Skip to main content

Opatija - Kroatias riviera - - historisk storhet i fasjonable omgivelser

Bli med til Kroatias riviera! Den vakre byen Opatija byr på deilig klima, storslagen, historisk arkitektur og helsebringende kurbadtradisjoner. 

Det er lett å finne roen i Opatija, enten du vil benytte deg av velværebehandlinger på hotellet, slappe av på stranden, bade i det krystallblå havet eller rusle rundt i byen. Vi bor i den historiske delen av Opatija, på ærverdige Imperial Hotel. Dette er et 4-stjerners hotell med privat strand, svømmebasseng og egen spa- og velværeavdeling. Alle frokoster og middager er inkludert, og nytes i den flotte spisesalen.

Beliggenheten nord-øst på Istra-halvøya er optimal for flotte utflukter. Vi drar blant annet på båttur til byen Lovran og til vingården Nada, hvor vi får lære om vinproduksjon og smake på de gode, lokale vinene. Du kan også melde deg på flere valgfrie utflukter sammen med reiseleder. 

Mellom byen og vannet snor det seg en vakker strandpromenade som byr på flotte turmuligheter forbi noen av de storslagne, historiske bygningene som finnes her. At Opatija har så mye vakker arkitektur skyldes at byen var et yndet feriested for adelen tidlig på 1900-tallet.

Gled deg til
 • Kroatias uoppdagede riviera
 • Fasjonabelt 4-stjerners historisk hotell
 • Vakker by med flotte spasermuligheter
 • Storslagen arkitektur
 • Mange valgfrie utflukter

Dagsprogram

 • Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

  F = Frokost / L = Lunsj / M = Middag

 • DAG 1: Ankomst (M)

  Avreise fra Oslo til Kroatia. Her møter dere reiselederen og bussen som kjører til Opatija, som ligger vakkert til innerst i Kvarnerbukten. Byen er kjent for sitt middelhavsklima og monumentale bygninger fra perioden hvor byen var en del av Østerrike-Ungarn. Vi ankommer Opatija og etter innsjekk på Hotel Imperial serveres det middag.

  Ankomst (M)
 • DAG 2: Opatija (F, M)

  Etter en deilig og rolig frokost blir det i dag en liten rundtur til fots i Opatija. Byen har mye historie som lokalguiden vil fortelle om. I tillegg får vi høre litt om dagliglivet og ikke minst praktisk informasjon om hva vi kan se og gjøre på egen hånd. Turen avsluttes ved hotellet og det blir lunsj på egen hånd. Middag på hotellet om kvelden.

  Opatija (F, M)
 • DAG 3: Opatija - båttur til Lovran (F, M)

  Etter frokost spaserer vi de få skrittene ned til marinaen, hvor vi skal ut på en båttur. Turen går vestover langs den vakre kysten med mye historisk bebyggelse, vakre badeviker og småbyer omgitt av grønn vegetasjon. Man får et helt annet inntrykk av området fra båt enn hva man gjør når man kjører langs veien. Om bord kan du nyte et glass vin, mens lokalguiden forteller om stedene som passeres. I Lovran, en liten by på ca. 2000 innbyggere, legger båten til og det blir tid til å rusle litt rundt eller ta seg en kopp kaffe. Båt tilbake til Opatija.

  Turen tar ca. 3 timer.

  Opatija - båttur til Lovran (F, M)
 • DAG 4: Opatija - eller valgfri utflukt til Rijeka (F, M)

  Etter en god frokost samles de som ønsker å være med reiseleder på en tur til Rijeka. Vi tar lokalbussen – en tur på ca. 20 minutter – inn til sentrum av Rijeka. Reiseleder tar oss med på en byvandring gjennom sentrum og forbi den gamle byporten og videre mot det flotte matmarkedet og teateret. Deretter blir det tid på egen hånd til lunsj og shopping eller kanskje du vil besøke et av byens museer? Retur til Opatija på ettermiddagen. På denne utflukten dekker gjestene kostnadene til reisen, som betales til reiseleder på stedet. Middag på hotellet.

  Opatija - eller valgfri utflukt til Rijeka (F, M)
 • DAG 5: Opatija eller valgfri utflukt til Moscenice (F, M)

  Denne dagen kan du benytte til egen disposisjon. Men reiseleder har også i dag et forslag til en utflukt med rutebuss – nemlig til den gamle koselige byen oppe i åssiden som heter Moscenice. Dette er en typisk kroatisk landsby med smale gater og steinhus. Moscenice fikk bystatus i 1637. Utflukten betales på egen hånd. Middag på hotellet.

  Opatija eller valgfri utflukt til Moscenice (F, M)
 • DAG 6: Øya Krk, Vrbnik og vingårdsbesøk (F, L, M)

  Turen går østover forbi storbyen Rijeka langs kysten og over broa til øya Krk, som er den største øya i Adriaterhavet. Terrenget er flatt og veien bukter seg gjennom landbruks- og beitemarker, med en del tett vegetasjon. På veien passeres så byer og ikke minst disse små særegne steinhyttene, som ble brukt av gjeterne til å søke ly og beskytte dyrene.

  Byen Vrbnik ligger på øyas vestside, oppe på en topp. Byen er bygd opp med steinhus og smale gater. Enkelte steder er det så smalt at to personer nesten ikke kan møtes.

  Derfra går turen videre til vingården Nada, hvor vi får innføring i vinproduksjon, samt en smaksprøve på både hvit- og rødvin samt grappa. I tillegg serveres vi en enkel lunsj bestående av tradisjonell og lokal ost, spekeskinke, brød og olivenolje. Deretter går turen tilbake til Opatija.

  Øya Krk, Vrbnik og vingårdsbesøk (F, L, M)
 • DAG 7: Opatija - fridag (F, M)

  Denne dagen kan du benytte til egen disposisjon. Reiseleder kommer gjerne med tips til hva du kan finne på.

  Opatija - fridag (F, M)
 • DAG 8: Hjemreise (F)

  Tidlig utsjekk fra hotellet og transfer til flyplassen for videre hjemreise til Oslo.

Slik bor du

Hotel Imperial ligger vakkert til med utsikt over Kvarnerbukta og Adriaterhavet, hvor vi ser øyene Krk og Cres i horisonten. Det er bare ca. 100 meter ned til strandpromenaden som går langs kystlinjen flere kilometer i begge retninger. Her finnes det mange badeplasser for de som ønsker et forfriskende bad i det asurblå vannet. I tillegg har hotellet et innendørs svømmebasseng med oppvarmet havvann.

Alle rom har airconditioning, minibar, wifi og hårtørker. Hotellet har både restaurant, kafe og bar, treningsrom og SPA-fasiliteter. 

Hotel  Imperial ****
Ul. Maršala Tita 124/3
51410 Opatija 

Om flyreisen

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for pris og muligheter i god tid før avreise (minimum 60 dager før). Når det gjelder bagasje og eventuelle forsinkelser/endringer på reisen, er det en fordel å ha gjennomgående flybillett fra avreisested til endelig destinasjon, framfor separate flybilletter.

Alle tider er lokale tider. Vær oppmerksom på at eventuelle endringer på flytider er utenfor Aller travels kontroll.

 • Avgang fra Oslo.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling.

Turen til Kroatia

Varighet
 
Flyselskap
Kommer snart

Du kan sjekke inn 20 kg bagasje.

Turen hjem fra Kroatia

Varighet
 
Flyselskap
Kommer snart

Du kan sjekke inn 20 kg bagasje.

Prisen inkluderer:
 • Fly t/r Oslo - Kroatia (nærmere informasjon kommer)
 • Transport og utflukter iht. program
 • 7 netter på Hotel Imperial **** m/frokost
 • 7 middager
 • Sightseeing Opatija til fots
 • Båttur til Lovran inkl. et glass vin
 • Vingårdsbesøk med vinsmaking og lett lunsj
 • Erfaren reiseleder
Prisen inkluderer ikke:
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Øvrige måltider og drikke som ikke er i programmet
 • Tilleggsutflukter - betales på stedet

Tillegg for enkeltrom

kr. 1 950,- (begrenset antall)

Tilvalg/Utflukter

- Byvandring i Rijeka. 

- Moscenice.

Tilleggsutflukter bestilles og betales på stedet.

Begrensninger

 • For å delta på turen må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette.
 • Generelt egner ikke våre reiser seg for den som har vondt for å gå. På utfluktene er det ofte mye gåing og det forventes at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen.
 • Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

Temperatur og vær

  januar februar mars april mai juni juli august september oktober november desember
Dubrovnik 10 / 1 11 / 3 15 / 6 19 / 9 24 / 13 28 / 17 32 / 20 32 / 20 27 / 17 22 / 11 15 / 7 11 / 3
Pula (Rovinj) 7 /3 9 / 4 12 / 6 17 /10 22 / 14 25 /18 28 / 20 27 /20 24 / 17 18 / 13 12 / 8 8 / 4
Zadar 8 / 1 10 / 2 13 / 5 17 / 8 22 / 12 26 / 15 29 / 17 28 / 17 25 / 14 20 / 10 14 / 6 10 / 3
Split 10 / 5 11 / 6 13 / 7 17 / 11 22 / 15 26 / 19 30 / 21 30 / 21 25 / 18 20 / 14 15 / 8 11 / 6
Zagreb 3 / -2 6 / -1 11 / 3 16 / 6 21 / 11 24 / 15 26 / 17 26 / 16 22 / 13 16 / 9 9 / 3 4 / -1
Osijek 3 / -3 6 / - 2 11 / 2 16 / 6 21 / 11 24 / 15 27 / 15 26 / 15 22 / 11 16/ 7 9 / 2 4 / -2

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålVarighetLedige plasserFra pris

September 2024

28/9Oslo GardermoenOpatija - Kroatias riviera8 dagerFå ledige18 900,-BestillMer informasjon

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Hvor mye håndbagasje kan jeg ta med?

  Tillatt håndbagasje er vanligvis 1 kolli á 10 kg (Norwegian 55x40x23 cm).
  Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og øvrige selskaper/destinasjoner.Hovedregelen er at det ikke er tillatt å ta med væsker i håndbagasjen. Det er likevel åpnet for å ta med mindre mengder væske, forutsatt at:
  Væskene er i beholdere som rommer inntil 100 milliliter hver (beholdere som rommer mer enn 100 ml er ikke tillatt, uavhengig av hvor mye væske de inneholder).
  Beholderne er plassert i en gjennomsiktig, gjenlukkbar ("zip-lock") og lukket plastpose med kapasitet på høyst 1 liter.
  Det er kun tillatt med én 1- liters pose per reisende. For mer informasjon: Bagasjeregler Avinor

  Husk å ha pass i håndbagasjen!

 • Hva gjør jeg med spesialbagasje?

  Dersom du skal ha med deg for eksempel rullator, sykkel eller golfbag så skal dette sjekkes inn som spesialbagasje. Kontakt oss så snart som mulig da det er begrenset med plasser og en ekstra kostnad tilkommer. Skal du ha med deg oksygensylinder er det viktig at vi blir informert om dette, og du må også sørge for å informere kabinpersonalet. Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og destinasjon.

 • Hvordan pakker jeg medisiner og kreves det dokumentasjon?

  Husk alltid å ta med dokumentasjon på at medisinen tilhører deg, enten ved å ta med  originalemballasjen med apotekets etikett, legeerklæring (engelsk) eller kopi av resept.
  Flytende medisin som er nødvendig for flyreisen er unntatt fra sikkerhetsreglene om at du maks kan ha 100 ml væske i en beholder, men du kan bli bedt om å smake på medisinen og du må kunne dokumentere at dette er din medisin.
  Sjekk med ditt apotek, om du er i tvil om hvilke regler som gjelder når du skal medbringe medisin til utlandet.
  Sørg for å pakke alle livsnødvendige medisiner i håndbagasjen!

  Personer med bestemte sykdommer, handikap, fobier, matallergier eller lignende må informere Aller travel i god tid før avreise.

 • Jeg står på venteliste, når får jeg beskjed om jeg får plass?

  Vi kontakter deg umiddelbart på telefon hvis det dukker opp en ledig plass på turen. Det er dessverre umulig for oss å si noe om hvor stor mulighet det er for at du får plass på ønsket reise. Det er økonomisk uforpliktende å stå på venteliste, og du betaler ikke depositum eller annet før turen er bekreftet av oss. Hvis du ikke ønsker å stå på venteliste, er det fint om du kontakter oss snarest.

 • Når får jeg tilsendt reisedokumenter?

  Senest 2 uker før avreise vil reisedokumentene ligge på Min side. Da vil du også få informasjon om din reise og hvem som er vert på ditt resort.  

  I e-posten du får med din ordrebekreftelse finner du en link som tar deg til Min side.

 • Er det påmeldingsfrist for bestilling?

  Det er ingen påmeldingsfrist på våre turer, men hvis du har bestemt deg for å være med på en tur – bestill tidlig! Mange turer blir raskt fulltegnet, så det er viktig å sikre seg en plass. 

  Ved enkelte anledninger har vi også måttet kansellere turer tre måneder før avreise grunnet for få påmeldte. Dette er trist både for oss og for de som har meldt seg på, så meld deg på tidlig så blir det tur! 

 • Kan en reise bli kansellert?

  Ved enkelte anledninger har vi også måttet kansellere turer tre måneder før avreise grunnet for få påmeldte. Dette er trist både for oss og for de som har meldt seg på, så meld deg på tidlig så blir det tur! 

 • Er det påmeldingsfrist for ekstra utflukter i programmet?

  Ekstra utflukter/aktiviteter bør velges ved bestilling av reisen og senest innen restbetalingen 60 dager før avreise. 

 • Antall deltakere på hver reise?

  Våre grupper har vanligvis mellom 18 og 30 deltakere.

 • Kan dere være behjelpelig med tilslutningsfly?

  Ønsker du tilslutning fra andre byer enn Oslo er vi behjelpelige med det. Unntaket er de gangene det benyttes et flyselskap som ikke tilbyr tilslutning. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.
  Tilslutning må bestilles senest 2 måneder før avreise. Vær oppmerksom på at bekreftelse av tilslutningsbilletter er bindende. Ved avbestilling følger disse de generelle vilkår.

  Fordelen med å bestille tilslutninger gjennom Aller travel er at billetter er gjennomgående og du kan således sjekke inn bagasje hele veien, både på utreise og retur.* Noen unntak (spesifike destinasjoner).

  Ordner du tilslutning selv er dette på eget ansvar. Vi anbefaler alltid at man kjøper endringsbare billetter og har god tid mellom to fly. Eventuelle utgifter for endring eller kjøp av nye billetter må du selv dekke. Har du bestilt tilslutningsbilletter selv, er det viktig at du sjekker bagasjeregler for denne flyvningen. Dersom du har bestilt tilslutning via Aller travel, kan du ta med deg like mye bagasje på både innenlands- og utenlandsflyvningen.

  *Grunnet korona kan det nå være avvik fra normalen. Selv med gjennomgående flybilletter kan det være nødvendig å hente ut bagasje i Oslo, og sjekke inn denne på nytt. Du er selv ansvarlig for å sjekke ved første innsjekk om bagasje blir sendt hele veien til endelig destinasjon. Dette gjelder både utreise og retur.

 • Hvordan er avbestillingsreglene?

  Følgende regler gjelder dersom det ikke er oppgitt andre vilkår på ordrebekreftelsen:

  - Ved avbestilling f.o.m innbetalt depositum frem til 61 dager før avreise, refunderes ikke depositum. 
  - Ved avbestilling f.o.m 60 dager t.o.m. 36 dager før avreise, belastes 50% av reisens totale pris.
  - Ved avbestilling f.o.m 35 dager før avreise, belastes reisens totale pris.

  Se også våre reisevilkår -/reisevilkar

 • Selger dere avbestillings- og reiseforsikring?

  Forsikringer er ikke inkludert i prisen på våre reiser, og Aller travel selger ikke forsikringer. 

  Alle reisende må ha gyldig reiseforsikring når de reiser på tur med oss! Har du en forsikring gjennom jobb eller kredittkort er det viktig å sjekke at denne er gyldig for reisetidspunktet og landet/landene du skal til. Ha alltid med en kopi av forsikringsbeviset ditt samt din polise på turen.
  Europeisk Helsetrygdkort for reiser i Europa kan bestilles på www.helsenorge.no eller på telefon 23 32 70 00
  Vi anbefaler også at du tegner en avbestillingsforsikring, dersom dette ikke er inkludert i selve reiseforsikringen. Denne bør tegnes hos ditt forsikringsselskap i forbindelse med bestilling av reisen. Skulle noe skje med deg eller en av dine nærmeste før reisen får du dermed dekket dine økonomiske tap. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de nødvendige forsikringer.

 • Flytider og endringer

  Flytidene som fremkommer på din bestillingsbekreftelse er basert på foreløpig bekreftelse fra flyselskapet. Det er viktig å være forberedt på at avgangstider og ruter kan bli endret, dette er dessverre helt utenfor Aller Travels kontroll. Vær oppmerksom på at det er flytider som vises på dine reisedokumenter som gjelder.

  Velger du å kjøpe tilslutningsbilletter på egenhånd må du selv dekke utgiftene i forbindelse med å kjøpe nye billetter, om avreisetiden fra Oslo skulle endre seg. 

  Vær oppmerksom på at programmet også er veiledende og endringer kan forekomme.

 • Hva slags hotell skal vi bo på?

  Vi gjør alltid det vi kan for å finne gode hoteller, hvor både standard, atmosfære og beliggenhet er riktig. Det er ikke alltid vi klarer å dekke alle punkter, men vi gjør alltid vårt beste. Våre hotell er vanligvis i kategorien 3- og 4-stjerners, men vi henger oss ikke opp i stjerner hvis vi finner det riktige hotellet.
  På enkelte destinasjoner kan rommene på hotellet variere i størrelse, standard og beliggenhet. Vær også oppmerksom på enkeltrom kan være mindre og enklere innredet enn dobbeltrom. Vær også oppmerksom på at enkelte hotell ikke har aircondition. 

  En sjelden gang opplever vi overbookinger som gjør at vi må bytte hotell. Dette er dessverre utenfor vår kontroll. Skulle dette skje vil vi informere våre gjester umiddelbart.

 • Hva gjør jeg dersom jeg er allergisk eller har matintoleranse?

  Det er veldig viktig at allergier og matintoleranser blir oppgitt ved bestilling. Vi kan ikke garantere at du får nøyaktig den maten du trenger på tur, men vi gjør vårt beste. Det kan være lurt å ha med noe mat hjemmefra, og vær klar over at flyselskapene ikke serverer spesialdietter på kortere strekninger.

 • Når får jeg tilsendt reisedokumenter?

  2 uker før avreise vil dine flybilletter og ytterligere informasjon ligge tilgjengelig på "Min Side"
  Du vil få endelig dagsprogram, og annen nyttig informasjon som blant annet reiseleders navn og telefonnummer.

  Vi sender ikke ut deltakerlister på grunn av strenge personvernregler.

 • Kan jeg reservere sete på flyet?

  Det er få flyselskap hvor vi har mulighet til å reservere seter. Er du i en særegen posisjon hvor du trenger et spesielt sete – ta kontakt så gjør vi det vi kan!

 • Kreves det visum for min reise?

  Det kreves visum til flere av våre destinasjoner. Nærmere informasjon om dette blir sendt sammen med ordrebekreftelsen ved bestilling.

  Du bør tenke på å søke om visum så tidlig som mulig – ikke alle lands ambassader er like effektive.

  Vi samarbeider med Visumexpert og de kan hjelpe deg med søknadsprosessen. Nettsidene til Visumexpert finner du her.

  Reisende med utenlandsk pass må sjekke reglene ved den aktuelle ambassaden eller konsulatet. Det er den reisendes ansvar å sørge for at pass og eventuelt visum er gyldig ved avreise. Aller Travel er ikke erstatningspliktig for passasjerer som ikke har dette i orden.

  Visum for Kina og USA – se respektive land

 • Hvor mye bagasje kan jeg reise med?

  På turer med fly minner vi om at du må tilpasse bagasjen etter flyselskapets vektbegrensninger. Disse kan variere fra flyselskap til flyselskap. Mer informasjon om hva som gjelder på din reise vil fremgå av reisedokumentene vi sender ut 2-3 uker før avreise.

  Har du bestilt tilslutning selv er det viktig at du sjekker bagasjereglene for denne flyvningen. Har vi bestilt tilslutning er bagasjereglene lik på innenlands som på den videre flyvningen.

 • Håndbagasje?

  Tillatt håndbagasje varierer fra selskap til selskap, samt destinasjon.
  For flyvninger innen Europa gjelder følgende hos våre mest brukte flyselskaper:
  Norwegian - 10 kg  (mål: 55x40x23 cm)
  SAS - 8 kg (mål: 55 x 40 x 23 cm)
  Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og øvrige selskaper/destinasjoner.
  Merk også at det er regler vedrørende størrelse på det du har med deg av flytende væske i håndbagasjen. Hovedregelen er at du kan ha 100 ml per beholder, og max 1000ml totalt. Alle beholdere må kunne plasseres samlet i èn gjennomsiktig pose som rommer max 1 liter. Denne posen skal i tillegg kunne lukkes (type zip lock bag).

  For mer informasjon: https://avinor.no/en/airport/practical-information/plan-your trip/baggage/liquids

 • Hvordan pakker jeg medisiner og kreves det dokumentasjon?

  Husk alltid å ta med dokumentasjon på at medisinen tilhører deg. Dette kan være ved å ta med originalemballasjen med apotekets etikett, legeerklæring eller kopi av resept. Flytende medisin som er nødvendig for flyreisen er unntatt fra sikkerhetsreglene om maks 100 ml væske i en beholder, men du kan bli bedt om å smake på medisinen og du må kunne dokumentere at dette er din medisin.
  All medisin bør være i originalemballasje og det er fornuftig å ta med resepten eller en bekreftelse fra legen på engelsk. Sjekk med ditt apotek, om du er i tvil om hvilke regler som gjelder når du skal medbringe medisin til utlandet.
  Sørg for å pakke alle livsnødvendige medisiner i håndbagasjen tilfelle den innsjekkede bagasjen skulle bli forsinket.

  For nærmere informasjon om legemidler til utlandet: 
  https://helsenorge.no/legemidler/medisiner-pa-reise

  Personer med bestemte sykdommer, handikap, fobier, matallergier eller lignende må informere Aller Travel i god tid før avreise. 

 • Spesialbagasje?

  Dersom du skal ha med deg for eksempel rullator, sykkel eller golfbag så skal dette sjekkes inn som spesialbagasje. Kontakt oss så snart som mulig da det er begrenset med plasser og en ekstra kostnad tilkommer. Skal du ha med deg oksygensylinder er det viktig at vi blir informert om dette og du må også sørge for å informere kabinpersonalet. Du er selv ansvarlig for å ordne med oksygensylinder hvis du skal ha dette med ombord i flyet. Hver sylinder kan ikke overstige 5 kg i totalvekt. Oksygensylindere med påmonterte regulatorer eller ventiler må være beskyttet slik at de ikke kan bli skadet og derved ha et utilsiktet utslipp av oksyge

 • Er det mulig å få assistanse før og etter innsjekking på flyplassen?

  Dersom du trenger hjelp til å komme deg fra innsjekkingen til gaten, kan du be om rullestolassistanse. Vennligst kontakt oss i god tid og senest 35 dager før avreise. Husk å oppgi hvilken form for assistanse du trenger.

  WCHR – rullestol til rampe
  WCHS – rullestol til trapp
  WCHC – rullestol til sete

  Dersom du reiser med en elektrisk rullestol, husk å oppgi vekt og batteriinformasjon på rullestolen.

  Vær oppmerksom på at rullestolassistanse gjelder først når du kommer til innsjekkingsskranken enten i Norge eller i utlandet.

  Dersom du skulle ha behov for ytterligere assistanse, vennligst kontakt Aller travel, tlf. 23 89 64 70.
   

 • Bør jeg vaksineres før reisen?

  Det er den reisendes eget ansvar å sørge for at den har de nødvendige vaksinasjonene som gjelder til bestilt reisemål. Ta kontakt med din nærmeste vaksinasjonsklinikk for mer informasjon om hva du trenger til akkurat ditt reisemål.