Skip to main content

Canada

Canada er et land av storslått natur, og en reise hit vil uten tvil etterlate deg med uforglemmelige minner. Landets varierte landskap strekker seg fra de brusende vannet ved Niagarafallene til de vidstrakte præriene, og videre til de majestetiske Rocky Mountains. Disse fjellene er et paradis for naturelskere, med deres imponerende landskap og smaragdgrønne innsjøer, som inviterer til eventyr både sommer og vinter.

En av de mest kjente attraksjonene i Canada er Niagarafallene, beliggende på grensen mellom USA og Canada. Med en drønnende kraft vitner fallene om naturens uovertrufne styrke og skjønnhet. En båttur nært fallene er en opplevelse man sent vil glemme, hvor man kan føle vannets makt og se regnbuer dansende i sprøyten. Tettstedet Niagara on the Lake, som ligger en kort kjøretur unna, tilbyr en roligere atmosfære med sine historiske bygninger og ypperlige viner, blant annet den berømte "Icewine".

Toronto, Canadas største by, er en levende metropol som oser av kultur og mangfold. Byen ønsker sine besøkende velkommen med åpne armer, og har noe for enhver smak. Fra de mangfoldige bydelene og etniske enklavene, til det summende havneområdet med et rikt utvalg av butikker og restauranter. Sportsentusiaster kan glede seg over å se en hockey-, baseball- eller basketballkamp, mens kulturinteresserte kan dykke ned i byens rike teater- og musikalscene. CN Tower, byens ikoniske landemerke, tilbyr spektakulær utsikt over bybildet, og gir en helt unik opplevelse hvis man tør å ta turen opp i toppen.

På vestkysten finner vi Vancouver, en by som speiler seg i Stillehavet og ofte er omtalt som en av verdens vakreste byer. Vancouver er en naturperle der byens innbyggere og besøkende kan nyte et klima og natur som minner om det vi finner i Norge. Byen er startpunktet for cruiseskip som setter kursen mot Alaska, og den er en inngangsport for reiser til det populære skistedet Whistler. Blandingen av moderne byliv og nærhet til naturen gjør Vancouver til en unik destinasjon, hvor man kan oppleve alt fra det antropologiske museet og den sjarmerende gamle bydelen Gastown, til det livlige markedet på Granville Island.

En reise til Canada byr på en blanding av natur, kultur og eventyr som er vanskelig å finne andre steder. Hvert hjørne av dette utstrakte landet har sin egen unike sjarm, og møtet med de vennlige canadierne vil garantert gjøre turen til noe ekstra spesielt. Uansett om du er ute etter utforskning, avslapning eller kulturelle opplevelser, har Canada noe som passer for alle.

Bestill plass i dag!

Er du kjapp på avtrekkeren, kan du sikre deg en plass på en reise til Canada i dag.

Canada på tvers
Unik tur
Canada på tvers
  • Eksotiske reiser
  • Canada
  • Pris: Fra 59 900,-

Bestill plass i dag!

Er du kjapp på avtrekkeren, kan du sikre deg en plass på en reise til Canada i dag.

Eksotiske reiser til Canada
Canada på tvers
Unik tur
Canada på tvers
  • Eksotiske reiser
  • Canada
  • Pris: Fra 59 900,-