet hvor viktig det er med gode reiseledere, derfor jobber vi kun med de beste. Synnøve passer på alle, omgjengelig og trygg.

 • Tone Mjøberg
  Tone Mjøberg
  Tone Mjøberg
  har jobbet med reiseliv i 25 år, og er kjent som en svært dyktig og entusiastisk reiseleder. Tone er verdensvant, og lever og ånder for kultur og reising. Hun er brennende interessert i all slags historie og liker å dele sin kunnskap. I tillegg er Tone veldig omgjengelig og imøtekommende, og tar godt vare på gruppen også når det ikke er program.
 • Yngvar og Anne Andersen/Wangensteen
  Yngvar og Anne Andersen/Wangensteen

  Yngvar Andersen 
  har 20 års erfaring som trener og er Norges mest kjente treningsprofil. Han gir deg effektive og morsomme økter som på kort tid gjør deg både sterkere og raskere.

  Anne Wangensteen 
  har 10 års erfaring som treningsinstruktør, personlig trener og kostholdsveileder. Annes treningsøkter er varierende, utfordrende og effektive, tilpasset alle nivåer. Hun er i sitt ess når hun kan formidle treningsglede og inspirere deg til å yte litt ekstra.