Skip to main content

Reiseråd og bestilling av reise

Oppdatert info pr. 26. mars 2021 om koronasituasjonen

Ønsker du å sikre deg plass på en av våre reiser?
Vi forstår at i disse usikre tider er det vanskelig å binde seg til noe, så vi har midlertidig endret på våre prosedyrer. Ser du en tur som passer deg, enten langtidsreise eller vanlig tur, så kan du reservere plass uten forpliktelser! Dette gjelder også for våre Norgesreiser. Du sikrer deg plassen, og inntil videre betaler du ingenting. Først når vi vet at det er trygt å reise, og vi skal bestille flybilletter etc. kontakter vi deg for en eventuell  betaling. 

Koronasituasjonen - Hva gjelder i dag for reiser
Utenriksdepartementet fraråder alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjelder per idag til 15. mai 2021. 

For oppdatert informasjon anbefaler vi alle å følge med på UDs reiseinformasjon og informasjon fra folkehelsemyndighetene:
Utenriksdepartementets reiseinformasjon: 
www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/id2413163/

Informasjonsside fra Folkehelseinstituttet om koronasmitten: 
www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/

Har du eller vil du på en reise innad i Norge?
Slik situasjonen er idag vil vi vurdere hver enkelt tur avhengig av destinasjon og smittesituasjon. Når reiser i Norge påvirkes av råd og restriksjoner fra myndighetene, tar vi kontakt med de som blir berørt. Vit at vi tar dette på ytterste alvor og vi vil selvfølgelig, i samråd med Virke reiseliv og regjeringens restriksjoner, gjøre de tiltak som kreves om din reise blir berørt.

Merk at vi samarbeider kontinuerlig med våre leverandører for å tilrettelegge våre norgesturer i henhold til gjeldende smittevernregler når reisen gjennomføres.  

Hvilke av Aller Travels turer til utlandet er kansellert?
Alle utenlandsturer med avreise til og med 15. mai.

Har du en bestilling med avreise før 15. mai til utlandet? 
Alle våre turer til utlandet til og med 15. mai er avlyst.
Gjelder dette deg vil du få refundert alle innbetalte beløp. Alternativt kan du uten gebyr endre reisen til en senere dato eller annen destinasjon. Ring oss gjerne, så hjelper vi deg i valget. Du vil uansett bli kontaktet, men håper på forståelse på at det kan ta noen dager da pågangen er stor.

Har du en bestilling med avreise etter 15. mai?
Har du en reise med oss som har avreise etter 15. mai vil den foreløpig gå som oppsatt. Vi kan forsikre at vi alltid tenker på våre gjesters sikkerhet og forholder oss til enhver tid til reiseråd utstedt av Utenriksdepartementet (UD). Reiserådene oppdateres nå fortløpende og vårt råd er å ha tålmodighet og avvente situasjonen. Velger du likevel å avbestille din reise er det våre ordinære avbestillingsvilkår som gjelder. Dersom du ønsker å avbestille, send oss dette skriftlig på epost: info@allertravel.no

Ønsker du å endre avreise til en senere dato?
Dette kan du nå gjøre, uten ekstra kostnad. Du kan velge en senere dato eller annen destinasjon. Send oss en epost eller ring dersom du trenger tips (tlf: 23 89 64 70). 

----------------------------------------------------

Generelt:
Både du som reisende og vi som turoperatør er sterkt berørt av koronavirusets omfang. Vi håper på forståelse og tålmodighet, og vit at vi jobber for fullt for å gi viktig og riktig informasjon ut til alle kunder som er på reise eller som skal reise. For oss er det viktig å ta vare på både våre gjester, reiseledere, følge myndighetens råd og samtidig gjennomføre våre plikter overfor deg som kunde. 

Vi anbefaler alle å sette seg inn i hvilke forhold som dekkes av reiseforsikringen din, både før, under og etter reisen. 
Når du skal ut å reise anbefaler Utenriksdepartementet alltid at du registrerer reisen din, slik at du kan få tilsendt informasjon på SMS eller e-post av Utenriksdepartementet dersom en alvorlig hendelse vil oppstå. Det kan du gjøre her: https://www.reiseregistrering.no/