Skip to main content

OPPLEV JAPAN MED Aller travel
Teknologi, tradisjoner og store opplevelser.

Du finner ikke noe annet land som Japan. Japan er en av Østens store gamle kulturer, men samtidig et land som er fremtidsrettet og sterkt preget av høyteknologi og effektivitet. Dette er kontrastenes land med høyhastighetstog og hagekunst  – et land hvor du vil oppleve kultur som du sent vil glemme. Japan er et helt fantastisk land å reise rundt i, du opplever alt fra de hypermoderne millionbyene til de tradisjonsrike byene i de vakre fjellene. Her venter storbyopplevelser i forekesempel Tokyo og storslått natur i Hakone Nationalpark med det hellige Fuji-fjellet. I den gamle keiserbyen Kyoto møter du templer, sofistikerte geishaer og et raffinert kjøkken. I Hiroshima ser du minnesmerkene fra andre verdenskrig og kan få en båttur ut til tempeløya Miyajima med den verdensberømte orange torii-porten. 
I Kagoshima venter vulkanøya Sakurajima og fotbad i varme kilder. Rund av i Osaka med tid til å gjøre dine siste innkjøp. 

Japan har enormt mye å by på. Med Aller travel får du muligheten til å oppleve Japan fra alle sider, på en rundreise eller på et cruise med norsk reiseleder. 

Vi sikrer et godt program som tar deg til høydepunktene men som også gir deg et innblikk i den japanske hverdagen. 

Våre reiser arrangeres når Japan er på sitt vakreste: Om våren når de japanske hagene blomstrer i fullt flor, og om høsten, når løvet har absorbert alle nyanser av rødt, oransje og gult.

Drømmer du om å reise på rundreise i soloppgangens land? Bli med på tur til Japan og få kulturelle opplevelser i særklasse.
 

Bestill plass i dag!

Er du kjapp på avtrekkeren, kan du sikre deg en plass på en reise til Japan i dag.

Cruise i fjerne Østen - Taiwan og Japan
Mye inkludert
Cruise i fjerne Østen - Taiwan og Japan
  • Eksotiske reiser
  • Japan
  • Pris: Fra 47 900,-

Alle reiser til Japan

Vi har over 1 reiser til Japan som passer de aller fleste!
Eksotiske reiser til Japan
Cruise i fjerne Østen - Taiwan og Japan
Mye inkludert
Cruise i fjerne Østen - Taiwan og Japan
  • Eksotiske reiser
  • Japan
  • Pris: Fra 47 900,-