Skip to main content

Reiser til Kroatia

Mange nordmenn har funnet veien til Kroatia, et land som uten tvil gir varierte og minneverdige ferieopplevelser. Kroatia er et av de mest populære feriemålene i Europa og byr på alt du trenger for en herlig ferie; krystallklart vann, vakker natur, sjarmerende middelalderbyer, god lokal vin og et godt kjøkken. Langs kysten ligger noen av de mest kjente storbyene som Split og Dubrovnik, med vakre, historiske bygninger og trange smug. I regionen Istria kan du utforske vakker natur, rikdom av historie og kultur, samt nyte godt av smakfulle lokale retter og viner. Byer som Pula, Rovinj og Motovun er fylt med sjarm og inviterer til dager ved de fine strendene og i det klare havvannet.

Ferie i Kroatia byr på Europas vakreste skjærgårder, med kalksteinklipper, krystallklart vann, sandstrender og små vakre byer. Det ideelle tidspunktet for å reise til Kroatia er i månedene fra april til oktober. Sommermånedene bringer med seg varme dager og lune kvelder, perfekte for bading og utendørs aktiviteter. For å unngå de største folkemengdene, men fortsatt kunne nyte godt vær, er september, oktober, april og mai gode alternativer for de som søker en rolig ferie.

Rovinj - den kroatiske perlen

Rovinj er en liten by beliggende på vestkysten av Istria-halvøya i Kroatia. Byens sjarmerende atmosfære reflekteres i de brosteinsbelagte gatene og de tettpakkede, pastellfargede husene som strekker seg opp langs åsene. Rovinj er ikke bare et postkort-vennlig sted; det er også rikt på historie, noe som kommer til uttrykk i den gamle bykjernen og stigningen opp til kirken Sankt Eufemia, hvor besøkende kan nyte en panoramautsikt over Adriaterhavet. Rovinj er også kjent for god mat, inkludert sjømat og lokale spesialiteter.

Sjømat dominerer mange av menyene i de lokale restaurantene, hvor det legges vekt på friskhet og lokale råvarer. Markedene i Rovinj bugner av friske grønnsaker, frukt, olivenolje og trøfler, som er noen av regionens spesialiteter.

Aktivitetsmuligheter i og rundt Rovinj er mange. Man kan for eksempel leie en sykkel og utforske Istria’s landlige landskap eller ta dykkerkurs for å oppdage Middelhavets undervannsverden. For naturelskere byr Punta Corrente-parken på skyggefulle stier og krystallklare vann, perfekt for svømming.

Vi tilbyr både fotturer og sol- og badeferier til Rovinj.

Opatija - Kroatias riviera

Opatija, perlen i Kvarnerbukten i Kroatia, er kjent for sin rolige eleganse og som et historisk kursted. En spasertur langs den berømte og naturskjønne kystpromenaden Lungomare avdekker utsøkte gamle villaer og hoteller som vitner om byens glanstid som feriested for europeisk adel.

Mange kjenner til Makarska-rivieraen i Dalmatia regionen, men det er mange ting som gjør at Opatija kan konkurrere som en populær sol- og badedestinasjon når man skal finne sin reise til Kroatia. Her finner du strandbarer og restauranter hvor du kan oppleve områdets matkultur og snuble over bortgjemte strandperler. Med sin rike historie, vakre arkitektur og fremragende matkultur er Opatija et utmerket valg for en avslappende og innholdsrik badeferie som kan måle seg med Makarska-rivieraen.

Det milde middelhavsklimaet gjør Opatija til et behagelig reisemål året rundt. Byens parker er fulle av frodig, sub-tropisk vegetasjon, og bidrar til en atmosfære av avslappet ro.

Opatijas kulturarv er også bemerkelsesverdig, med severdigheter som den nygotiske St. Jakov-kirken og den sjarmerende Villa Angiolina som står i kontrast til de moderne fasilitetene og kulturliv. Kunstutstillinger, konserter og festivaler fyller byens kalender, tilbyr noe for enhver smak.

Maten i Opatija reflekterer dens geografiske plassering, hvor lokale sjømatretter fanger essensen av Adriaterhavet, mens innflytelsen fra det nordlige Kroatias kjøkken kan nytes i de hjemmelagde pastaene og gulasjene.

Se vår reise til Opatija her.

Dubrovnik - arkitektur og historisk gamleby

Dubrovnik, en by som ofte er hyllet for sin skjønnhet, er mer enn bare et ytre. Byen, innringet av massive steinmurer fra middelalderen, byr på en bemerkelsesverdig historisk reise. De brosteinsbelagte gatene i gamlebyen, Stari Grad, er stille vitner til fortidens hendelser, fra storslåtte barokkirker til statlige renessansepalasser.

Når man utforsker byens fortid, kan man merke et pulserende nåtidsliv. Lokale håndverksbutikker og gallerier viser både tradisjonelt og moderne håndverk. Mens turiststrømmen kan være merkbar, finnes det fortsatt lommer av stillhet i de smale sidegatene hvor det daglige livet i Dubrovnik utfolder seg.

Naturlig skjønnhet er aldri langt unna i Dubrovnik. Et steinkast fra byens murer ligger det krystallklare Adriaterhavet, en invitasjon til bading, kajakkpadling eller båtturer til de nærliggende øyene. Kontrastene mellom de skarpe steinformasjonene, det dypblå havet og det grønne landskapet skaper en slående ramme for enhver form for naturutforskning.

Gastronomien i Dubrovnik speiler dens kystnære beliggenhet med et rikelig utvalg av fersk sjømat, mens lokale vingårder byr på vinsmaking og gir innsikt i regionens vinkultur. I Dubrovnik kan man forvente en blanding av historiefortelling, samtidskultur og naturopplevelser som tilsammen skaper en rik og variert reiseerfaring.

Split - sjarm, krystallklart vann og flotte strender

Split, Kroatias nest største by, er en urban mosaikk som fletter sammen århundrer av historie med livlig moderne kultur. Byen vokste opp rundt det imponerende Diokletians palass, et UNESCO-verdensarvsted som fortsatt pulsérer av liv, med sine undergrunnskammer og gamle vegger som inneholder alt fra bolighus til barer og butikker. Det at byen er på UNESCOs verdensarvliste, understreker dens historiske og kulturelle betydning.

Split er mer enn bare sin gamle urbane kjerne. Byen har en uanstrengt sjarm, der lokale innbyggere tar sine daglige kaffepauser på solfylte piazzaer og forbereder ferske delikatesser på byens fargerike markeder. Splits maritime sjel er tydelig i dens travle havn og palmekledde Riva-promenaden, hvor folk samles for å sosialisere.

Byens geografiske posisjon er også ideell for de som søker en kombinasjon av urban utforsking og naturlige utflukter. Med en rekke strender innen gåavstand fra sentrum, og enkel tilgang til øyene i Adriaterhavet, tilbyr Split en god balanse mellom avslapning og eventyr.

Matkulturen i Split bringer frem det beste av Dalmatisk kjøkken, med en kjærlighet for grillet sjømat, olivenolje og vin produsert i de omkringliggende regionene.

Split er en by som ikke hviler på historiske laurbær, men stadig fornyer seg og tilbyr besøkende en autentisk opplevelse av dagens Kroatia, rotfestet i sin rike fortid.

Gruppereise med Aller travel til Kroatia

En gruppereise med Aller travel til Kroatia er en populær måte å bli kjent med dette mangfoldige landet på. Med en ferie som er klappet og klar, hvor fly og hotell av høy kvalitet er nøye utvalgt, kan du lene deg tilbake og nyte reisen fra start til slutt. En reiseleder sørger for å guide gruppen og ta vare på alle deltakerne, mens inkluderte utflukter gir berikende opplevelser.

Reiselederen vil dele innsikt og historier som gir deg en dypere forståelse av landets historie og kultur. Dette er en reise hvor alle detaljer er tatt hånd om, slik at du kan fokusere på å oppleve og nyte.

Du reiser i godt selskap med andre mennesker, noe som kan skape nye vennskap og minner for livet. Slike organiserte reiser sikrer at man får med seg de beste høydepunktene landet har å tilby, sammen med innblikk man kanskje ikke ville funnet på egen hånd.

Velkommen på en reise til Kroatia med Aller travel!

Temperatur og vær i Kroatia

Under finner du gjennomsnittlig maks- og minimumstemperatur målt pr. måned og by

  januar februar mars april mai juni juli august september oktober november desember
Dubrovnik 10 / 1 11 / 3 15 / 6 19 / 9 24 / 13 28 / 17 32 / 20 32 / 20 27 / 17 22 / 11 15 / 7 11 / 3
Pula (Rovinj) 7 /3 9 / 4 12 / 6 17 /10 22 / 14 25 /18 28 / 20 27 /20 24 / 17 18 / 13 12 / 8 8 / 4
Zadar 8 / 1 10 / 2 13 / 5 17 / 8 22 / 12 26 / 15 29 / 17 28 / 17 25 / 14 20 / 10 14 / 6 10 / 3
Split 10 / 5 11 / 6 13 / 7 17 / 11 22 / 15 26 / 19 30 / 21 30 / 21 25 / 18 20 / 14 15 / 8 11 / 6
Zagreb 3 / -2 6 / -1 11 / 3 16 / 6 21 / 11 24 / 15 26 / 17 26 / 16 22 / 13 16 / 9 9 / 3 4 / -1
Osijek 3 / -3 6 / - 2 11 / 2 16 / 6 21 / 11 24 / 15 27 / 15 26 / 15 22 / 11 16/ 7 9 / 2 4 / -2

Bestill plass i dag!

Er du kjapp på avtrekkeren, kan du sikre deg en plass på en reise til Kroatia i dag.

Rovinj - Den kroatiske perlen
Sol & Bad
Rovinj - Den kroatiske perlen
 • Sommerlige reiser
 • Kroatia
 • Pris: Fra 12 900,-
Fotturer i Rovinj
Fotturer i Rovinj
 • Aktive reiser
 • Kroatia
 • Pris: Fra 16 100,-
Opatija - Kroatias riviera
Opatija - Kroatias riviera
 • Kultur/historie
 • Kroatia
 • Pris: Fra 18 900,-
Sommerlige Porec
Sommerlige Porec
 • Sommerlige reiser
 • Kroatia
 • Pris: Fra 13 950,-

Alle reiser til Kroatia

Vi har over 20 reiser til Kroatia som passer de aller fleste!
Aktive reiser til Kroatia
Fotturer i Rovinj
Fotturer i Rovinj
 • Aktive reiser
 • Kroatia
 • Pris: Fra 16 100,-
Fotturer i Makarska
Populær reiseleder
Fotturer i Makarska
 • Aktive reiser
 • Kroatia
 • Pris: Fra 19 900,-
Sommerlige reiser til Kroatia
Rovinj - Den kroatiske perlen
Sol & Bad
Rovinj - Den kroatiske perlen
 • Sommerlige reiser
 • Kroatia
 • Pris: Fra 12 900,-
Sommerlige Porec
Sommerlige Porec
 • Sommerlige reiser
 • Kroatia
 • Pris: Fra 13 950,-
Kultur/historie til Kroatia
Opatija - Kroatias riviera
Opatija - Kroatias riviera
 • Kultur/historie
 • Kroatia
 • Pris: Fra 18 900,-

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Hvor mye håndbagasje kan jeg ta med?

  Tillatt håndbagasje er vanligvis 1 kolli á 10 kg (Norwegian 55x40x23 cm).
  Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og øvrige selskaper/destinasjoner.Hovedregelen er at det ikke er tillatt å ta med væsker i håndbagasjen. Det er likevel åpnet for å ta med mindre mengder væske, forutsatt at:
  Væskene er i beholdere som rommer inntil 100 milliliter hver (beholdere som rommer mer enn 100 ml er ikke tillatt, uavhengig av hvor mye væske de inneholder).
  Beholderne er plassert i en gjennomsiktig, gjenlukkbar ("zip-lock") og lukket plastpose med kapasitet på høyst 1 liter.
  Det er kun tillatt med én 1- liters pose per reisende. For mer informasjon: Bagasjeregler Avinor

  Husk å ha pass i håndbagasjen!

 • Hva gjør jeg med spesialbagasje?

  Dersom du skal ha med deg for eksempel rullator, sykkel eller golfbag så skal dette sjekkes inn som spesialbagasje. Kontakt oss så snart som mulig da det er begrenset med plasser og en ekstra kostnad tilkommer. Skal du ha med deg oksygensylinder er det viktig at vi blir informert om dette, og du må også sørge for å informere kabinpersonalet. Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og destinasjon.

 • Hvordan pakker jeg medisiner og kreves det dokumentasjon?

  Husk alltid å ta med dokumentasjon på at medisinen tilhører deg, enten ved å ta med  originalemballasjen med apotekets etikett, legeerklæring (engelsk) eller kopi av resept.
  Flytende medisin som er nødvendig for flyreisen er unntatt fra sikkerhetsreglene om at du maks kan ha 100 ml væske i en beholder, men du kan bli bedt om å smake på medisinen og du må kunne dokumentere at dette er din medisin.
  Sjekk med ditt apotek, om du er i tvil om hvilke regler som gjelder når du skal medbringe medisin til utlandet.
  Sørg for å pakke alle livsnødvendige medisiner i håndbagasjen!

  Personer med bestemte sykdommer, handikap, fobier, matallergier eller lignende må informere Aller travel i god tid før avreise.

 • Jeg står på venteliste, når får jeg beskjed om jeg får plass?

  Vi kontakter deg umiddelbart på telefon hvis det dukker opp en ledig plass på turen. Det er dessverre umulig for oss å si noe om hvor stor mulighet det er for at du får plass på ønsket reise. Det er økonomisk uforpliktende å stå på venteliste, og du betaler ikke depositum eller annet før turen er bekreftet av oss. Hvis du ikke ønsker å stå på venteliste, er det fint om du kontakter oss snarest.

 • Når får jeg tilsendt reisedokumenter?

  Senest 2 uker før avreise vil reisedokumentene ligge på Min side. Da vil du også få informasjon om din reise og hvem som er vert på ditt resort.  

  I e-posten du får med din ordrebekreftelse finner du en link som tar deg til Min side.

 • Er det påmeldingsfrist for bestilling?

  Det er ingen påmeldingsfrist på våre turer, men hvis du har bestemt deg for å være med på en tur – bestill tidlig! Mange turer blir raskt fulltegnet, så det er viktig å sikre seg en plass. 

  Ved enkelte anledninger har vi også måttet kansellere turer tre måneder før avreise grunnet for få påmeldte. Dette er trist både for oss og for de som har meldt seg på, så meld deg på tidlig så blir det tur! 

 • Kan en reise bli kansellert?

  Ved enkelte anledninger har vi også måttet kansellere turer tre måneder før avreise grunnet for få påmeldte. Dette er trist både for oss og for de som har meldt seg på, så meld deg på tidlig så blir det tur! 

 • Er det påmeldingsfrist for ekstra utflukter i programmet?

  Ekstra utflukter/aktiviteter bør velges ved bestilling av reisen og senest innen restbetalingen 60 dager før avreise. 

 • Antall deltakere på hver reise?

  Våre grupper har vanligvis mellom 18 og 30 deltakere.

 • Kan dere være behjelpelig med tilslutningsfly?

  Ønsker du tilslutning fra andre byer enn Oslo er vi behjelpelige med det. Unntaket er de gangene det benyttes et flyselskap som ikke tilbyr tilslutning. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.
  Tilslutning må bestilles senest 2 måneder før avreise. Vær oppmerksom på at bekreftelse av tilslutningsbilletter er bindende. Ved avbestilling følger disse de generelle vilkår.

  Fordelen med å bestille tilslutninger gjennom Aller travel er at billetter er gjennomgående og du kan således sjekke inn bagasje hele veien, både på utreise og retur.* Noen unntak (spesifike destinasjoner).

  Ordner du tilslutning selv er dette på eget ansvar. Vi anbefaler alltid at man kjøper endringsbare billetter og har god tid mellom to fly. Eventuelle utgifter for endring eller kjøp av nye billetter må du selv dekke. Har du bestilt tilslutningsbilletter selv, er det viktig at du sjekker bagasjeregler for denne flyvningen. Dersom du har bestilt tilslutning via Aller travel, kan du ta med deg like mye bagasje på både innenlands- og utenlandsflyvningen.

  *Grunnet korona kan det nå være avvik fra normalen. Selv med gjennomgående flybilletter kan det være nødvendig å hente ut bagasje i Oslo, og sjekke inn denne på nytt. Du er selv ansvarlig for å sjekke ved første innsjekk om bagasje blir sendt hele veien til endelig destinasjon. Dette gjelder både utreise og retur.

 • Hvordan er avbestillingsreglene?

  Følgende regler gjelder dersom det ikke er oppgitt andre vilkår på ordrebekreftelsen:

  - Ved avbestilling f.o.m innbetalt depositum frem til 61 dager før avreise, refunderes ikke depositum. 
  - Ved avbestilling f.o.m 60 dager t.o.m. 36 dager før avreise, belastes 50% av reisens totale pris.
  - Ved avbestilling f.o.m 35 dager før avreise, belastes reisens totale pris.

  Se også våre reisevilkår -/reisevilkar

 • Selger dere avbestillings- og reiseforsikring?

  Forsikringer er ikke inkludert i prisen på våre reiser, og Aller travel selger ikke forsikringer. 

  Alle reisende må ha gyldig reiseforsikring når de reiser på tur med oss! Har du en forsikring gjennom jobb eller kredittkort er det viktig å sjekke at denne er gyldig for reisetidspunktet og landet/landene du skal til. Ha alltid med en kopi av forsikringsbeviset ditt samt din polise på turen.
  Europeisk Helsetrygdkort for reiser i Europa kan bestilles på www.helsenorge.no eller på telefon 23 32 70 00
  Vi anbefaler også at du tegner en avbestillingsforsikring, dersom dette ikke er inkludert i selve reiseforsikringen. Denne bør tegnes hos ditt forsikringsselskap i forbindelse med bestilling av reisen. Skulle noe skje med deg eller en av dine nærmeste før reisen får du dermed dekket dine økonomiske tap. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de nødvendige forsikringer.

 • Flytider og endringer

  Flytidene som fremkommer på din bestillingsbekreftelse er basert på foreløpig bekreftelse fra flyselskapet. Det er viktig å være forberedt på at avgangstider og ruter kan bli endret, dette er dessverre helt utenfor Aller Travels kontroll. Vær oppmerksom på at det er flytider som vises på dine reisedokumenter som gjelder.

  Velger du å kjøpe tilslutningsbilletter på egenhånd må du selv dekke utgiftene i forbindelse med å kjøpe nye billetter, om avreisetiden fra Oslo skulle endre seg. 

  Vær oppmerksom på at programmet også er veiledende og endringer kan forekomme.

 • Hva slags hotell skal vi bo på?

  Vi gjør alltid det vi kan for å finne gode hoteller, hvor både standard, atmosfære og beliggenhet er riktig. Det er ikke alltid vi klarer å dekke alle punkter, men vi gjør alltid vårt beste. Våre hotell er vanligvis i kategorien 3- og 4-stjerners, men vi henger oss ikke opp i stjerner hvis vi finner det riktige hotellet.
  På enkelte destinasjoner kan rommene på hotellet variere i størrelse, standard og beliggenhet. Vær også oppmerksom på enkeltrom kan være mindre og enklere innredet enn dobbeltrom. Vær også oppmerksom på at enkelte hotell ikke har aircondition. 

  En sjelden gang opplever vi overbookinger som gjør at vi må bytte hotell. Dette er dessverre utenfor vår kontroll. Skulle dette skje vil vi informere våre gjester umiddelbart.

 • Hva gjør jeg dersom jeg er allergisk eller har matintoleranse?

  Det er veldig viktig at allergier og matintoleranser blir oppgitt ved bestilling. Vi kan ikke garantere at du får nøyaktig den maten du trenger på tur, men vi gjør vårt beste. Det kan være lurt å ha med noe mat hjemmefra, og vær klar over at flyselskapene ikke serverer spesialdietter på kortere strekninger.

 • Når får jeg tilsendt reisedokumenter?

  2 uker før avreise vil dine flybilletter og ytterligere informasjon ligge tilgjengelig på "Min Side"
  Du vil få endelig dagsprogram, og annen nyttig informasjon som blant annet reiseleders navn og telefonnummer.

  Vi sender ikke ut deltakerlister på grunn av strenge personvernregler.

 • Kan jeg reservere sete på flyet?

  Det er få flyselskap hvor vi har mulighet til å reservere seter. Er du i en særegen posisjon hvor du trenger et spesielt sete – ta kontakt så gjør vi det vi kan!

 • Kreves det visum for min reise?

  Det kreves visum til flere av våre destinasjoner. Nærmere informasjon om dette blir sendt sammen med ordrebekreftelsen ved bestilling.

  Du bør tenke på å søke om visum så tidlig som mulig – ikke alle lands ambassader er like effektive.

  Vi samarbeider med Visumexpert og de kan hjelpe deg med søknadsprosessen. Nettsidene til Visumexpert finner du her.

  Reisende med utenlandsk pass må sjekke reglene ved den aktuelle ambassaden eller konsulatet. Det er den reisendes ansvar å sørge for at pass og eventuelt visum er gyldig ved avreise. Aller Travel er ikke erstatningspliktig for passasjerer som ikke har dette i orden.

  Visum for Kina og USA – se respektive land

 • Hvor mye bagasje kan jeg reise med?

  På turer med fly minner vi om at du må tilpasse bagasjen etter flyselskapets vektbegrensninger. Disse kan variere fra flyselskap til flyselskap. Mer informasjon om hva som gjelder på din reise vil fremgå av reisedokumentene vi sender ut 2-3 uker før avreise.

  Har du bestilt tilslutning selv er det viktig at du sjekker bagasjereglene for denne flyvningen. Har vi bestilt tilslutning er bagasjereglene lik på innenlands som på den videre flyvningen.

 • Håndbagasje?

  Tillatt håndbagasje varierer fra selskap til selskap, samt destinasjon.
  For flyvninger innen Europa gjelder følgende hos våre mest brukte flyselskaper:
  Norwegian - 10 kg  (mål: 55x40x23 cm)
  SAS - 8 kg (mål: 55 x 40 x 23 cm)
  Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og øvrige selskaper/destinasjoner.
  Merk også at det er regler vedrørende størrelse på det du har med deg av flytende væske i håndbagasjen. Hovedregelen er at du kan ha 100 ml per beholder, og max 1000ml totalt. Alle beholdere må kunne plasseres samlet i èn gjennomsiktig pose som rommer max 1 liter. Denne posen skal i tillegg kunne lukkes (type zip lock bag).

  For mer informasjon: https://avinor.no/en/airport/practical-information/plan-your trip/baggage/liquids

 • Hvordan pakker jeg medisiner og kreves det dokumentasjon?

  Husk alltid å ta med dokumentasjon på at medisinen tilhører deg. Dette kan være ved å ta med originalemballasjen med apotekets etikett, legeerklæring eller kopi av resept. Flytende medisin som er nødvendig for flyreisen er unntatt fra sikkerhetsreglene om maks 100 ml væske i en beholder, men du kan bli bedt om å smake på medisinen og du må kunne dokumentere at dette er din medisin.
  All medisin bør være i originalemballasje og det er fornuftig å ta med resepten eller en bekreftelse fra legen på engelsk. Sjekk med ditt apotek, om du er i tvil om hvilke regler som gjelder når du skal medbringe medisin til utlandet.
  Sørg for å pakke alle livsnødvendige medisiner i håndbagasjen tilfelle den innsjekkede bagasjen skulle bli forsinket.

  For nærmere informasjon om legemidler til utlandet: 
  https://helsenorge.no/legemidler/medisiner-pa-reise

  Personer med bestemte sykdommer, handikap, fobier, matallergier eller lignende må informere Aller Travel i god tid før avreise. 

 • Spesialbagasje?

  Dersom du skal ha med deg for eksempel rullator, sykkel eller golfbag så skal dette sjekkes inn som spesialbagasje. Kontakt oss så snart som mulig da det er begrenset med plasser og en ekstra kostnad tilkommer. Skal du ha med deg oksygensylinder er det viktig at vi blir informert om dette og du må også sørge for å informere kabinpersonalet. Du er selv ansvarlig for å ordne med oksygensylinder hvis du skal ha dette med ombord i flyet. Hver sylinder kan ikke overstige 5 kg i totalvekt. Oksygensylindere med påmonterte regulatorer eller ventiler må være beskyttet slik at de ikke kan bli skadet og derved ha et utilsiktet utslipp av oksyge

 • Er det mulig å få assistanse før og etter innsjekking på flyplassen?

  Dersom du trenger hjelp til å komme deg fra innsjekkingen til gaten, kan du be om rullestolassistanse. Vennligst kontakt oss i god tid og senest 35 dager før avreise. Husk å oppgi hvilken form for assistanse du trenger.

  WCHR – rullestol til rampe
  WCHS – rullestol til trapp
  WCHC – rullestol til sete

  Dersom du reiser med en elektrisk rullestol, husk å oppgi vekt og batteriinformasjon på rullestolen.

  Vær oppmerksom på at rullestolassistanse gjelder først når du kommer til innsjekkingsskranken enten i Norge eller i utlandet.

  Dersom du skulle ha behov for ytterligere assistanse, vennligst kontakt Aller travel, tlf. 23 89 64 70.
   

 • Bør jeg vaksineres før reisen?

  Det er den reisendes eget ansvar å sørge for at den har de nødvendige vaksinasjonene som gjelder til bestilt reisemål. Ta kontakt med din nærmeste vaksinasjonsklinikk for mer informasjon om hva du trenger til akkurat ditt reisemål.