Skip to main content

Trygg reiseopplevelse

Bekymringsfrie og trygge reiser med Aller travel
Når du bestiller en reise hos Aller travel kan du lene deg tilbake og slippe alle bekymringene angående din planlagte tur. Vi sørger for at alle praktiske detaljer er på plass før avreise, underveis og dersom noe uforutsett skulle oppstå.
Du skal glede deg til, og nyte din ferie.

Erfarne reiseledere og verter: Din støtte på reisen
Våre reiseledere og verter er dedikerte støttespillere på din reise. Uansett om du skal på en av våre korttids- eller langtidsreiser vil det være en representant tilgjengelig. Ved eventuelle utfordringer kan du enkelt kontakte vert/reiseleder på stedet eller ringe Aller travels hovedkontor i Oslo. Utenom ordinær arbeidstid er vi alltid å treffe på vår nødtelefon. Vi er tilgjengelige 24 timer i døgnet.

Sterkt samarbeid
Aller travel har et tett samarbeid med Sjømannskirken i utlandet. Ved akutt krise, sykdom eller annen utfordrende situasjon, står Sjømannskirken klar til å støtte både oss og våre reisende.

Fokus på sikkerhet
Aller travel tar Utenriksdepartementets (UD) reiseråd på alvor. Dersom UD utsteder reiserestriksjoner for ditt reisemål, avlyser vi turen og refunderer din betaling.
Vi anbefaler alle våre gjester å laste ned UDs app «Reiseklar». Du finner den i App Store eller Google Play. Her kan du registrere din reise og finne UD sine informasjonssider.

Økonomisk trygghet: Pakkereiseloven og Rejsegarantifonden
Aller travel opererer i full overensstemmelse med Pakkereiseloven, noe som gir deg økonomisk beskyttelse og trygghet. Ved å velge en pakkereise hos oss, kan du være trygg på at du alltid vil motta full refusjon i tilfelle reisen din skulle bli innstilt. Vi er også medlemmer av det danske Rejsegarantifonden med registreringsnummer RGF3507, noe som gir deg ytterligere økonomisk sikkerhet. For ekstra trygghet har vi en omfattende ansvarsforsikring gjennom Gouda Reiseforsikring.

Enkel betaling
For å sikre din plass på reisen, krever vi kun et depositum. Restbeløpet betales først 60 dager før avreise.

Reiseforsikring
Husk å ha gyldig reiseforsikring når du reiser med oss. Kontakt ditt forsikringsselskap og klargjør hva som gjelder for deg og ditt reisemål, både før, under og etter reisen.

Vår drivkraft: fornøyde gjester er vårt mål
Ingenting er bedre for oss enn fornøyde gjester, og vi arbeider kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Vi er overbevist om at høy kvalitet fører til fornøyde gjester som kommer tilbake. Personlig service er vår prioritet før, under og etter reisen. Våre erfarne reiseledere og verter følger nøye med på alle detaljer for å gi deg en innholdsrik, forfriskende og trygg opplevelse.

Velkommen til en minnerik reise med Aller travel!