Skip to main content

Hvem er Aller travel?

Hvem er vi? 

Aller travel er et mellomstort og veldrevet reisebyrå med over ti års erfaring. Vi er en del av Aller konsernet og eies av Aller Leisure, en av Danmarks største reisebyrågrupper. Vi er spesialister på skreddersydde og unike spesialreiser for den eventyrlystne og godt voksne reisende. Om du er interessert i langtidsferier, cruise og elvecruise, aktive reiser, singelturer, musikkreiser eller andre temareiser, finner du alltid en spennende reise hos oss.

Vi i Aller travel drives av vår lidenskap for reiser og opplevelser. For oss er en god reise nøye satt sammen, med riktig fordeling av program og fritid. En dyktig reiseleder er alltid med, og viser deg det som er viktig å se, men også skjulte perler. Du skal forvente høy kvalitet og sitte igjen med minneverdige opplevelser.

Våre gruppereiser ledes alltid av dyktige og erfarne reiseledere. De fleste er norske, men noen er skandinavisktalende. Selv om de fleste av våre reiser går til utlandet, har vi også flere fantastiske turer her i Norge.

Vi er stolte av å ha en meget høy kundetilfredshet. Dette forplikter oss til å stadig forbedre oss og levere enda bedre reiseopplevelser. Vi legger stor vekt på detaljene og har førstehånds kunnskap om våre destinasjoner, noe som gjør oss til eksperter og sikrer våre kunder reiser som beriker og skaper glede.
Gjennom årene har vi arrangert mange gruppereiser med reiseleder, og vi har kontinuerlig forbedret våre tilbud. Vi har noen av Norges beste og mest erfarne reiseledere, hver med sin unike innsikt i sine respektive reisemål, som de formidler med innlevelse og nysgjerrighet. Våre temareiser er alltid i små grupper, med minimum 10-15 og maksimum 25-30 deltakere, avhengig av reisemålet. På våre langtidsreiser møter du mellom 30 og 100 andre gjester, en stor sosial opplevelse som gir mulighet for å knytte nye vennskap og dele minnerike øyeblikk.  

Vi er drevet av en lidenskap for å utforske verden og lære om andre kulturer. Vi tror at reiser skaper dypere innsikt og forståelse, noe som fremmer toleranse og respekt for andre mennesker. Vårt mål er å bidra til en bedre verden gjennom ansvarlig reisevirksomhet.

Vi gleder oss til å høre fra deg, slik at vi sammen kan finne din drømmereise.

Hva står vi for?

Her er noen av de prinsippene vi følger i vårt daglige arbeid:

 • Kunnskap og åpenhet: Vi arbeider kun med destinasjoner og opplevelser vi virkelig har forståelse for. 
 • Dyktige reiseledere: Våre gruppereiser ledes av erfarne og dyktige reiseledere som brenner for å dele sin kunnskap og lidenskap.
 • Kvalitet og autentisitet: Vi setter kvalitet høyt. Våre reisemål trenger ikke å være luksuriøse, men de skal alltid være autentiske og gi genuine opplevelser.
 • Oppmerksomhet på detaljer: Vi legger stor vekt på detaljer. Vi vet hvor viktige de er, og gjør alt vi kan for å sikre at alle aspekter av reisen blir tatt hånd om.
 • Nøye utvalgte hoteller: Vi bruker kun hoteller som vi selv har sett eller som noen vi har stor tillit til har anbefalt. 
 • Gjennomtenkte valg: Vi skal kunne argumentere godt for hvorfor vi har valgt et bestemt hotell til vårt program. Hvis vi ikke kan gjøre dette, skal vi ikke inkludere det i vårt tilbud.

Hvorfor velge oss?

Det finnes mange gode grunner til å velge Aller travel som din reisepartner:

 • Personlig service: Vi legger stor vekt på personlig service før, under og etter reisen, slik at du alltid føler deg ivaretatt og trygg på din reiseopplevelse.
 • Sosialt miljø: På våre reiser møter du likesinnede reisende, og det er alltid en erfaren, skandinavisk og lokalkjent reiseleder med på turen. Dette sikrer at du er trygg og godt ivaretatt fra avreise til hjemkomst.
 • Høy kundetilfredshet: Våre gjester er svært fornøyde, og etter at du har bestilt en reise med oss, er vi sikre på at du vil ønske å reise med oss igjen.
 • Støtte fra stor organisasjon: Vi er et lite reisebyrå, men vi har støtten fra et stort konsern i ryggen, Aller Media AS.

Velger du Aller travel, får du en reiseopplevelse preget av kvalitet, trygghet og personlig service. Vi ser frem til å ønske deg velkommen på en av våre reiser!

Hvorfor velge våre gruppereiser

Det er mange gode grunner til å velge våre gruppereiser. Vi fokuserer på personlig service, kvalitet og autentiske opplevelser, slik at du føler deg ivaretatt hele veien fra planlegging til hjemkomst.

Små grupper - kun maks 30 deltakere

For å sikre høy kvalitet og best mulig utbytte av reisen, begrenser vi antall deltakere til maksimalt 30 personer. Mindre grupper gir bedre muligheter til å høre reiselederen, besøke unike steder, og få en mer personlig opplevelse. Vi garanterer at reisene gjennomføres med minimum 15 deltakere.

Dyktige reiseledere

Våre reiser ledes av noen av Norges mest erfarne og dyktige reiseledere. Hver reiseleder er ekspert på sitt område og har ofte jobbet med oss i mange år. Reiselederne deler sin dype kunnskap om reisemålene, lokal kultur og dagligliv, og bidrar aktivt til å forbedre våre reiser kontinuerlig.

Omhu, lidenskap og løpende forbedringer

Vi legger stor vekt på detaljer når vi utvikler våre reiser. Hvert år gjennomgår vi alle våre tilbud grundig med innspill fra gjester, medarbeidere og reiseledere for å sikre at våre gruppereiser fortsatt lever opp til våre høye kvalitetskrav.

Omfattende utfluktsprogram

Våre reisemål inkluderer alltid et omfattende utfluktsprogram, vanligvis inkludert i prisen. For de spesielt nysgjerrige kan enkelte utflukter koste ekstra. På langtidsreiser kjøpes utfluktene separat, noe som gir større fleksibilitet for gjester som har besøkt destinasjonen tidligere.

Turens rytme

Vi sørger for at våre reiser har en balansert rytme, med god tid til å ta inn alle inntrykk på de rette stedene. Vi bruker varierte transportformer og unngår anstrengende togturer om natten eller lange bussturer.

Årstiden

Vi planlegger våre reiser til den beste årstiden for å maksimere opplevelsen. På nettsiden finner du værskjemaer under hver destinasjon.

Tilslutningsbilletter

På de fleste av våre reiser er det mulig å kjøpe tilslutningsbilletter fra andre byer i Norge. Vi hjelper deg gjerne med dette - ta kontakt med oss for et tilbud.

Utvalgte hoteller

For å ha mest mulig energi til opplevelser, er det viktig å bo godt under reisen. Vi velger hoteller med god atmosfære og beliggenhet, som gjenspeiler den lokale kulturen. Vi unngår store internasjonale kjeder og velger i stedet lokale hoteller av høy standard – uten unødvendig luksus. Les mer om hotellene under hver reise på vår nettside.

Tips

Tips kan skape usikkerhet på grunn av forskjellige skikker fra land til land. Vi hjelper med å håndtere tips for våre gjester, slik at du kan slappe av og nyte reisen. På noen destinasjoner samles et beløp inn som reiselederen fordeler på gruppens vegne. Ellers informerer vi tydelig hvordan man skal tipse. 

Det riktige valget

Vi forstår at det kan være både små og store ting du vil ha avklart før du velger en reise. Ta gjerne kontakt med oss på telefon 23 89 64 70 hvis du har spørsmål eller er i tvil.

Unntak

Dersom en rundreise avviker fra de ovennevnte punktene, vil dette tydelig fremgå i informasjonen for den konkrete reisen på vår nettside.

Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne den perfekte reisen!

Medarbeidere

Vi er fast bestemt på at Aller travel skal være eksperter på de landene vi arbeider med. Dette gjør jobben mer spennende og interessant, og det er den eneste måten vi virkelig kan tilføre verdi for våre kunder og sikre at reisene blir vellykkede.

Hva gjør vi for å sikre dette?

 1. Studiereiser: Hvert eneste år drar alle våre reisekonsulenter på en lengre studiereise til et av våre land.
 2. Deling av kunnskap: På studiereisene tas det mange bilder og notater, og når reisekonsulenten kommer hjem, deles den nye kunnskapen systematisk med alle de andre reisekonsulentene.
 3. Detaljerte gjennomganger: Hver gang vi har utviklet en ny reise, gjennomgår den produktansvarlige reisen i detalj for alle reisekonsulentene. Dette gjøres i små grupper, slik at det er god tid til å stille spørsmål og gå i dybden.
 4. Regelmessige oppdateringer: Den ansvarlige for det enkelte land gjennomgår landet og våre reiser for alle reisekonsulentene fast to ganger i året. Dette er nødvendig for å holde kunnskapen oppdatert, og det gjøres alltid i små grupper.
 5. Førstehåndsviten: Den ansvarlige for det enkelte land besøker landet ofte. I mange av våre land skjer det mye nytt hvert år, og det er viktig at vi selv har førstehåndskunnskap.
 6. Teamarbeid: Kunnskap deles automatisk i hverdagen, da alle reisekonsulentene sitter i et stort felleskontor. Det er lett å få hjelp fra en kollega, og vi liker best å arbeide som et team.

Disse tiltakene sikrer at vi alltid er oppdatert og kan levere de beste reiseopplevelsene til våre kunder.

Reiseledere

En god reiseleder utgjør hele fundamentet i en gruppereise! Vi vet at mange av våre reisende velger reiseleder før de velger reisemål, så for oss er det viktig at reiseleder er med i planleggingen helt fra start. På den måten får vi tilgang til lokale perler og det lille ekstra, som er så viktig for helheten i en reise.

Alle våre reiseledere er voksne og erfarne, og vi legger stor vekt på at felleskapet settes i fokus. De samler gruppen også når det ikke er program, de ordner opp om det skulle være noe og de tar godt vare på alle og enhver – alltid med et smil om munnen

Vi er umåtelig stolte av alle våre reiseledere. Alle er norske eller skandinavisktalende og reiser med gruppen fra avreisested i Norge eller møter gruppen først ved ankomst destinasjon. 

 

Lurer du på noe mer?

Vi tar gladelig imot dine henvendelser på
e-post: info@allertravel.no eller telefon: 23 89 64 70

Vår kontortid er fra kl. 09.00-15.00 alle hverdager.

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Hvor mye håndbagasje kan jeg ta med?

  Tillatt håndbagasje er vanligvis 1 kolli á 10 kg (Norwegian 55x40x23 cm).
  Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og øvrige selskaper/destinasjoner.Hovedregelen er at det ikke er tillatt å ta med væsker i håndbagasjen. Det er likevel åpnet for å ta med mindre mengder væske, forutsatt at:
  Væskene er i beholdere som rommer inntil 100 milliliter hver (beholdere som rommer mer enn 100 ml er ikke tillatt, uavhengig av hvor mye væske de inneholder).
  Beholderne er plassert i en gjennomsiktig, gjenlukkbar ("zip-lock") og lukket plastpose med kapasitet på høyst 1 liter.
  Det er kun tillatt med én 1- liters pose per reisende. For mer informasjon: Bagasjeregler Avinor

  Husk å ha pass i håndbagasjen!

 • Hva gjør jeg med spesialbagasje?

  Dersom du skal ha med deg for eksempel rullator, sykkel eller golfbag så skal dette sjekkes inn som spesialbagasje. Kontakt oss så snart som mulig da det er begrenset med plasser og en ekstra kostnad tilkommer. Skal du ha med deg oksygensylinder er det viktig at vi blir informert om dette, og du må også sørge for å informere kabinpersonalet. Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og destinasjon.

 • Hvordan pakker jeg medisiner og kreves det dokumentasjon?

  Husk alltid å ta med dokumentasjon på at medisinen tilhører deg, enten ved å ta med  originalemballasjen med apotekets etikett, legeerklæring (engelsk) eller kopi av resept.
  Flytende medisin som er nødvendig for flyreisen er unntatt fra sikkerhetsreglene om at du maks kan ha 100 ml væske i en beholder, men du kan bli bedt om å smake på medisinen og du må kunne dokumentere at dette er din medisin.
  Sjekk med ditt apotek, om du er i tvil om hvilke regler som gjelder når du skal medbringe medisin til utlandet.
  Sørg for å pakke alle livsnødvendige medisiner i håndbagasjen!

  Personer med bestemte sykdommer, handikap, fobier, matallergier eller lignende må informere Aller travel i god tid før avreise.

 • Jeg står på venteliste, når får jeg beskjed om jeg får plass?

  Vi kontakter deg umiddelbart på telefon hvis det dukker opp en ledig plass på turen. Det er dessverre umulig for oss å si noe om hvor stor mulighet det er for at du får plass på ønsket reise. Det er økonomisk uforpliktende å stå på venteliste, og du betaler ikke depositum eller annet før turen er bekreftet av oss. Hvis du ikke ønsker å stå på venteliste, er det fint om du kontakter oss snarest.

 • Når får jeg tilsendt reisedokumenter?

  Senest 2 uker før avreise vil reisedokumentene ligge på Min side. Da vil du også få informasjon om din reise og hvem som er vert på ditt resort.  

  I e-posten du får med din ordrebekreftelse finner du en link som tar deg til Min side.

 • Er det påmeldingsfrist for bestilling?

  Det er ingen påmeldingsfrist på våre turer, men hvis du har bestemt deg for å være med på en tur – bestill tidlig! Mange turer blir raskt fulltegnet, så det er viktig å sikre seg en plass. 

  Ved enkelte anledninger har vi også måttet kansellere turer tre måneder før avreise grunnet for få påmeldte. Dette er trist både for oss og for de som har meldt seg på, så meld deg på tidlig så blir det tur! 

 • Kan en reise bli kansellert?

  Ved enkelte anledninger har vi også måttet kansellere turer tre måneder før avreise grunnet for få påmeldte. Dette er trist både for oss og for de som har meldt seg på, så meld deg på tidlig så blir det tur! 

 • Er det påmeldingsfrist for ekstra utflukter i programmet?

  Ekstra utflukter/aktiviteter bør velges ved bestilling av reisen og senest innen restbetalingen 60 dager før avreise. 

 • Antall deltakere på hver reise?

  Våre grupper har vanligvis mellom 18 og 30 deltakere.

 • Kan dere være behjelpelig med tilslutningsfly?

  Ønsker du tilslutning fra andre byer enn Oslo er vi behjelpelige med det. Unntaket er de gangene det benyttes et flyselskap som ikke tilbyr tilslutning. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.
  Tilslutning må bestilles senest 2 måneder før avreise. Vær oppmerksom på at bekreftelse av tilslutningsbilletter er bindende. Ved avbestilling følger disse de generelle vilkår.

  Fordelen med å bestille tilslutninger gjennom Aller travel er at billetter er gjennomgående og du kan således sjekke inn bagasje hele veien, både på utreise og retur.* Noen unntak (spesifike destinasjoner).

  Ordner du tilslutning selv er dette på eget ansvar. Vi anbefaler alltid at man kjøper endringsbare billetter og har god tid mellom to fly. Eventuelle utgifter for endring eller kjøp av nye billetter må du selv dekke. Har du bestilt tilslutningsbilletter selv, er det viktig at du sjekker bagasjeregler for denne flyvningen. Dersom du har bestilt tilslutning via Aller travel, kan du ta med deg like mye bagasje på både innenlands- og utenlandsflyvningen.

  *Grunnet korona kan det nå være avvik fra normalen. Selv med gjennomgående flybilletter kan det være nødvendig å hente ut bagasje i Oslo, og sjekke inn denne på nytt. Du er selv ansvarlig for å sjekke ved første innsjekk om bagasje blir sendt hele veien til endelig destinasjon. Dette gjelder både utreise og retur.

 • Hvordan er avbestillingsreglene?

  Følgende regler gjelder dersom det ikke er oppgitt andre vilkår på ordrebekreftelsen:

  - Ved avbestilling f.o.m innbetalt depositum frem til 61 dager før avreise, refunderes ikke depositum. 
  - Ved avbestilling f.o.m 60 dager t.o.m. 36 dager før avreise, belastes 50% av reisens totale pris.
  - Ved avbestilling f.o.m 35 dager før avreise, belastes reisens totale pris.

  Se også våre reisevilkår -/reisevilkar

 • Selger dere avbestillings- og reiseforsikring?

  Forsikringer er ikke inkludert i prisen på våre reiser, og Aller travel selger ikke forsikringer. 

  Alle reisende må ha gyldig reiseforsikring når de reiser på tur med oss! Har du en forsikring gjennom jobb eller kredittkort er det viktig å sjekke at denne er gyldig for reisetidspunktet og landet/landene du skal til. Ha alltid med en kopi av forsikringsbeviset ditt samt din polise på turen.
  Europeisk Helsetrygdkort for reiser i Europa kan bestilles på www.helsenorge.no eller på telefon 23 32 70 00
  Vi anbefaler også at du tegner en avbestillingsforsikring, dersom dette ikke er inkludert i selve reiseforsikringen. Denne bør tegnes hos ditt forsikringsselskap i forbindelse med bestilling av reisen. Skulle noe skje med deg eller en av dine nærmeste før reisen får du dermed dekket dine økonomiske tap. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de nødvendige forsikringer.

 • Flytider og endringer

  Flytidene som fremkommer på din bestillingsbekreftelse er basert på foreløpig bekreftelse fra flyselskapet. Det er viktig å være forberedt på at avgangstider og ruter kan bli endret, dette er dessverre helt utenfor Aller Travels kontroll. Vær oppmerksom på at det er flytider som vises på dine reisedokumenter som gjelder.

  Velger du å kjøpe tilslutningsbilletter på egenhånd må du selv dekke utgiftene i forbindelse med å kjøpe nye billetter, om avreisetiden fra Oslo skulle endre seg. 

  Vær oppmerksom på at programmet også er veiledende og endringer kan forekomme.

 • Hva slags hotell skal vi bo på?

  Vi gjør alltid det vi kan for å finne gode hoteller, hvor både standard, atmosfære og beliggenhet er riktig. Det er ikke alltid vi klarer å dekke alle punkter, men vi gjør alltid vårt beste. Våre hotell er vanligvis i kategorien 3- og 4-stjerners, men vi henger oss ikke opp i stjerner hvis vi finner det riktige hotellet.
  På enkelte destinasjoner kan rommene på hotellet variere i størrelse, standard og beliggenhet. Vær også oppmerksom på enkeltrom kan være mindre og enklere innredet enn dobbeltrom. Vær også oppmerksom på at enkelte hotell ikke har aircondition. 

  En sjelden gang opplever vi overbookinger som gjør at vi må bytte hotell. Dette er dessverre utenfor vår kontroll. Skulle dette skje vil vi informere våre gjester umiddelbart.

 • Hva gjør jeg dersom jeg er allergisk eller har matintoleranse?

  Det er veldig viktig at allergier og matintoleranser blir oppgitt ved bestilling. Vi kan ikke garantere at du får nøyaktig den maten du trenger på tur, men vi gjør vårt beste. Det kan være lurt å ha med noe mat hjemmefra, og vær klar over at flyselskapene ikke serverer spesialdietter på kortere strekninger.

 • Når får jeg tilsendt reisedokumenter?

  2 uker før avreise vil dine flybilletter og ytterligere informasjon ligge tilgjengelig på "Min Side"
  Du vil få endelig dagsprogram, og annen nyttig informasjon som blant annet reiseleders navn og telefonnummer.

  Vi sender ikke ut deltakerlister på grunn av strenge personvernregler.

 • Kan jeg reservere sete på flyet?

  Det er få flyselskap hvor vi har mulighet til å reservere seter. Er du i en særegen posisjon hvor du trenger et spesielt sete – ta kontakt så gjør vi det vi kan!

 • Kreves det visum for min reise?

  Det kreves visum til flere av våre destinasjoner. Nærmere informasjon om dette blir sendt sammen med ordrebekreftelsen ved bestilling.

  Du bør tenke på å søke om visum så tidlig som mulig – ikke alle lands ambassader er like effektive.

  Vi samarbeider med Visumexpert og de kan hjelpe deg med søknadsprosessen. Nettsidene til Visumexpert finner du her.

  Reisende med utenlandsk pass må sjekke reglene ved den aktuelle ambassaden eller konsulatet. Det er den reisendes ansvar å sørge for at pass og eventuelt visum er gyldig ved avreise. Aller Travel er ikke erstatningspliktig for passasjerer som ikke har dette i orden.

  Visum for Kina og USA – se respektive land

 • Hvor mye bagasje kan jeg reise med?

  På turer med fly minner vi om at du må tilpasse bagasjen etter flyselskapets vektbegrensninger. Disse kan variere fra flyselskap til flyselskap. Mer informasjon om hva som gjelder på din reise vil fremgå av reisedokumentene vi sender ut 2-3 uker før avreise.

  Har du bestilt tilslutning selv er det viktig at du sjekker bagasjereglene for denne flyvningen. Har vi bestilt tilslutning er bagasjereglene lik på innenlands som på den videre flyvningen.

 • Håndbagasje?

  Tillatt håndbagasje varierer fra selskap til selskap, samt destinasjon.
  For flyvninger innen Europa gjelder følgende hos våre mest brukte flyselskaper:
  Norwegian - 10 kg  (mål: 55x40x23 cm)
  SAS - 8 kg (mål: 55 x 40 x 23 cm)
  Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og øvrige selskaper/destinasjoner.
  Merk også at det er regler vedrørende størrelse på det du har med deg av flytende væske i håndbagasjen. Hovedregelen er at du kan ha 100 ml per beholder, og max 1000ml totalt. Alle beholdere må kunne plasseres samlet i èn gjennomsiktig pose som rommer max 1 liter. Denne posen skal i tillegg kunne lukkes (type zip lock bag).

  For mer informasjon: https://avinor.no/en/airport/practical-information/plan-your trip/baggage/liquids

 • Hvordan pakker jeg medisiner og kreves det dokumentasjon?

  Husk alltid å ta med dokumentasjon på at medisinen tilhører deg. Dette kan være ved å ta med originalemballasjen med apotekets etikett, legeerklæring eller kopi av resept. Flytende medisin som er nødvendig for flyreisen er unntatt fra sikkerhetsreglene om maks 100 ml væske i en beholder, men du kan bli bedt om å smake på medisinen og du må kunne dokumentere at dette er din medisin.
  All medisin bør være i originalemballasje og det er fornuftig å ta med resepten eller en bekreftelse fra legen på engelsk. Sjekk med ditt apotek, om du er i tvil om hvilke regler som gjelder når du skal medbringe medisin til utlandet.
  Sørg for å pakke alle livsnødvendige medisiner i håndbagasjen tilfelle den innsjekkede bagasjen skulle bli forsinket.

  For nærmere informasjon om legemidler til utlandet: 
  https://helsenorge.no/legemidler/medisiner-pa-reise

  Personer med bestemte sykdommer, handikap, fobier, matallergier eller lignende må informere Aller Travel i god tid før avreise. 

 • Spesialbagasje?

  Dersom du skal ha med deg for eksempel rullator, sykkel eller golfbag så skal dette sjekkes inn som spesialbagasje. Kontakt oss så snart som mulig da det er begrenset med plasser og en ekstra kostnad tilkommer. Skal du ha med deg oksygensylinder er det viktig at vi blir informert om dette og du må også sørge for å informere kabinpersonalet. Du er selv ansvarlig for å ordne med oksygensylinder hvis du skal ha dette med ombord i flyet. Hver sylinder kan ikke overstige 5 kg i totalvekt. Oksygensylindere med påmonterte regulatorer eller ventiler må være beskyttet slik at de ikke kan bli skadet og derved ha et utilsiktet utslipp av oksyge

 • Er det mulig å få assistanse før og etter innsjekking på flyplassen?

  Dersom du trenger hjelp til å komme deg fra innsjekkingen til gaten, kan du be om rullestolassistanse. Vennligst kontakt oss i god tid og senest 35 dager før avreise. Husk å oppgi hvilken form for assistanse du trenger.

  WCHR – rullestol til rampe
  WCHS – rullestol til trapp
  WCHC – rullestol til sete

  Dersom du reiser med en elektrisk rullestol, husk å oppgi vekt og batteriinformasjon på rullestolen.

  Vær oppmerksom på at rullestolassistanse gjelder først når du kommer til innsjekkingsskranken enten i Norge eller i utlandet.

  Dersom du skulle ha behov for ytterligere assistanse, vennligst kontakt Aller travel, tlf. 23 89 64 70.
   

 • Bør jeg vaksineres før reisen?

  Det er den reisendes eget ansvar å sørge for at den har de nødvendige vaksinasjonene som gjelder til bestilt reisemål. Ta kontakt med din nærmeste vaksinasjonsklinikk for mer informasjon om hva du trenger til akkurat ditt reisemål.